Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημέρα κορες!

Εμένα παιδιά η πεθερά μου δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ μεγάλο πρόβλημα, μόνο κάτι ψιλο-μ@λακιούλες που λέει. Και στην γέννα που τα είχε παίξει η μάνα μου, γιατί τρελάθηκα από τον πόνο και δεν άντεξε και ήρθε η εν λόγω και με κράταγε για να αντέξω μες στην ανάνηψη που μου πατούσαν την τομή για να κατέβει η μήτρα στην θέση της.....οτι όπως ήταν υπερ-προστατευτική με τα παιδιά της έτσι είναι και με τον μπεμπίνο μου και λίγο μεπνίγει αυτό....αλλά δεν είναι άνθρωπος που άμα της την πεις δεν θα μαζευτεί....οχι, εντάξει...παλεύεται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και από εμάς, παστάκια μου σε ευχαριστώ πολύ και σμουτς.

Καλά σμουτς η μικρή είναι όλα τα λεφτά στην φωτό που έβαλες τώρα.

Πολύ εκφραστική.

Δυστυχώς οι εν λόγο άνθρωποι πάντα μου την σπάνε όποτε τους βλέπω μου γυρνάνε τα έντερα. Ειδικά όταν μαθαίνω ότι στην κόρη της το χρήμα πάει και έρχεται. Και το χειρότερο είναι ότι τα λεει και δεν ντρέπεται. Λέει οτι η κόρη της και τα εγγόνια τα άλλα τρώνε εκει κάθε μέρα και βοηθάει όσο μπορεί λέει. Και μαθαίνω ότι παρήγγειλαν 2 αμάξι ενώ πέρυσι πήραν το οικογενειακό 25.000. Με τι λεφτά? Με τα αναδρομικά της σύνταξης του που υποτίθεται θα πλήρωνε το κρεβατάκι του μωρού μόλις τα έπαιρνε. Και σε εμάς δεν πήρε ούτε ένα λίτρο λάδι από την μέρα που παντρευτήκαμε και το εγγόνι της δεν είδε ευρώ. Να φανταστείτε το δωμάτιο του μωρού και ότι έχει σχέση με τον ερχομό του εγώ και οι γονείς μου τα πληρώσαμε όλα ,αυτοί μόνο 100 ευρώ δώσανε. Αι στο κόρακα τα πήρα πάλι.

Φωτό περιμένω τα δείγματα εντός των ημερών - για να αλλάξω και θέμα-

Θα σας βάλω με την πρώτη ευκαιρία.

α καλα ομοιοπαθουσα

για της κουνιαδας μου το παιδι εχουν ξηλωθει.για τα δικα μου δεν εχουν παρει ποτε τιποτα.κ οταν λεω ποτε.το εννοω.ΠΟΤΕ!

ουτε καν στη γεννηση εστειλαν κατι.καλα ουτε καν τηλ πηραν...

ουτε στ αβαφτισια.σας εχω πει που στα βαφτισια τους ο πεθερος μου ηταν εξω ε?καπνιζε!κ ειδικα στον μικρο ηταν που δεν πατησε καν το ποδι του στην εκλλησια.απεξω καθοταν.κ στο τραπεζι ηταν μουτρωμενος.πηγε ο μπαμπας μου να του κανει χειραψια κ του γυρισε την πλατη!

δεν εχουν ξοδεψει ποτε το παραμικρο ουτε 1 σεντ.της κουνιαδας μου που το παραταει για να μαμιεται το εχουν χρυσωσει

Holy Diver

ε ναι για το ονομα ολα γινονται.εγω δεν τους εβαλα ονομα και ουτε θα το κανω.

αν ειναι η αγαπη να κερδιζεται με το ονομα οχι δε το θελω.οι γονεις μου γιατι δηλαδη τα λατρευουν χωρις να εχουν το ονομα τους?

οριστε.χτες ειχε ο γιος τους γεννεθλια κ ουτε καν τηλ πηρανε,ουτε ενα σμσ ρε παιδι μου που ειναι κ φθηνο!τιποτα! μιλαμε για πολυ ζωα!

μου εχει πει ο αντρας μου ιστοριες που εχω φριξει!φτανει μονο να σας πω οτι αυτος κ η αδερφη του μεγαλωσαν με ενα κρεβατι κ αυτο δευτερο χερι απο θεια!

