Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ροζακι συμφωνω μαζι σου.αυτος ειναι ο λογος που σταματησα να κοινωνω απο 12 ετων γιατι σιχαινομουν τον καθε ενα να γλυφει το κουταλι.δε μπορω ρε παιδι μου του καθενος τα σαλια μπλιαξ...τα παιδια μου τα κοινωνησα μονο 3 φορες μετα τις βαφτισεις τους κ αυτο σε μοναστηρια και πρωι πρωι να ημαστε μονο εμεις κ κ 2-3 αλλα ατομα ...

παστακια μου δεν ειναι το θεμα οτι μπορει να κολησεις κατι...οκ μπορει να μου πουν οτι αμα γλειψω κ το πατωμα δε θα κολλησω τιποτα αλλα σιχαινομαι ρε παιδι μου.μονο που θα παει ο αλλος που ξερω εγω αν εχει απλυτα δοντια 1 μηνα και θα παω να πιω κ εγω απο κει...λιαχ....οκ λεμε τωρα οτι δε κολλας αλλα στην ιδεα κ μονο οτι το εχουν βαλει στο στομα τους 20 ατομα πριν απο εσενα ειναι φρικη:rolleyes:

Κορίτσια,δεν ξέρω. Θεωρώ οτι η θεία κοινωνία είναι το ίδιο σοβαρό με την βάφτιση, το κάθε παιδάκι πρέπει να το κάνει αυτό για να το φυλάει ο Χριστούλης.....το ξέρω, πολύ χαζούλικα το λέω, αλλά τι να κάνω; αφού έτσι το πιστεύω....τώρα το΄πόσοι γλύφουν το κουτάλι δεν με απασχολεί, γιατί αυτό που θα κάνω στο παιδί μου θα είναι κάτι το πολύ καλό για την ψυχούλα του. Βέβαια, συμφωνώ στο οτι πρέπει να είμαι μπροστα με τομ μπέμπη, όπως πρέπει και όλα τα μωράκια να είναι μπροστά...αλλά εάν ξεφύγει και κανένας ηλικιωμένος μπροστά και δεν μιλήσει ο παπάς(και είναι ακριβώς μπροστά μου ε;) πιστεύω θα κοιτάξω να ζητήσω ευγενικά να περάσω.....Ρε παιδιά δεν ξέρω..αυτό το πράγμα αγγίζει κατα την γνώμη άλλα επίπεδα και δεν πρέπει να τα κοιτάμε αυτά, γιατί χάνουμε την ουσία.....όπως μία γνωστή μου που δεν έχει βαφτίσει το παιδί της γιατί λέει οτι είναι πολύ τραυματική εμεπιρία για το παιδί έτσι όπως το βυθίζει ο παπάς μεςστην κολυμπήθρα!!! Και έχει φτάσει το παιδάκι, δεν ξέρω 6-7 χρονών και είναι αβάπτιστο, ρε παιδιά!!!Τραυματική εμπειρία τα βαφτίσια!!! Που είναι μαζί με τον γάμο από τα πιο σοβαρά μυστήρια!!!!

Καλά εντάξει ...η γνωστή μου είναι ακραία στην άποψή της, αλλά σας το αναφέρω γιατί γι' αυτά τα θέματα είμαι πολύ ευαίσθητη...και επιμένω δεν θέλω να παρεξηγηθω....Α! και δεν είμαι θρήσκα(με τα μπινελίκια που ρίχνω καθημερινά δεν παίζει...)απλά κάποια πράγματα είναι σταθερες αξίες, ρε κορίτσια, όπως και να φέρεσαι στην ζωή σου......

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια που ειστε...τα νευρα μου ε? ο αντρας μου στραβωσε επειδη ο μπαμπας μου μας εδωσε σαν δωρο για τα γεννητουρια 500 ευρω δωρο για μενα για να ξεχρεωσω το διπλωμα οδηγησης μου!και αλλα 200 ευρω για τα παιδια!

