Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια μου, να αρχίσω με την Δήμητρα που είναι και το μεγαλύτερο θέμα

βασικά το ότι οι γονεις των αντρών είναι στον κόσμο τους αυτό είναι ο κανόνας με λίγες εξαιρέσεις. Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν υπάρχει και κουνιάδα σε αυτή συμπεριφέρεται άψογα τα δίνει όλα και στο γιο μια κουρ@@@δα.

Γενικα αυτό ξεκινά απο την αδυναμία που μπορεί να έχει στο ένα παιδί ή στο άλλο. Σε λίγες γραμμές η υπόθεση είναι χ@@σε μέσα.

Τώρα για τον άντρα σου εγώ έχω να προσθέσω ότι πληγώνεται όταν βλέπει την διαφορετικότητα της συμπεριφοράς και αισθάνεται προδομένος. Η συμπεριφορά του αυτή αν και καθόλου δικαιολογημένη -γιατί πρέπει να τα βάλει με τους γονείς του και όχι με ανθρώπους που του συμπεριφέρονται άψογα- είναι άμυνα. Άμυνα που εκφράζεται με τελείως λάθος τρόπο και πληγώνει ανθρώπους που τον αγαπούν.

Τώρα εσύ Δήμητρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καθίσεται κάτω ως ενήλικες και να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση. Αν πάλι το αποτέλεσμα είναι τζίφος τότε κάνε την πάπια μέχρι να φύγουν οι γονείς σου γιατί άκρη δεν θα βγάλεις.

Η γνώμη μου είναι αυτή τώρα εσύ βλέπεις και κρίνεις.

Και πάω στο θέμα της κοινωνίας, δεν πήγαμε τελευταία στιγμή και περάσαμε μπροστά από κόσμο αλλά να που ξέφυγε μια γιαγιά. Υπήρχαν 4 σημεία που κοινωνούσε ο κόσμος ήταν πολύ απλό να ζητήσει ο παπάς από το μικρόφωνο να χωριστούν οι ηλικίες. Σε ενήλικες , παιδιά και μωρά. Αφού υπήρχε η δυνατότητα. Και όσο αφορά την αγιότητα της κοινωνίας, εγώ έχω να πω ότι αφού γίνεται από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα από χέρι που ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου άγιο τότε χάνει το νόημα του. Οι εποχές έχουν αλλάξει ο κόσμος δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Η πίστη του καθένα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με πολλά πράγματα. Η δική μου πίστη είναι στην καρδιά μου στο μυαλό μου και έτσι θα μεγαλώσω το παιδί μου. ΟΙ εκκλησίες λυπάμαι που το λέω δεν υπηρετούν το έργο τους σωστά. Δεν είναι μόνο ότι συχαίνομαι το στόμα του καθενός, εδώ μιλάμε για ένα βρέφος όχι για μένα. Ένα μωρό που δεν έχει καθόλου αντισώματα και είναι εκτεθειμένο στο οτιδήποτε. Γιατί να ρισκάρω επικαλούμενη την αγιοσύνη της κοινωνίας. Όχι δεν θα ρισκάρω και αν την επόμενη φορά δεν μπορεσω να περάσω πριν τους ενήλικες και τα μεγάλα παιδιά θα φύγω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια μου, να αρχίσω με την Δήμητρα που είναι και το μεγαλύτερο θέμα

βασικά το ότι οι γονεις των αντρών είναι στον κόσμο τους αυτό είναι ο κανόνας με λίγες εξαιρέσεις. Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν υπάρχει και κουνιάδα σε αυτή συμπεριφέρεται άψογα τα δίνει όλα και στο γιο μια κουρ@@@δα.

Γενικα αυτό ξεκινά απο την αδυναμία που μπορεί να έχει στο ένα παιδί ή στο άλλο. Σε λίγες γραμμές η υπόθεση είναι χ@@σε μέσα.

Τώρα για τον άντρα σου εγώ έχω να προσθέσω ότι πληγώνεται όταν βλέπει την διαφορετικότητα της συμπεριφοράς και αισθάνεται προδομένος. Η συμπεριφορά του αυτή αν και καθόλου δικαιολογημένη -γιατί πρέπει να τα βάλει με τους γονείς του και όχι με ανθρώπους που του συμπεριφέρονται άψογα- είναι άμυνα. Άμυνα που εκφράζεται με τελείως λάθος τρόπο και πληγώνει ανθρώπους που τον αγαπούν.

