Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αχ μωρε η καλη μου Μπουμπουκα!!!Φαντασου ανυπομονησια!!!!εμ,ειναι η μερα της..πως να της χαλασεις χατιρι???

Νιου μου,επιτελους αλλο ενα μωρακι χωρις πολλα μαλακια.Ολα τα αλλα παιδακια μας εχουν μαλλακια κι ελεγα μονο εμεις ειμαστε με τα λιγα!!!!

Τι καλη που ειναι η Καλλια!!!Να σου πω,μοιαζει κι αυτη του μπαμπα της ή οχι??Η Πηνελοπη μοιαζει κατεξοχην στον πατερα της,απο εμενα λιγα στοιχεια εχει!

κοιτα για τον ατμομαγειρα τον παιδικο εδω:

http://shopping-mommy.blogspot.com/2010/09/beaba-babycook.html

τα εχει γραψει αναλυτικα ολα η Γαληνη!!

Εγω αυτον θα παρω,γιατι ενω ειμαι απολυτη φαν της avent σε αυτην την περιπτωση ο beaba ειναι 100 φορες καλυτερος.Να φανταστεις μαγειρευει ακομη και ζυμαρικα και τραχανα!!!Και φτιαχνει μεχρι 2 μεριδες.

Ε,ενταξει δεν εχω σκοπο να βαζω στην καταψυξη οποτε βολευει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζητησε για δωρο εναν μεγαλο μωβ μονοκερο με γιαλιστερα μαλλια:shock: της ειπα οτι την δευτερα θα παω να της τον παρω:shock: που θα τον βρω δε ξερω.αλλα αν δε της τον παρω αφου τον εταξα...με πηρε και με σηκωσε:twisted: εχει κατι πονυ μεγαλα αραγε εχει και σε μονοκερο?πως της ηρθε τωρα ο μονοκερος!

Holy Diver

μπααα σου λεω...:tongue: και που να δεις οταν αρχιζουν να τρωνε κανονικα κ σταματανε το αλεσμα...γεμιζει το πατωμα ρυζια μακαρονια ψωμια και ολα τα καλουδια!:rolleyes: επισης στις αρχες θελουν μετα απο καθε γευμα και αλλα ρουχα...και μερικες φορες και εσωρουχα:tongue:

Aν την ταιζω στην αποθηκη πειραζει ??? χαχαχαχαχαχα

Να χαιρεσαι την κορακλα σου !!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Μαρσολαν μια χαρα , εμας μας ειχαν παρει δωρο ενα καθισμα φαγητου για να δουμε θα το βολευτει?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Aν την ταιζω στην αποθηκη πειραζει ??? χαχαχαχαχαχα

Να χαιρεσαι την κορακλα σου !!!

χαχαχαχα δε το ειχα σκεφτει βρε και εχουμε κ αποθηκουλα χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

σε ευχαριστω κοριτσι μου αντε να κανετε κ εσεις ολες με το καλο τα πρωτα γεννεθλιακια σας!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου ομορφα τι κανετε?

χαθηκα αλλα ηρθε η βρωμο ιωση και μας βρηκε...

πρωτα επιασε το μικρο μου μπουγκακι και την επομενη μερα κολλησα και εγω και μαλιστα το περασα βαρεως, με νρηκε εξασθενημενη και με τσακισε...Πυρετος ακατεβατος, πονος κεφαλι, λαιμος και κοκκαλα και μπουκωμα βηχας....κτλ....να μην τα πολυλεω απλα δεν ειχα κουραγιο ουτε τα ματια να ανοιξω και επρεπε να σταθω στα ποδια μου για να φροντιζω το μικρακι μας μιας και βοηθεια απο πουθενα δεν παιζει και ο καλος μου τελευταια δουλευει οσο ποτε!

Κατα τ αλλα ολα καλα και ανθιρα νομιζω...χαχαχαχ

Ο καιρος ειναι τελειως τρελός και δεν ξερω τι να φορεσω κι εγω και το μπουγκακι.. εντωμεταξυ η Αθηνα ειναι πηγμενη στην κινηση και τα αυτοκινητα και νευριαζω που για να παω ως την πλατεις με το καροτσι πρεπει να πηγαινω απο το δρομο γιατι ολα τα πεζοδρομια ειναι κατειλειμενα με αμαξια....κρρρρρρρ...γκρρρ

θελω να παρω τα βουνα λεμε!

δεν εχω διαβασει νεακια σας, παω να δω τι εχω χασει

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

oτι να ναι κοριτσακι μου δεν λες τιποτα...