το ξερω γιατι θυμωσε!γιατι οι γονεις του δεν εχουν δωσει τιποτα!(τα ξερετε σας τα εχω πει...) και κατεβασε τα μουτρα στους γονεις μου μετα απο 2.500 χιλιομετρα που κανανε για μας!ηρθε τωρα απο τη δουλεια με τα μουτρα παλι κατεβασμενα.οι γονεις μου κοιμουνται...αλλα μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα!δηλαδη επειδη οι γονεις του ειναι μαλακες θα θυμωνει με τους δικους μου που δινουν?εχουν φερει απιστευτα πραγματα για τα παιδια.μια ντουλαπα ρουχα!κ χρυσαφικο για την μπεμπα και παιχνιδα κ για τα 3!αν αισθανεται ασχημα γιατι δε παιρνει ενα τηλ στον μπαμπα του να τον ξεχεσει για την αδιαφορια του?οταν του λεω ποσο με νευριαζει η αδιαφορια των γονιων του μου λεει ''εμενα ουτε με ενδιαφερει!'' σημερα γεννεθλια ειχε η ραφαελακ με πηραν τηλ 9 το βραδυ που κοιμοταν το παιδι και μιλησαν 2 λεπτα και 4 δευτερολεπτα!κ αυτο τακα τακα ειπαν ενα χρονια πολλα και τελος!ουτε ρωτησαν τι κανει αυτη η ο αλεξ η πως παει η εγκυμοσυνη!

τεσπα!αυτο που με νοιαζει ειναι γιατι τους κραταει μουτρα λες και εκαναν κατι κακο οι δικοι μου!:(:(

αφου ουτε σε μενα μιλησε!μπηκε μουγκος μεσα ! αρχισε να ψαχνει ρουχα κ του λεω ''θα κανεις μπανιο?'' και μου απανταει με μισο ματι και ξερα και κοφτα '' ναι γιατι????'' α σιχτιρ μη κανω καμια φασαρια..2.500 χιλιομετρα κανανε οι ανθρωποι κ αυτο ειναι το ευχαριστω!!!αισχος!

Γιατί, ρε π@@@στη μου,οι γονείς της κοπέλας είναι πάντα βοήθεια, ενώ τα πεθερικά είναι πάντα στ' @@χίδια τους!!! Ρε παιδάκι μου, παντού συμβαίνει αυτό...εγώ με την μάνα μου σκοτώνομαι, δεν τα πάμε καλά..έχω άλλες 3 αδερφές...ρε κορίτσια έαν σας πώ οτι σε γάμους, γέννες, βαφτίσεις, γεννέθλεια κτλ κτλ ότι έπαιρνε στην 1 έπαιρνε και στις υπόλοιπες 3!!! και όταν "έφυγε" ο μπαμπάς μου και που ήταν μόνη της τα ίδια!!! Οι πεθεροί μου; Μόνο΄τώρα που επειδή το παιδί το πιάσαμε με εξωσωμ και το είχαν λαχτάρα, τώρα μας πήραν την κούνια και το ασήμωσαν...5 χρόνια που είμαστε παντρεμενοι και κάναμε το σκατό μας παξιμάδι όλο "δεν έχουμε λέφτα" λέγανε...γιστί η μάνα μου χήρα γυναίκα είχε, που είχαμε ξεμείνει, λόγω οτι είχα απολύθει και δεν της είχα πεί τίποτα και ερχόταν και μας γέμιζε το ψυγείο.. Τα πεθερικά μου καλοί- καλοί αλλά πολύ στα τέτοια τους για βοήθεια...γι' αυτό ο άνδρας μου δουλεύει από 15....και οι αδερφές μου το ίδιο..άρα Δήμητρά μου, μην στεναχωριεσαι..παντού έτσι είναι..λίγες οι εξαιρέσεις

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Διάβασα αυτά που έγραψες Δήμητρα και Παστάκια για γονείς και πεθερικά. Τι να πω! Καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα ότι οι γονείς των κοριτσιών κάνουνε πάντα περισσότερα από ότι οι γονείς του άντρα. Υπάρχουνε βέβαια και εξαιρέσεις πεθερικών. Κυρίως οι εξαιρέσεις συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει κουνιάδα, αλλά ο άντρας έχει αδελφό. Καλό θα ήτανε όσο μπορούμε να μην τα σκαλίζουμε, γιατί τα πράγματα χειροτερεύουν με αυτό τον τρόπο. Σε τέτοια οικογενειακά θέματα δίκιο δεν πρόκειται να βρει κανείς και σχεδόν πάντα στο τέλος το ζευγάρι την πατάει.

Δημητρούλα προσπάθησε με ήρεμο τρόπο να εξηγήσεις κάποια πράγματα στον άντρα σου. Ισως και αυτός μέσα του να καταλαβαίνει τις μαλακίες των γονιών του αλλά να μην θέλει να της παραδεχτεί. Οι δικοί σου τι φταίνε θα μου πεις, δίκιο έχεις δεν φταίνε αλλά κάπου πρέπει να βγάλει τα νεύρα του και αυτός.

