Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω για κανα μηνα ακομη μετα στην κουνια του με την ενδοεποικινωνια και βλεπουμε!!εμεις εμβολιο δεν θα κανουμε στον 4ο, μας ειπε να κλεισουμε και τον 5ο μηνα και να παμε για διπλο!!!και μετα ξεκιναμε στερεα τροφουλα και τοτε εχω σκοπο να τον βαλω στο δωματιο του!!!Μας ειχε πει πως το καλητερο ειναι να μπει πριν τον 7ο μηνα γιατι μετα αντιλαμβανονται την ελλειψη του μπαμπα και της μαμας και αρχιζουν οι γκρινιτσες!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω για κανα μηνα ακομη μετα στην κουνια του με την ενδοεποικινωνια και βλεπουμε!!εμεις εμβολιο δεν θα κανουμε στον 4ο, μας ειπε να κλεισουμε και τον 5ο μηνα και να παμε για διπλο!!!και μετα ξεκιναμε στερεα τροφουλα και τοτε εχω σκοπο να τον βαλω στο δωματιο του!!!Μας ειχε πει πως το καλητερο ειναι να μπει πριν τον 7ο μηνα γιατι μετα αντιλαμβανονται την ελλειψη του μπαμπα και της μαμας και αρχιζουν οι γκρινιτσες!!!

Ναι μωρέ, μάλλον έχει δίκιο αλλά εμείς δεν έχουμε πολλές επιλογές.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

έρη μου εγώ είχα μέχρι να 40 σταμάτησαν για μια εβδομάδα και μετά μου ήρθε η περίοδος κανονικά. μην σε ανησυχεί είναι φυσιολογικό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και γω eri μου περιπου 30-35 μερες τα ειχα και σε 10 μερες μετα αδιαθετησα .....με πολυ πονο και αιμα!!!

rose σημερα εχετε ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ -ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ :D

εμείς ακόμα την έχουμε μαζί μας στο δωμάτιο (στην προέκταση) και θα την έχουμε εκεί μέχρι να ξεκινήσουν οι στερεες τροφές. Με το θηλασμό με βολεύει παρα πολύ να την έχω διπλα μου και να μη σηκώνομαι. Απλά μόλις πεινάσει την τραβάώ δίπλα μου, τη θηλάζω, τη βάζω να ρευτεί και πάλι το χώρο της... και η μάμα πάλι νάνι :). Αχ και 2 μέρες τώρα κοιμομαστε 6ωρα :D:D:D... Πόσο θέλω να το συνεχίσει!!!

Εγώ ακόμα δεν έχω περίοδο και αναρρωτιέμαι πότε θα με επισκευτεί :? αν και πολύ το απολαμβάνω :tongue:. Μπορώ να πω πως δε μου λείπει καθόλου :D

Ροζάκι πολύ ωραίο αυτό της Φισερ πράις... θα το ψάξω κι εγώ.

Αντε πάω να μαγειρέψω... αργησα σήμερα και θα φτιάξω κάτι γρήγορο...

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλησπερααααααα,

Ροουζ μου να χαιρομαστε τα μικρουλια μας,αντε που να χρονισουν κιολας και να εχουμε και την πρωτη τουρτα μας!!!

Κοριτσια ευχαριστουμε για τα μηνιατικα χρονια πολλα!

Εμεις καλα ειμαστε γενικα,παρολο που η νεαρα δακρυζει ξανα απο το ματακ της...παρολο που επι 7 μερες εβαζε τομπρεξ... μολις το σταματησαμε μετα απο 2 μερες ξαναρχισε τα ιδια.

Εγω κοριτσια την Πηνελοπη θα την εχω στο δωματιο μας μεχρι να χρονισει σιγουρα.Δεν υπαρχει αλλο διαθεσιμο δωματιο εδω και στο δικο μας σπιτι θα παμε καλως εχοντων των πραγματων απο τον ερχομενο Ιουνιο...

Να πω και την αληθεια μου βεβαια με βολευει κιολας,γιατι ακομη ξυπναει για φαγητο οποτε την εχω διπλα μου και την προλαβαινω ωστε να μην κλαψει,κι εγω δεν κουτουλαω στο περα-δωθε!

Κατα τα αλλα,εδω εβρεχε συνεχως ολο το βραδυ και τωρα εχει μια αρρωστημενη κουφοβραση αλλο πραγμα!ο χειροτερος καιρος για ολους μας,πονανε κεφαλια,επιβαρυνεται η μεση απο την υγρασια,αντε γεια ειματε!!Κι εννοειται οτι που ναβγαλεις το παιδι εξω με τετοια παλιοατμοσφαιρα!

Εντωμεταξυ θελω να της παρω και αλλα 2 φλισ φορμακια ολοσωμα για μεσα στο σπιτι..στα Μαδερκερ τα εχει 34 ευρω τα 3,ελεος!!!Αειντε να δουμε τι θα βρουμε!

