Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι κυριακή και το μοναδικό σε εμάς είναι ότι 20 του μήνα κλείνουμε ένα χρόνο παντρεμένοι. πάνω στον χρόνο θα γιορτάζουμε διπλά. το καλύτερο δώρο και για τους δύο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια από τις ευχές μου όταν παντρευόμασταν ήταν αυτή ακριβώς ένα χρόνο μετά να έχουμε το μωράκι μας αγκαλιά και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη απέραντη γιαυτό. φυσικά και θα το γιορτάσουμε

σε αφήνω τώρα γιατί ο μικρός είναι ανήσυχος ετοιμάζεται να ξυπνήσει.

φιλιά τα λέμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια

φυσαλιδακι να χαιρεσαι το μωρακι σου ,να ειστε πολυ καλα και με το καλο να γυρισετε σπιτι σας

αντε με το καλο και οι υπολοιπες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

new mummy και mara

με το καλο να γεννησετε

εγω παω καθε μερα στο ιασω

πολυ θα ηθελα να σας δω

το κινητο της μαρας το εχω

εσυ mummy που γεννας?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα και απο μενα...τι κανετε??

εγω εχω σκασειιιιιιιιιιιιιιιιιιι....ζεστηηηηηηηηηηηηηηηη.......δεν αντεχω αλλο:rolleyes::P!!!!!!!!!!

θελω να γεννησωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω σας λεωωωωωωωωωωωωω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

πολυ ζεστα ναι...εγω εκανα μπανακι την μπεμπα μου να δροσιστει λιγο..της φορεσα αμανικο και θα πιει κι ενα δροσιστικο κιντερτε σε λιγο!αντ να σαραντισω να βγουμεεεεε ...ρε κοριτσια μου εχει λειψει πολυ η δουλεια..δεν την παλευω αλλο σπιτι..θελω να επιστρεψω τουλαχιστον 2-3 μερες την εβδομαδα.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

κοριτσια φοβαμαι σας λεω....πως να ειναι αραγε το ολο σκηνικο???

mara-new mummy που ειστε βρε???

δεν μπορω ...απο την μια θελω να με πιασουν οι πονοι να γεννησω και να μη παω με τεχνητους πονους και απο την αλλη φοβαμαι!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vanilitsa μου μην φοβασαι και εγω με τεχνητους πονους πηγα αρων αρων και δεν πονεσα παρολο που εκανα 16 ωρες να γεννησω .Θα σου βαλουν επισκληριδιο και δεν θα καταλαβεις τιποτα .Εγω κοιμηθηκα κιολας καποιες στιγμες.

rose μου για το επιδομα λοχειας λες ? πας με ληξιαρχικη πραξη γεννησης του παιδιου και το βιβλιαριο , για το 6μηνο του οαεδ σου δινουν μια βεβαιωση και παιρνεις και μια βεβαιωση για τον εργοδοτη απο κει και τα καταθετεις .Νομιζω παιρνουμε χρηματα εκτος του εξαμηνου απο τον οαεδ αλλα θα ξερω μολις καταθεσω τα χαρτια για το εξαμηνο.,

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Υπαρχει καμια κοπελα που το καθισματακι του αυτοκινητου να το εβαλε στον συνοδηγο? σκεφτομαι να το βαλω διπλα μου για να παρακολουθω την μικρη αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Υπαρχει καμια κοπελα που το καθισματακι του αυτοκινητου να το εβαλε στον συνοδηγο? σκεφτομαι να το βαλω διπλα μου για να παρακολουθω την μικρη αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο .

γεια σου φαιρυ...

μπορεις να το βαλεις αρκει φυσικα να ειναι απενεργοποιημενος ο αεροσακος!!Μεγαλη προσοχη σ'αυτο!!

Κι εννοειται αναποδα!!!

κοριτσια φοβαμαι σας λεω....πως να ειναι αραγε το ολο σκηνικο???

mara-new mummy που ειστε βρε???

δεν μπορω ...απο την μια θελω να με πιασουν οι πονοι να γεννησω και να μη παω με τεχνητους πονους και απο την αλλη φοβαμαι!!!!!!!!

Βανιλιτσα...θα σε μαλωσω βρε!!!!Δεν ειπαμε???Θα το βιωσεις το σκηνικο και θα δεις που θα σου αρεσει κιολας:D

Το θεμα ειναι να γεννησεις...ο τροπος δεν ειναι παντα στο χερι μας...εξαρταται κι απο το μπεμπε-αν θα ειναι βιαστικο,αν θα γουσταρει την κοιλιτσα σου και θελει παραταση διαμονης:tongue::tongue:αντε...μετα θα περιμενουμε να μας λες εσυ πλεον πως ενιωσες!!!

πολυ ζεστα ναι...εγω εκανα μπανακι την μπεμπα μου να δροσιστει λιγο..της φορεσα αμανικο και θα πιει κι ενα δροσιστικο κιντερτε σε λιγο!αντ να σαραντισω να βγουμεεεεε ...ρε κοριτσια μου εχει λειψει πολυ η δουλεια..δεν την παλευω αλλο σπιτι..θελω να επιστρεψω τουλαχιστον 2-3 μερες την εβδομαδα.

ζωζα μου,ασε βρε να μεγαλωσει λιγο το ζουζουνακι σου και μετα εννοειται θα πας στη δουλεια!!!Απολαυσε την τωρα που ειναι τοσο μικρουλακι μωρεεε...Μετα απο λιγο καιρο που θα στρωσει και το προγραμματακι της θα την αναλαβουν οι γιαγιαδες κι εσυ μια χαρα θα ξαναδουλεψεις!!!

να μαι και εγώ , μαρσολαν πως πήγε το ξενύχτι ? εμείς είχαμε παρατράγουδα όλη νύχτα πάλι την μια δεν νύσταζα εγώ και όταν πήγε να με πάρει ο ύπνος ξύπνησε ο μικρός. τέτοιο συγχρονισμό.

ζώζα μου καλό θα ήταν να έκανες έστω μια μικρή βολτούλα με το καρότσι έστω και το τετράγωνο. θα αναζωογονηθείς αφάνταστα. υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν βγαίνεις ? ή απλά θέλεις να τηρήσεις το 40 ήμερο ?

βανιλίτσα μου σε καταλαβαίνω αλλά μετά από τόσο καιρό εγκυμοσύνης στο τέλος θα λες άντε να γεννήσω να τελειώνω δεν αντέχω άλλο. και με αυτή την λογική να δεις δεν θα καταλάβεις τίποτα. στο λεέι αυτό μια που ξεπέρασε την πητ. είχα περάσει τα όρια μου.

φαίρυ μου εγώ στην θέση σου δεν θα το έβαζα στην θέση του συνοδηγού. δεν την συνιστούν αλλά τώρα αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς να θυμάσαι να απενεργοποιήσεις τον αερόσακο και ανάποδα φυσικά. τώρα για αυτό που έλεγα δεν εννοούσα το επίδομα λοχείας. για το κλασικό επίδομα άδειας που θα έπαιρνα αν δούλευα. αυτό που παίρνουμε κάθε καλοκαίρι. δεν ξέρω αν παίρνω μόνο από τον οαεδ ή μισό με τον εργοδότη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...