Τώρα εσύ Δήμητρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καθίσεται κάτω ως ενήλικες και να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση. Αν πάλι το αποτέλεσμα είναι τζίφος τότε κάνε την πάπια μέχρι να φύγουν οι γονείς σου γιατί άκρη δεν θα βγάλεις.

Η γνώμη μου είναι αυτή τώρα εσύ βλέπεις και κρίνεις.

Και πάω στο θέμα της κοινωνίας, δεν πήγαμε τελευταία στιγμή και περάσαμε μπροστά από κόσμο αλλά να που ξέφυγε μια γιαγιά. Υπήρχαν 4 σημεία που κοινωνούσε ο κόσμος ήταν πολύ απλό να ζητήσει ο παπάς από το μικρόφωνο να χωριστούν οι ηλικίες. Σε ενήλικες , παιδιά και μωρά. Αφού υπήρχε η δυνατότητα. Και όσο αφορά την αγιότητα της κοινωνίας, εγώ έχω να πω ότι αφού γίνεται από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα από χέρι που ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου άγιο τότε χάνει το νόημα του. Οι εποχές έχουν αλλάξει ο κόσμος δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Η πίστη του καθένα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με πολλά πράγματα. Η δική μου πίστη είναι στην καρδιά μου στο μυαλό μου και έτσι θα μεγαλώσω το παιδί μου. ΟΙ εκκλησίες λυπάμαι που το λέω δεν υπηρετούν το έργο τους σωστά. Δεν είναι μόνο ότι συχαίνομαι το στόμα του καθενός, εδώ μιλάμε για ένα βρέφος όχι για μένα. Ένα μωρό που δεν έχει καθόλου αντισώματα και είναι εκτεθειμένο στο οτιδήποτε. Γιατί να ρισκάρω επικαλούμενη την αγιοσύνη της κοινωνίας. Όχι δεν θα ρισκάρω και αν την επόμενη φορά δεν μπορεσω να περάσω πριν τους ενήλικες και τα μεγάλα παιδιά θα φύγω.

δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα,συμφωνω 100% και στα 2 θεματα

ερωτηση...ασχετη

τι βαρος εχει το μπεμπεκι σου?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

παρκο θελουμε να παρουμε και δεν ξερω ποιο??????εχω μπερδευτει....αλλο εχει στρωμα αλλο δεν εχει....λεω να του το βαλω στο σαλονι για να ασχολειται με τα παιχνιδακια του οση ωρα μαγειρευω.εσεις ποιο εχετε??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Nα κανω μια διορθωση στο δικομου ποστ .

Οι νυφες τους ειχαν βγει σκαρτες , κουνιαδες δεν εχω .

Ροζ τελικα εχει να κανει με τον καθε παπα και την εκκλησια .Και καλα θα κανεις να φυγεις .Και εγω ετσι ειχα τσαντιστει την δευτερη φορα που ειχα παει γιατι μπηκε μια μπροστα με τα παιδια της ολοκληρα γομαρια αφου δεν την εβρισα.

Παντως ρε κοριτσια εγω θα ηθελα να την πηγαινω να κοινωναει .Πασχα και χριστουγεννα αλλα λετε απο του χρονου καλυτερα να τα αρχισω εε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Παιδιά εγώ με τους παππάδες δεν τα πάω καθόλου καλά .....Δεν ήταν πάντα έτσι, κάποτε τους σεβόμουνα και τους εκτιμούσα αλλά όλα άλλαξαν όταν ένας δεσπότης μια μέρα άρχισε να με κοιτάει περίεργα και να μου λέει κάτι "περίεργα υπονοούμενα" και συμπεριφέρεται "περίεργα" μάλιστα μπροστά στους γονείς μου....Δεν μπορούσα να το πιστέψω.....Φρίκαρα εντελώς.....Από τότε είμαι κατά την εξομολόγησης και άμα θέλω να προσευχηθώ πάω στην εκκλησία μόνη μου όταν δεν έχει κόσμο.Εντομεταξύ δεν πάω καθόλου στις Λειτουργίες γιατί ούτως ή άλλως δεν καταλαβαίνω τί λέει ο παππάς, άρα τί να κάθομαι να ακούω σαν χαζή;Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστέυω....αντιθέτως!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα,συμφωνω 100% και στα 2 θεματα

ερωτηση...ασχετη

τι βαρος εχει το μπεμπεκι σου?

