Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας,κοριτσάρες μου!!!!!!Μου λείψατε πολύ!!!Έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά και μου ήρθαν τα πάνω κάτω.Ευτυχώς που υπάρχουν τα θήλαστρα.

Θέλω να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν μεγαλώσει τα παιδάκια τους.Με έχει πιάσει μια φοβία με την ουρολοίμωξη με αυτά που ακούω γύρω μου ότι δεν την καταλαβαίνεις.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν το μωρό τρώει με όρεξη αποκλείεται να είναι άρρωστο έτσι???Επίσης από τη γέννησή της μέχρι 2 μηνών είχε πάρει 1.900 γραμ.Τώρα έχει πάρει μόνο 300 γραμ περίπου σε 15 μέρες.Μήπως είναι λίγα??Να πάρω τηλέφωνο τον γιατρό??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια. εσείς πότε "καθαρίσατε";;;;;;Εχουν περάσει 40 μέρες και ακόμα έχω πότε λίγο αίμα και πότε κάτι " καφετιά"....

γεια σας κόρες!!!Χαου αρ γιου...εμείς είμαστε λίγο γκρινιαρούληδες....

Ερη μου, εμένα σταμάτησε το θέμα την εβδομάδα μετά τα 40. Περίοδος γιοκ ακόμα μάλλον γιατί θηλάζω....που ο απόλυτος έχει αρχίσει και με απωθεί και του το δίνω από θήλαστρο....:(:(:(Προσπαθώ αυτό που μου μου είπε η Δήμητρα, τον βάζω 30' πριν την κανονική ώρα που είναι να φάει και άλλοτε κάθεται, άλλοτε όχι....δεν επιράζει τουλάχιστον θα το παλέψω εώς και τον 3ο και θα σταματήσω έτσι κι αλλιώς, γιατί πάω στην δουλειά και εκεί δεν μπορώ να τραβάω με θήλαστρο....Τέέέέέλος πάντων....

Newmummy εσύ αργεις, μάλλον γιατί θηλάζεις, σωστά;

Εδώ Πάτρα ο καιρός είναι φθινοπωρινός. Εμένα μου αρέσει, άν και από την άλλη θέλω τις βολτίτσες μου, αλλά μην μου κρυώσει και ο απόλυτος....

Χρόνια πολλά απο τα παστάκια στην Πηνελοπίτσα και στον Αντωνάκη...εμείς έχουμε μηνο-γεννέθλεια στις 17! Γινόμαστε 2 μηνών...γίναμε άνδρες!!!!

Marsolan, τι κάνεις;Nefelh;Fairy; Τι χαμπάρια;Την smouts την έχετε δει;

Η Δήμητρα λέτε να γέννησε; Ας μου απαντήσει καλέ κάποιος!!!Τόσες απορίες πόνεσε η κεφάλα μου!!!!Έυη και Μάρα σας χαιρετώ.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Η περίοδος δεν έχει να κάνει πάντα με το θηλασμό.Εγώ θηλάζω κανονικά και αδιαθέτησα στους 2 μήνες περίπου.Το ίδιο και δυο φίλες μου.Είναι θέμα οργανισμού...

Κορίτσια,καμία δεν ξέρει για την ουρολοίμωξη ε??για συμπτώματα και τέτοια...

Εύη μου έχει πει ο γυναικολόγος μου οτι σε κάποιες γυναίκες την καθυστερεί την περίοδο ο θηλασμός, ανάλογα τον οργανισμό.

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

γεια και παλιιιι,

παστακια,τι κανεις καλη μου???θενκς για τις ευχες, μεγαλωνουμε σιγα-σιγα κι ολα καλα μεχρι τωρα!Ο απολυτος σνομπαρει το τζιτζακι???Κακως-κακιστα αλλα θα μου πεις και τι να κανεις???Δεν λες που μια χαρα παιρνει απο την μανουλα εστω και λιγο-λιγο!

Ενι,να σου πω η Βανιλιτσα μαλλον ξερει να σε κατατοπισει για την ουρολοιμωξη γιατι το περασε κι αυτο!Λενε οτι μπορει να το παθεις κι απο το τιποτε,ετσι ξαφνικα...Ενδεικτικο ειναι ο πυρετος,τωρα τι αλλο να ειναι κι εγω δεν ξερω!

Μαρα,μια χαρα η Πουκυ λοιπον...πολυ χαρηκα που εμαθα νεακια σας!!Αντε,απο δω και περα πιο συχνα!!

Διαφημίσεις

Που εισαι βρε Μαρα , που εισαι βρε Μαρα ,,,,,,αλλη μια ......που εισαι βρε Μαρα χαχαχα αντε να τα λεμε ετσι ¨>

Κοριτσια δεν εχω παει γυναικολογο να με δει απο κατω ,εσεις πηγατε?