γεια σας κοριτσια , εμεις σημερα πηγαμε βολτουλα ερμου και μετα στην πλακα , λιγο ψυχαλισε αλλα δεν μας ενοχλησε καθολου μετα ειχε μια φοβερη κουφοβραση.

Ροζ σ αυτο παταει το παιδι ? να προσεξεις, επισης να προσεξεις γενικα τις στρατες και αυτα γιατι ειναι αγορακι και πιεζονται τα γεννητικα του οργανα .Και ειδικα στα αγορια αργοτερα δημιουργειται προβλημα στην γονιμοτητα .Δεν ξερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα για τις στρατες το ξερω σιγουρα.Εχουν απαγορευτει αν εχω μαθει καλα.

Εγω κοριτσια την εχω διπλα μου στο παρκοκρεβατο παρολο την δωματιαρα τπου της εχω φτιαξει την εχω διπλα μου , τι να κανουμε , αδυναμιες ειναι αυτες !!!:tongue:

Μαρσολαν εγω τετοιο κορμακι που λες το πηρα για υπνοσακο απο εκει .Τελικα προβλεπω να το εχω για μεσα στο σπιτι μονο και να παρω πιο χοντρο για τον υπνο της.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Χρόνια πολλά στα εορτάζοντα μπεμπόνια.

Και εδώ ο καιρός στα πολύ του χάλια είναι! Πολύ κρύο και βροχή. Το απόγευμα περιμένω να μου έρθουνε και οι μπομπονιέρες. Δεν τις έχω δει, γιατί του είπα να κάνει μια δική μου συνθεση και τελικά δεν ξέρω τι βγήκε. Στεναχωριέμαι βρε κορίτσια που είναι τόσο χάλια η ατμόσφαιρα. Τα βαφτιστικά είναι και καλοκαιρινά να φανταστήτε, οπότε θα πρέπει να αρχίσουμε τις πατέντες με τα καλτσόν και τις ζακέτες στο παιδί.

Και εμένα περίοδος ακόμη δεν μου ήρθε. Αφού κλείσει και τον 6ο μάλλον θα αρχίσω να δίνω και εγώ ξένο γαλατάκι, αν δεν το κάνω και πιο νωρίς, γιατί το στοίθος μου νομίζω ότι άρχισε να μην γεμίζει όπως πριν. Μία ερώτηση, το γάλα δεύτερης βρεφικής γενιάς από πότε ξεκινάει να το παίρνει το παιδί?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια , εμεις σημερα πηγαμε βολτουλα ερμου και μετα στην πλακα , λιγο ψυχαλισε αλλα δεν μας ενοχλησε καθολου μετα ειχε μια φοβερη κουφοβραση.

Ροζ σ αυτο παταει το παιδι ? να προσεξεις, επισης να προσεξεις γενικα τις στρατες και αυτα γιατι ειναι αγορακι και πιεζονται τα γεννητικα του οργανα .Και ειδικα στα αγορια αργοτερα δημιουργειται προβλημα στην γονιμοτητα .Δεν ξερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα για τις στρατες το ξερω σιγουρα.Εχουν απαγορευτει αν εχω μαθει καλα.

Εγω κοριτσια την εχω διπλα μου στο παρκοκρεβατο παρολο την δωματιαρα τπου της εχω φτιαξει την εχω διπλα μου , τι να κανουμε , αδυναμιες ειναι αυτες !!!:tongue:

Μαρσολαν εγω τετοιο κορμακι που λες το πηρα για υπνοσακο απο εκει .Τελικα προβλεπω να το εχω για μεσα στο σπιτι μονο και να παρω πιο χοντρο για τον υπνο της.

ναι φαιρουλα...δεν ειναι για υπνο τα φλισακια...ειναι για μεσα στο σπιτι.Το βραδυ ή θα της παρεις υπνοσακο ή θα την σκεπαζεις με σεντονακι και κουβερτουλα.Στην περιπτωση του υπνοσακου μονο ενα μακρυμανικο κορμακι απο μεσα,στην περιπτωση της κουβερτας θελει ολοσωμο βαμβακερο φορμακι!

Ααα,ναι Ροουζ μου...πραγματι να προσεξεις το jumberoo γιατι καλο ειναι να μην κρεμονται τα ποδαρακια των μωρων τοσο καθετα...οπως και στους συμβατικους μαρσιππους.Παντως αν το παρεις να μην τον εχεις πολλη ωρα εκει!

Καλησπέρα κοριτσια!

Χρόνια πολλά στα εορτάζοντα μπεμπόνια.

Μία ερώτηση, το γάλα δεύτερης βρεφικής γενιάς από πότε ξεκινάει να το παίρνει το παιδί?

Νεφελακι,ολα καλα θα πανε μην φοβασαι!!!!!

το γαλα 2ης βρεφικης το δινουμε μολις γινει το παιδι 6 μηνων..εμεις δηλαδη θα το ξεκινησουμε 12 Νοεμβρη με το καλο!!!!!