Γκέλυ μου εμείς πήγαμε πριν 1,5 εβδομάδα στον γιατρό και μας ζύγισε 8450 με 67 πόντους ύψος. Αυτή την φορά δεν πήραμε ολόκληρο κιλό αν και τις άλλες φορές παίρναμε γύρω στα 1200.

Μεγαλώνουμε οπότε τα πράγματα αλλάζουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

παρκο θελουμε να παρουμε και δεν ξερω ποιο??????εχω μπερδευτει....αλλο εχει στρωμα αλλο δεν εχει....λεω να του το βαλω στο σαλονι για να ασχολειται με τα παιχνιδακια του οση ωρα μαγειρευω.εσεις ποιο εχετε??

οι γονείς μου έχουν παρκοκρέβατο της κίκο και είναι σούπερ σε αυτή την φάση κάνει και για πάρκο γιατί το μωρό ειναι μικρό ακόμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Nα κανω μια διορθωση στο δικομου ποστ .

Οι νυφες τους ειχαν βγει σκαρτες , κουνιαδες δεν εχω .

Ροζ τελικα εχει να κανει με τον καθε παπα και την εκκλησια .Και καλα θα κανεις να φυγεις .Και εγω ετσι ειχα τσαντιστει την δευτερη φορα που ειχα παει γιατι μπηκε μια μπροστα με τα παιδια της ολοκληρα γομαρια αφου δεν την εβρισα.

Παντως ρε κοριτσια εγω θα ηθελα να την πηγαινω να κοινωναει .Πασχα και χριστουγεννα αλλα λετε απο του χρονου καλυτερα να τα αρχισω εε

φυσικά έχει να κάνει με τον παπά γιαυτό λέω οτι υπήρχε η δυνατότητα να χωριστούν σε ομάδες αφού υπήρχαν 4 σημεία κοινωνίας. Αν και την ώρα που κοινωνούσε η γιαγιά εγώ είπα στον παπά ότι τώρα θα κοινωνίσει το μωρό ? εκείνος δεν είπε τίποτα. άσε που μου μάτιασε το μωρό. χωρίς υπερβολές γυρίσαμε με ένα μάτι ΝΑ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα κοριτσια μου,

βροχερος ο καιρος σημερα...μια σκατουγρασια αλλο πραγμα!

Βανιλιτσα,κι εμενα η μικρη χτες ξεκινησε ξεροβηχα....οχι συχνα αλλα 2-3 φορες και κυριως στον υπνο της.

Φοβηθηκα μηπως κρυωσε στον υπνο της,γιατι προχτες την κοιμησα με τιραντε κορμακι,απο πανω ολοσωμη βαμβακερη φορμιτσα και την σκεπασα με μια πικε κουβερτα διπλωμενη στα δυο...αλλα το πρωι τα χερακια ηταν ξυλιασμενα.

Λενε οτι κινδυνευουν απο την υπερθερμανση αλλα ρε κοριτσια εβαλα το χερι μου στον αυχενα της και δεν ηταν ιδρωμενη αρα αποκλειεται να ζεσταινοταν πολυ.

Εδω εμεις ηδη σκεπαζομαστε με κουβερλι και μακρυμανικες πυτζαμες...ετσι νομιζω οτι πρεπει να γινεται και για τα μωρα!

Παιζει ρολο βεβαια και που μενεις.τι θερμανση εχεις,τι προσανατολισμο εχει το σπιτι...Εμεις εχουμε τρελλη υγρασια,πιο πολυ αυτη φοβαμαι..και θερμανση η πολυκατοικια δεν εχει ξεκινησει ακομη!

Χτες της φορεσα μακρυμανικο κορμακι,καλτσακια,απο πανω φλις φορμακι και την πικε κουβερτουλα και επιτελους το παιδι μου φανηκε παλι καλα!Οχι ξυλιασμενο αλλα δροσερο κι ο αυχενας της οχι ιδρωμενος.

Για τα πολλα κρυα της πηρα εναν βαμβακερο με μαλλινη βατα της omegabebe,μια χαρα θα την βγαλουμε.

Κι επισης πηρα και κατι κρικακια που κρατανε σταθερα τα σκεπασματα ωστε να μην γλυστρανε απο κατω τα μπεμπεκια ή να μην τα πετανε απο πανω τους.

Θα τα χρησιμοποιουμε εναλλαξ!!!

