Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Εγω τελικα το βολευτηκα το σλινγκ εχθες της εβαλα το μαρσιπο και ξερασε γιατι την πιεζε , σημερα πηγαμε mall και της το εβαλα το σλινγκ και σταματησε την γκρινια .Εσας κοριτσια οταν πατε στα μαγαζια σας γκρινιαζει το μπεμπακι ?

Οταν είναι πρωί όχι, το απόγευμα ναι, δεν αντέχετε και έτσι το αποφεύγω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμ σας ελεγα εγω.βγητε οταν ειναι πολυ μωρα και κοιμουνται ολη την ωρα στο καροτσι.μετα τον 4ο μηνα με το που πατας το ποδι σου σε μαγαζι ρε παιδι μου λες κ το μυριζουν..τι γκρινια τι κακο ελεος..

Holy Diver

Χα!Χα! θα γεννήσουμε εμείς καλέ πρίν από αυτή από την έννοια μας!!!!

Smoutsaki τι κάνεις; Τι κάνει η Ιλιάνα; καλά;

Καλέ fairy τι είναι το σλινγκ; δεν το ξέρω...ή το ξέρω και δεν ξέρω πως το λένε;

Νεφέλη, ροζάκι, ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ τι κάνετε; Πώς είναι τα μπεμπέ;

Εμένα σήμερα μου σπάει τα νεύρα ο μπαμπάς του....Μιλάμε τον έχω πρήξει στην γκρίνια!! Οι ορμόνες; Τι να πώ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Η μικρή μου ακόμα κοιμάται!!! Ξύπνησε στις7.30 και αφού την αλλαξα τη θήλασα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και την ξαναπ'ηρε ο ύπνος!!! Κοιμήθηκα κι εγώ η μουλάρα μέχρι τις 11 :shock:...

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γειας κοριτσια ....τι κανετε??????

εμεις προσπαθουμε να κοιμηθουμε...αν δεν τον παρω αγκαλιτσα για κανα μισαωρο δεν κοιμαται....................γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

εχει φτασει τα 7500 κιλακια σχεδον και δεν μπορω τα χερακια μου λεμεεεεεεεεεεεεεε:rolleyes:εσεις πως τα κοιμιζετε τα μπεμπακια???μηπως τον κακομαθα???:rolleyes::confused:;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμεις προσπαθουμε να κοιμηθουμε...αν δεν τον παρω αγκαλιτσα για κανα μισαωρο δεν κοιμαται....................γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

εχει φτασει τα 7500 κιλακια σχεδον και δεν μπορω τα χερακια μου λεμεεεεεεεεεεεεεε:rolleyes:εσεις πως τα κοιμιζετε τα μπεμπακια???μηπως τον κακομαθα???:rolleyes::confused:;)

Καλημέρα. Ποπω εχουμε την ίδια ηλικία αλλά ένα κιλό διαφορά :rolleyes:. Εμείς είμαστε 6.5! Εμένα κοιμάται μόνη της ή στο στήθος όταν θηλάζει ή αγκαλιά... γενικά είναι εύκολη στον ύπνο... Αλλά μόνο το βράδυ κοιμόμαστε κανα 4ωρο σερί μετά μαμ και μετά ανάλογα με τις ορέξεις... τη μέρα κάνουμε 20' ή και λιγότερο αν και σήμερα ίσως επειδή έχει ψύχρα κοιμήθηκε ως τις 12 και τώρα πάλι νάνι κάνει :).

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημερα κοριτσια!!

πραγματι εβαλε ψυχρα,απο χτες το βραδυ την μπεμπα οταν ειναι για υπνο την ντυνω με κορμακι τιραντε,πυτζαμακι με πατουσακια και εναν βαμβακερο υπνοσακο τυπου φροτε!!!!!

Πριν κοιμηθει της βαζω καινουργιο μπειμπιλινο και ξανα την αλλαζω στο πρωινο γαλα κατα τις 9,μιας και κακα δεν κανουμε το βραδυ.

