Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ρε παιδάκι μου, γιατί κομπλεξάρονται έτσι όλες με τις νύφες τους αμάν!!!!εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα και τώρα με τον μπεμπούλη είναι όλοι επάνω-καταπάνω μας, αλλά η ψιλο-μ@λ@κία θα πέσει καμμιά φορά και σε κανά event τις βλέπεις και σε κοιτάζουν όταν ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι δεν κοιτάς! Α!Στο καλό....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν ξαπλώνω για νάνι(ευκαιρία!!)

Ροζούλαεγώ δεν έχω φεις και δεν έχω δει τις φωτο σου, αλλά απ'ότι ακούω ήσουνα τουμπανο,όπως λέει και ο άνδρας μου...μπράβο σου!αυτά να θυμάσαι και τον Αντωνάκη σου και τον άνδρα σου οτι έισαστε πολύ ωραίοι και όλα πήγαν καλά....

Αυτα από τα παστάκια....φιλάκια σε όλα τα πατουσακια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

την κρεμα για την πάνα την παίρνω 9 ευρώ εδώ... εκεί θυμάσαι πόσο?

δε ξερω καθολου ποσο κανουν τωρα νιου μου ...δε πηρα ακομα καλυντικα για την μπεμπα(μονο στο πρωτο παιδι τα εχουμε ολα ετοιμα απο τον 5ο μηνα χαχαχα:tongue:) αλλα θα παω αυτες τις μερες κ θασου πω!

ΠΑΣΤΑΚΙΑΑΑΑ

το οτι εβγαλες 80μλ με θηλαστρο δε σημαινει τιποτα.το θηλαστρο ΠΟΤΕ δε βγαζει την ποσοτητα που εχει το στηθος.ουτε καν το επαγγελματικο.εχει περιπτωσεις που ενω θηλαζουν κανονικα απο το θηλαστρο δε βγαζουν ουτε 20 μλ! αρα καμια σχεση η πραγματικη ποσοτητα που παραγεις με αυτη που εβγαλε το θηλαστρο.

το νινι κλαιει γιατι εμαθε μπιμπερο.απο το μπιμπερο η ροη ειναι πιο ευκολη και βολευτικε.ενω απο το στηθος ρουφαει πιο δυσκολα.γιαυτο λενε οτι μεχρι 2 μηνων δε κανει μπιμπερο η πιπιλα γιατι παθαινει συγχισηη θηλων το μωρο!κοψε το μπιμπερο οσο προλαβαινεις.μη τον βαζεις στο στηθος ενω εχει πεινασει πολυ.ετσι θα κλαιει περισσοτερο.προσπαθησε να τον βαλεις μιση ωρα-45 λεπτα πριν την κανονικη ωρα που ειναι να φαει που θα ειναι ηρεμο κ θα το δεχτει πιο ευκολα.

Holy Diver

Καλημέρααααααααααα

Δήμητρα;

Δηλαδή να τον αφήνω να κλαίει και να τον ταίζω αργότερα απ'ο,τι πρέπει, γιατί θα κάθεται πιο εύκολα; Αυτό μου λές; Και μου λες να κόψω το μπιμπερό. Και άν χάσει βάρος το παιδί; Πωωωωωωωωω στεναχώριααααααα.....:o:o:o:(:(:(

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια , μαλλον εχω παθει γαστρεντεριτιδα , ελπιζω να μην κολησω την μικρη , σημερα ξυπνησα και ειχε κανει κακακια της χωρις να την ακουσω να σφιγεται .Ελπιζω να μην εχει κολησει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

rose την ειδα .Τελικα η παροιμια που λεει 'οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια' ισχυει και παρα ισχυει .

Ποσα παιδια εχει αυτη ?

Και τι αρνητικο ειπαν ροζ μου τα σογια? εγω πραγματικα τα ειδα ολα πολυ ομορφα .Ομορφα πραγματα , ομορφη μαμα , ομορφο μωρο .Ομορφο ζευγαρι .Ελεος πια με την ζηλια τους ολοι .Μην σε πτωει τιποτα .Για γυναικα που εχει γεννησει πριν 4 μηνες εισαι κουκλα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Φέρυ μου έχει κάνει 2 γέννες αλλά τα κιλά τα είχε από πριν, έτσι είναι ο σωματότυπος της.

