Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ειναι ευαιθητουλης παστακια μου...

θα του εκανα ενα διαλλειμα 2 μηνων πχ για να τον ξαναστειλω αλλα δε πρεπει σε τοσο συντομο διαστημα μετα τον ερχομο της μπεμπας γιατι τοτε ειναι που θα νιωσει οτι τον διωχνω επειδη εχω αλλο μωρο.

και ναι τα αγορια ειναι πιο κολλημενα στη μαμα.το ξερω κ απο γνωστες κ φιλες που εχουν γιους...γιαυτο γινονται αντρες κ μετα εχουν τη μαμα τους και πως την εχουν...και αντε να ειναι καλη η γυναικα..αμα ειναι καμια πεθερα κακτος ομως αντε να τους το βαλεις στο μυαλο:twisted:

ΩΩΩΩ! Καλά είσαι....Εμένα η πεθερά μου είναι πολύ καλή στον χαρακτήρα της, αλλά από την υπερ-προστασία που βγάζει στον άνδρα μου και τα αδέρφια του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ρε παιδί μου! Σε πνίγει...Ίσως και γι'αυτό παντρεύτηκαν όλα τους μικρά...Καλή καλή ΑΛΛΑ!

ΑΧ!Βρε να τον χαίρεσαι τον άνδρα σου....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιιιιι, παιδιά αυτό είναι αλήθεια. Όταν ήμουν στην ανάνηψη μετά την γέννα, ήταν μια κοπέλα,μακρινή γνωστή μας και είχε μία μ@λ@κω γυναικολόγο από εδώ από Πάτρα και της έλεγε "Θα σου πρότεινα να μην την θηλάσεις την μπέμπα, έλα μωρέ είναι ολόκληρη διαδικασία και πρέπει να πλένεσαι συνέχεια και δεν θα κάθεται η μπεμπούλα και πληγωμένες θηλές" κτλ κτλ....Τι άνθρωποι υπάρχουν!!!!Και αυτή η χαζή ήρθε μετά να με δει στο δωμάτιο και μου λέε "Θα θηλάσεις;Εγώ όχι. Το προσπάθησα μωρέ, αλλά γκρινιάζει πολύ η μπεμπούλα!!!" Ο Χριστός και η Παναγία!!!Τι μυαλά κυκλοφορούν!!!

καλα ρε παστακια θα σε μαλωσω εεε!!και πως θα βγαλουν μιζα οι ανθρωποι ρε??ΤΣ ΤΣ ΤΣ!!!ετσι συντηρειται νομιζεις εσυ ενα εξοχικο ενα παραθαλασσια μια μερσεντες και μια βιλα???απαπαααα πως τα αγορασε ολα αυτα ο ανθρωπος καλε?ξερεις τι κοπο εκανε να πισει τοσες μανες οτι ο θηλασμος κανει κακο?:rolleyes:

δηλαδη οκ πιστευω οτι εχεις αγνοια καλη μου...ο ανθρωπος μοχθησε για παρει τα ποσοστα απο τις σκονες...μια ζωη η ιδια δικιολογια

''δεν εχεις πολυ γαλα'':shock::shock:

ειναι δυνατον?ενω για να αυξησεις το γαλα ειναι τοσο ΑΠΛΟ!απλα θηλαζεις 3 φορες τη μερα παραπανω!ελεος δηλαδη...κανουν τον ψιλο καμηλα για να τα τσεπωσουν.

επισης της μοδας ειναι κ το αλλο ''το γαλα σου δεν ειναι καλο και το μωρο δε παιρνει βαρος'' :mrgreen: ναι οντως δεν ειναι καλο...ειναι λαιτ!!!

επισης αν βαλω το βυζι στο καλοριφερ και μετα στην καταψυξη θα βγαλω και αποστειρωμενο!!!!:twisted:

Holy Diver

επισης της μοδας ειναι κ το αλλο ''το γαλα σου δεν ειναι καλο και το μωρο δε παιρνει βαρος'' :mrgreen: ναι οντως δεν ειναι καλο...ειναι λαιτ!!!