καλημερα φιλεναδες τι κανετε???πως παει με τα μπεμπακια????

εμεις χθες παθαμε εναν ψιλοπανικοοοο....αρχισε απο το πρωι με εναν βηχα...αλλα λεμε οκ ο καιρος και η αλλαγη του...

μετα συνεχιστικε ομως πολυ πιο εντονα και πιο βαρυς.

πηραμε τον γιατρο και μας καθυσηχασε,..τελικα σημερα ειναι λιγο καλητερα αλλα νευρικος.

δεν χρησιμοποιω ακομη υπνοσακο αλλα του βαζω κορμακι βαμβακερο απο μεσα και το φορμακι του απ'εξω.

αγχονομαι τρελα ρε γμτ και πρεπει να ηρεμησω λιγο γιατι με πιανει πανικος με το παραμικρο .

οσο για τα πεθερικα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...παντα της κοπελας ειναι πιο αγχωμενοι και πιο πιεσμενοι...ειναι απο την φυση.εμενα η πεθερα εχει βρει το τροπαρι: δεν μπορω να μεινω μονη με το μωρο φοβαμαι.....(λες και θα την φαει)..και απο την αλλη θυμωνει που το αφηνω καμια φορα στην μανα μου:confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ελπιζω να ειστε ολες καλα

δημητρα να σου ζησει η κορη,με το καλο να γεννησεις και........ψυχραιμια

με τους γονεις ,τα πεθερικα,και τον αντρα σου,μπορεις να μαλωσεις ,ανα πασα στιγμη ...........αλλα δεν νομιζω οτι θα βγαλεις κατι και θα φανεις και γκρινιαρα......αυτα απο δικη μου πειρα......στην πραγματικοτητα,τους αντρες τους χωρευουν στο ταψι η οικογενεια τους αλλα δεν θελουν να το παραδεχθουν

κοριτσια ,εγω για την κοινωνια,δεν πιστευω οτι και τοσο καθαρο ,ουτε το χρυσο κουταλι,ουτε και το κρασακι,αφου ειναι αραιωμενο με νερο,μονο πηγαινετε τα μπροστα για να μεταλαβουν πρωτα τα μωρακια και πριν απο τα μεγαλα παιδακια,που ειναι τιγκα στις ιωσεις,αν δεν ηταν τοσο επικινδυνα,δεν θα τα αφηναν στα μαιευτηρια να δουν την μαμα τους που γεννησε πχ...???

βανιλιτσα,λιγη ψυχραιμια καλη μου,γιατι αχγωνεσαι τοσο πολυ?

μια χαρα το εχεις ντυμενο το παιδακι,οσο για τον βηχα,ΟΚ,απο εδω και περα ολο τετοια θα εχουμε,,ε μικρακια ειναι,εμενα ο δικος μου εχει αρωστησει 2 φορες,μια με λαρυγγιτιδα και μια με κανονικη ιωση,καταροη,βηχας κτλ.

ε,θα τα δει ο παιδιατρος και θα ακολουθησεις μια αγωγη,be cool,γιατι ολοι απο την μαμα περιμενουν ,καλη μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμεις σημερα θα κανουμε την δευτερη δοση του πενταπλου εμβολιου:twisted::twisted:

αντε να δουμε ,θα την βγαλει με δεκατακια,και αυτη τη φορα ή θα το περασει πιο βαρια?

εμεις λεμε να τον βαφτισουμε την ανοιξη ,βεβαια θα ειναι 12 μηνων,αλλα δεν θελω να το κανω μεσα στον χειμωνα,γιατι πρεπει να ερθει κοσμος απο λιβαδεια και καρδιτσα,οποτε γιατι να τους ταλαιπωρησω μεσα στις βροχες και το κρυο?

νομιζεται οτι θα ειναι πολυ μεγαλος?

εχω σκεφτει σαν ιδανικη ημερομηνια τα γεννεθλια του 29/05/2011 που ειναι και κυριακη,πως σας φαινεται?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

βρε ζουζουνακι εσεις που περασατε ιωση ας πουμε .,..οταν λες πηρε αγωγη???εννοεις σε ενεσιμη μορφη??γιατι εμας ο παιδιατρος υποστηριζει πως εαν ο μικρος καποια στιγμη κρυολογησει η περασει ιωσουλα θα πρεπει να νοσηλευτει στο παιδων γιατι ειναι βρεφος και κατι τετοια τελοσπαντων και ολο αυτο με στρεσαρει περισσοτερο!!!

