Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οποτε θα του ζεσταινω κι εγω 120 που τρωει τις περισσοτερες φορες και αν ειναι και θελει κι αλλο ζεσαινω και του δινω αλλα 30 ...ετσι μαλλον ειναι καλυτερα..

κανονικα ειναι το βαρος του μωρου επι 20μλ

δηλαδη αν ειναι 6 κιλα χ20 μλ=120 μλ αν ειναι 7 κιλα τοτε 7χ20=140 μλ

αλλα ειπαμε το καθε μωρο ειναι αλλιως.απλα αυτη η ποσοτητα ειναι η ενδικτικη

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποτε θα του ζεσταινω κι εγω 120 που τρωει τις περισσοτερες φορες και αν ειναι και θελει κι αλλο ζεσαινω και του δινω αλλα 30 ...ετσι μαλλον ειναι καλυτερα..

στα δικα μου αυτο δεν επιανε.δηλαδη μπορει να το επιναν ολο κ μετα να ρουφουσαν αερα κοπανηστο.αλλα αν εκανα αλλο γαλα μετα το ηθελαν:shock:

προφανως επειδη ο εγκεφαλος δεινει αργοτερα το σημα στον οργανισμο οτι χορτασε.

Holy Diver

εμενα ο γιατρός μου είπε να κάνω αυτό, δηλαδή να του δίνω μια ποσότητα και αν δω ότι συνεχίζει να πίνε ενώ το μπουκάλι έχει αδειάσει κάνω άλλα 30 και το ίδιο. βέβαια μετά από τόσο καιρό μπορώ να καταλάβω πόσο περίπου θα θέλει ακόμα και κάνω ανάλογα. φυσικά πάντα πέφτεις έξω.

όσο για την δίαιτα εγώ αν ακολουθούσα αυτή την διατροφή από την αρχή τώρα θα είχα χάσει όλα μου τα κιλά. γιατί πήρα και αρκετά. μου έμειναν άλλα 2 από την εγκυμοσύνη και άλλα 3 που ήθελα να χάσω πριν μείνω έγκυος σύνολο 5. κουράγιο τι άλλο να κάνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

halloooo

Τι λέτε;τι λέτε; α! για τα κιλά ε; εγώ κορίτσια πριν μείνω έγκυος ήμουν 62-63. Πήρα 8 κιλά καιπήγα 71 και τώρα είμα πάλι 63 και το boy μου μου παίρνει συνέχεια γλυκά επίτηδες!!!! και επειδή είμαι γλυκατζού τα τρώω...Βλέπω να τα ξαναπαίρνω τα 8 κιλά και να γεννήσω καμμιά τουρτίτσα αυτή τη φορά!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α! ξεκινάω γυμναστήριο αύριο, γιατί μπορεί να ήρθα πάλι στα κιλά μου, αλλά η χαλάρωση παραμονεύει+οτι είμαι πρησμένη ακόμα και ας είμαι στα κιλά μου...τώρα πως γίνεται αυτό;...να, μωρέ λίγο στον π@π@!!! λέτε να την κάνω τελικά την τουρτίτσα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα!!!

Ελπίζω όλες να είστε καλά!

Διάβασα την χθεσινή σας συζήτηση για τα κιλά. Μωρέ φέτος η τηλ όλο μαγειρική έχει, τι θα κάνουμε! Είδα και εγώ κανά δυο φορές το master s. και μου τρέχανε τα σάλια μια και είπα να ελλατώσω λίγο το βραδυνό μέχρι τα βαφτίσια. Δυστηχώς με τον θηλασμό δεν μπορείς να κόψεις γεύματα και πρέπει μάλιστα να υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε αυτά που τρώμε. Εμένα κοιλίτσα μου έχει μείνει και ένα σώμα χαλαρό και αγύμναστο βέβαια. Να δω τι θα με κάνω.

Εδώ ο καιρός πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Κανονικός χειμώνας. Σήμερα λέω να φτιάξω και τα ρούχα μου. Το Σάββατο θα πάμε να ψωνίσουμε και για την μικρή, γιατί από ότι βλέπω δεν της έχω πάρει και κάτι χρήσιμο.

Θα αγοράσουμε μία ολόσωμη φόρμα εξόδου αρχικά. Αυτή κοριτσάκια όσες την πήρατε, μέχρι πόσο μηνών βγαίνει?

γεια σου νεφελακι και κοπελεεεες

νεφελακι εννοεις το ολοσωμο το μπουφαν?μεχρι ενα-εναμισι ετων εχει.(εδψ τουλαχιστον) να παρεις παντως γιατι ειναι πολυ καλο και δε περναει τιποτα απο μεσα.εγω πηρα κ στα 3 !απλα αν παρεις τωρα παρτο 1 νουμερο μεγαλυτερο για να το βαλει ολο το χειμωνα.βασικα ξεχασσα πως ειναι ο χειμωνας εκει.εδω ο βαρυς αρχιζει απο αρχες νοεμβρη μεχρι τελη μαρτιου

Holy Diver

καλημερα,καλημερα ,καλημερα κοριτσια

τι μου κανετε?

τι κανουν τα μπεμπεκια

εμεις ειμαστε μαλλον καλα,μετα την ιωσουλα της περασμενης εβδομαδας....αλλα και παλι ...βλεπουμε

βρε κοριτσια εχω να τον βγαλω τον μπεμπη εξω μια εβδομαδα ,με την ιωση που ειχε και την καταροη........αν ειχε φωνη θα με εβριζε,και τωρα επιασε κρυο και βροχη ,τι κανουμε?

