Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Εμενα απο πεντε γευματα των 200 ή 180 ml

Η Πηνελοπη τρωει απο 120 εως 180 μλ.Τα 180 τα θελει κατεξοχην στα γευματα που κανει 24.00,5.30 και 9 το πρωι.

Μετα πινει μεχρι 120 το πολυ.200 μλ φτανουμε σπανια,πρεπει να πειναει πολυ...

Πιστευω βεβαια οτι θα εχει φτασει γυρω στα 8- 8,5 κιλα-γιατι την νιωθω πιο βαρια αλλα νομιζω οτι πλεον θα ειναι κανενα 70 ποντους.68,5 ηταν πριν ενα μηνα,εεε...κανενα 2 ποντους θα τους πηρε.

Την Πεμπτη που θα παμε για εμβολιο θα μετρηθουμε!

Για να δουμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι τα έχουμε τα κιλάκια μας

όσο για το φαγητό και εμεις αρχίσαμε να χτυπάμε 180 και το βράδυ φτάνουμε και τα 240 γρ. φυσικά ξυπνάμε 2 φορές την νύχτα και μετά στο τελικά ξύπνημα.

αυτά τα κρικάκια μαρσολαν είναι ασφαλή ? γιατί εμείς έχουμε περίεργο ύπνο. τεντώματα και γυρίσματα

εσύ από που τα πήρες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου Ροουζ!!

ναι,ασφαλη ειναι...δεν υπαρχει θεμα να φυγουν...το πολυ-πολυ απο το πολυ στριφογυρισμα να καταφερει να τα τραβηξει την κουβερτα απο την πιαστρα...ε,τοτε απλα θα ξεσκεπαστει...η πιαστρα θα πεσει στο πλαι!!

ναι έχεις δίκιο αν και εγώ έχω υπνόσακο στην καρδιά του χειμώνα μια κουβερτούλα θα είναι απαραίτητη. έχεις δει πουθενά εδώ στην Ελλάδα ? ή μόνο από το σαιτ που είπες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρα κορίτσια μου, να αρχίσω με την Δήμητρα που είναι και το μεγαλύτερο θέμα

βασικά το ότι οι γονεις των αντρών είναι στον κόσμο τους αυτό είναι ο κανόνας με λίγες εξαιρέσεις. Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν υπάρχει και κουνιάδα σε αυτή συμπεριφέρεται άψογα τα δίνει όλα και στο γιο μια κουρ@@@δα.

Γενικα αυτό ξεκινά απο την αδυναμία που μπορεί να έχει στο ένα παιδί ή στο άλλο. Σε λίγες γραμμές η υπόθεση είναι χ@@σε μέσα.

Τώρα για τον άντρα σου εγώ έχω να προσθέσω ότι πληγώνεται όταν βλέπει την διαφορετικότητα της συμπεριφοράς και αισθάνεται προδομένος. Η συμπεριφορά του αυτή αν και καθόλου δικαιολογημένη -γιατί πρέπει να τα βάλει με τους γονείς του και όχι με ανθρώπους που του συμπεριφέρονται άψογα- είναι άμυνα. Άμυνα που εκφράζεται με τελείως λάθος τρόπο και πληγώνει ανθρώπους που τον αγαπούν.

Τώρα εσύ Δήμητρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καθίσεται κάτω ως ενήλικες και να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση. Αν πάλι το αποτέλεσμα είναι τζίφος τότε κάνε την πάπια μέχρι να φύγουν οι γονείς σου γιατί άκρη δεν θα βγάλεις.

Η γνώμη μου είναι αυτή τώρα εσύ βλέπεις και κρίνεις.