Δημητρα....κανε υπομονη και χωνεψε το οτι δυστυχως ο αντρας σου ειναι πληγωμενος απο τους γονεις του αλλα δεν μπορει να τους κανει περα κι ετσι αντιδρα στους δικους σου!Τι να κανεις βρε κοπελα μου???Μην τσακωθεις μαζι του,μακαρι να ξερε κι ο ιδιος τι του φταιει!

Εμενα κοριτσια τα πεθερικα μου ειναι πολυ καλοι ανθρωποι,κι εχω πολυ καλες σχεσεις με την πεθερα μου.Δεν κανει διακρισεις!Αλλα κι οι γονεις μου το ιδιο...καμια διακριση στα παιδια τους και στον γαμπρο/νυφη.Ενταξει,οι δικοι μου εχουν λιγο καλυτερη οικονομικη επιφανεια και μπορουν να δωσουν πιο πολλα και πιο συχνα αλλα τα πεθερικα μου σκιζονται με τον τροπο τους και για εμας και για την εγγονη τους.Δεν εχω παραπονο!να ειναι παντα καλα...ιδιως η πεθερα μου που με εχει καταυποχρεωσει με την δοτικοτητα της!

Γκέλυ μου εμείς πήγαμε πριν 1,5 εβδομάδα στον γιατρό και μας ζύγισε 8450 με 67 πόντους ύψος. Αυτή την φορά δεν πήραμε ολόκληρο κιλό αν και τις άλλες φορές παίρναμε γύρω στα 1200.

Μεγαλώνουμε οπότε τα πράγματα αλλάζουν.

ουαουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις ειμαστε 6100,ποντους δεν ξερω ακομη,την παρασκευη θα παμε τελικα στον παιδιατρο για το εμβολιο και θα τον μετρησει κιολας...........

ελεγα κι εγω οτι ο δικος μου εγινε χονδρος...απο προωρακι,αλλα εσεις μανα μου,δεν παιζεστε........

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου,

βροχερος ο καιρος σημερα...μια σκατουγρασια αλλο πραγμα!

Βανιλιτσα,κι εμενα η μικρη χτες ξεκινησε ξεροβηχα....οχι συχνα αλλα 2-3 φορες και κυριως στον υπνο της.

Φοβηθηκα μηπως κρυωσε στον υπνο της,γιατι προχτες την κοιμησα με τιραντε κορμακι,απο πανω ολοσωμη βαμβακερη φορμιτσα και την σκεπασα με μια πικε κουβερτα διπλωμενη στα δυο...αλλα το πρωι τα χερακια ηταν ξυλιασμενα.

Λενε οτι κινδυνευουν απο την υπερθερμανση αλλα ρε κοριτσια εβαλα το χερι μου στον αυχενα της και δεν ηταν ιδρωμενη αρα αποκλειεται να ζεσταινοταν πολυ.

Εδω εμεις ηδη σκεπαζομαστε με κουβερλι και μακρυμανικες πυτζαμες...ετσι νομιζω οτι πρεπει να γινεται και για τα μωρα!

Παιζει ρολο βεβαια και που μενεις.τι θερμανση εχεις,τι προσανατολισμο εχει το σπιτι...Εμεις εχουμε τρελλη υγρασια,πιο πολυ αυτη φοβαμαι..και θερμανση η πολυκατοικια δεν εχει ξεκινησει ακομη!

Χτες της φορεσα μακρυμανικο κορμακι,καλτσακια,απο πανω φλις φορμακι και την πικε κουβερτουλα και επιτελους το παιδι μου φανηκε παλι καλα!Οχι ξυλιασμενο αλλα δροσερο κι ο αυχενας της οχι ιδρωμενος.

Για τα πολλα κρυα της πηρα εναν βαμβακερο με μαλλινη βατα της omegabebe,μια χαρα θα την βγαλουμε.

Κι επισης πηρα και κατι κρικακια που κρατανε σταθερα τα σκεπασματα ωστε να μην γλυστρανε απο κατω τα μπεμπεκια ή να μην τα πετανε απο πανω τους.

Θα τα χρησιμοποιουμε εναλλαξ!!!

Δημητρα....κανε υπομονη και χωνεψε το οτι δυστυχως ο αντρας σου ειναι πληγωμενος απο τους γονεις του αλλα δεν μπορει να τους κανει περα κι ετσι αντιδρα στους δικους σου!Τι να κανεις βρε κοπελα μου???Μην τσακωθεις μαζι του,μακαρι να ξερε κι ο ιδιος τι του φταιει!

