Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ελα Φαίρη μου, κοιτούσα τις φώτο σου! Καλά εσύ πραγματικά φαίνεται σαν να μην γέννησες. Και στο πρόσωπο είσαι πολύ ξεκούραστη. Μου άρεσε και η τελευταία με το ινγκλεσινάκι και το χρώμα τέλειο. Μαζεύει αυτό που είναι για τα ποδαράκια?

Εμείς την ζυγίζουμε κάθε εβδομάδα. Βασικά δεν πήραμε ζυγαριά, έρχεται η

παιδίατρος στο σπίτι. Οταν το μωρό θηλάζει αποκλειστικά πρέπει να ζυγίζεται συχνά τον πρώτο καιρό, όχι πιο συχνά από εβδομάδα βέβαια. Σε μας έρχεται στο σπίτι αλλά δεν παίρνει χρήματα. Αν έπερνε δεν θα σύμφερε να την φωνάζουμε, θα είχαμε αγορασει μία. Καλό είναι και όλες οι ζυγίσεις να γίνονται με την ίδια. Κοίτα Φαίρη μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν χορταίνει το μωρό με το γάλα σου, απλά θέλει επιμονη γιατί θα είναι πιο συχνά στο στοίθος. Και εννοείτε τον πρώτο καιρό μέχρι να στρώσει ο θηλασμός δεν θα μπορείς να βγαίνεις και να την αφήνεις. Αν θέλεις πάντως να δοκιμάσεις για αποκλειστικό μπορούμε να μιλήσουμε και στο τηλ για να μην ζαλίζουμε τις άλλες κοπέπες. Το άλλο σάιτ που με βοήθησε είναι το parentw.forum στο κεφάλαιο του θηλασμού.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στις μανουλίτσες και στις μέλλουσες μανουλιτσες βεβαίως βεβαίως.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δικαιώνομαι με το καιρό. Η μπέμπα μας πήρε άλλα 240 γρ σε μία εβδομάδα με τον αποκλειστικό. Δεν μπορείτε να φανταστήτε πως νιώθω γιατί μου κάνουνε τρελό πόλεμο τα πεθερικά ότι δεν έχω πολύ γάλα και ότι το γάλα μου δεν είναι θρεπτικό και να αρχίσω να δίνω ξένο και τσάι. Αλλά εγώ εκεί βράχος. Ευτηχώς υπάρχει και το άλλο φόρουμ που με βοήθησε πολύ. Οσες πάντως χρειαστήτε βοήθεια σχετικά με τον θηλασμό να μου πείτε, πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω ψυχολογικά γιάτί τα ζω καθημερινά τα δύσκολα του θηλασμού.

Μπραβο βρε Νεφελη...καλα κανεις και επιμενεις κοπελα μου..εννοειται οτι το παιδι θα παιρνει γραμμαρια και κιλα και θα μεγαλωνει φυσιολογικοτατα.Και μην ακους κανεναν...Δεν μπορω να καταλαβω πεθερικα ή γονεις που σκανε και λενε το μακρυ και το κοντο τους ιδιως για αυτο το θεμα!!!Να μην της δωσεις ξενο,ουτε τσαι αν ειναι δυνατον...το γαλα σου επαρκει!!!!!

Οσο για το αλλο φορουμ-ναι,κατατοπιστικοτατο.

Εγω μιλησα με τα κοριτσια εκει και με την Αγλαια και μονο ετσι μπορεσα να απενοχοποιησω το οτι δεν μπορεσα να θηλασω...φαντασου λοιπον υποστηριξη και καθοδηγηση που μπορει να παρει μια κοπελα που θηλαζει:D

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,με εχουν καταφαει και οι ταμπλετες μυριζουν εντονα θα παρω τις αοσμες,γιατι οταν γεννηθει και η μικρη θα πρεπει να βαζω για να μην την τσιμπανε!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημερα!!!

Καλα μωρε,ενα δωρο δεν βρεθηκαν να σου φερουνε για το καλο????Εστω μια σαλιαρα,κατι τις....Κι εμεις τι κανουμε εδω???Στειλε διευθυνση λεμε!!!!

marsolan μου δεν περιμένω και τίποτα ακόμα να μου φέρουν. με τέτοιους συγγενείς τι να τους κανεις τους εχθρούς. με λουλούδια της τελευταίας στιγμής την βγάλανε όλοι. δεν με νοιάζει γιατί ήμουν σίγουρη ότι έτσι θα γίνει. Δόξα το θεό ικανότατοι ήμασταν να πάρουμε τα πάντα στον μονάκριβο μας και ανάγκη δεν έχουμε κανέναν.

Νεφέλη μου μην ακούς κανέναν για τον θηλασμό. καλά αν είναι δυνατόν να επιμένουν να πάρει το παιδί έτοιμο γάλα όταν η μανα μπορεί. ποιος νορμάλ άνθρωπος θα το έλεγε αυτό. αλίμονο σε εμάς που δεν καταφέραμε να τα θηλάσουμε. και τι δεν θα έδινα να καθόταν και ο δικός μου. τζαναμπέτης σαν και εμένα και τσατίλας να κάτι που πήρε και απο μένα. τώρα πόσο καλό είναι αυτό δεν ξέρω.