Και πάω στο θέμα της κοινωνίας, δεν πήγαμε τελευταία στιγμή και περάσαμε μπροστά από κόσμο αλλά να που ξέφυγε μια γιαγιά. Υπήρχαν 4 σημεία που κοινωνούσε ο κόσμος ήταν πολύ απλό να ζητήσει ο παπάς από το μικρόφωνο να χωριστούν οι ηλικίες. Σε ενήλικες , παιδιά και μωρά. Αφού υπήρχε η δυνατότητα. Και όσο αφορά την αγιότητα της κοινωνίας, εγώ έχω να πω ότι αφού γίνεται από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα από χέρι που ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου άγιο τότε χάνει το νόημα του. Οι εποχές έχουν αλλάξει ο κόσμος δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Η πίστη του καθένα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με πολλά πράγματα. Η δική μου πίστη είναι στην καρδιά μου στο μυαλό μου και έτσι θα μεγαλώσω το παιδί μου. ΟΙ εκκλησίες λυπάμαι που το λέω δεν υπηρετούν το έργο τους σωστά. Δεν είναι μόνο ότι συχαίνομαι το στόμα του καθενός, εδώ μιλάμε για ένα βρέφος όχι για μένα. Ένα μωρό που δεν έχει καθόλου αντισώματα και είναι εκτεθειμένο στο οτιδήποτε. Γιατί να ρισκάρω επικαλούμενη την αγιοσύνη της κοινωνίας. Όχι δεν θα ρισκάρω και αν την επόμενη φορά δεν μπορεσω να περάσω πριν τους ενήλικες και τα μεγάλα παιδιά θα φύγω.

Γειά σας, κορίτσια....

όσον αφορά το θέμα της θείας κοινωνίας, όχι εγώ δεν το ρισκάρω, έχω 1 μπέμπη 53 ημερών και το ξαναλέω (ξέρω μπορεί να κουράζω) τον έπιασα δύσκολα!!!!άρα με πονάει αρκετά να πάθει κάτι, γιατί έχω πονέσει 2 φορες γι'αυτό το παιδί(όχι οτι οι υπόλοιπες μανούλες θεωρούνται υποδεέστερες...απλά σας λέω οτι με καίει κι εμένα για το παιδί μου, δεν είμαι τόσο ανέμελη)απλά αυτά τα πράγματα πιστεύω οτι είναι λίγο ευαίσθητα και εκείνη την στιγμή σε βάζει και σκέφτεσαι κάτι τέτοιο για να μην κοινωνήσει το παιδί.....τέλος πάντων τι να πώ; ο καθένας έχει την γνώμη του και την ανάλογη συμπεριφορά στο παιδί του....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Παιδιά εγώ με τους παππάδες δεν τα πάω καθόλου καλά .....Δεν ήταν πάντα έτσι, κάποτε τους σεβόμουνα και τους εκτιμούσα αλλά όλα άλλαξαν όταν ένας δεσπότης μια μέρα άρχισε να με κοιτάει περίεργα και να μου λέει κάτι "περίεργα υπονοούμενα" και συμπεριφέρεται "περίεργα" μάλιστα μπροστά στους γονείς μου....Δεν μπορούσα να το πιστέψω.....Φρίκαρα εντελώς.....Από τότε είμαι κατά την εξομολόγησης και άμα θέλω να προσευχηθώ πάω στην εκκλησία μόνη μου όταν δεν έχει κόσμο.Εντομεταξύ δεν πάω καθόλου στις Λειτουργίες γιατί ούτως ή άλλως δεν καταλαβαίνω τί λέει ο παππάς, άρα τί να κάθομαι να ακούω σαν χαζή;Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστέυω....αντιθέτως!!!

Καλά και πόσοι τέτοιο υπάρχουν..ο κουνιάδος μου είναι ειδικός φρουρός στην Αθήνα και άμα σου πώ πώς μας έλεγε οτι έπιασε έναν παπά!!!!άστο να μην στο πώ...άλλο αυτό όμως κι άλλο όταν λειτουργουν...έχει διαφορά..τώρα θα μου πείς πως μπορεί να μας υποδεικνύει το πώς θα ζήσουμε όταν η ΔΙΚΗ του η ζωή είναι έκλυτη...ε, ρε παιδιά αυτό που πιστεύω εγώ είναι οτι ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ και οι παπάδες και όλοι...ας πηγαίνουμε εμείς τα παιδάκια μας στην εκκλησία να τα ευλογεί ο Θεούλης και ας κάνει ο καθένας τις βλακείες του...καλό τους κάνουμε και όχι κακό...εγώ είμαι αυτής της άποψης....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστάκια μου καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πεις και φυσικά είναι επιλογή σου να κάνεις ότι θέλεις. καλά θα ήτανε να μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα που βεβηλώνουν την θρησκεία μας. δυστυχώς δεν γίνεται οπότε προσαρμοζόμαστε με βάσει αυτά που έχουμε. εγώ το μωρό μου το πήγα μια φορά , κοινώνισε και νομίζω είναι αρκετό.

