Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ρε κορίτσια και εμένα τον κουνάει ο άνδρας μου στην αγκαλιά του για να κοιμηθεί και του φωνάζω οτι θα κακομάθει ο μπεμπούλης και θα μας κόβονται τα χέρια σε λίγο που θα βαρύνει πιοπολύ...ήδη τον ξερεύω καθιστό στα πόδια μου, γιατί πονάνε τα χέρια μου...ο μπουλούκος!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω πάρει...1 που το κουνάς εσύ το μπεμπέ και 1 που τρέμει μόνο του...μία βολεύεται στο ένα μία στο άλλο. Αλλά ο μπαμπάς πρέπει να το σκατομάθει...ΑΑΑΑ,όλα κι όλα...

Καλέ, τι κένεις εσύ και η κοιλίτσα σου; πώς τα πας;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ετσι κανουν οι μπαμπαδες:evil: εμενα εκανε ετσι στην κορη αλλα ο κυριος ελειπε 12 ωρες απο το σπιτι.οχι μονο σε θεμα αγκαλιας που μεχρι 2 μηνων κοιμομαστας 2 ωρες το 24ωρο επειδη ειχε μαθει στα χερια!αλλα γενικα.οτι και να του ελεγε η ραφαελα ο αντρας μου σουζα καθοταν και ετρεχε να το κανει.με αποτελεσμα να τον παιζει στα δαχτυλα τωρα:rolleyes: να του βγαζει γλωσσαρα και να ΑΠΑΙΤΕΙ να γινεται ΟΤΙ του ζηταει.ενω σε μενα δε κανει ετσι.αν πω οχι 1.2 φορες την 2η ξερει πως θα νευριασω :twisted: στον μπαμπα της ομως ροδανι η γλωσσα.καλα και σε μενα βγαζει γλωσσα αλλα μεχρι ενα σημειο.:twisted:τον πατερα της τον εχει σηκω κατσε...

Holy Diver

καλά του κάνει, αφού του έχει πάρει τον αέρα....και εμένα τα ίδια θα γίνουν να δείς. Ειχα πάει στην πεθερά μου εχθές και της το έλεγα οτι κάνει έτσι και της λέω "δεν θα κάθεται το παιδί πουθενά, ούτε για φαγητό να βγούμε ούτε σε καφετέρια, οπουδήποτε με κόσμο" και τι μου είπε ρε (που είναι καλή, δεν μου δημιουργεί πρόβλημα...μέχρι τώρα...); "εμ κιεσύ τι ρε, παιδί μου, τι σκέφτεσαι οτι δεν θα πηγαίνετε βόλτες;"

Ναι, της λέω, να σκεφτόμαστε να μην βγούμε έξω;.....Τι κόλλημα έχει, ρε παιδί μου!!! Σου ξαναλέω, γενικά είναι καλή, αλλά μου πετάει μερικές φορές κάτι μ@λ@κίες!Μου'ρχεται να την δείρω!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλεεεεεε που ειστε καλεεεεεεεεεεεεε

με αφησατε μονη μουυυυυυυυυ

ειχα συσπασεις 3 φορες ανα 10 λεπτα και τωρα μου ηρθε αλλη μια μετα απο 5 αχ δε θελω να γεννησωωωωωωωωωωωω ααααααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

δε θελωωωωωω θα κλαψω!!!απο τωρα???νωρις δεν ειναι να γενναω 36 εβδ και 2 ημ :confused: μηπως εκανα και μαλακια που ξεσκιστηκα στις δουλειες?αχ τι να πω!!

μπορει να ειναι απο την κουραση....ξαπλωσε λιγο,αν συνεχιστουν ομως ξεκινα για την κλινικη

φευγω μικρη καλο βραδυ...

αν γεννησεις με το καλο να ερθει η μπουμπου σου!

76IGp3.png

να σου πω....πήγαμε που λές εχθές και εγώ στα χέρια μου δεν το πήρα το παιδί..καλά τους το αφήνω γιατί το λαχταράγανε και δυσκολευτήκαμε να τον κάνουμε και δεν θέλω να στεναχωρώ κανένα...αλλά, τα ψιλο-πήρα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακια δε ξερω τι παιζει.εγω στα αλλα 2 παιδια ξεκινησα με συσπασεις ανα ενα λεπτο.τις πολυ δυνατες που δε μπορεις να παρεις ανασα.δεν εχω ιδεα πως ειναι η 10λεπτες και οι 5λεπτες .εννοω αν ειναι ο ιδιος πονος με τις συσπασεις ανα 1 λεπτο.δε μπορει να περιμενει η μπεμπα 3 μερουλες?κυριακη απογευμα ερχονται οι γονεις μου!να παω με τον αντρα μου να γεννησω τουλαχιστον και οχι μονη μου:cry:

Holy Diver

Αλήθεια υπάρχει παιδί που να κοιμάται μόνο του μόλις το βάλεις στο κρεβάτι χωρίς κούνημα ?