μεχρι να γινει ο αντρας μου 8 ετων κοιμοταν μαζι!μετα τον ξαποστειλαν να κοιμαται στους καναπεδες στο σαλονι!

για να παρει παπουτσια και φορμες επρεπε να λεει τα καλαντα γιατι αλλιως δε ξοδευαν κανενα φραγκο!επισης παιχνιδια δεν ειχε ποτε.2 αυτοκινητακια μικρα.επαιζε με τα καπακια απο τις μπυρες!

και λεφτα εχουν!αφου αγοραζει ο πεθερος μου 600 ευρω μποτες ειδικες για ψαρεμα γιατι ειναι κολλημενος και καλαμι 300 ευρω και κινητα 400 ευρω!

2 αυτοκινητα εχει .χωραφια εχει.σπιτι εχει.μαγαζι εχει.φουρνος ειναι κ ειναι δικος του.και μοιραζει ψωμι σε 6 χωρια!

αλλα στα δικα μου τα παιδια ΤΙΠΟΤΑ!εδω καλε νυφη εγινα κ ουτε ενα ψεφτικο φο μπιζου δε μου κρεμασαν.

η ραφαελα εκανε εγχειρηση κρεατακια περισι.ουτε ενα τηλ να ρωτησουν τι κανει το παιδι πως πηγε η εγχειρηση ..τιποτα!

ο αλεξανδρος 2 μηνων νοσηλευτηκε 3 μερες σε νοσοκομειο γιατι επαθε γαστρεντεριτιδα.κ παλι ουτε ενα τηλ!

ο αντρας μου εκανε εγχειρηση στο αυτι γιατι ειχε παθει μια μολυνση .3.5 ωρες χειρουργιο και παλι δεν πηραν τηλ!ετρεχε αυτος σαν βλακας με τις γαζες κ τα ραμματα κ τα αιματα στα καρτοτηλεφωνα να τους παρει τηλ!:evil:

κ εξαιτιας τους το επαθε γιατι μικρος ειχε προβλημα στα αυτια κ τσιγγουνευοταν να τον πανε στο γιατρο.του εβαζαν λαδια καυτα μεσα στο αυτι και ζεστα πανια απο σομπα!με αποτελεσμα να παθει χρονια μολυνση σε σημειο να κυνδινευει να παθει κωφωση απο το ενα αυτι!ευτυχως τη γλυτωσε:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου,

τι κανετε???Ειχα λιγες μερουλες να μπω...διαβασα τα νεα σας.Το πιστευετε ή οχι μολις τωρα σηκωθηκα απο το κρεββατι.Χτες η μικρη ειχε ασχημο υπνο,την πηρε ο υπνος πολυ αργα,ενω ηθελε να κοιμηθει δεν μπορουσε..Ξυπνησα και για γαλα χαραματα και μετα οριστικα στις 11.Ευτυχως την ανελαβε ο αντρας μου μεχρι τωρα και κοιμηθηκα ενα 2 ωρο...γιατι ενιωθα λες και με εδειραν.

Ροζουλα μου,διαβασα οτι πηγαν ολα πολυ καλα με την βαφτιση.Καλοτυχερο και φωτισμενο το παλικαρακι σας κι οπως ειπαν καλα να εισαστε εσεις κι ολα θα τα εχει ο μπεμπουλης.Ξερω οτι δεν θες να τα σκεφτεσαι αλλα απο την αλλη ποσα να παραβλεψεις???Μια κουβεντα θα πω:Στην τελικη οι χαμενοι ειναι εκεινοι

Διαβασα και για το ματακι,εμεις θα βαζουμε κολλυρια μεχρι την Παρασκευη..ας ελπισουμε να ηταν κατι απλο και να μην υποτροπιασει....Ειναι πιο βελτιωμενο βεβαια.

Δημητρα...πως παει μωρε????Κατι τετοιες μερες σαν σημερα που ουτε να ανοιξω το ματι δεν ηθελα σκεφτομαι εσενα και γυναικες με 3-4παιδια....και σας θεωρω ηρωιδες:)Καλα η κουνιαδα σου ειναι ανεκδιηγητη αλλα νομιζω οτι τα πεθερικα σου μεσα στην βλακεια τους στηριζουν παραπανω ακομη και οικονομικα εκεινο το παιδακι γιατι ειναι βασανισμενο...τα δικα σας ξερουν οτι εχουν εσας,εκεινο δεν εχει τιποτε....γιατι οταν δεν εχεις μανα και πατερα....δεν εχεις τιποτε!!!!