δεν ξερω τι να πω!!!

οσο για τα βαφτισια μια χαρα ειναι θα του κανεις και μια μεγαλη τουρτα και θα τα γιορτασετε ολα μαζι!!!και μεις την ανοιξη λεμε μετα το ΠΑΣΧΑ!Θα ειναι τοτε πρωτα ο Θεος και εμας 10 με 11 μηνων!!ελεγα για τα Χριστουγεννα μιας και θα τον βγαλουμε Χρηστο αλλα το μεταννοιωσαμε στην πορεια!!καλητερα να εχει ανοιξει λιγο ο καιρος!!

οσο για τα μπουκαλια που σας ελεγα αν χρειαζονται αλαγμα, ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε μεχρι 6 μηνων ειναι της nuk που εχω παρει οποτε μονο της θηλες θα αλλαξω σε κανα μηνα!!και η τρυπα μια???(αυτο δεν το ρωτησα).

υπνοσακο πηρατε???θα το βαλετε??εγω τον επλυνα πριν 3 μερες και ακομη δεν εχει στεγνωσει!!

απο καλοριφερ???εμεις λεμε να το ανοιξουμε αυτες τις μερες αλλα κατι λενε για απεργια :roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε ζουζουνακι εσεις που περασατε ιωση ας πουμε .,..οταν λες πηρε αγωγη???εννοεις σε ενεσιμη μορφη??γιατι εμας ο παιδιατρος υποστηριζει πως εαν ο μικρος καποια στιγμη κρυολογησει η περασει ιωσουλα θα πρεπει να νοσηλευτει στο παιδων γιατι ειναι βρεφος και κατι τετοια τελοσπαντων και ολο αυτο με στρεσαρει περισσοτερο!!!

δεν ξερω τι να πω!!!

οσο για τα βαφτισια μια χαρα ειναι θα του κανεις και μια μεγαλη τουρτα και θα τα γιορτασετε ολα μαζι!!!και μεις την ανοιξη λεμε μετα το ΠΑΣΧΑ!Θα ειναι τοτε πρωτα ο Θεος και εμας 10 με 11 μηνων!!ελεγα για τα Χριστουγεννα μιας και θα τον βγαλουμε Χρηστο αλλα το μεταννοιωσαμε στην πορεια!!καλητερα να εχει ανοιξει λιγο ο καιρος!!

οσο για τα μπουκαλια που σας ελεγα αν χρειαζονται αλαγμα, ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε μεχρι 6 μηνων ειναι της nuk που εχω παρει οποτε μονο της θηλες θα αλλαξω σε κανα μηνα!!και η τρυπα μια???(αυτο δεν το ρωτησα).

υπνοσακο πηρατε???θα το βαλετε??εγω τον επλυνα πριν 3 μερες και ακομη δεν εχει στεγνωσει!!

απο καλοριφερ???εμεις λεμε να το ανοιξουμε αυτες τις μερες αλλα κατι λενε για απεργια :roll:

καλε....βροχη θεματων................

εμας στην λαριγγιτιδα ,πηρε κατι σταγονες ,που βοηθουν το μωρο να αναπνεει την νυχτα,επισης επρεπε να εχουμε ενα παραθυρο ανοιχτο ,για δροσια και υγρασια....και στην ιωση ειχαμε zirtek ,παλι για να αναπνεει καλα την νυχτα και μια αντιβιωση σε σταγονες απο την μυτη

αυτα...και συχνο καθαρισμο μυτης...πολυ συχνο ομως,για να μην το γυρισει σε βρογχιτιδα,επισης δεν του εκανα μπανιο,εκεινες τις μερες

α,πηρε και η μαμα κατι...μια δοση μεγαλης υπομονης....γιατι κατα τον μπαμπα ,ημουν υπερβολικη

νομιζω οτι η εκδοχη ,παιδον ,χωρις πραγματικα γεγονοτα προς συζητηση ,ειναι ασκοπη,και τρομοκρατικη

για τα μπουκαλια που λες ,δεν εχω παρακολουθησει την συζητηση σας ,αλλα εγω πηρα θηλες για 4 μηνων,με 3 τρυπες δηλαδη ,αλλα πνιγεται,οποτε ξαναγυρισαμε στις 0 μηνων με την 1 τρυπα,και βλεπουμε

υπνοσακο δεν εχω παρει,αλλα σκοπευω να παρω,ποια ειναι η γνωμη σας,με βαμβακι,με γουνακι,με τι?νομιζω ομως τοι ειναι νωρις να τους βαλουμε μεσα,σε μεγαλα κρυα δηλαδη ,τι θα κανουμε?

