Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Μαρσολάν μου τι κάνεις ?

σμουτς είπα και εγώ που χάθηκες ? αυτό το ιντερνετ είναι μπελάς σκέτος όταν έχει πρόβλημα.

Μαρσολάν δεν έχω δοκιμάσει τις πιπίλες που λες είναι καλές ? Γιατί το ίδιο σχήμα και από τις δυο μεριές είναι ένα θέμα. Να κοιτάς πως να την βάλεις. Γιαυτο εγώ είχα βολευτεί μια της κίκο στρόγγυλη αλλά ήταν από καουτσούκ και μετά αυτό που διάβασα αν και δεν είναι αυτή η πιπίλα την έκοψα.

Όσο για υπνόσακο και εμείς πήραμε τον πρώτο μας θα τον δοκιμάσουμε σήμερα , πήραμε και κορμάκι εξόδου εκείνο το χοντρό το φουσκωτό. Για να δούμε τι θα βγει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ροζακι επειδη ειναι ιδιο σχημα απο τις 2 πλευρες,δεν εχει σημασια πως θα την βαλεις.οπως κ να την βαλεις ειναι το ιδιο.εμενα με βολεψαν πολυ στον μικρο γιατι δεν επαιρνε καμια αλλη.ειχα δοκιμασει ολες τις μαρκες κ σχεδια:rolleyes: ηταν απο βρεφος επιλεκτικος:evil::twisted:

Holy Diver

Eπηδει χρησιμοποιω αυτες τι πιπιλες και τις εχουμε καταβολευτει θα παρω καινουριες , μονο για μια παρτιδα εγινε το μπαχαλο .

Σημερα βγηκαμε για φαγητο στην μπιφτεκουπολη , ολα μια χαρα αλλα μολις ηρθε η ωρα του υπνου της εγινε χαμος.Δεν μπορει χωρις το κρεβατι της τι να κανω????

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ροζ εσενα ο φωτογραφος στις εδωσε τις φωτο ? εμενα μου ειπε οτι θα μου δωσει το ψηφιακο αρχειο αλλα θα τις κανει μικροτερες γιατι δεν ανεβαινουν στο ιντερνετ , λες να ειναι χαμηλη αναλυση?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Μαρσολάν μου τι κάνεις ?

σμουτς είπα και εγώ που χάθηκες ? αυτό το ιντερνετ είναι μπελάς σκέτος όταν έχει πρόβλημα.

Μαρσολάν δεν έχω δοκιμάσει τις πιπίλες που λες είναι καλές ? Γιατί το ίδιο σχήμα και από τις δυο μεριές είναι ένα θέμα. Να κοιτάς πως να την βάλεις. Γιαυτο εγώ είχα βολευτεί μια της κίκο στρόγγυλη αλλά ήταν από καουτσούκ και μετά αυτό που διάβασα αν και δεν είναι αυτή η πιπίλα την έκοψα.

Όσο για υπνόσακο και εμείς πήραμε τον πρώτο μας θα τον δοκιμάσουμε σήμερα , πήραμε και κορμάκι εξόδου εκείνο το χοντρό το φουσκωτό. Για να δούμε τι θα βγει.

καλα ειμαι Ροουζ μου,το παλευω οπως ολες μας!!!

οι πιπιλες ειναι πολυ καλες,ειναι ενα σχημα και δεν εχεις εγνοια πως να τις βαλεις....χωνεις στο στοματακι και ξεμπερδευεις.Τωρα χρησιμοποιω τις 3-6 και φανταζομαι για αρκετο καιρο ακομη.Οπως και στις θηλες του μπιμπερο ακομη χρησιμοποιω το νο 1 που ειναι εως 3 μηνων,το νο 2 θα της το δωσω στον 6ο μηνα.

Κορμακι εξοδου πηρα κι εγω....χρειαζεται νομιζω για το πολυ κρυο ιδιως ή οταν θες να πας το μωρο γρηγορα στους γονεις σου...τσακ του το φορας πανω απο ο πυτζαμακι και τελειωνεις...ουτε πολλα ντυσιματα,ουτε αλλαγες!

κι ο υπνοσακος θεωρω οτι θα με βολεψει οσο δεν παρπαταει...γιατι και να πιανεται απο τα καγκελα,τουλαχιστον δεν θα μπορει να τα καβαλαει!

Eπηδει χρησιμοποιω αυτες τι πιπιλες και τις εχουμε καταβολευτει θα παρω καινουριες , μονο για μια παρτιδα εγινε το μπαχαλο .

Σημερα βγηκαμε για φαγητο στην μπιφτεκουπολη , ολα μια χαρα αλλα μολις ηρθε η ωρα του υπνου της εγινε χαμος.Δεν μπορει χωρις το κρεβατι της τι να κανω????

τι να κανεις βρε Φαιρυ μου κ εσυ!!!!!!αμ η δικια μου,που θελει να ειμαι εγω διπλα της για να κοιμηθει...ιδιως το βραδυ...εχουμε τοσες υποχρεωσεις,γαμους και τραπεζια και δεν θα παω σε κανενα για χαρη της.Προεχουν τα δικα της θελω!

Διαφημίσεις

Φέρυ μου έχει κάνει 2 γέννες αλλά τα κιλά τα είχε από πριν, έτσι είναι ο σωματότυπος της.

Μπροστά μου δεν είπαν τίποτα γιατί δεν υπήρχε κάτι να σχολιάσουν. αλλά από πίσω το μοτεράκι δούλευε είμαι σίγουρη.