Βανιλιτσα...η δικια μου το βραδυ θελει να την βαζω μονο εγω για υπνο,την ξαπλωνω στο δικο μας κρεββατι,την γυριζω στο πλαι,της δινω το γαλα ή την πιπιλα αναλογως,της πιανω τα χερακια,της μιλαω σιγα και μολις την παρει ο υπνος την βαζω στο κρεββατι της.Καλα ειμαστε ακομη...σε κανεναν μηνα που θα ανασηκωνεται και θα πρεπει να κατεβασουμε το επιπεδο της κουνιας να δω τι θα κανω...με την μεση μου:confused:

Τι σημαινει το κακομαθαινεις???Εσυ νιωθεις καλα να βοηθας ετσι το παιδακι σου να κοιμηθει???Τοτε καλα κανεις,ξαναλεω οτι τα μικρα μας σε αυτην την ηλικια εχουν μονο αναγκες δεν εκμεταλλευονται.Απλα εγω δεν θα το συνεχιζα μονο αν ειχε προβλημα το χερι μου,για θεμα υγειας δηλαδη και μονο.Κατα τα αλλα ειμαι πολυ υπερ της αγκαλιας!

Σημερα τα χαραματα η Πηνελοπη γυρω στις 3,εβαλε τα κλαμματα χωρις λογο...με κλειστα ματια εκλαιγε...τι να επαθε το καημενο μου????Την σηκωσα,την κουνησα λιγο και μετα στο κρεββατι μαζι μου...μαλλον φοβηθηκε απο κατι που θα ειδε,ποιος ξερει????

Επισης Ροουζ και Νεφελη σημερα ερχεται και το δικο μας chicco polly magic:pΝεφελακι,θα εχουμε το ιδιο με την μικρη Παντελινα,το κοκκινο πηρα κι εγω..Το βολευτηκατε τελικα οσο λεγατε???Αντε,να αρχιζω να την βαζω κι εκει να συνηθιζει...σε λιγο η κουνια της φισερ-πραις δεν θα μας αντεχει!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα, εμείς επειδή φτάσαμε τα 8500 δεν μπορούμε την αγκαλιά και έτσι βρήκα άλλο τρόπο.

παίρνω το μαξιλάρι μου το βάζω στα πόδια μου που είναι τεντωμένα ίσια τον ξαπλώνω από την μέση και πάνω στο μαξιλάρι και κουνάω τα πόδια μου δεξιά αριστερά. Του κρατάω και τα χεράκια γιατί έχει την τάση να τα βάζει στο πρόσωπο και να βγάζει την πιπίλα. - χωρίς πιπίλα δεν κοιμόμαστε-. Είναι καλή λύση μια και τον έμαθα να κοιμάται με κούνημα. Αλήθεια υπάρχει παιδί που να κοιμάται μόνο του μόλις το βάλεις στο κρεβάτι χωρίς κούνημα ?

Αν τον κακοέμαθα χαλάλι του, η μανα μου λέει ότι και εμείς έτσι κοιμόμασταν και όσο μεγαλώναμε αλλάζαμε από μόνες μας. Να μην ανησυχώ θα αλλάξει μόνος του, είναι στο παιδί αν θα είναι δύσκολο ή όχι και όχι τόσο η συνήθεια σε αυτή την ηλικία.

Τι να πω θα δείξει.

Κάναμε το 3 εμβόλιο χθες και σήμερα έχουμε μια υπνηλία , καλύτερη από την γκρίνια τον προηγούμενο μήνα.

Είμαστε 8500 και 67 πόντους, τον άλλο μήνα ξεκινάμε με ρυζάλευρο χωρίς βανίλια , μπισκότα κλπ λέει ο γιατρός. Γιατί έχουν ζάχαρη. 'Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. Πρέπει να βγούμε και για εξοπλισμό , πιάτα κουτάλια και ότι χρειάζεται. Ενας μήνας ακόμα έμεινε και για την αποστείρωση.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου μαρσολαν μου, και εγώ της ίδια άποψης είμαι για την αγκαλιά, είναι ακόμα μικρούλης για να καταλάβει ότι πρέπει να κοιμάται μόνος του.