Αν τον κακοέμαθα χαλάλι του, η μανα μου λέει ότι και εμείς έτσι κοιμόμασταν και όσο μεγαλώναμε αλλάζαμε από μόνες μας. Να μην ανησυχώ θα αλλάξει μόνος του, είναι στο παιδί αν θα είναι δύσκολο ή όχι και όχι τόσο η συνήθεια σε αυτή την ηλικία.

Είμαστε 8500 και 67 πόντους, τον άλλο μήνα ξεκινάμε με ρυζάλευρο χωρίς βανίλια , μπισκότα κλπ λέει ο γιατρός. Γιατί έχουν ζάχαρη. 'Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. Πρέπει να βγούμε και για εξοπλισμό , πιάτα κουτάλια και ότι χρειάζεται. Ενας μήνας ακόμα έμεινε και για την αποστείρωση.

Εμένα υπάρχουν φ'ασεις που κοιμάται μόνη της, της βάζω το mobil και μετά από λίγο την παίρνει ο ύπνος... αν συνεχίσει έτσι καλά θα είναι... :rolleyes:

ναι,ροζουλα κι εγω πιστευω οτι θα το ευχαριστηθουμε και οι δυο γιατι εγω ειμαι πολυ κατα στο να τρωει ενα παιδι στο καροτσι ή στα χερια οπως το γαλα.Κι ειμαι και της αποψης οπως το μαθεις απο τωρα που ακομη δεν εχει ερεθισματα για να διαμορφωσει αποψη.

Κι εμεις το γαλα το τρωμε μισοκοιμισμενοι το βραδυ και γενικα της αρεσει στο ψιλοξαπλωτο οποτε και το γαλα εκει θα την βαζω πλεον να το φαει.Για το βραδυ δε,για να μην σηκωνομαι να πηγαινω κουζινα και να ετοιμαζω εκανα μια πατεντα.Πηρα εναν παμφθηνο θερμαντηρα 10 ευρω που εχει λειτουργεια να κρατα ζεστο το νερο,εχω και την σκονη διπλα μετρημενη και το μονο που κανω ειναι να γυρναω στο πλαι,να βαζω την σκονη,κουνημα και μετα τσακ φαι...

Τι κανει ο ανθρωπος για λιγο υπνακο παραπανω:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

ωρες-ωρες τα παιρνω με τον αντρα μου που εχει τον υπνο στο τσεπακι....κι εγω υπναρου ειμαι αλλα...

Ροουζ,τωρα στην αρχη που ο Αντωνακης ειναι μικρουλης και δεν θα υπαρχει κινδυνος να ριξει κατω το πιατακι του αφου θα το κρατας εσυ μπορεις να φτιαχνεις την φρουτοκρεμα και την κρεμα σε γυαλινο μπωλακι που υπαρχει μεσα στο σπιτι ηδη.Αλλωστε δεν τρωνε πολυ φαγητο στην αρχη.

Εγω πηρα και κατι ωραια μικρα μπωλακια απο μπαμπου αλλα και απο bpa free πλαστικο,και θα διατηρω τις παραπανω ποσοτητες σε σκευη απο ανοξειδωτο ατσαλι!!

Η και γυαλι εννοειται!!

Κι επισης επειδη βαριεμαι απιστευτα τα μπρικακια,κατσαρολακια κλπ θα παρω κι εναν παιδικο ατμομαγειρα της beaba να ξεμπερδευω.Εκει θα φτιαχνω μονο το φαγητο του μωρου και θα το αλεθω αμεσως μολις γινεται στο ιδιο σκευος.

Εμεις μαλλον ξεκιναμε με το που μπαινει ο Νοεμβρης,5.5 μηνων θα ειναι τοτε η μικρη!

Κι εγώ θέλω να μάθει να τρώει μόνο στο καρεκλάκι της και στο τραπέζι και όχι σαν κάτι άλλα που κάνουν όλο το σπίτι μια τραπεζαρία :rolleyes:. Μαρσυ μου τι γλυκια που είναι η Πηνελοπίτσα!!! Αν μπορείς στείλε μου περισσότερα για τον ατμομάγειρα... ευχαριστώ :D

παστακια δε ξερω τι παιζει.εγω στα αλλα 2 παιδια ξεκινησα με συσπασεις ανα ενα λεπτο.τις πολυ δυνατες που δε μπορεις να παρεις ανασα.δεν εχω ιδεα πως ειναι η 10λεπτες και οι 5λεπτες .εννοω αν ειναι ο ιδιος πονος με τις συσπασεις ανα 1 λεπτο.δε μπορει να περιμενει η μπεμπα 3 μερουλες?κυριακη απογευμα ερχονται οι γονεις μου!να παω με τον αντρα μου να γεννησω τουλαχιστον και οχι μονη μου:cry:

Αντε αν ήρθε η ώρα με το καλό!!!:D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...