Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χαχαχαχ

και που λες ακου!ειχα ενα λεκανακι με νερο και απορυπαντικο και βουτουσα το σφουγγαρι και καθαριζα τον καναπε.και ερχεται ο γιοκας μου και μπαμ το ριχνει οοοολο στο πατωμα!αντε να σφουγγαριζω μετα!:rolleyes: πρεπει να τα εχεις σε ενα μερος του μυαλου σου αυτα που σου λεω!θηριακια μεγαλωνουμε!χαχαχα

ναι, θα το σφουγγαρίσω κι εγώ, θα το σκοτώσω και θα πάω φυλακή....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπααα σου λεω...:tongue: και που να δεις οταν αρχιζουν να τρωνε κανονικα κ σταματανε το αλεσμα...γεμιζει το πατωμα ρυζια μακαρονια ψωμια και ολα τα καλουδια!:rolleyes: επισης στις αρχες θελουν μετα απο καθε γευμα και αλλα ρουχα...και μερικες φορες και εσωρουχα:tongue:

Holy Diver

μπααα σου λεω...:tongue: και που να δεις οταν αρχιζουν να τρωνε κανονικα κ σταματανε το αλεσμα...γεμιζει το πατωμα ρυζια μακαρονια ψωμια και ολα τα καλουδια!:rolleyes: επισης στις αρχες θελουν μετα απο καθε γευμα και αλλα ρουχα...και μερικες φορες και εσωρουχα:tongue:

Καλά εμείς από τώρα θέλουμε γιατί κάνουμε συνέχεια γουλίτσες!! Άλλο αυτό και άλλο να κάνει ζημιές και ζουζουνιές!!!! Αφού στο λέω, το σκότωσα!!!!ΦΥΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

τελειωσα ναι :tongue: εχω 2 πλυντηρια για σιδερο αλλα το αφηνω για να εχει απο βδομαδα δουλεια η μαμα μου:tongue::tongue:

αυριο θα κανω και τις τουρτιτσες!μια για μας και μια για το σχολειο!η ραφαελα απο τωρα εβγαλε το αλευρι ελεος:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ΆΧ! Εχει η τσουράπω τα γενέθλειάκια της!!! Αυριο ε; Χρονια της πολλάαααα.....Ζυγός είναι ε; Πώπω καθρέπτες που θα'χεις μες στο σπίτιιιιιιιι!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΡΑΦΑΕΛΑΑΑΑΑΑ:)

Φιλάκια στα υπέροχα μαγουλάκια.........

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ΆΧ! Εχει η τσουράπω τα γενέθλειάκια της!!! Αυριο ε; Χρονια της πολλάαααα.....Ζυγός είναι ε; Πώπω καθρέπτες που θα'χεις μες στο σπίτιιιιιιιι!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΡΑΦΑΕΛΑΑΑΑΑΑ:)

Φιλάκια στα υπέροχα μαγουλάκια.........

χαχαχα σε ευχαριστω! ναι ναι γινεται 5 χρονων!ζυγος με οροσκοπο ταυρο.μιλαμε φουλ ψωναρα...αφου χτες εκλαιγε γιατι ηθελε μια βλακεια και ενω εκλαιγε ταυτοχρονα κοιταζοταν και στον καθρεφτη να δει αν ειναι ομορφη!διορθωνε και το μαλλι!:shock: και το κλαμα...κλαμα!!!:rolleyes:

οι γονεις μου ειναι στην ουγγαρια τωρα!αλλα 1500 χμ τους εμειναν .εγω με αυτοκινητο δε θα πηγαινα ποτε ομως

Holy Diver

χαχαχα σε ευχαριστω! ναι ναι γινεται 5 χρονων!ζυγος με οροσκοπο ταυρο.μιλαμε φουλ ψωναρα...αφου χτες εκλαιγε γιατι ηθελε μια βλακεια και ενω εκλαιγε ταυτοχρονα κοιταζοταν και στον καθρεφτη να δει αν ειναι ομορφη!διορθωνε και το μαλλι!:shock: και το κλαμα...κλαμα!!!:rolleyes:

οι γονεις μου ειναι στην ουγγαρια τωρα!αλλα 1500 χμ τους εμειναν .εγω με αυτοκινητο δε θα πηγαινα ποτε ομως

άστο το παιδί να εκφραστεί..αυτό θα πει "γυναίκα" περιποιημένη σε κάθε στιγμή της ζωής της....

Τι από Ελλάδα με αυτοκίνητο..Πω πτώματα θα είναι....Ποιος οδηγάει ο πατέρας σου;

Ασχετο: Ρε, τι έγινε με το Δούναβη; Βλακεία. Επειδή δεν είμαι και πολύ της γεωγραφίας, περνάει από εσάς;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

χαχαχα ενω εγω σκιζω απο γεωγραφια!νομιζω οτι δε περναει:rolleyes: παντως ειναι λασπη γεματη χημικα που θα κανουν 5-6 χρονια να φυγουν...

