Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι, μωρε Δήμητρα γμτ! απλά είναι το μονο που με πειράζει για τον θηλασμό. Εκτός από γλυκατζού είμαι και πολύ των φρούτων, των λαχανικών, των όσπριων κτλ κτλ και στεναχωριέμαι που δεν κάνει να φάω...ε και το ζήλεψα προχθές!!! Γι' αυτό και δεν πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη, γιατί τρώω πολλά τέτοια....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το καρμπολάχανο λέτε έτσι το λέμε εμείς

πλάκα κάνεις βανιλιτσα με το τίκερ μου ? εγώ γιατι το βλέπω κανονικά?

εσείς οι άλλες κοπέλες πως το βλέπετε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ναι, ρε...το λέμε με το boy μου από 20 χρονων που είμαστε μαζί σε κάθε δυσκολία μας....είναι η ιαχή μας!!!χιχιχιχιχι....Ζήτω η μουρλια!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Βρε παιδιά, τ έχει η τηλεόραση σήμερα; Βαριέμαι...από την μια θέλω να γυρίσω στην δουλειά (γιατί ξέρω οτι ο μπεμπίνος θα μείνει με τον πατέρα του και είμαι ήσυχη->δημ.υπάλληλος->δικαιούται 9μηνη άδεια, επειδή είμαι εγω στον ιδιωτικό και δεν παίρνω) και από την άλλη μου αρέσει που είμαι με τον μπεμπίνο μου και αρχίζει και χειμωνιαζει και γουτσου-γουτσου.....ο Αρνιακος στον ΑΝΤ1 είπε χιόνια βόρεια την Παρασκευή ε; Καλά, έχει τρελαθεί ο καιρός.....είπαμε του τρελού να χ....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

χαχαχα!!!αυτό το λάχανο το μωβ, μωρεεεεε!!!!καταλαβατε τώρα; πως το λένεεεεε;χαχαχαχαχαχα

xaxaxaχαχαχαχα

Μηπως σου ηρθε περιοδος ή εχεις αιματακι ? επηρεαζει το γαλα λενε.

Ροζ αυτος μου ειπε οτι ειναι μεγαλα τα αρχεια . τωρα θα δειξει καλα αληθεια λες δε μπορεις να τα κανεις copy paste στις εικονες σου να τις τυπωσει καποιος?

Πηγαμε τζαμπο και αλλαξαμε πιπιλες , φορεσα για δοκιμη το μαρσιπο και η μικρη ξερασε , δεν την βολευει καθολου 1000 φορες το σλινκ τωρα που κραταει το κεφαλι της της αρεσει πολυ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φέρυ μου τα αρχεία είναι γεμάτα pixels αν την τυπώσω σε κανονικό μέγεθος τα πρόσωπα θα είναι θολά.

Εμείς το σλιγκ δεν καταφέραμε να το βάλουμε, βέβαια τώρα δεν το προσπάθησα γιατί δεν κάθονταν ποιο μικρός θα κάτσει τώρα ?

Τον μάρσιπο της κίκο τον κατα βολεύτηκα αλλά είναι μέχρι 9 κιλά και φοβάμαι ότι τα φτάνουμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...