ουφ δεν θα το αντεξω

Η μικρη σημερα εχει δωσει ρεσιταλ ερμηνειας , και εγω δεν ξερω τι μου χει σουρη , ολη μερα μπλα μπλα , αφου απο την κουραση της δεν εφαγε τιποτα και κοιμηθηκε ορθια , δεν το χω ξαναδει αυτο..

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαίρυ τι εννοείς; δεν έχεις πάει καθόλου από τότε που γέννησες;

εγω πήγα στις 3 εβδομάδες και θα πάω για τεστ ΠΑΠ το Νοέμβριο.....δεν είναι τίποτα, ρε...εδώ γέννησες λέμε!!!!

Ρε κορίτσια, γιατί όλα τα μπεμπάκια δίνουν ρεσιτάλ σήμερα; Ο απόλυτος θα φάει το πρώτο του ντα-ντα αν συνεχίσει έτσι!!! Πλάκα κάνω μωλέέέέέ΄...Γουργούρη μουουουουουου!!!!! Σπάσε τα νευράκια της μανούλας, δεν πειράζει ο μπαμπάκας θα την πληρώσει!!!!;););)

Ρε κορίτσια γιατί δεν προχωράει ο χαρακάς μου; έχω κάνει κάτι λάθος;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλησπέρα κι από εμάς!!!! Εμένα από την Παρασκευή μου κάνει πιο υδαρείς κενώσεις και τα κάνουμε όλα χάλια και βέβαια όχι την ημέρα αλλά το βράδυ :confused:. Τεσπα, η γιατρός μου είπε ότι επειδή θηλάζω μάλλον φταίει κάτι που έφαγα αλλα δεν έχω αλλαξει κάτι! Θα κάνω για 4 μέρες υπομονή χωρίς καφέ και να τρώω πιο πολύ αμυλούχα και βλέπουμε. Η μικρή βέβαια μες την τρελή χαρά όλο μπλα μπλά και σκέρτσα :rolleyes:. Ειδωμεν

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ναι, νιου και εμένα το πάθαινε αυτό στα κακάκια από τον θηλασμό από την διατροφή, δεν είναι τίποτα....εμένα ρε γμτ είναι δυσκοίλιος πολύ...βέβαια κάνει κάθε μέρα, αλλά με κιντερτε....η γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ...αλλά πονάει ο κακόμοιρος μωλέ!! Ωχ, κλαίει πάλι.....

ΕΛΑ ΓΙΕ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλησπέρα κι από εμάς!!!! Εμένα από την Παρασκευή μου κάνει πιο υδαρείς κενώσεις και τα κάνουμε όλα χάλια και βέβαια όχι την ημέρα αλλά το βράδυ :confused:. Τεσπα, η γιατρός μου είπε ότι επειδή θηλάζω μάλλον φταίει κάτι που έφαγα αλλα δεν έχω αλλαξει κάτι! Θα κάνω για 4 μέρες υπομονή χωρίς καφέ και να τρώω πιο πολύ αμυλούχα και βλέπουμε. Η μικρή βέβαια μες την τρελή χαρά όλο μπλα μπλά και σκέρτσα :rolleyes:. Ειδωμεν

Καλησπέρα κορίτσια!Μπήκα για πολύ λίγο γιατί νυστάζω....Γιατί δεν πίνεις ντεκαφεινέ;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Παστάκια ένα τρίμηνο είναι μια χαρά...Και εγώ τόσο λέω να το κρατήσω,μακάρι να τα καταφέρω....

Καλά έχει κόψει γεύματα, μη νομίζεις. Τι εννοώ: από 4 φορές που το θήλαζα τώρα 1, το πολύ 2, αλλιώς το αντλώ...τρώει και συμπλήρωμα, μωρε, γι' αυτό έγινε αυτό...δεν πειράζει θα το παλέψω

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ρε κορίτσια πως να το ντύσω το παιδί...εχθές έκανε κρύο, αύριο θα έχει 28 βαθμούς!!!!

Ελα ντε....και εγώ αυτή την απορία έχω.....Σίγουρα εσωτερικο φανελάκι,σίγουρα μακρυμάνικο φορμάκι και από πάνω βλέπουμε.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλά έχει κόψει γεύματα, μη νομίζεις. Τι εννοώ: από 4 φορές που το θήλαζα τώρα 1, το πολύ 2, αλλιώς το αντλώ...τρώει και συμπλήρωμα, μωρε, γι' αυτό έγινε αυτό...δεν πειράζει θα το παλέψω

Δες το και από την άλλη πλευρά.Όταν σταματήσεις θα ξεκουραστείς και εσύ...Όπως και να το κάνουμε ο θηλασμός είναι κουραστικό πράγμα.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...