διαβασα λιγο απο τον χθεσινο σας διαλογο......εμας ο μπεμπης ειναι 6 κιλα,αρα συμφωνα με αυτο που λεει η δημητρα πρεπει να τρωει 120 αλλα ο μπεμπης τρωει 150 στα περισσοτερα γευματα,και εχει γινει ρε παιδια,εχει κανει κατι μαγουλαρες......βεβαια ο γιατρος που τον ειδε ,λεει ....εδω καναμε οτι μπορουσαμε για να ερθει σε βαρος και υψος μεσα στους μεσους ορους,αφου ηταν προωρακι και τωρα δεν σου αρεσει?

ε,δικιο εχει,αλλα δεν τον θελω και φουσκουνακι....αλλα πειναει ,ρε γ@μ@τ?@

οσο για τα κιλα της εγκυμοσυνης...τι να πω......εγω ειχα παρει 9 εχασα τα 7 αλλα ουτως ή αλλως ημουν παχουλη....περασα και 7 χρονια με τις θεραπειες των εξωσωματικων......συνηθισα τον εαυτο μου πρησμενο,μαλλον

ειναι και που στο ααααααλλο.........,δεν.....τιποτα,ομως...........οποτε οτι υπαρχει στο σπιτι σε γλυκακι,το τιμω;);););)

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κλαψ,σνιφ,δεν ειναι καμια σας μεσα:(:(:(:(

καλααααααα.........φευγω παω να γραψω στον γιατρο του τεβε το εμβολιο του παιδιου

σας φιλω γλυκα ....ελπιζω να τα πουμε ,αργοτερα μεσα στην μερα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

εμενα ο γιατρός μου είπε να κάνω αυτό, δηλαδή να του δίνω μια ποσότητα και αν δω ότι συνεχίζει να πίνε ενώ το μπουκάλι έχει αδειάσει κάνω άλλα 30 και το ίδιο. βέβαια μετά από τόσο καιρό μπορώ να καταλάβω πόσο περίπου θα θέλει ακόμα και κάνω ανάλογα. φυσικά πάντα πέφτεις έξω.

όσο για την δίαιτα εγώ αν ακολουθούσα αυτή την διατροφή από την αρχή τώρα θα είχα χάσει όλα μου τα κιλά. γιατί πήρα και αρκετά. μου έμειναν άλλα 2 από την εγκυμοσύνη και άλλα 3 που ήθελα να χάσω πριν μείνω έγκυος σύνολο 5. κουράγιο τι άλλο να κάνω.

Kαι μενα αυτο ειπε η γιατρος μου και τρωει 200 ml!!!! αφου νομιζω οτι ειναι παρα πολλα βρε κοριτσια .

Εγω διαιτα κοριτσια δεν εκανα καθολου με τετοια εγκυμοσυνη που ειχα ανυπομονουσα να γεννησω να φαω γαλακτοκομικο και γλυκο και η αληθεια ειναι οτι πηρα αφου γεννησα οσο ημουν εγκυος ημουν πολυ καλη στα κιλα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φέρυ μου τα αρχεία είναι γεμάτα pixels αν την τυπώσω σε κανονικό μέγεθος τα πρόσωπα θα είναι θολά.

Εμείς το σλιγκ δεν καταφέραμε να το βάλουμε, βέβαια τώρα δεν το προσπάθησα γιατί δεν κάθονταν ποιο μικρός θα κάτσει τώρα ?

Τον μάρσιπο της κίκο τον κατα βολεύτηκα αλλά είναι μέχρι 9 κιλά και φοβάμαι ότι τα φτάνουμε.

Εγω τελικα το βολευτηκα το σλινγκ εχθες της εβαλα το μαρσιπο και ξερασε γιατι την πιεζε , σημερα πηγαμε mall και της το εβαλα το σλινγκ και σταματησε την γκρινια .Εσας κοριτσια οταν πατε στα μαγαζια σας γκρινιαζει το μπεμπακι ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

νομιζα οτι θα ειχα ιντερνετ χτες ε? ΧΑΑΑΑΑΑ. Ουτε σήμερα εχουμε. Κατι εχει παθει το κομπιουτερ, κι ετσι επιστρατεψαμε το λαπτοπ της δουλειας του νικου για να τσεκαρουμε ποιος φταει. και τελικα φταιει ο υπολογιστης γιατι απο το λαπτοπ μπαινουμε κανονικα. τι να πω?

ροζ μου μολις καταφερα και ειδα τις φωτογραφιες με προσοχη. ειναι πολυ ωραιες, κι εσεις πολυ ωραιο ζευγαρι και οικογενεια. να ειστε μαζί κι αγαπημενοι κοριτσι μου.

υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

νεφελη ειδα και τις δικες σου φωτο, ξετρελλαθηκα με τη μικρουλα σου. μεγαλωσε πολυ.

δημητρα σε ειχα εννοια τοσες μερες που δεν εμπαινα, λεω λες να γεννησε η μουρλη? αλλα απ οτι βλεπω, εδω σταθερη δυναμη.

4Rnfp3.png

Τζα, να με και εγώ!!!

Περαστική βέβαια. Κοιμήθηκε η μικρή από τις 9 και έτσι κατάφερα να ανοιξω ένα κρασάκι να πιω. Ο Κώστας βγήκε με τον κουμπάρο μας μετά την δουλεια του και εγώ απολαμβάνω την μοναξιά μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...