Εμενα κοριτσια τα πεθερικα μου ειναι πολυ καλοι ανθρωποι,κι εχω πολυ καλες σχεσεις με την πεθερα μου.Δεν κανει διακρισεις!Αλλα κι οι γονεις μου το ιδιο...καμια διακριση στα παιδια τους και στον γαμπρο/νυφη.Ενταξει,οι δικοι μου εχουν λιγο καλυτερη οικονομικη επιφανεια και μπορουν να δωσουν πιο πολλα και πιο συχνα αλλα τα πεθερικα μου σκιζονται με τον τροπο τους και για εμας και για την εγγονη τους.Δεν εχω παραπονο!να ειναι παντα καλα...ιδιως η πεθερα μου που με εχει καταυποχρεωσει με την δοτικοτητα της!

γιατι πικε κουβερτουλα........τυλιξε το μωρακι με κατι πιο χοντρο να χουχουλιασει,εμεις σκεπαζομαστε με πιο βαρια σκεπασματα,το μωρακι γιατι με πικε?

τι ειναι αυτα τα κρικακια,δεν τα εχω υποψιν μου,που τα βρηκες,πως δουλευουν?

ΓΚΕΛΥ

πω πω ροζ μου θηριακη ο Αντωνακης .Εμενα η δικια μου πριν δυο βδομαδες ηταν 6700 και 65 ποντους , τωρα την βλεπω εχει παρει πολυ γιατι τρωει 200αρια και μου χει παχυνει , εχει κανει κατι χερια ολο διπλες .Ελπιζω να τα παρει σε μποι γιατι σαν χιονομπαλα μοιαζει χαχαχαχα

Πολυ δεν μου τρωει βρε κοριτσια ? εσας ποσο τρωει και ποσα γευματα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

πω πω ροζ μου θηριακη ο Αντωνακης .Εμενα η δικια μου πριν δυο βδομαδες ηταν 6700 και 65 ποντους , τωρα την βλεπω εχει παρει πολυ γιατι τρωει 200αρια και μου χει παχυνει , εχει κανει κατι χερια ολο διπλες .Ελπιζω να τα παρει σε μποι γιατι σαν χιονομπαλα μοιαζει χαχαχαχα

Πολυ δεν μου τρωει βρε κοριτσια ? εσας ποσο τρωει και ποσα γευματα?

εμενα κοριτσια καθε 3,5 ωρες τρωει 150-160-170 ml εκτος απο το βραδυ

το βραδυ απο 11,00 μεχρι 7,30-8,30 μου κανει ενα γευμα,μια φορα ξυπναει,και ειναι θεικο...επιτελους κοιμομαστε....δεν ξερω για ποσο θα κρατησει,γιατι παμε για δοντακια,αλλα τωρα το απολαμβανουμε:tongue::tongue::tongue:

ΓΚΕΛΥ

γιατι πικε κουβερτουλα........τυλιξε το μωρακι με κατι πιο χοντρο να χουχουλιασει,εμεις σκεπαζομαστε με πιο βαρια σκεπασματα,το μωρακι γιατι με πικε?

τι ειναι αυτα τα κρικακια,δεν τα εχω υποψιν μου,που τα βρηκες,πως δουλευουν?

γεια σου Ζουζουνακι μου!!τι κανει το μικρουλακι σας,μεγαλωνει το παιδι εεε???μπραβο το καλο μου!

της εβαζα μια χοντρη πικε κουβερτουλα διπλη γιατι ελεγα κι εγω στην αρχη μην τυχον και υπερθερμαινεται...Σιγα!!Κρυο ηταν...Απο σημερα θα φοραει τον πιο βαρυ υπνοσακο αλλιως την κουβερτα της με σεντονακι!

Τα κρικακια που σου λεω εγω τα πηρα μεσω Ιντερνετ αλλα μου ειπαν οτι εχει και στα Λητω.Ο κρικος πιανεται στο καγκελο της κουνιας κι εχει στην ακρη μια δυνατη πιαστρα οπως οι πιπιλοπιαστρες της νουκ και κραταει γερα τα σκεπασματα τεντωμενα περιπου στο υψος κατω απο τις μασχαλιτσες του μωρου.

Ειναι πολυ καλη λυση γιατι ετσι ουτε ξεσκεπαζονται,ουτε τα φερνουν επανω τους,ουτε γλυστρανεευκολα απο κατω!

Αυτα ειναι:

http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Bettdeckenhalter&productsPerPage=20

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...