Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε!?

Ναι το στήθος γίνεται αρκετά χάλια με το θηλασμό αν πάρω παράδειγμα από το δικό μου, αλλά τι να κάνεις... Υπομονή και ελπίζω να ανακάμψει.

Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο όπου κάναμε το 3ο μας εμβόλιο. Η μικρή μου είναι μόνο 62 εκ και 6.300 γρ. Πήρε 800 γρ από τον αποκλειστικό και η γιατρός μου είπε ότι πάμε καλά. Σταματησε βέβαια να ψηλώνει όπως πριν αλλά τι να κάνουμε, δεν την βοηθούνε και τα γονίδια. Μού είπε ότι όταν κλείσει τον 6ο να αρχίσω το απογευματάκι να της δίνω λίγο ρυζάλευρο και μετά από 10 μερες φρουτάκι. Πρώτα αχλάδι, μετά μισή μπανάνα και μετά να προσθέσω και μισό μήλο. Περιμένω πως και πως να αρχίσουμε τις τροφούλες μήπως και κόψει κανένα γεύμα από το στήθος γιατί δεν την παλεύω άλλο. το πρωί είναι καλά, αλλά το απόγευμα είναι συνέχεια πάνω.

Ροζ μου τι καλά που δεν έκλαψε ο Αντωνάκης? Η Ανδριάννα Φαίρυ έκλαψε? Την δικιά μου την βλέπω να ξεσηκώνει τον κόσμο και άρχισε να με ανγχώνει η αντίδραση της.

Δημητρούλα όλοι μπερδευτήκαμε σήμερα με τα γενεθλια του άντρα σου. Καλέ είναι πολύ μικρός! Εσύ ποσο είσαι αν επιτρέπεται? Για τον Αλέξανδρο συμφωνώ με αυτά που σου γράψανε τα κορίτσια.

Τι άλλα νέα ρε κορίτσια? Εδώ βρέχει και έχει κρύο. Μόνο για βαφτίσια δεν είναι ο καιρός σε μοναστήρι μέσα σε χαράδρα βουνού όπου θα γίνει η δικιά μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nefeli μου εμενα ητανπαρα πολυ ηρεμη , εκλαψε μονο την στιγμη που ο παππας την βουτηξε με το κεφαλι ολη μεσα .Μετα ομως που την πηρα να την ντυσω μου γελαγε οταν της μιλουσα και το ξεχασε αμεσως αφου γελουσε και ολος ο κοσμος που μας εβλεπε να γελαει η μια στην αλλην .

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ

Εμας κοριτσια μας εκαναν την εξεταση ισχυων στο Μαιευτηριο , ηταν αυτες οι εξτρα εξετασεις δηλαδη 200 ευρω .Και περιλαμβανε τα ισχυα , αιματολογικες για το αν λειπουν κατι ενζυμα ή εχει θυροειδη και τα αυτακια της

Εγω τις εκρινα απαραιτητες και δεν τα λυπηθηκα , τα εδωσα .

Αν δουν πολυ νωρις χαλαρα ισχυα στα μωρα τους βαζουν διπλα παμπερς σαν θεραπεια τους πρωτους μηνες και μετα δεν χρειαζεται τιποτα αλλο .

Εμας ηταν καλες αυτες αλλα στις αιματολογικες ειδαμε οτι της λειπει ενα ενζυμο για τα κουκια και οσο θηλαζα δεν επρεπε να φαω ουτε ρεβυθια ουτε φαβα .Θα της ξανακανω επαναληψη γιατι γι αυτο βεβαιωνεσαι στους 6 μηνες .Γιατι ισως επηρεασε που ειχε ικτερο .Για φανταστειτε ομως να μην τις εκανα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

νεφελακι σας μπερδεψα καλε?:tongue::tongue:

εγω ειμαι 5 μηνες μικροτερη απο τον αντρα μου.μαρτιο 83:rolleyes: αλλα σσσσ μυστικο:tongue:

αντε αρχιζετε κ εσεις τις τροφες νεφελακι μου.θα κανετε μαγουλα !χαχαχ μαρεσει να μπουκωνω μωρα :twisted::twisted::twisted:

