Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζούλα μου τέλειες οι φωτο, εσύ (καλά κορμάρα δεν το συζητώ!) και φυσικά το επίτιμο πρόσωπο... Τι ζουμπουρλός που είναι καλέ ο Αντωνάκης... για φάγωμα!!! :D:D:D Αχ μ'εκανες να βιάζομαι για τη δική μας βάφτιση!!! Καλά με τη δε αδελφή σου μοιάζετε σα δύδυμες!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλε φτου φτου δεν εχουμε κρυο!τι παραξενο πραγμα ειναι αυτο!σημερα μεχρι 25 ειχαμε!ειδα τον καιρο και λεει μεχρι 8 του μηνος θα εχουμε 23 με 25 βαθμους μετα μεχρι τις 11/10 πεφτει στους 20 .απο 12 μεχρι 17 θα πεσει στους -1 μεχρι 10 ελεος...τοσο αποτομη αλλαγη.γιαυτο αρρωσταινουμε ολη την ωρα.απο τη μια μερα στην αλλη εκει που φορας το κοντομανικο την αλλη μερα βαζεις παλτο!

Holy Diver

Α ωραία! Σε μας χαλάει από αύριο, βροχές και πτώση θερμοκρασίας... Ηθελα να σε ρωτήσω μια και μένεις στα ξένα :tongue:, τα προϊόντα weleda τα ξέρεις? εγώ τα χρησιμοποιώ και έχω μείνει κατενθουσιασμένη ειδικά με την κρέμα της πάνας...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

hello,

πριν λιγο μαζευτηκα σπιτι...πηγα κι αλλαξα τα δωρα...ευτυχως κατι βρηκα για του χρονου...να τα χαρει το παιδακι μου!

Δημητρα..εχεις απολυτο δικιο!Ειπαμε εχει αναγκες το αλλο παιδακι αλλα αυο ειναι ξεφτιλα...μα καλα...τι ηλιθια νοοτροπια ειναι αυτη!!!Κι υστερα σου λεει του παιδιου μου το παιδι ειναι 2 φορες παιδι μου...ανθρωποι που δεν ξερουν να δινουν αγαπη δεν την αξιζουν κατα την γνωμη μου!!!

Νιου,ωραια τα Weleda.Εγω απο σαιτ του εξωτερικου τα εχω παρει και 5,5 ευρω να σου πω!!!Αλλα παρολο που ειναι πολυ καλα τα σταματησα για τον απλο λογο οτι χρησιμοποιω μονο ελαιολαδο ή αμυγδαλελαιο ή κηραλοιφη στην αλλαγη πανας.

Ροζουλα...δεν εχω δει φωτο!!!Τρεχω...

Ααα,οσο για τις πανες-βρακακι σκεφτομουν κι εγω να τις χρησιμοποιησω αλλα ελεγα οτι επειδη ειναι για μεγαλυτερα παιδακια δεν θα μας βολεψουν.Μωρε θα παω να τις παρω...δεν χανω τιποτε!!!

Ροζ οι φωτος πολυ ωραιες και το φορεμα σε κολακευει παρα πολυ , μην κανεις αλλη διαιτα κουκλα εισαι .Καλα ο Αντωνακης ειναι ενας κουκλος και σου μοιαζει παρα πολυ .Να σε ρωτησω η αδελφη σου διδυμη ειναι με σενα?

Κοριτσια ο ΑΒ εχει ολες τις λιμπερο 60 και το καρφουρ 50% τρεξτε , πηγαμε δυο φορες και δεν βρηκαμε θα ξαναπαμε αυριο .Συμφερει πολυ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Μαρε Παστακια...κι εσενα τσιμπλιτσες ο Απολυτος???χαχαχα....να του φορεσεις rayban καινα του τα συναλλαζεις για το κοινο του...Που γεννησες στην Πατρα,ιδιωτικο ή Ριο???Εγω Ριο!!!!

χαχα!! Πλάκα έχεις...Σε ιδιωτικό γέννησα, το Ρίο δεν το πλησιάζω ούτε για κοινωνική επίσκεψη, γιατί τώρα έχει γίνει σκ@τ@!

Ο απόλυτος δεν θα πετάει γυαλιά στο κοινό, αλλά τα μπλουζάκια του...έτσι δεν ξεκίνησε κι ο SAKIS;(σακηηηηηηηηηηηηηηη)......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

και εμείς πήγαμε ΑΒ και δεν βρήκαμε libero. Είχαν βγάλει φτερά. Θα ξαναπάμε αύριο.

Βρε, κορίτσια να σας ρωτήσω εάν ξέρετε.