τώρα όσο για το καρεκλάκι εγώ το κατά ευχαριστήθηκα, δεν τρώμε πουθενά αλλού , μόνο εκεί. το βάζω στο δωμάτιο του το βράδυ γιατί εμείς ακόμα ξυπνάμε για μαμ τα ξημερώματα. κάθεται εκεί και το απολαμβάνει γιατί παίζει και με τα παιχνίδια από πάνω μέχρι να το ετοιμάσω. αυτό την μέρα γιατί το βράδυ κοιμάται όσο τρώει.

τώρα είναι και στο παιδί, αν θα του αρέσει ή όχι. αλλά νόμίζω ότι δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο για να μην του αρέσει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι,ροζουλα κι εγω πιστευω οτι θα το ευχαριστηθουμε και οι δυο γιατι εγω ειμαι πολυ κατα στο να τρωει ενα παιδι στο καροτσι ή στα χερια οπως το γαλα.Κι ειμαι και της αποψης οπως το μαθεις απο τωρα που ακομη δεν εχει ερεθισματα για να διαμορφωσει αποψη.

Κι εμεις το γαλα το τρωμε μισοκοιμισμενοι το βραδυ και γενικα της αρεσει στο ψιλοξαπλωτο οποτε και το γαλα εκει θα την βαζω πλεον να το φαει.Για το βραδυ δε,για να μην σηκωνομαι να πηγαινω κουζινα και να ετοιμαζω εκανα μια πατεντα.Πηρα εναν παμφθηνο θερμαντηρα 10 ευρω που εχει λειτουργεια να κρατα ζεστο το νερο,εχω και την σκονη διπλα μετρημενη και το μονο που κανω ειναι να γυρναω στο πλαι,να βαζω την σκονη,κουνημα και μετα τσακ φαι...

Τι κανει ο ανθρωπος για λιγο υπνακο παραπανω:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

ωρες-ωρες τα παιρνω με τον αντρα μου που εχει τον υπνο στο τσεπακι....κι εγω υπναρου ειμαι αλλα...

Ροουζ,τωρα στην αρχη που ο Αντωνακης ειναι μικρουλης και δεν θα υπαρχει κινδυνος να ριξει κατω το πιατακι του αφου θα το κρατας εσυ μπορεις να φτιαχνεις την φρουτοκρεμα και την κρεμα σε γυαλινο μπωλακι που υπαρχει μεσα στο σπιτι ηδη.Αλλωστε δεν τρωνε πολυ φαγητο στην αρχη.

Εγω πηρα και κατι ωραια μικρα μπωλακια απο μπαμπου αλλα και απο bpa free πλαστικο,και θα διατηρω τις παραπανω ποσοτητες σε σκευη απο ανοξειδωτο ατσαλι!!

Η και γυαλι εννοειται!!

Κι επισης επειδη βαριεμαι απιστευτα τα μπρικακια,κατσαρολακια κλπ θα παρω κι εναν παιδικο ατμομαγειρα της beaba να ξεμπερδευω.Εκει θα φτιαχνω μονο το φαγητο του μωρου και θα το αλεθω αμεσως μολις γινεται στο ιδιο σκευος.

Εμεις μαλλον ξεκιναμε με το που μπαινει ο Νοεμβρης,5.5 μηνων θα ειναι τοτε η μικρη!

Αλήθεια υπάρχει παιδί που να κοιμάται μόνο του μόλις το βάλεις στο κρεβάτι χωρίς κούνημα ?

ναι, το δικό μου, χιχι

Κοριτσουδια μου τι κάνετε? Επιασε κρύο σήμερα ε? πουντιασα. Της Ιλιανας της φορεσα καλσονακι.

Παστακια καλα ειμαι καλο μου, ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...