το πρωι η τσουραπω ηρθε και με ξυπνησε 7.30 ντυμενη στην τριχα και χτενισμενη:shock: αυριο που θα εχει γεννεθλια θα σηκωθει απο τις 5 για να κανουμε τουρτες!και διεταξε κιολας.η μια να ειναι ροζ με καρδουλες για το σχολειο και η αλλη με σοκολατα για το σπιτι!ευτυχως πηρα ολα τα υλικα.αν δεν ειχε το σχεδιο που ηθελε θα εκλαιγε μεχρι τα επομενα γεννεθλια(μπροστα στον καθρευτη)

ναι οι γονεις μου με αυτοκινητο απο ελλαδα γιατι δεν τους αρεσει να φευγουν με αεροπλανο και να εχουν καθορισμενη ωρα και μερα ,εγω δε θα το αντεχα με τιποτα.ειδικα αν ειχα και 3 παιδια μαζι να μαλωνουν:rolleyes: αλλα και χωρις παιδια παλι με τιποτα!αυτους τους αρεσει κιολας!

Holy Diver

χαχαχα ενω εγω σκιζω απο γεωγραφια!νομιζω οτι δε περναει:rolleyes: παντως ειναι λασπη γεματη χημικα που θα κανουν 5-6 χρονια να φυγουν...

το πρωι η τσουραπω ηρθε και με ξυπνησε 7.30 ντυμενη στην τριχα και χτενισμενη:shock: αυριο που θα εχει γεννεθλια θα σηκωθει απο τις 5 για να κανουμε τουρτες!και διεταξε κιολας.η μια να ειναι ροζ με καρδουλες για το σχολειο και η αλλη με σοκολατα για το σπιτι!ευτυχως πηρα ολα τα υλικα.αν δεν ειχε το σχεδιο που ηθελε θα εκλαιγε μεχρι τα επομενα γεννεθλια(μπροστα στον καθρευτη)

ναι οι γονεις μου με αυτοκινητο απο ελλαδα γιατι δεν τους αρεσει να φευγουν με αεροπλανο και να εχουν καθορισμενη ωρα και μερα ,εγω δε θα το αντεχα με τιποτα.ειδικα αν ειχα και 3 παιδια μαζι να μαλωνουν:rolleyes: αλλα και χωρις παιδια παλι με τιποτα!αυτους τους αρεσει κιολας!

εντάξει και εγώ φοβάμαι το αεροπλάνο, αλλά όταν χρειάστηκε να κάνω έτσι μεγάλη απόσταση και πρώτη φορά που ήταν αγκάλιασα μια aegean γραμμούλα και πέταξα εις τας αιθέρας!! Δεν παίζει, ρε!! Πολύ κούραση....

Φτιάχνεις και τουρτίτσες ε;Ωραία...και εγώ θέλω να σχοληθώ με γλυκά, γιατί με φαγητά τα πάω καλά. Είναι ωραίο και τα παιδάκια, πιστεύω, τοχαίρονται πιο πολύ όταν το φτιάχνει η μαμά τους...ή γενικά χαίρονται (το φτιάχνεις δεν το φτιάχνεις)....

Σε φιλώ Δημητρούλα μου, ήρθε η μουρλή η αδερφή μου η 2η για να δει το παιδί..τε λέμε μετά φιλάκια...καλως να έρθουν οι δικοί σου....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

εμεις παιδακια πιο πολυ χαιρομασταν οταν μας εκανε η μαμα μας την τουρτα!γιαυτο θελω να τις κανω εγω!γιατι κ αυτη χαιρεται !

αντε φιλακια παω και γω να βαλω τα μικρα να φανε!

Holy Diver

Μαρσολαν πιο ειναι αυτο της chicco ??

το καρεκλακι το polly magic!να ναι καλα η Ροουζ που το ξετρυπωσε!!!Πολυ ομορφο ειναι.

Σημερα την εβαλα κι εκατσε,επαιξε κι με το παιχνιδακι αλλα δεν ηθελε να κοιμηθει εκει πανω.

Ωραιο κομματι

αυτο ειναι

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=680&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244

Δημητρα,να χαιρομαστε την ομορφουλα σου καλε.Αυριο με το καλο να ξημερωσουν τα γενεθλια της και να τα χαρειτε ολοι σας.Να ειναι παντα καλα η ζουζουνιτσα,το κουκλακι!!

Δημητρα,να χαιρομαστε την ομορφουλα σου καλε.Αυριο με το καλο να ξημερωσουν τα γενεθλια της και να τα χαρειτε ολοι σας.Να ειναι παντα καλα η ζουζουνιτσα,το κουκλακι!!

σε ευχαριστω κουκλα μου!ασε ασε απο τις 5 θα σηκωθει να κανουμε τις τουρτες!!!!την εχει φαει η αγωνια!!:tongue:χαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...