Θηλάζω και δίνω και συμπλήρωμα. Όλα καλά μέχρι προχτές που ο μπέμπης άρχισε και δεν κάθεται καθόλου και όταν τον βάζω στο στήθος κλαίει γοερά..Πολύ στεναχωριέμαι....ήρθε το τέλος του θηλασμού; Τι να κάνω, ρε γαμώτο. Προσπάθησα να τραβήξω με το θήλαστρο, αλλά όλη μέρα έβγαλα γύρω στα 80 cc!!! Πάει το έχασα το παιχνίδι ε; Σήμερα δεν έφαγε καθόλου από εμένα, μόνο 1 γεύμα ρε γμτ!!! Και θα κλείσει 2 μηνων στις 17, ήθελα να τον φτάσω τουλάχιστον εως εκεί....:(:(:(

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Δήμητρα; Τα σόγια σας μου θυμίζουν αυτό του πατέρα μου. Πολύ μ@λ@κες! τον έσκασαν από την στεναχωρια του, να σκεφτεις!!! έχε στο νου σου τον άνδρα σου, γιατί ξέρεις οι κατατρεγμένοι είναι αυτοί που υπολογίζουν πάντα την οικογένεια και την στηρίζουν , όσο σκάρτη και να είναι....:(:(:(

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

και εμείς πήγαμε ΑΒ και δεν βρήκαμε libero. Είχαν βγάλει φτερά. Θα ξαναπάμε αύριο.

Βρε, κορίτσια να σας ρωτήσω εάν ξέρετε.

Θηλάζω και δίνω και συμπλήρωμα. Όλα καλά μέχρι προχτές που ο μπέμπης άρχισε και δεν κάθεται καθόλου και όταν τον βάζω στο στήθος κλαίει γοερά..Πολύ στεναχωριέμαι....ήρθε το τέλος του θηλασμού; Τι να κάνω, ρε γαμώτο. Προσπάθησα να τραβήξω με το θήλαστρο, αλλά όλη μέρα έβγαλα γύρω στα 80 cc!!! Πάει το έχασα το παιχνίδι ε; Σήμερα δεν έφαγε καθόλου από εμένα, μόνο 1 γεύμα ρε γμτ!!! Και θα κλείσει 2 μηνων στις 17, ήθελα να τον φτάσω τουλάχιστον εως εκεί....:(:(:(

Παστάκι καλησπέρα. Ο μικρούλης σου έχει μάθει το μπιμπέρο και δυσκολεύεται μάλλον στο στήθος. Για να μπορεσεις να κρατήσεις λίγο παραπάνω το δικό σου γάλα βγάζε με θήλαστρο και δίνε το με το μπιμπερό. Μπορείς να το συντηρείς στο ψυγείο μέχρι και 4 μέρες (σε ράφι, όχι στην πόρτα). Οπότε δε χρειάζεται να τρέχεις να βγάζεις πριν από την ώρα που πεινάει. Το βγάζεις όποτε θες και το δίνεις όποτε πεινάει αφού το ζεστάνεις σ'ενα κατσαρολάκι με ζεστό νερό. Μπορείς να ενώσεις και ποσότητες από τις αντλήσεις αν είναι και οι 2 στην ίδια θερμοκρασία. Καλή επιτυχία :D

καλησπέρα, με την μια αδερφή είμαι δίδυμη ναι και η άλλη είναι 2,5 χρόνια μεγαλύτερη μας. Σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια. Πραγματικά είστε οι μοναδικές που είπατε καλές κουβέντες. γιατί αν περίμενα από τα σόγια κάηκα.

όσο για τις πάνες αυτές οι πάνα βρακάκι είναι το νούμερο 5 εμείς φοράμε 5 οπότε μας είναι τζάμι. Και φυσικά πρόλαβε η μάνα μου την προσφορά του ΑΒ από εκεί πήραμε τις πάνες βρακάκι. βασικά ο μπαμπάς μου πήγε και έκανε λάθος αντί να πάρει κανονικές πήρε αυτές και τελικά τις κράτησα γιατί με βόλεψαν αφάνταστα. να σας πω ότι από τις προσφορές που γίνονται ανα διαστήματα έχω καμιά 4 -5 πακέτα μεγάλα εγώ και άλλα τόσα η μάνα μου. 4 και 5 γιατί μας κάνουν και τα 2. οπότε για τον επόμενο καιρό είμαι οκ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

α και να μην το ξεχάσω σε μια φωτό εκεί που το μωρό είναι μπρούμυτα πίσω με ένα άσπρο σακάκι φαίνεται η κουνιάδα μου. μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχει τόσο κόμπλεξ και δεν με πάει μία. Μάνα και κόρη έτσι όχι μόνο η κόρη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...