Μπροστά μου δεν είπαν τίποτα γιατί δεν υπήρχε κάτι να σχολιάσουν. αλλά από πίσω το μοτεράκι δούλευε είμαι σίγουρη.

Στο κάτω κάτω εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα κιλά μου η γέννα είναι μια φάση παροδική και έχω είδη πλησιάσει στα κιλά μου. Γιαυτό δεν με χωνεύουν 2 φορές. Γιατί η ανιψιά της (του αδερφού της παιδί ) γέννησε 3 μήνες πριν από εμένα και όχι μόνο δεν έχασε γραμμάριο έβαλε κιόλας. Και σε όλη την εγκυμοσύνη άκουγα συνέχεια πόσο λίγα κιλά πήρε. Τέλος πάντων γραμμένους τους έχω.

Α και πριν το ξεχάσω βγήκε ανακοίνωση ότι αποσύρονται πιπίλες chicho «CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System) λόγω κάποιας ουσίας.

http://www.madata.gr/diafora/health/78302.html

διαβάστε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρααααααααααα

Δήμητρα;

Δηλαδή να τον αφήνω να κλαίει και να τον ταίζω αργότερα απ'ο,τι πρέπει, γιατί θα κάθεται πιο εύκολα; Αυτό μου λές; Και μου λες να κόψω το μπιμπερό. Και άν χάσει βάρος το παιδί; Πωωωωωωωωω στεναχώριααααααα.....:o:o:o:(:(:(

καλε λαθος καταλαβες!!!

δε σου ειπα να τον αφησεις παραπανω!σου λεω να τον ταιζεις μιση ωρα ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ οχι πιο αργα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ροζάκι είδα την εν λόγο κουνιάδα και έκανα ένα καυτό σχόλιο στην επίμαχη φώτο... Σόρρυ αλλά δεν κρατήθηκα :tongue: (δε σε εκθέτω μην ανησυχεις, αν δε σ'αρέσει πες να το διαγράψω)

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Internet επιτέλους. Δεν ειχαμε στο σπιτι χτες και δεν μπορουσα να δω τις φωτο σου βρε ροουζ. τις ειδα σημερα λιγο κλεφτα στη δουλεια, το ιντερνετ θα ειναι οκ το βραδυ οποτε θα τις δω με την ησυχια μου και θα κανω κι εγω τα σχολια μου. παντως εκ πρωτης ησουν υπεροχη και ο αντωνακης πολυ φατσα.

κοριτσια ολες καλα? φιλακια πολλα, πηζω στη δουλεια

4Rnfp3.png

hello girls,

εβαλε ενα τρελλο ανεμοβροχο πριν λιγο...με πετυχε στον δρομο γυρνωντας σπιτι απο τραπεζες κλπ υποχρεωσεις και ευτυχως δεν εγινα λουτσα γιατι δεν κρατησε πολυ!!!

Ροουζ μου....οι φωτογραφιες ειναι πανεμορφες.Ειστε ωραιο ζευγαρι κι εχετε ενα γλυκυτατο πλασματακι οτι και να λενε οι κακοπροαιρετοι!Πολυ ωραιο το μαλλι σου και το φορεμα σου αλλα και της μιας αδελφης σου,το μακρυ μου αρεσε ιδιαιτερα!!!!Καλα οι γονεις σου ειναι νεοτατοι εεε??Ο μπαμπας σου δακρυσε μωρε...να ναι καλα να χαιρονται το εγγονακι τους.

Δημητρα κι εγω avent πιπιλες χρησιμοποιω...μου αρεσει που ειναι σιλικονη και ειναι ενα σχημα απο οποια μερια να την βαλεις.Βασικα ειμαι φαν της Αvent γενικα....

Πηγα σημερα και πηρα κι εναν υπνοσακο της μικρης για αργοτερα της omegabebe βαμβακερο με μαλλινη βατα-παναλαφρο(ενταξει απο σχεδιο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα απο υλικα ειναι τελειος),εχω ηδη εναν βαμβακερο για τωρα αλλα μετα θα χρειαστω ζεστοτερον.Εχουμε τρελλη υγρασια εδω κι η Πηνελοπη τα πεταει ολα!!!

Κατα τα αλλα αυριο θα πεταχτω στας Πατρας για να παρω και το καρεκλακι της Chicco αλλα και κατι αλλα ψιλοπραγματα που δεν τα βρισκω εδω...Ας ελπισουμε να μην βρεχειιιιιιι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...