ζουζουνακι τις εξετασεις αυτες τις κανουν και εδω οταν γεννας δε πληρωνεις βεβαια αλλα μονο αν δουν καποιο προβλημα τοτε προτεινει ο παιδιατρος να κανουμε εξτρα .ειχαν βρει στον υπερηχο που εκαναν στον γιο μου οταν γεννηθηκαν το ενα το νεφρακι ειχε πιο φαρδυ σωληνα(πως λεγεται αυτο στα ελληνικα οεο:rolleyes::rolleyes:) και ετσι καναμε υπερηχο καθε μηνα στον παιδιατρο αλλα υποχωρουσε συνεχεια και ετσι 6 μηνων ειχε γινει φυσιολογικο.καναμε ενα επαναληπτικο υπερηχο οταν εγινε 12 μηνων αλλα ολα οκ.φυσικα εδω δε πληρωνουμε τιποτα αλλα ειπαμε αυτο ειναι αλλη ιστορια:roll:

Holy Diver

κοριτσια καινουριο παλι!

ο γιος μου λεει οτι του ποναει το τσουτσουνι!το πιανει κ γκρινιαζει κ λεει οτι ποναει!αυριο παιδιατρο ΠΑΛΙ!εντωμεταξυ ειναι ανοιχτο δηλαδη κατεβαινει το πετσακι.δεν εχει κλεισει!λετε να πρεπει να κανει καμια περιτομη?κινδυνευει το τσουτσουνι του γιου μου:evil: χωρις πλακα τωρα...μονο καμια ουρολοιμοξη μας ελειπε.αλλα στην ουρολοιμωξη επρεπε να ποναει οταν κατουραει κ αυτος κατουραει κανονικα!αχ θα σκασω!:evil:

Holy Diver

πηγε σχολειο σημερα μεσα στην τρελη χαρα:rolleyes: απο τις 6.30 σηκωθηκε και αρχισε να ετοιμαζεται:roll:

ο βηχας σημερα το πρωι ηταν μικροτερης εντασης...

εντωμεταξυ εχω κατι νευρα γιατι με πηρε η μανα μου τηλ και της ειπα τι εγινε με τον μικρο που τον σταματησαμε για τους λογους που σας ειπα και αρχισε να λεει ''ε κακως τον σταματησες!τωρα θα τον εχεις μεσα στα ποδια σου!!!να τον ξαναστειλεις!!τι θα πει κλαιει???θα συνηθισει!!! να πας και να τις πεις να τον ξαναπαρουν και οταν ερθουμε θα τον παω εγω μερικες φορες να δουμε αν κλαιει και τοτε!!'' καλα μιλαμε την αρχισα στα σουτια κοριτσια πολυ με νευριασε!λες και μιλουσε για κανενα ζωο!δηλαδη της λεω το παιδι κλαιει και φθειρεται ψυχολογικα σχεδον ενα μηνα!!δεν μαρεσει !του κανω κακο ετσι!πως θα το αφησω κιαλλο?εντωμεταξυ πιο πολυ νευριαζω γιατι αν το εκανε η ραφαελα θα ελεγε αλλα.ενω τωρα που το κανει ο αλεξ λεει αστον να κλαιει!της εχει αδυναμια δε ξερω γιατι.μαλλον γιατι ειναι το πρωτο εγγονι?μαλλον!αλλα της τα εχωσα χοντρα και δε την ξαναπαιρνω τηλ.να παρει να μου πει συγνωμη:evil:

Γειά σας, again....

Ρε Δήμητρα, και η μάνα μου έτσι μου σπάει τα νεύρα. Δεν είναι από τις μάνες που σε κανακεύουν, αλλά από μικρές κοίταζε να μας σκληραγωγήσει, γιατί έλεγε οτι η ζωή είναι σκληρή. Όχι οτι δεν μας χάιδεψε όμως ή δεν μας έπαιζε ή μας έλειψε κάτι. Απλά σου απαντούσε κάπως ψυχρά για να πάρεις τα πάνω σου...από την μια είναι καλό, από την άλλη δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο όταν έχεις πρόβλημα....

Ρε ροζούλα, συγνώμη, δεν σου είπα να σου ζήσει το μπεμπέ....ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗ!!!Φιλάκια από τα παστάκια στα πατουσάκια...χι χι..κάναμε στίχο!!!!ΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Κοριτσουδια και μπεμπεκια τι κανετε? Ολες καλα?

Ροζουλα μου, να χαρεστε τον Αντωνάκη σας. Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα, αλλα λυπαμαι που καποιοι βρεθηκαν να σου χαλασουν μια τετοια στιγμή (ειτε λιγο είτε πολύ).