Στο κάτω κάτω εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα κιλά μου η γέννα είναι μια φάση παροδική και έχω είδη πλησιάσει στα κιλά μου. Γιαυτό δεν με χωνεύουν 2 φορές. Γιατί η ανιψιά της (του αδερφού της παιδί ) γέννησε 3 μήνες πριν από εμένα και όχι μόνο δεν έχασε γραμμάριο έβαλε κιόλας. Και σε όλη την εγκυμοσύνη άκουγα συνέχεια πόσο λίγα κιλά πήρε. Τέλος πάντων γραμμένους τους έχω.

Α και πριν το ξεχάσω βγήκε ανακοίνωση ότι αποσύρονται πιπίλες chicho «CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System) λόγω κάποιας ουσίας.

http://www.madata.gr/diafora/health/78302.html

διαβάστε

Καλά, τι λές τώρα; αυτές έχω στον μπέμπη και μάλιστα τις έχειμόνιμα!!!! Παναγία μου, πάω να τις πετάξω!!! Λέτε να έπαθε τίποτα το παιδί μου; Πώ Πω αγχώθηκα τώρα.....:(:(:(

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλε λαθος καταλαβες!!!

δε σου ειπα να τον αφησεις παραπανω!σου λεω να τον ταιζεις μιση ωρα ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ οχι πιο αργα!

ΑΑΑΑ! ΚΑΛΑ....πάει θα το τρελάνω το παιδί....τι μάνα είμαι εγώ!!!!:(:(:(

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εγώ φαίρυ μου του τις έχω από την αρχή(είχα πάρει 4, χρησιμοποιούσε τις 2) και έχω χ@στεί επάνω μου!!!! λες και προσεξα τι παρτίδα έλεγαν, μωρε!!άντε να χαθούν δεν προσέχουν καθόλου!!ΡΕ!ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΟΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!αϊ σιχτιρ!!! και να σκεφτείς στηρίζω πολύ την chicco.και που χέζει το παιδί chicco κακάκια βγάζει.....ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ακούστε τι έπαθα με τον θηλασμό!!!ρώτησα την παιδίατρο τι φταίει και το παιδί δεν θέλει πια. και αφού με ρώρησε και άλλα η γυναίκα μου λεει και αυτό "βρε, μην έφαγες κάτι που άλλαξε τη γεύση του γάλατος;" εγω:"όχι, όχι" και μόλις γύρισα σπίτι θυμήθηκα η μ@λ@κω! οτιπροχθές έφαγα μάπα(αυτή τη μωβ)...εμ, γι'αυτό έκανε έτσι το παιδάκι μου!!! Σήμερα τρώμε κανονικά σας πληροφορώ!!!Ακου να δεις.....τι σου είναι η φύση ρε παιδί μου!!!! αλλά αυτό θα πει απόλυτος....Δεν διαπραγματευόμαστε τι τρώμε....αυτά είναι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

ροζ εσενα ο φωτογραφος στις εδωσε τις φωτο ? εμενα μου ειπε οτι θα μου δωσει το ψηφιακο αρχειο αλλα θα τις κανει μικροτερες γιατι δεν ανεβαινουν στο ιντερνετ , λες να ειναι χαμηλη αναλυση?

ναι ο φωτογράφος μου τις έδωσε για να διαλέξω φωτό για εκτύπωση

βέβαια είναι σε πολύ χαμηλή ανάλυση και δεν μπορώ να τις δώσω αλλού.

γιαυτό το κάνει. τώρα οι δικές σου γιατι δεν ανεβαίνουν δεν ξέρω, μήπως είναι υψηλή ανάλυση και δεν χωράνε ?

είναι κανονικά αρχεία ? γιατί δεν μπορείς ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΠΑ Η ΜΩΒ ΚΑΛΕΕΕ?

χαχαχα!!!αυτό το λάχανο το μωβ, μωρεεεεε!!!!καταλαβατε τώρα; πως το λένεεεεε;χαχαχαχαχαχα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

κοριτσια καλησπερα τι γινεστε???ολες καλα??τα μπεμπε???

εμεις δεν κοιμομαστε πλεον....και τα εχω φτυσει!!!ειμαι και μονη ολη μερα και τα εχω παιξειιιιιιιιιιιιι

επισης δεν ξερω τι να του φορεσωωωω,,,μια κανει κουφοβραση μια ψυχρα....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χαχαχα!!!αυτό το λάχανο το μωβ, μωρεεεεε!!!!καταλαβατε τώρα; πως το λένεεεεε;χαχαχαχαχαχα

ααααααα χαχαχα καλε το λαχανο φερνει αερια καλυτερα να μη τρως οσο θηλαζεις

:lol:ροζ μου κατι εχει γινει με το τικερ σου και σας δειχνει 7 μηνων:lol::roll:

βρε κοριτσια τα μπιμπερο ποτε τα αλλαζουμε???

βανιλιτσα λογικα μπορεις να αλλαξεις τωρα.καθε 3 μηνες αλαζουμε (αν εννοεις τις τρυπες απο τις θηλες του μπιμπερο)

ειναι 0-3 3-6 κλπ αλλα το καλυτερο ειναι στο χρονο πανω να το σταματησετε κ να αρχισετε εκπαιδευτικο ποτηρακι γιατι τα μπιμπερο δε κανουν καλο για τα δοντια

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...