οριστε η μαλακια η υπογραφη δεν φαινετε! το κερατο μου μεσα...τελος πα΄ντων αλλαξα τικερ για να ειμαι πιο Updated αλλα @@ στη νιοστή.... τελος πάντων επειδη δεν βλε[πω κινισης σας λέω τα νέα μου

η πουκι ειναι 8εα.. μεγαλώνει μεγαλώνει μεγαλώνει μεγαλώνει και στισ 14 τουτουνου γινεται 4 μηνων.. δοξα τον κυριο ειναι 7 κιλάκια και κάτι και απο εκατοσοτύλια έφτασε στα 68 το άτιμο. με τα εμβόλια ειμαστε ως εξης

στον δευτερο εκανε το πενταπλό, το pentavac Πρώτη δοση. καμια παρενέργεια ισα ισα που της άνοιξε η όρεξη

ΟΜΩΣ στον τριτο μήνα έκανε το πρεβεναρ13 ενα πολυη σουπερ ντουπερ πολυδυναμο για πενυμονιοκοκο... παιδεσ το εκανε δευτερα πρωι δευτερα βράδυ βαρεσε ένα 39,4 και τα ειδα ολα μπλε...εφτασα αυλίδα σε 20 λεπτα και απο το φοβο μου παρελυσα.. το αντιμετωπισαμε με ντεπον και μετα απο 3 ωρες ηταν περδικι και ετοιμη για νέες περιπέτειες. εγώ πήρα κάτι αταραξ γιατι ειπαμε.. η μανα πονα και ειδικά η αχρηστη μανα όπως εγώ...

τωρα στις 25 του μηνα εχουμε τριτο εμβολιακι η δευτερη δοση του πρώτου.. ελπίζω να μην εχουμε ντραβαλα καλλου κακου όμως εγω πηρα άδεια απο την δουλειά για να ειμαστε παρεούλα..

α ναι ξεχασα να σας πω. το παιδι κατοικοεδρεύει αυλίδα ακόμη για λόγους περιβαλοντικής καψούρας.. περνάει καλά βολτάροντας ολη μέρα παρεα με άλλα παιδάκια (μια κοπελιτσα κοντά μας εχει κανει διδυμα 101 ημερες μεγαλυτερα παο την πουκι και γουσταρει τρελά καροτσαδεσ με τα διδυμα). 8α την φερω αθηνα απο τις 27 εως τις 30 τουτουνου για να μπει σιγα σιγα στην αθηναικη ροη... μαλλον το συστημα 8α ειναι μεικτό.. μισες μερεσ αθηνα μισες μερες αυλίδα μεχρι να βαρεθει τα περα δώθε και στρωθεί αθήνα

μμμμ τι άλλο τι άλλο τι άλλο; α ναι.. διατροφή.. συνεχιζουμε ακαθεκτες το αλμιρον 1 και το αλμιρον κομφορτ για λογους ελαφριας δυσκοιλιότητας. δεν θηλάζω καθώς το γάλα ποιο γάλα δηλαδή 20 ταπεινά ml στην καλύτερη διήρκησε μολις 15 μερες ενώ η μικρή με απαξιωσε κανονικά αρνούμενη να πιασει θηλή.. τσακωσα και εγω το μεντελοθήλαστρο και ο,τι ειχα το παμπαρα και της το έδινα.

επισης το παιδι μου εχει αναπτυξει ηδη απο νεογεννητο μια σχεση λατρειας με τον πρετεντερη... βλέπει ειδησεις.. φανατικά και με ύφος... εχω και μάρτυρες! κατα τα άλλα περνάει υπέροχα τραγουδώντας και σολαροντας ειδικά τα μεσημερια που την πιάνει ακατασχετη λογοδιάροια και προσπαθεί να μου τα πει ολα! πολύ γκριμάτσα λέμε και πολύ μπιρι μπιρι αναρωτιέμαι πουη έμοιασε (χαρ χαρ χαρ) επισης πιανει τα μαλια της τα τραβαει και τσιριζει..και μετά γελάει.. αντε βρες άκρη τώρα...

με την δουλειά δεν σας τα λεω για να μην σας ψυχοπλακώσω.. πολύ δράμα αλλά ευτυχώς εχω διαφορα εξτραδάκια απο εδώ και απο εκεί και ρολάρει η καταστασις.. τεσπα δεν σχολιάζω άλλο τα της κρίσης...

διαβαζοντας γρηγορα γρηγορα ειδ απως αρκετά μωρουδια ειναι μπουθκωμένα.. περαστικουλια και φιλάκια.. οσες βαφτίζουν με το καλό και αναμένω φωτό απο τα γεγονότα (εμείς το καλοκαίρι διοτι η αδερφη μου μεταναστευσε για δουλειά και σπουδες στην ισπανια και χωρίς την αδερφη μου εγω παιδί δεν βαφτίζω)

αυταααα ξεχασα τιποτα??

υγ. ναι ναι να μπαινω καθημερινα πλεον μουαχαχαχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...