Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας κοριτσακια...τι κανετε?εγω εχω τα ζουζουνια διπλα μου πινουν γαλα και μετα πρεπει ντε και καλα να κανουμε τουρτα πρωινιατικα:rolleyes: αχχχχ τι τραβαω η μανα:tongue:

Holy Diver

σε ευχαριστουμε κοπελα μου!να σαι καλα!:P

και εσεις να χαιρεστε το νινακι σας.

σημερα 5 ωρες στην κουζινα την εβγαλα!εκανα 2 τουρτες μια για το σπιτι με σοκολατα και κρεμα και μια για το σχολειο με ροζ γλασσο και ζαχαρωτες καρδουλες και τριανταφυλακια ροζ! εκανα και φαι φιλετο χοιρνο(ψαρονεφρι) σβησμενο με ασπρο κρασι και με ρυζοτο και σαλτσα μανηταριων :mrgreen: ειμαι μεσα στην προκοπη σας λεω!:mrgreen::mrgreen:

Holy Diver

σε ευχαριστουμε κοπελα μου!να σαι καλα!:P

και εσεις να χαιρεστε το νινακι σας.

σημερα 5 ωρες στην κουζινα την εβγαλα!εκανα 2 τουρτες μια για το σπιτι με σοκολατα και κρεμα και μια για το σχολειο με ροζ γλασσο και ζαχαρωτες καρδουλες και τριανταφυλακια ροζ! εκανα και φαι φιλετο χοιρνο(ψαρονεφρι) σβησμενο με ασπρο κρασι και με ρυζοτο και σαλτσα μανηταριων :mrgreen: ειμαι μεσα στην προκοπη σας λεω!:mrgreen::mrgreen:

Σλουρπ!!! Μου άνοιξες την όρεξη και είμαι και σε δίαιτα :?:(. Δεν πειράζει έτσι ζαχαρένια να είναι η ζωή όλων σας :D. Φιλάκια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα, σήμερα πήγαμε στην εκκλησία για να κοινωνήσουνε. δεν ξέρω αν θα ακουστώ αμαρτωλή αλλά την αμαρτία μου την πήρα. το βρίσκετε λογικό να κοινωνάνε με το ίδιο κουταλάκι τα μωρά και οι παππούδες ? πριν εμάς πέρασε μια γιαγιά 70 χρόνων. τα πήρα άσχημα γιατί θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετικό κουτάλι για τα μωρά από τους ενήλικες. τι χρωστάει το βρέφος να παίρνει όλα τα μικρόβια των παππούδων ? εσείς τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Βρε ροουζ, πιστεύω και εγώ μπορεί να το σκεφτώ για το παιδί μου εκείνη την στιγμή, γιατί σε βάζει(μακρυά από εμάς), αλλά εντάξει να σκέφτεσαι οτι η "κοινωνία" είναι διαβασμένο και αγιασμένο και ευλογημένο από τον Θεούλη. Μην τρελαίνεις την σκέψη σου με τέτοια...να προσέχεις το παιδάκι σου σε όλα τα υπόλοιπα,αλλά σε αυτό να μην το σκέφτεσαι...και αν σε πειράζει τόσο, να κάνεις σήμα στην κάθε ηλικιωμένη και να περνάς μπροστά...δε νομίζω να σου πει και καμμία τίποτα...δηλαδη θα πρέπει να είναι πολύ μ@λ@κισμένη..οι περισσότερες γιαγιάδες κάνουν΄πίσω σε αυτό, γιατί την φοβούνται την δουλειά...αλλά και να μην κάνει πίσω, μην το περνάς από το μυαλό σου, ο Θεούλης θα το προστατεύσει το μπεμπέ σου...μην στεναχωριέσαι για τέτοια, είναι το καλύτερο πράγμα που κάνεις για το μπεμπέ σου...όχι δεν είμαι θρήσκα, απλά σε κάποια πράγματα να πιστεύετε στην θρησκεία μας, γιατί είναι όντως ζωντανή....:-D:-D:-D