καλοριφερ,τιποτα ακομη,δεν εχουμε αποθεμα πετρελαιου,εμεις αγορασαμε ενα καλοριφερ λαδιου και το πηγαινωφερνω οπου ειναι ο μπεμπης ,αν ειχαμε πετρελαιο ,σιγουρα θα το ειχα αναψει,μην το σκεφτεσαι,οταν κρυωνουν,εχουν νευρα,γκρινια,δεν τρωνε,αστα

ΓΚΕΛΥ

Καλημέρα και από εμένα και καλή εβδομάδα...

Vanilitsa και εμάς το ίδιο μας είπε η παιδίατρος και φοβάμαι πολύ γιατί τα δύο μεγάλα πάνε σχολείο και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες και είναι πολύ πιθανό να μεταφέρουν ιώσεις....Ελπίζω να τη γλιτώσουμε....

Εντομεταξύ έχει ψωφόκρυο και πήγα να ανοίξω το καλοριφέρ αλλά ....που τέτοια τύχη...Έντυσα το μωρό λοιπόν σαν αρκούδα και έβαλα και εγώ τον υπνόσακο για πλύσιμο.....Απότομα έπιασε κρύο και εγώ ακόμα δεν έχω τελειώσει με τα χειμερινά...

Δήμητρα και εγώ σιχαίνομαι λιγάκι το κουτάλι αλλά όταν είναι να κοινωνήσουν τα μικρά πάνε μπροστά - μπροστά και κοινωνάνε πρώτα.Πάντα έτσι γίνεται εδώ. πρώτα τα μωρά, μετά τα παιδιά και μετά οι μεγάλοι....Εκεί δεν δίνεται έτσι;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Εγώ τον υπνόσακο θα τον χρησιμοποιήσω στις βόλτες πολύ....!!!!!

Ζουζουνάκι αυτή τη μύτη πώς την καθαρίζεις;;;Δεν μου κάθεται να της βάλω αμπούλα εύκολα....Δεν ξέρω αν μπαίνει τίποτα μέσα.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

κσι γω κατα τον μπαμπα ειμαι υπερβολικη .....αλλα μετα την ουρολημοξη που φωναζα πως δεν ειναι κολικοι εξ αρχης με ακουειιιιιιι

οσο για τον υπνοσακο εγω τον πηρα βαβμβακερο και απ΄εξω εχει γουνακι ...ειναι πολυ ομορφος τωρα θα δουμε ποσο θα τον βολευτει ...σε καμια 10αρια μερες θα του τον βαλω!!

ναι μωρε πνιγονται ακομη με τις 3 τρυπουλες πιο μετα....

και γω νομιζω οτι με εχει φοβισει πολυ ο doctor....κστι πρεπει να κανω με τα νευρα μου και τις κρισεις μου.....πρεπει να χαλαρωσω λιγακι γιατι με βλεπω στο τρελαδικο με ασπρη ποδιτσα λεμε!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εγώ τον υπνόσακο θα τον χρησιμοποιήσω στις βόλτες πολύ....!!!!!

Ζουζουνάκι αυτή τη μύτη πώς την καθαρίζεις;;;Δεν μου κάθεται να της βάλω αμπούλα εύκολα....Δεν ξέρω αν μπαίνει τίποτα μέσα.....

καλημερα ερι μου!!!!

αμπουλιτσες φυσιολογικου ορου....απο μιση για καθε ρουθουνι,με δυναμη,ομως,να μπει το υγρο μεσα ,ψηλα στα ρουθουνια,να φυγει η μυξα και να την καταπιουν,πνιγονται λιγο,κλαινε πολυ αλλα,ειναι αποτελεσματικο

αν εχει αρκετες μυξες ακομη,εγω εχω το συτημα της otrisalin και τις ρουφαω προς τα εξω,επισης με κλαματα

το ξαπλωνεις και το κρατας το κεφαλακι,σχετικα σταθερο,αυτα...κι εμενα μου φαινοταν ακατορθωτο ,αλλα ,αφου κανενας δεν το αναλαμβανε,ουτε ο ,μπαμπας,ουτε η γιαγια,ουτε η κυραι που τον κραταει...τι να εκανα,εκανα την θαραλεα,τρομαρα μου

ΓΚΕΛΥ

Eμενα τα δικα μου πεθερικα ειναι ενταξει μαζι μου γιατι ειχαν σκαρτες κουνιαδες (ετσι δεν λεγονται )οποτε τωρα βλεπουν την διαφορα.