τι κανεις πως εισαι???περνανε οι μερες σιγα σιγα ε????

Αχ μωρε καθε φορα που βλεπω τα ζουζουνια σου στις φωτο ειναι μια τρελα...τι ναζιιιιιιιι

Ροουζακι, ειδα τις φωτο...ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...καρα κουκλαρα, το μαλλι τελειο, το φορεμα τελειοοοοοοοοο!!!!ο Αντωνακης τρελαααααα

εμεις λογω του προβληματος του μπαμπα του καλου μου το αναβαλαμε τελικα...απο ανοιξη πλεον...

μπουμπουκα μου ασε και ειχα χτες κατι τρελες συσπασεις.αφου ειπα παει γενναω σημερα!!!τελικα τη γλυτωσα ευτυχως!ερχονται κ οι γονεις μου αυριο.ε ηθελα να κανω κ της κορης μου τα γεννεθλια δε γινεται να γεννησω απο δευτερα?χαχαχααχ

τι να κανεις για την βαφτιση μη στεναχωριεσαι!κιεγω την μεγαλη 11 μηνων την βαφτισα κ τον μικρο 7.5 υγεια μονο κ ολα γινονται κουκλα μου

διαβασα σημερα για τον πατερα που πατησε καταλαθος το 2χρονο παιδακι του με το αμαξι κ το σκοτωσε...αυτα ειναι τα δυσκολα της ζωης...

Holy Diver

Παναγια μου εγινε τετοιο πραγμα???πωπω θα τρελαθηκε ο ανθρωπος...παναγια μου ανατριχιασα μιλάμε...

Οσο γι αυτο που λες, υγεια πανω απο ολα δεν το συζητω, ημουν η πρωτη που ειπα το αναβαλουμε ηθελα να ειναι τελειως καλα και να το χαρει και εκεινος! ειναι φοβερος ανθρωπος του εχω αδυναμια...ευτυχως απο πεθερικα σκιζω!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια μου, επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να μπω να διαβάσω νέα σας.

Δήμητρα μου θα γεννούσες και δεν θα σε προλάβαινα, μην μας κάνεις τέτοια κόλπα.

Να χαίρεσαι το διαμαντάκι σου να ναι γερή και δυνατή πάντα.

Μπουμπού μου περαστικά σου κορίτσι μου , χαράς το κουράγιο σου με τόσο βαριά ίωση, σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια. Μην σε στεναχωρεί θα έρθει η ώρα και του Ηρακλάκη να βαφτιστεί με το καλό.

Μαρσολάν μου καλός ο ατμομάγειρας και όχι ιδιαίτερα ακριβώς. Εμένα ο αποστειρωτής της νουκ είναι και ατμομάγειρας αλλά καμία σχέση με αυτόν.

Όσο για το καρεκλάκι όπως προείπα είναι σούπερ, το είχα δει σε φωτογραφία σε ένα κατάστημα της κίκο και το είχα στο μυαλό μου αλλά οικονομικά δεν μπορούσα να το πάρω νωρίτερα.

Όσο για το κούνημα στον ύπνο τελικά κατάλαβα ότι είμαστε από τα λίγα μωρά που κοιμούνται με κούνημα τελικά. Δεν πειράζει χαλάλι του.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Πωπω, ρε Δήμητρα!!! Κρίμα το παιδάκι, κρίμα και ο άνθρωπος ΑΥΤΌΣ...ΠΆΕΙ ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΕΙ...ΜΑ, ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΑΝΑ; Παναγία μου, τι μπορεί να σου γράψει!!! Καλά και συ τι κάθεσαι και διαβάζεις στην κατάστασή σου..άστο..χέστο(με το συμπάθειο)...άντε ξεκουράσου και μην έχεις επαφή με τέτοιες ειδήσεις....

Τέλος πάντων..ας είναι καλά εκεί που πήγε το παιδάκι.....

Μπουμπού περαστικούλια...Το μπεμπέ σου καλά;

Μαρσολαν, φαίρυ, ρόουζ πως πάτε;εμείς απ'ό,τι βλέπετε ολονυχτία...ο μπεμπίνος είναι ανήσυχος..και τι δεν του κάναμε για να κοιμηθει...πριν 10' κοιμήθηκε.....μάλλον έφαγε πολύ, γιατί όλο τον ξερεύαμε και ρευότανε...αλλά ευτυχώς τώρα ησυχία....να δω τι ώρα θα ξυπνήσει...ο γουργούρης!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...