και πολλές ευχές στα καινούρια μωράκια που ήρθαν και στις μαμάδες τους. Γκελάκο μου με το καλό γρήγορα και στο σπίτι το μωράκι σου.

Τελικά πάλι εγώ κάνω τον βρικόλακα που είστε οι άλλες :confused::confused::confused::confused:

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

επιτέλους και ένας άνθρωπος να αλλάξω μια κουβέντα θα αρχίσω σαν την χαζή να μιλάω μόνη μου, τι έγινε γιατί βρικολάκιασες και εσύ ?

εγώ ξεκουράστηκα σήμερα το πρωι μια και τον μικρό τον κρατούσε ο άντρας μου και τώρα δεν νυστάζω καθόλου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

επιτέλους και ένας άνθρωπος να αλλάξω μια κουβέντα θα αρχίσω σαν την χαζή να μιλάω μόνη μου, τι έγινε γιατί βρικολάκιασες και εσύ ?

εγώ ξεκουράστηκα σήμερα το πρωι μια και τον μικρό τον κρατούσε ο άντρας μου και τώρα δεν νυστάζω καθόλου.

εγω ειμαι γενικα νυχτοβιο ον...αλλα σημερα ενας λογος παραπανω-η μικρη φαινεται μου εμοιασε και δεν εχει ακομη κοιμηθει.Σημερα ηταν ανησυχη γενικα,μουρτζοκλαιγε ολη ωρα-ειχε θεμα μαλλον με τα κακακια,με το φαγητο δεν το συζητω και την επηρρεασαν ολα αυτα στον υπνο....

καλά και εμείς κάνουμε κάτι περίεργα, χθες ξύπνησε 5 και μέχρι τις 8 ήταν βρικόλακας. ειναι και η ζέστη που τον ενοχλεί λογικά. τώρα κοιμάται ελπίζω να μην μου κάνει κανένα κόλπο πάλι όπως χθες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι βρε παιδι μου...εκει που ειναι στην νορμα τους και λες δοξα τω θεω περασε κι η σημερινη μερα χωρις ιστοριες σου βγαζουν κατι περιεργα!!!μια χαρα υπνους εριχνε,παραπονο δεν ειχαμε...σημερα την επιασε!Οπως λες ειναι και η ζεστη...σημερα της φορεσα κοντομανικο.

εγώ τον έχω μόνο με το φορμάκι το εσωτερικό καθόλου ρούχο από πάνω. κάνει τρομερή ζέστη και υδρώνει ο καημένος ειδικά στο κεφαλάκι το μαλλί του γίνεται μούσκεμα. να σε ρωτήσω αν ξέρεις με το επίδομα αδείας από που παίρνουμε λεφτά από τον οαεδ ή από τον εργοδότη. εγώ είμαι ικα. αν ξέρεις κάτι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ωχ μωρε κι εμας το σβερκακι πισω γινεται χαλια απο ιδρωτα,αφου για να την ταισω βαζω πανακι εκει που εχει το κεφαλακι για να μην ερχεται σε επαφη με το χερι μου

Οσο για τα του ΙΚΑ δυστυχως δεν γνωριζω γιατι εχω ασφαλεια δημοσιου..

Η ερώτηση περί ικα μένει να με διαφωτίσει όποια ξέρει.

και εγώ κάθε φορά που τον ταίζω πάντα βάζω πανάκι γιατί κάνει και ώρα να φάει. όταν τρώει γρήγορα πνίγεται οπότε καλύτερα να αργεί.

έχει και μια ζέστη τώρα μόνο για θάλασσα είναι αλλά πρέπει να χάσω τα κιλά μου πρώτα και μετά θα βγάλω την κορμάρα μου έξω προς το παρών εγώ και η τρομάρα μου δροσιζόμαστε στην ντουζιέρα. περιμένω να 40 για να ξεκινήσω πάλι το γυμναστήριο γιατί η χαλάρωση είναι το χειρότερο. Πάλι καλά που δεν έκανα καθόλου ραγάδες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Η ερώτηση περί ικα μένει να με διαφωτίσει όποια ξέρει.

και εγώ κάθε φορά που τον ταίζω πάντα βάζω πανάκι γιατί κάνει και ώρα να φάει. όταν τρώει γρήγορα πνίγεται οπότε καλύτερα να αργεί.

έχει και μια ζέστη τώρα μόνο για θάλασσα είναι αλλά πρέπει να χάσω τα κιλά μου πρώτα και μετά θα βγάλω την κορμάρα μου έξω προς το παρών εγώ και η τρομάρα μου δροσιζόμαστε στην ντουζιέρα. περιμένω να 40 για να ξεκινήσω πάλι το γυμναστήριο γιατί η χαλάρωση είναι το χειρότερο. Πάλι καλά που δεν έκανα καθόλου ραγάδες.

δεν λες που σαραντιζουμε 22 Ιουνιου και μετα θα μας επιτρεπεται κι απο τον γιατρο το μπανιο στη θαλασσα????

εγω οπως εχω ξαναπει,κιλα εχασα-ραγαδες ουτε μια και γυμναστικη λεω απο Σεπτεμβρη...προεχουν κατι εξετασεις ιατρικες,να παρω και λιγο τα πανω μου και μετα.Αλλωστε ολον τον χειμωνα σε αδεια θα ειμαι,η μικρη θα εχει μεγαλωσει εεε...λιγος χρονος και για μενα χρειαζεται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...