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ναι παστάκια μου δίκιο έχεις αλλά αν η γιαγιά έχει ίωση ή 100 άλλα μικρόβια δεν θα σε σώσει ο Θεός. Και εγώ πιστεύω από καρδιάς , αλλά πιστεύω στον Θεό και όχι στους εκπρόσωπους του. Και κάποια πράγματα θα έπρεπε να προβλέπονται και όχι να αφήνουν τον κόσμο να τα κάνει. Θυμάμαι στο χωριό μου έλεγε ο παπάς πρώτα να περάσουν τα μωρά και μετά οι ενήλικες. Και αυτός ο παπάς πιστεύει στον Θεό αλλά ειχε και λογική.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εντάξει, εσύ διαλέγεις, μην με παρεξηγείς, αλλά δεν πιστεύω οτι περνάει κάτι από την θεία κοινωνία...εσύ δεν κοινωνούσες μικρή; έχεις πάθει κάτι;και στο ξαναλέω, μην με παρεξηγείς, αλλά θεωρώ οτι δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, γιατί είναι άλλα πράγματα στην μέση που προστατεύουν το παιδάκι σου...και επιμένω στο οτι αν δεις κάποια μπροστά σου, κάνε της νόημα να περασεις..κατα το 90% θα σε αφήσει.... :D:D:D

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

δεν σε παρεξηγώ και συγνώμη αν ακούστηκα απότομη, καταλαβαίνω πως το λες αλλά αν δεν κρατήσουν οι παπάδες την λογική αυτή δεν μπορείς να προλαβαίνεις τον κόσμο που μπορεί να είναι αρκετά μπροστά σου. εγώ όταν κοινωνούσα σου είπα τι έκανε ο παπάς. κρατούσε ο ίδιος τα παιδιά πρώτα, θα μου πεις εκεί είχε 10 άτομα και εδώ 100 κάθε Κυριακή. τι να πω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπέρα, σήμερα πήγαμε στην εκκλησία για να κοινωνήσουνε. δεν ξέρω αν θα ακουστώ αμαρτωλή αλλά την αμαρτία μου την πήρα. το βρίσκετε λογικό να κοινωνάνε με το ίδιο κουταλάκι τα μωρά και οι παππούδες ? πριν εμάς πέρασε μια γιαγιά 70 χρόνων. τα πήρα άσχημα γιατί θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετικό κουτάλι για τα μωρά από τους ενήλικες. τι χρωστάει το βρέφος να παίρνει όλα τα μικρόβια των παππούδων ? εσείς τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση ?

ροζακι συμφωνω μαζι σου.αυτος ειναι ο λογος που σταματησα να κοινωνω απο 12 ετων γιατι σιχαινομουν τον καθε ενα να γλυφει το κουταλι.δε μπορω ρε παιδι μου του καθενος τα σαλια μπλιαξ...τα παιδια μου τα κοινωνησα μονο 3 φορες μετα τις βαφτισεις τους κ αυτο σε μοναστηρια και πρωι πρωι να ημαστε μονο εμεις κ κ 2-3 αλλα ατομα ...

Εντάξει, εσύ διαλέγεις, μην με παρεξηγείς, αλλά δεν πιστεύω οτι περνάει κάτι από την θεία κοινωνία...εσύ δεν κοινωνούσες μικρή; έχεις πάθει κάτι;και στο ξαναλέω, μην με παρεξηγείς, αλλά θεωρώ οτι δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, γιατί είναι άλλα πράγματα στην μέση που προστατεύουν το παιδάκι σου...και επιμένω στο οτι αν δεις κάποια μπροστά σου, κάνε της νόημα να περασεις..κατα το 90% θα σε αφήσει.... :D:D:D

παστακια μου δεν ειναι το θεμα οτι μπορει να κολησεις κατι...οκ μπορει να μου πουν οτι αμα γλειψω κ το πατωμα δε θα κολλησω τιποτα αλλα σιχαινομαι ρε παιδι μου.μονο που θα παει ο αλλος που ξερω εγω αν εχει απλυτα δοντια 1 μηνα και θα παω να πιω κ εγω απο κει...λιαχ....οκ λεμε τωρα οτι δε κολλας αλλα στην ιδεα κ μονο οτι το εχουν βαλει στο στομα τους 20 ατομα πριν απο εσενα ειναι φρικη:rolleyes:

Holy Diver

Rose μου , πηγες αργα ? γιατι εγω πηγαινα παντα νωρις και πηγαινα μπροστα μπροστα , πρωτα δινουν στα μωρα και μετα στους μεγαλους λογικα.Αλλα ακομα και αν σε τρωει αυτο να ξερεις οτι το χρυσο κουταλακι με το πολυ αλκοολ της κοινωνιας καιει τα μικροβια .Μην φοβασαι .Και εγω ειχα λιγο αγχωθει γιατι την τελευταια φορα μπηκαν κατι παιδακια μπροστα και φωναζαν πισω οι μαμαδες με τα μωρα και το δικο μου ηταν το πρωτο που εφαγε μετα απο τα μεγαλα παιδια.Και ξερεις τα παιδια ειναι τιγκα στην ιωση .Αλλα δοξασε ο θεος δεν παθαμε τιποτα.