επισης αν βαλω το βυζι στο καλοριφερ και μετα στην καταψυξη θα βγαλω και αποστειρωμενο!!!!:twisted:

Χα! Καλό! Κοίτα και ο δικός μου είναι λίγο μουρη(και ποιος γυναικολόγος δεν είναι!!!Ειδικά εδώ στην Πάτρα!), αλλά εγώ επέμενα από την αρχή που είχα και πολύ χαμηλό αιματοκρίτη(21-22!) για να πάρει το παιδί και το πρωτόγαλα και να πάρει σειρά για να πιει και μητρικό γάλα, όσο και επίπονο και ψυχοφθόρο ήταν στην αρχή!!! Αν δεν πιεστείς για τα παιδιά σου, τότε για ποιόν; Και που λές του την έκοψα του γιατρού από την αρχή και αφού με είδε οτι ΔΕΝ, μου έλεγε "είσαι καλά;και εγώ στηρίζω τον θηλασμό!!" Ναι, ΟΚ!, λέω τραγούδα τώρα....Που έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, έτσι; Απλά όπως το λές, βίλες, jaguar,μπλουζάκια Polo Ralph Lauren κτλ κτλ έτσι βγαίνουν;;;;:cool::cool::cool:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

μιλαμε οτι εχω ακουσει ιστοριες απο το παρεντς απο μανες που τους εκοψαν το θηλασμο επειδη το μωρο εκανε ικτερο!:roll:

που ισα ισα οταν εχει ικτερο τοτε ειναι που πρεπει να το θηλασεις ακομα περισσοτερο!εμενα τα δικα μου κ τα 2 εκαναν ικτερο και τα ειχα συνεχεια στο βυζι.κ ουτε καν νοσηλευτικαν.

Holy Diver

μιλαμε οτι εχω ακουσει ιστοριες απο το παρεντς απο μανες που τους εκοψαν το θηλασμο επειδη το μωρο εκανε ικτερο!:roll:

που ισα ισα οταν εχει ικτερο τοτε ειναι που πρεπει να το θηλασεις ακομα περισσοτερο!εμενα τα δικα μου κ τα 2 εκαναν ικτερο και τα ειχα συνεχεια στο βυζι.κ ουτε καν νοσηλευτικαν.

Γι'αυτό κι εγώ έχω γερμανίδα γυναικολόγο που είναι σούπερ στο θέμα του θηλασμού...Δεν την αλλάζω με τίποτα τη φράου μου :D:D:D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γι'αυτό κι εγώ έχω γερμανίδα γυναικολόγο που είναι σούπερ στο θέμα του θηλασμού...Δεν την αλλάζω με τίποτα τη φράου μου :D:D:D

Ε, ναι, καλό είναι να σε υποστηρίζουν...εγώ επειδή δεν είχα στήριξη γιατί μαμά και πεθερά κοιτάζαν να μου πουν οτι πρέπει να προσέχω λόγω οτι ζαλιζόμουν τις αρχικές μέρες(και εντάξει μωρέ!ανησυχούσαν κιόλας) και μπήκα στο φορουμ για να δώ τι γίνεται με τις άλλες μανούλες και πέφτω πάνω στην ΑΓΛΑΪΑ!!!! το άλλο άκρο, έτσι; Δεν παλευόταν η κοπέλα...αλλά εντάξει..έφθασα μόνη μου και έχω να το λέω, με βοήθεια κι από εσάς που έχετε κάνει παιδάκι πριν από εμένα, έψαξα και στι google και έτσι το πάλεψα και τον θηλάζω....και φθάνουμε αισίως στον 2ο μήνα και τρώμε και από την μανούλα 4 γεύματα στα 5 την ημέρα. Δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά αφού η μόνη στήριξη κοντά μου ήταν από τον άνδρα μου, πιστεύω οτι κάπως καλά τα πήγα. Μπράβο μου(χιχχιχιχιχ, τα λέω μόνη μου εγώ)....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ε, ναι, καλό είναι να σε υποστηρίζουν...εγώ επειδή δεν είχα στήριξη γιατί μαμά και πεθερά κοιτάζαν να μου πουν οτι πρέπει να προσέχω λόγω οτι ζαλιζόμουν τις αρχικές μέρες(και εντάξει μωρέ!ανησυχούσαν κιόλας) και μπήκα στο φορουμ για να δώ τι γίνεται με τις άλλες μανούλες και πέφτω πάνω στην ΑΓΛΑΪΑ!!!! το άλλο άκρο, έτσι; Δεν παλευόταν η κοπέλα...αλλά εντάξει..έφθασα μόνη μου και έχω να το λέω, με βοήθεια κι από εσάς που έχετε κάνει παιδάκι πριν από εμένα, έψαξα και στι google και έτσι το πάλεψα και τον θηλάζω....και φθάνουμε αισίως στον 2ο μήνα και τρώμε και από την μανούλα 4 γεύματα στα 5 την ημέρα. Δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά αφού η μόνη στήριξη κοντά μου ήταν από τον άνδρα μου, πιστεύω οτι κάπως καλά τα πήγα. Μπράβο μου(χιχχιχιχιχ, τα λέω μόνη μου εγώ)....