θα φροντίσω να γεμίσω την καρδούλα του με αγάπη για τον Θεούλη και τους συνανθρώπους του. όλα τα άλλα είναι επιλογή του καθένα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έχεις δίκιο, ροουζ μου.όλες οι μανούλες αγαπάμε τα παιδάκια μας και κοιτάμε το καλύτερο ασυζητητί....Μα, ας αλλάξουμε θέμα...τι κάνει ο Αντωνάκης; Τη Δήμητρα δεν βλέπω..λές να γέννησε;χιχιχιχι θα έχουν οι 2 κοράκλες της κοντά-κοντά γεννέθλεια!!!!

Εμείς σήμερα θα μπούμε για πρώτη φορά στην κούνια μας, γιατί στο λίκνο που είμαστε, ξυπνήσαμε λίγο παγωμένοι και η μανούλα ανησύχησε και έπρηξε τα αυτιά του μπαμπά να μεταφέρει την κούνια στο δωματιό τους γιατί είμαστε μικρούληδες ακόμα και θέλει να μας βλέπει.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..άμα μεγαλώσουμε, πρώτα ο Θεός, θα πάμε στο δωμάτιό μας, δηλ. στους 4-5 μήνες...θα δούμε...

Τι άλλα νέα ρε κορίτσια;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ναι έχεις δίκιο αν και εγώ έχω υπνόσακο στην καρδιά του χειμώνα μια κουβερτούλα θα είναι απαραίτητη. έχεις δει πουθενά εδώ στην Ελλάδα ? ή μόνο από το σαιτ που είπες ?

νομιζω οτι μου ειπαν για τα Λητω!!

καλησπέρα κορίτσια, σήμερα ερημιά λείπει και η Δήμητρα που νομίζω ότι είναι με τους γονείς της ,δεν νομίζω να γέννησε ακόμα.

εμείς μπήκαμε στον 3 στο δωμάτιο μας, γιατί το λίκνο όντως ήταν μικρό πλέον.

κατά τα άλλα όλα καλά

θα πάω μαρσολαν στα λητώ και θα ρωτήσω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

είδα ένα τέλειο παιχνίδι για τον Αντωνάκη αλλά δεν ξέρω που θα το βρω, Ελλάδα δεν το είδα πουθενά.

Ξέρει καμία κανένα σαιτ που να στέλνει Ελλάδα να δω αν το έχει ?

είναι αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=sL_TtOVgpQk

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι, βρε, θα το βρεις . της fischer price δεν είναι;ρώτα στα jumbo, αλλιώς βρες τον προμηθευτή εδώ Ελλάδα....

Πλάκα έχει πάντως, σαν σταθερή περπατούρα είναι....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κοριτσια:tongue:που ειστε καλε σημερις????????????

βρεχει βρεχει βρεχει και δεν μπορουμε να παμε καμια βολτουλα!!!!

Δημητρουλα που εισαι????

βρε η maraaaaaaaaaaaaaa που ειναι ????????????????την χασαμε τελειως.....ελα βρε mara στην παρεα μας παλιιιιιιι;)

παω να κανω ενα μπανακι τον μικρο γιατι σημερα μου ειναι ανησυχος και επανερχομαι!!!!!!ενω θελει να κοιμηθει, τριβει τα ματακια του και χασμουριεται ....γκρινιαζει και ολα τα σχετικα μολις τον αφηνω στο λικνο κλαιει και πεταγεται:shock::rolleyes:

εγω ακομη στο δωματιο μας τον εχω...εσεις???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα Βανιλίτσα!!!!Ελπίζω να μην βρέξει και αύριο γιατί σαραντίζουμε και είχα σκοπό να πάμε την πρώτη μας βολτίτσα!!!!

Και εμείς στο δωμάτιο την έχουμε και θα την έχουμε για πολύ καιρό ακόμα...μέχρι να της φτιάξουμε δικό της...Ολόκληρη ιστορία...πρέπει να γκρεμίσουμε την κουζίνα.....μάλλον του χρόνου....Ελπίζω να μην κακομάθει.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...