Παντως εγω οσες φορες πηγα δεν κοινωνησα επρεπε να ξανακασω πισω στην σειρα για μενα .Δεν με αφηναν να κοινωνησω αν δεν κοινωνουσαν τα μικρα πρωτα/

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Δήμητρα, πώς τα περάσατε σήμερα; Ήρθαν οι γονείς σου;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρονια πολλάάάάά.......

ευχαριστουμε κουκλα μου!ναι ηρθαν οι γονεις μου καλα τα παιδια τρελλαθηκαν :tongue: σβησαμε κ κερακια.τωρα εχουμε κ την αλλη τουρτα ετοιμη για αυριο!

εγω 3η μερα σημερα με πολυ εντονες συσπασεις κ πονους.αλλα και 3 μερες στη σειρα δεν εχω βαλει κωλο κατω...απο το πρωι ως το βραδυ!χτες βραδυ κοιμηθηκα 2 ηωρα.σηκωθηκα το πρωι 6.00-6.30 καπου εκει.εχει παει σχεδον 23.30 και ακομα το ματι μου γαριδα ειναι..ξαπλωμενη ειμαι βεβαια τωρα αλλα δε με πιανει υπνος αν δε παει μετα τις 12 το βραδυ το λιγοτερο!οι γονεις μου επεσαν για υπνο βεβαια γιατι εχουν να κοιμηθουν απο την παρασκευη το πρωι που ξυπνησαν!

Holy Diver

κοριτσια που ειστε...τα νευρα μου ε? ο αντρας μου στραβωσε επειδη ο μπαμπας μου μας εδωσε σαν δωρο για τα γεννητουρια 500 ευρω δωρο για μενα για να ξεχρεωσω το διπλωμα οδηγησης μου!και αλλα 200 ευρω για τα παιδια!

το ξερω γιατι θυμωσε!γιατι οι γονεις του δεν εχουν δωσει τιποτα!(τα ξερετε σας τα εχω πει...) και κατεβασε τα μουτρα στους γονεις μου μετα απο 2.500 χιλιομετρα που κανανε για μας!ηρθε τωρα απο τη δουλεια με τα μουτρα παλι κατεβασμενα.οι γονεις μου κοιμουνται...αλλα μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα!δηλαδη επειδη οι γονεις του ειναι μαλακες θα θυμωνει με τους δικους μου που δινουν?εχουν φερει απιστευτα πραγματα για τα παιδια.μια ντουλαπα ρουχα!κ χρυσαφικο για την μπεμπα και παιχνιδα κ για τα 3!αν αισθανεται ασχημα γιατι δε παιρνει ενα τηλ στον μπαμπα του να τον ξεχεσει για την αδιαφορια του?οταν του λεω ποσο με νευριαζει η αδιαφορια των γονιων του μου λεει ''εμενα ουτε με ενδιαφερει!'' σημερα γεννεθλια ειχε η ραφαελακ με πηραν τηλ 9 το βραδυ που κοιμοταν το παιδι και μιλησαν 2 λεπτα και 4 δευτερολεπτα!κ αυτο τακα τακα ειπαν ενα χρονια πολλα και τελος!ουτε ρωτησαν τι κανει αυτη η ο αλεξ η πως παει η εγκυμοσυνη!

τεσπα!αυτο που με νοιαζει ειναι γιατι τους κραταει μουτρα λες και εκαναν κατι κακο οι δικοι μου!:(:(

αφου ουτε σε μενα μιλησε!μπηκε μουγκος μεσα ! αρχισε να ψαχνει ρουχα κ του λεω ''θα κανεις μπανιο?'' και μου απανταει με μισο ματι και ξερα και κοφτα '' ναι γιατι????'' α σιχτιρ μη κανω καμια φασαρια..2.500 χιλιομετρα κανανε οι ανθρωποι κ αυτο ειναι το ευχαριστω!!!αισχος!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...