Μαρε Παστακια...κι εσενα τσιμπλιτσες ο Απολυτος???χαχαχα....να του φορεσεις rayban καινα του τα συναλλαζεις για το κοινο του...Που γεννησες στην Πατρα,ιδιωτικο ή Ριο???Εγω Ριο!!!!

Νεφελακι,τι κανει η Γαλλιδουλα σου???Λεπτοκαμωμενη μπεμπιτα...και μην ξανακουσω απο τωρα για γονιδια...γιατι κι ο αντρας σου ψηλος ειναι...μπορει το κοριτσι σου να πεταξει αργοτερα.Ετσι κι ενας συμμαθητης μου,μεχρι Α' Λυκειου ο κοντοτερος απο ολους...ξεφνικα μετα...κατεβα να φαμε!!!!!

Οσο για το ντυσιμο...μωρε αειντε φορα τα ρουχα σου να τα χαρεις...ελεος που θα εχουν ολοι αποψη.Μονο αν εσυ,το τονιζω εσυ,θελησεις βαλε και τα φλατ στην εκκλησια και τα τακουνια σου μετα στις φωτο και στο τραπεζι.Το φορεμα μην διανοηθεις να το αλλαξεις....

Να σας πω κι εγω το ξεφτιλικι με μια πρωτοθεια του αντρα μου η οποια σημειωνω γεννησε στα 52,η κουμπαρο μπεμπεκα!!!!Ηρθε επισκεψη στο μωρο,1ο εγγονι του αδελφου της και πεθερου μου μολις προχτες...και του εφερε ενα φορεματακι απο τα-70% του ΗΡΑ και 50 ευρω για τον κουμπαρα:rolleyes:Να πω το δωρο των πεθερικων μου???Μισο καροτσι Inglesina....και την μερα που γυρισε σπιτι με γλυκα και πιτες την περιμεναν την κορασιδα!

Και στα βαφτισια του δικου της που τα πεθερικα μου αγορασαν δωρακι τους ειπε"Αααα,πηρατε δωροοο???ΔΕν σας προλαβα!!"Ηθελε μπαγιοκο...

κι οταν ηρθε η σειρα της να τιμησει τον αδελφο της μεσω του εγγονιου...

Κι εννοειται οτι δεν κρινω το δωρο αλλα την κινηση!!!

Τεσπα.καλα να ειμαστε...και να ζησουν οι οχτροι μας!!χαχαχα

οχι δε το δεχομαι μαρσολανακι.οκ να του δωσουν κατι παραπανω αλλα στα δικα μου γιατι τιποτα?δηλαδη αν το παιδι μου παντρευτει κ κανει παιδια θα τα εχω γραμμενα επειδη θα εχουν 2 γονεις? οχι δε το δεχομαι.ουτε μια κουκλα ουτε ενα φορμακι ουτε ενα ζευγαρι καλτσακια!ουτε ενα τηλ οταν ειναι αρρωστα.εγχειρησεις αρρωστιες γεννες κ ουτε ενα ενδιαφερον?δεν τη δεχομαι αυτη τη δικιολογια οτι το κανουν επειδη τα παιδια μου εχουν 2 γονεις.

απλα της κουνιαδας μου εχει το ονομα του πεθερου μου.γιατι στα βαφτισια του ο πεθερος μου καμαρωνε κ φωναζε '''ολα ειναι τελεια ολα ειναι στην εντελειααα'' κ στα δικα μου τα παιδια ηταν εξω κ καπνιζε?επειδη εχουν 2 γονεις?