Πρεπει να ησουν κουκλα, ειδα τη φωτο σου με το χτενισμα και ηταν πολυ ωραιο. Βαλε κι αλλες να δουμε.

Φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

Καλημέρα!

Που είστε όλες σήμερα καλέ?

Εμείς εδώ και σήμερα είμαστε με βροχούλα και κρύο.

Την μπεμπούλα καταφερα να την κάνω να κοιμηθεί, αν και δεν νομίζω να κρατήσει πολύ.

καλημέρα και από εμάς, παστάκια μου σε ευχαριστώ πολύ και σμουτς.

Καλά σμουτς η μικρή είναι όλα τα λεφτά στην φωτό που έβαλες τώρα.

Πολύ εκφραστική.

Δυστυχώς οι εν λόγο άνθρωποι πάντα μου την σπάνε όποτε τους βλέπω μου γυρνάνε τα έντερα. Ειδικά όταν μαθαίνω ότι στην κόρη της το χρήμα πάει και έρχεται. Και το χειρότερο είναι ότι τα λεει και δεν ντρέπεται. Λέει οτι η κόρη της και τα εγγόνια τα άλλα τρώνε εκει κάθε μέρα και βοηθάει όσο μπορεί λέει. Και μαθαίνω ότι παρήγγειλαν 2 αμάξι ενώ πέρυσι πήραν το οικογενειακό 25.000. Με τι λεφτά? Με τα αναδρομικά της σύνταξης του που υποτίθεται θα πλήρωνε το κρεβατάκι του μωρού μόλις τα έπαιρνε. Και σε εμάς δεν πήρε ούτε ένα λίτρο λάδι από την μέρα που παντρευτήκαμε και το εγγόνι της δεν είδε ευρώ. Να φανταστείτε το δωμάτιο του μωρού και ότι έχει σχέση με τον ερχομό του εγώ και οι γονείς μου τα πληρώσαμε όλα ,αυτοί μόνο 100 ευρώ δώσανε. Αι στο κόρακα τα πήρα πάλι.

Φωτό περιμένω τα δείγματα εντός των ημερών - για να αλλάξω και θέμα-

Θα σας βάλω με την πρώτη ευκαιρία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

α και πριν το ξεχάσω, συγνώμη για τα σχόλια σας στην φωτογραφία του προφίλ μου που δεν υπάρχουν. Έκανα μια διόρθωση στην φωτό και την ξανά ανέβασα , οπότε η παλιά με τα σχόλια δεν υπάρχει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ροζούλα, γεια σου Φαιρούλα!

Αχ Ροζούλα μου γλυκιά, σε καταλαβαίνω απόλυτα...αλλά τι να κάνεις! Για μένα όσο μπορείς πιο μακρυά από αυτά τα άτομα και καλύτερα να μην ξέρεις της μαλακίες(sorry) τους. Πες και στον άντρα σου να μη σου τα λέει. Είναι το καλύτερο νομίζω και εγώ αυτό εφαρμόζω.

Φαιρούλα ανέβασε μας φώτο αν θέλεις να σας καμαρώσουμε.

Καλα Νεφελι λες για σενα οτι θα εισαι σεξι που να δεις εμενα χαχαχαχα , Τωρα καταλαβα γιατι ΟΛΟΙΙΙ μου εκαναν θετικα σχολια .Και εγω ειχα ενδοιασμους για το μινι αλλα τελικα δειχνει πολυ ωραιο χιχιχιχιχ.

Ειναι τα δειγματα ρε γμτ δεμ μπορω να τα βαλω

Εμενα κοριτσια η πεθερα μου , μου φερθηκε πολυ ωραια .Δεν με παιρνει να πω τιποτα αρνητικο γι αυτην ,για την εγγονι της εγραψε καποια πραγματα στο ονομα της .Με σκλαβωσε !!

Καλημέρα φιλενάδες :D

Τι κάνετε??? Ροζάκι μου μη κάθεσαι και σκας με αυτά... το ξέρω μια κουβέντα είναι αλλά να είστε καλά εσεις και το παιδάκι σας, να δουλεύουν τα χεράκια και τα ποδαράκια σας και θα κάνετε έσεις τη ζωή του Αντωνάκι σας πριγκιπική...

Αντε και περιμένουμε φώτο και από σενα και από τη Φερούλα να σας καμαρώσουμε.

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...