Δημητρα μου μην συγχιζεσαι ειναι και οι ορμονες σου .Δεν ξερω γιατι θυμωσε ο αντρας σου .Γιατι σου δωσαν χρηματα για το διπλωμα και δεν πηγαν στα παιδια αυτα τα λεφτα? ή γιατι θα παρεις το διπλωμα? μηπως δεν θελει να γινεις σοφερινα?

Εγω πηρα εναν υπνοσακο απο mothercare που ειναι σαν χοντρο κορμακι οχι παπλωματακι .Δεν ξερω αν θα της ειναι ζεστο .Εσεις πηρατε χοντρο ?

Φορμα εξοδου πηρα μια ειναιπολυ φουσκωτη για να την εχω και στον υπνο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα ερι μου!!!!

αμπουλιτσες φυσιολογικου ορου....απο μιση για καθε ρουθουνι,με δυναμη,ομως,να μπει το υγρο μεσα ,ψηλα στα ρουθουνια,να φυγει η μυξα και να την καταπιουν,πνιγονται λιγο,κλαινε πολυ αλλα,ειναι αποτελεσματικο

αν εχει αρκετες μυξες ακομη,εγω εχω το συτημα της otrisalin και τις ρουφαω προς τα εξω,επισης με κλαματα

το ξαπλωνεις και το κρατας το κεφαλακι,σχετικα σταθερο,αυτα...κι εμενα μου φαινοταν ακατορθωτο ,αλλα ,αφου κανενας δεν το αναλαμβανε,ουτε ο ,μπαμπας,ουτε η γιαγια,ουτε η κυραι που τον κραταει...τι να εκανα,εκανα την θαραλεα,τρομαρα μου

Και εμενα ετσι της περασε το μπουκωματακι της .Της βαζω συχνα ορο και δυνατα , τσαντιζεται αλλα δεν γινεται και αλλιως

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κσι γω κατα τον μπαμπα ειμαι υπερβολικη .....αλλα μετα την ουρολημοξη που φωναζα πως δεν ειναι κολικοι εξ αρχης με ακουειιιιιιι

οσο για τον υπνοσακο εγω τον πηρα βαβμβακερο και απ΄εξω εχει γουνακι ...ειναι πολυ ομορφος τωρα θα δουμε ποσο θα τον βολευτει ...σε καμια 10αρια μερες θα του τον βαλω!!

ναι μωρε πνιγονται ακομη με τις 3 τρυπουλες πιο μετα....

και γω νομιζω οτι με εχει φοβισει πολυ ο doctor....κστι πρεπει να κανω με τα νευρα μου και τις κρισεις μου.....πρεπει να χαλαρωσω λιγακι γιατι με βλεπω στο τρελαδικο με ασπρη ποδιτσα λεμε!!!!!!!!!!!!!

ε,κοπελαρα μου,ειναι οι ορμονες,τι...... τρεις μηνες περασαν.........ασχολεισου λιγο με τον εαυτο σου...μαλλια,νυχια...τετοια.....δουλευεις?

δεν βγαινει,περα ,μονο μωρο......κανενας δεν καταλαβαινει,τι περνας,ουτε ο συζυγος,ουτε η μαμα....αστα

εμενα ηρθε η μανα μου,το Σ/Κ ,θα πηγαιναν σε μια βαφτιση το σαββατο,αλλα ειπε,"θα μπορεσεις κι εσυ να βγεις λιγο"

λοιπον,την παρασκευη,πηγαμε για φαγητο 10,00-11,30 και μετα πηρε τηλεφωνο να γυρισουμε γιατι ηταν η ωρα του να φαει και δεν ηθελε να τον ταισει,το σαββατο βγηκε για ψωνια και γυρισε μεσημερι...μολις μπηκε,λοιπν ,ρωτησε "εχεις βαλει τραπεζι?"

και την κυριακη μας αφησε να παμε σε μαι δουλεια 11,00-13,00 και μετα μας πηρε τηλεφωνο παλι να γυρισουμε για να ταισω.................αυτα........ξεσκασα ,ε?

τι να πεις,με βοηθησε βεβαια τους πρωτους 2 μηνες,αλλα μετα,....τουριστικα....και οταν ειναι με τον μπεμπη ,ολο αγκαλιες ,αντε μετα αυτος να κατσει στο ριλαξ ,ή στο γυμναστηριο του

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...