περιμενω πως κ πως να ερθει ο μαιος να παμε ελλαδα κ να τους κλ@σω κανονικοτατα.την προηγουμενη φορα εμεινα 15 μερες στα πεθερικα κ τι καταλαβα?ολη μερα καθαριζα κ μαγειρευα κ νταντευα κ το παιδι της κουνιαδας.ειναι κ βρωμιαριδες κ συχαινομαι.για να καταλαβεις για να κανω το μπανιο οπως πρεπει καθαρο τελειωσα εναμισι σιλιτ μπαγκ μια χλωρινη κ ενα παπι τουαλετας.για να μη πω για ξεσκονισμα που πανω στα επιπλα εγραφες επιστολη απο την σκονη.εβαζα ηλεκτρικη 2 φορες τη μερα κ η πεθερα μου ελεγε ''εγω βαζω μια φορα τη βδομαδα η στις 10 μερες!΄΄ κατω απο την βρωμα δε φαινοτανε!καθε μερα εριχνα απορυπαντικα στο μπανιο επειδη εμενε τοτε κ η κουνιαδα εκει εκεινες τις μερες κ σιχαινομουν ακομα περισσοτερο.αυτη μαμιεται καθε μερα με 10 αντρες και θα μοιραζομαι κ το ιδιο μπανιο?3 φορες νοσηλευτικε γιατι κολλησε αρρωστιες απο τον καθε αλλοδαπο γυφτο κ τσιγγανο.

ηθελα κεικ να κανω κ η πεθερα δεν ειχε καν μιξερ.δε μαγειρευει απο την τσιγγουνια της.τρωνε ψωμια απο το μαγαζι κ τηγανιζουν κανενα αυγο καμια πατατα η καμια μακαροναδα.αντε κ μια φορα τη βδομαδα κανει κανενα κοτοπουλο!πρωτη φορα ειδε πως γινεται το κεικ!πηρα δανεικο μιξερ απο τη θεια του αντρα μου!

κ τελος ηρθε μια αλλη θεια κ εδωσε 10 ευρω στην κορη μου κ το αρπαξε η πεθερα μου κ πηγε κ ψωνισε κρουασαν κ χυμους κ καλα για τα παιδια κ τα μισα τα εφαγε αυτη γιατι ειναι κ 100 κιλα φαλαινα!

Holy Diver

πω πω έδωσα έμπνευση έτσι ? γράφουμε βιβλίο τελικά

οι πεθερόπληκτες , γιατί πολλά μας τα είπαν οι άντρες ότι αυτοί είναι πεθερόπληκτοι

μόλις ανέβασα φωτό από την βάφτιση

τα δείγματα τα πήρα γρήγορα να δω τα κανονικά πότε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι τελειες οι φωτο!καλα ο Αντωνακης ειναι για ρουφηγμα ετσι?τι μαγουλο τι μπουτακια τι κοιλιτσαααα τελειος ειναι!

και συ πολυ κουκλαρα.κορμι θανατηφορο μιλαμε:tongue::tongue::tongue: πολυ ωραιο το φορεμα σου

Holy Diver

Δήμητρα μου σε ευχαριστώ μου δίνεις κουράγιο να συνεχίσω την δίαιτα. Κουράστηκα αφάνταστα αλλά κοντεύω στον τελικό μου στόχο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

και πάλι σε ευχαριστώ, όταν με πιάνουν τα κυκλοθυμικά μου θα σε ρωτάω να με ανεβάζεις. :)))

και για να αλλάξω θέμα, πήρα δοκιμαστικά τις πάνες βρακάκι της λιμπερο και έχω κατα ευχαριστηθεί μιλάμε. Γιατί πάντα δεν έμενα ευχαριστημένη με το πως έκλεινα την άλλη. Πάντα η μια μεριά τραβούσε σε σχέση με την άλλη. Ενώ τώρα μια και έξω. Και όταν θέλεις να την βγάλεις σκίζεται από τα πλαινά με μια κίνηση χωρίς κόπο. Για να μην την κατεβάσεις σαν βρακί ειδικά με τα κακά. Αν έχετε πρόβλημα με την πάνα σας κάντε μια δοκιμή. Είναι οι Up and go.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι οντως ειναι πολυ βολικες αν και τις παιρνουν πιο πολυ οταν μαθαινει γιογιο το παιδι.το βραδυ στον υπνο σε βολεψαν?γιατι στην κορη μου ειχαμε συνεχεια διαροες.κ στον υπνο της φορουσα κανονικη πανα.στον γιο μου παλι δεν ειχαμε τετοιο προβλημα

Holy Diver

παντως ειδικα οταν μαθαινουν γιογιο ειναι παρα πολυ βολικες.γιατι ειναι κ βρακακι που το ανεβοκατεβαζει κ αμα του ξεφυγει δεν λερωνεται .

παω να βαλω τα τερατακια να φανε τα λεμε μετα κουκλα και κουκλες φιλακια!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...