Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετα τη γεννα δεν εχεις δικαιολογια,ουτε εγω ομως που γουρουνιαζω καποιες φορες και δεν λεει να χασω τα κιλα

ερωτηση πως καταλαβαινω οτι πρεπει να αυξησω τη ποσοτητα γαλατος που πινει το μωρο

ο μουργος τρωει καποιες φορες 120 αλλες 150 και αλλες 80....

συνηθως ομως τρωει 120 μηπως πρεπει να αρχισω να του δινω 150

76IGp3.png

αναλογα το καθε μωρο.δε πινουν ολα το ιδιο.αν δοσεις 150 φροντισε το επομενο γευμα να ειναι μιση ωρα πιο μετα απο οτι ως τωρα/πχ αν ετρωγε καθε 4 ωρες καντο 4.5 τωρα.εκτος αν σου δειξει το μωρο οτι πειναει πιο νωρις

δοκιμασε 150 το πρωι που ξυπναει γιατι λογικα τοτε θα πειναει πιο πολυκαι βλεπεις μεσα στη μερα αν το πινει ολο

Holy Diver

Διαφημίσεις

αναλογα το καθε μωρο.δε πινουν ολα το ιδιο.αν δοσεις 150 φροντισε το επομενο γευμα να ειναι μιση ωρα πιο μετα απο οτι ως τωρα/πχ αν ετρωγε καθε 4 ωρες καντο 4.5 τωρα.

δοκιμασε 150 το πρωι που ξυπναει γιατι λογικα τοτε θα πειναει πιο πολυκαι βλεπεις μεσα στη μερα αν το πινει ολο

πινει 150 συνηθως το απογευμα πριν παει για υπνο και οταν ξυπνησει κατα τις 1...το θεμα ειναι οτι του δινω μητρικο και αν το ζεστανω και δεν το φαει το πεταω και στεναχωριεμαι,αλλα καποιες φορες τρωει παραπανω και καποιες οχι...καποιες φορες σταματαει στα 60 μλ...να τον πιεζω για να φαει παραπανω???

76IGp3.png

χαπι μου δεν υπάρχει στάνταρ ποσότητα και εμένα την μια πίνει 150 την άλλη 180 την άλλη 240. ότι να 'ναι μιλάμε αλλά τελευταία ξεπερνά τα 150 οπότε ξεκινάω με 180 και βλέπω. αν το πιει κάνω άλλα 30 και συνέχεια.

αλλά πάντα θα πετάς γάλα αυτό είναι κανόνας για να είσαι σίγουρη ότι το μωρό έχει χορτάσει. ακόμα και μητρικό να δίνεις να μην το λυπάσαι. ξέρω και εγώ έτσι αισθανόμουν όταν το ζέσταινα και δεν το έπινε. αλλά αξίζει τον κόπο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ροουζ τελειωσε....

οποτε τωρα δεν θα λιγουρευεσαι...κανεις διαιτα???

κι εγω πρεπει να ξεκινησω να προσεχω εδω κι ενα μηνα δεν εχω χασει γραμμαριο

είμαι σε συνεχή δίαιτα από την μέρα που γέννησα. στην αρχή έκανα χαζομάρες , ήμουν με ένα γεύμα όλη μέρα και αυτό γιατί δεν προλάβαινα. αλλά τον τελευταίο μήνα ακολουθώ διατροφή και έχασα 4 κιλά σε έναν μήνα ενώ πριν είχε κολλήσει η ζυγαριά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαπι μου δεν υπάρχει στάνταρ ποσότητα και εμένα την μια πίνει 150 την άλλη 180 την άλλη 240. ότι να 'ναι μιλάμε αλλά τελευταία ξεπερνά τα 150 οπότε ξεκινάω με 180 και βλέπω. αν το πιει κάνω άλλα 30 και συνέχεια.

αλλά πάντα θα πετάς γάλα αυτό είναι κανόνας για να είσαι σίγουρη ότι το μωρό έχει χορτάσει. ακόμα και μητρικό να δίνεις να μην το λυπάσαι. ξέρω και εγώ έτσι αισθανόμουν όταν το ζέσταινα και δεν το έπινε. αλλά αξίζει τον κόπο.

οποτε θα του ζεσταινω κι εγω 120 που τρωει τις περισσοτερες φορες και αν ειναι και θελει κι αλλο ζεσαινω και του δινω αλλα 30 ...ετσι μαλλον ειναι καλυτερα..

76IGp3.png

είμαι σε συνεχή δίαιτα από την μέρα που γέννησα. στην αρχή έκανα χαζομάρες , ήμουν με ένα γεύμα όλη μέρα και αυτό γιατί δεν προλάβαινα. αλλά τον τελευταίο μήνα ακολουθώ διατροφή και έχασα 4 κιλά σε έναν μήνα ενώ πριν είχε κολλήσει η ζυγαριά.

πολυ καλα...εγω θηλαζω κιολας και αν δεν φαω καλα την αλλη μερα δεν βγαζω πολυ γαλα....εχουν παιξει τα νευρα μου...

76IGp3.png

σε καταλαβαινω ροζακι.ημουν κ γω σε συνεχη διαιτα επι ενα χρονο μετα τη γεννα της κορης μου.το πρωτο 6μηνο ετρωγα μαι φορα τη μερα μονο μεσημερι.η χαζη...μετα ετρωγα πρωι κ μεσημερι κ τελος.εχασα 35 κιλα περιπου σε ενα χρονο.εφτασα 55-56.μετα χαλαρωσα κ εμεινα στα 55-56 για ενα 6μηνο κ εμεινα εγκυος στον γιο μου.εβαλα μονο 9 κιλα τα οποια τα εχασα ολα πριν καν σαραντισω.μετα χωρις διαιτα λογο τρεξιματος με ενα μωρο κ ενα 2.5 ετων μικρο παιδι εφτασα στα 47-48.

αλλα αυτο τον 1 χρονο σε μονιμη διαιτα ειχα τρελαθει εντελως...δε νομιζω οτι θα ειχα το κουραγιο να το ξανακανω...

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...