Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα!δε γεννησα ευτυχως!!!εχει και η κορη μου γεννεθλια αυριο!θελω να της κανω μια τουρτα για το σπιτι και μια για το σχολειο για την δευτερα!ερχονται και οι γονεις μου!εχω δουλειες λεμε δε με βολευει!χαχαχα:tongue: απο δευτερα ειμαι ελευθερη :tongue:

2 ωρες ειχα συσπασεις συνεχεια.την γλυτωσα ευτυχως!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε μαλλον κουραστηκες βρε, γι αυτο

τωρα εχεις συσπασεις?

ναι μωρε και νωρις ειναι και να ερθει και ο αντρας σου μαζι σου

αντε κρατησου ως τη δευτερα

μην κουνησεις ουτε σημερα ουτε αυριο

4Rnfp3.png

γενικα εχω συσπασεις απο την 27η εβδ αλλα τις τελευταιες 5-6 μερες ειναι πιο δυνατες και πιο συχνες.αλλα πρωτη φορα χτες ειχα συνεχομενα για 2 ωρες γιαυτο τρομαξα.

Holy Diver

Καλημέρα σε όλες....

Ρε Δήμητρα μήπως επειδή έκανες δουλειές και κουράστηκες; Για πρόσεχε....μέχρι τη Δευτέρα....

Κατα τ' άλλλα κορίτσια τι κάνετε...Πώώώώώς πάτε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστακια απαυτο ηταν μαλλον. χτες εκανα δουλειες 5 ωρες συνεχομενα χωρις να κατσω και ειχα κ τα παιδια στα ποδια μου να μπερδευονται!επλυνα και κατι ρουχα της κορης μου που ειχε μωρο απο νεογεννητο μεχρι 6 μηνων και βγηκαν 7 πλυντηρια και αλλα 2 δικα μας συνολο 9 πλυντηρια και 9 στεγνωτηρια!εκανα και γενικη την κουζινα τα ντουλαπια φουρνο ψυγειο κλπ και ψοφισα!σημερα εχω μπει στον πειρασμο να καθαρισω το σαλονι τους καναπεδες .αμα με δει ο αντρας μου θα με κατσαδιασει.πρεπει να το κανω κρυφα:tongue: με πιανει παντα λιγο καιρο πριν γεννησω μια ταση να καθαριζω ολη μερα

Holy Diver

Διαφημίσεις

όχι κοπελιά να κάτσεις στα αυγά σου ή μάλλον στον πωπό σου!!! Τι σου φταίει η μπουμπού να βγει νωρίτερα; μπορεί νατης αρέσει για την ώρα εκεί μέσα!! Εσύ εκεί στην καταπίεση, να βγεί έξω!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

πασαλείψαν τον καναπέ με μαρμελάδα και γελάς;ΠΩΩΩΩΩ σκοτωτά θα τα είχα κάνει....τι υπομονή που έχεις, ρε παιδάκι μου!!! Απορώ....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

χααααααααχαχαχα κιεγω ετσι ελεγα οταν ηταν μωρα.εχω πια συνηθισει χαχαχαχα

χτες να δεις τι εκαναν οταν καθαριζα την κουζινα!πηραν απο το μπανιο 12 ρολα τουαλετας και τα πεταξαν ολα εξω στο διαδρομο.τα πετουσαν ψηλα και φωναζαν ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙΙ:shock: η μεγαλη εβγαλε 15 ζευγαρια παππουτσια .δικα μου δικα τους και του αντρα μου και τα εβαλε ολα στη σειρα για να φτιαξει σπιτακι:shock:

καμια 20αρια μπαρμπι διασκορπες καμια 30αρια αυτοκινητακια χοτ γουιλς:rolleyes:

μια τσουληθρα αναποδογυρισμενη ξεστρωσαν τα κρεβατια χοροπηδουσαν επανω εκαναν ρολο ολα τα χαλια και ο μικρος κατουρησε στο πατωμα:rolleyes: τελεια!!!:twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

χααααααααχαχαχα κιεγω ετσι ελεγα οταν ηταν μωρα.εχω πια συνηθισει χαχαχαχα

χτες να δεις τι εκαναν οταν καθαριζα την κουζινα!πηραν απο το μπανιο 12 ρολα τουαλετας και τα πεταξαν ολα εξω στο διαδρομο.τα πετουσαν ψηλα και φωναζαν ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙΙ:shock: η μεγαλη εβγαλε 15 ζευγαρια παππουτσια .δικα μου δικα τους και του αντρα μου και τα εβαλε ολα στη σειρα για να φτιαξει σπιτακι:shock:

καμια 20αρια μπαρμπι διασκορπες καμια 30αρια αυτοκινητακια χοτ γουιλς:rolleyes:

μια τσουληθρα αναποδογυρισμενη ξεστρωσαν τα κρεβατια χοροπηδουσαν επανω εκαναν ρολο ολα τα χαλια και ο μικρος κατουρησε στο πατωμα:rolleyes: τελεια!!!:twisted:

εντάξει...θα πάω φυλακή....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εντάξει...θα πάω φυλακή....

χαχαχαχ

και που λες ακου!ειχα ενα λεκανακι με νερο και απορυπαντικο και βουτουσα το σφουγγαρι και καθαριζα τον καναπε.και ερχεται ο γιοκας μου και μπαμ το ριχνει οοοολο στο πατωμα!αντε να σφουγγαριζω μετα!:rolleyes: πρεπει να τα εχεις σε ενα μερος του μυαλου σου αυτα που σου λεω!θηριακια μεγαλωνουμε!χαχαχα

Holy Diver

ναι, το δικό μου, χιχι

Κοριτσουδια μου τι κάνετε? Επιασε κρύο σήμερα ε? πουντιασα. Της Ιλιανας της φορεσα καλσονακι.

Παστακια καλα ειμαι καλο μου, ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

Kαι το δικο μου !!!!

Δημητρα καλε και να γεννησεις δεν εγινε τιποτα , εγω γεννησα στις 36 βδομαδες και κατι μερες .Και ουτε θερμοκοιτιδα δεν μπηκε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Kαι το δικο μου !!!!

Δημητρα καλε και να γεννησεις δεν εγινε τιποτα , εγω γεννησα στις 36 βδομαδες και κατι μερες .Και ουτε θερμοκοιτιδα δεν μπηκε .

το θεμα δεν ειναι αυτο.το ξερω οτι δεν ειναι προβλημα.το θεμα ειναι οτι οι γονεις μου ερχονται αυριο.αν γεννουσα χτες επρεπε να κατσει ο αντρας μου με τα παιδια σπιτι και εγω να παω να γεννησω μονη μου!πανω απο 2 κιλα αν ειναι το μωρο δε μπαινει θερμοκοιτιδα.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...