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου!!! :tongue::tongue::tongue:

Πάντως όντως μπράβο σου παστάκι. Ξέρω από 1ο χέρι πόσο δύσκολος είναι ο θηλασμός αλλα οσο μπορείς συνέχισε και γενικότερα πιστεύω ότι έστω και 1 μέρα θηλασμού είναι κέρδος για το παιδί. Αυτό που με νευριάζει είναι να είναι τόσο εγωίστρια η μάνα που δε θέλει ούτε να το προσπαθησει...Εκει τα παίρνω στην κράνα :evil::evil::evil:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Πάντως όντως μπράβο σου παστάκι. Ξέρω από 1ο χέρι πόσο δύσκολος είναι ο θηλασμός αλλα οσο μπορείς συνέχισε και γενικότερα πιστεύω ότι έστω και 1 μέρα θηλασμού είναι κέρδος για το παιδί. Αυτό που με νευριάζει είναι να είναι τόσο εγωίστρια η μάνα που δε θέλει ούτε να το προσπαθησει...Εκει τα παίρνω στην κράνα :evil::evil::evil:

ναι, ρε...μα, δηλαδή!!!και ακούς κάτι μ@λ@κιες του τύπου "θα χαλάσει το στήθος μου" ώπα μωρή!!!ΡΕΕΕΕΕ, το παιδί σου!!!!Αχ, κλωτσοπατινάδα που λείπει.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ναι, ρε...μα, δηλαδή!!!και ακούς κάτι μ@λ@κιες του τύπου "θα χαλάσει το στήθος μου" ώπα μωρή!!!ΡΕΕΕΕΕ, το παιδί σου!!!!Αχ, κλωτσοπατινάδα που λείπει.....

ναι ετσι ελεγε η κουνιαδα μου κ δεν εδωσε καν πρωτογαλα για να μη της χαλασει το βυζι:twisted:

το μωρο της βγηκε 42 εκ κ 2 κιλα κ δε κοιταζε να το ''αναστησει'' .το βυζι την ενοιαζε:twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλά ε; όταν ακούω για τέτοιες μανάδες και άλλες κοπέλες κάνουν αμάν! για ένα παιδάκι τρελαίνομαι, έτσι!!! Αλλά ο Θεός ξέρει γιατί γίνονται έτσι αυτά....Τέέέέλος πάντων....

Δήμητρα πώς είναι η μικρή σήμερα; Συνήλθε καθόλου;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

πηγε σχολειο σημερα μεσα στην τρελη χαρα:rolleyes: απο τις 6.30 σηκωθηκε και αρχισε να ετοιμαζεται:roll:

ο βηχας σημερα το πρωι ηταν μικροτερης εντασης...

εντωμεταξυ εχω κατι νευρα γιατι με πηρε η μανα μου τηλ και της ειπα τι εγινε με τον μικρο που τον σταματησαμε για τους λογους που σας ειπα και αρχισε να λεει ''ε κακως τον σταματησες!τωρα θα τον εχεις μεσα στα ποδια σου!!!να τον ξαναστειλεις!!τι θα πει κλαιει???θα συνηθισει!!! να πας και να τις πεις να τον ξαναπαρουν και οταν ερθουμε θα τον παω εγω μερικες φορες να δουμε αν κλαιει και τοτε!!'' καλα μιλαμε την αρχισα στα σουτια κοριτσια πολυ με νευριασε!λες και μιλουσε για κανενα ζωο!δηλαδη της λεω το παιδι κλαιει και φθειρεται ψυχολογικα σχεδον ενα μηνα!!δεν μαρεσει !του κανω κακο ετσι!πως θα το αφησω κιαλλο?εντωμεταξυ πιο πολυ νευριαζω γιατι αν το εκανε η ραφαελα θα ελεγε αλλα.ενω τωρα που το κανει ο αλεξ λεει αστον να κλαιει!της εχει αδυναμια δε ξερω γιατι.μαλλον γιατι ειναι το πρωτο εγγονι?μαλλον!αλλα της τα εχωσα χοντρα και δε την ξαναπαιρνω τηλ.να παρει να μου πει συγνωμη:evil:

Holy Diver

Rose μου ν α χαιρεσαι τον Αντωνακι σου με το υπεροχο ονομα που αγαπω πολυ (λενε τον αντρα μου ετσι :tongue:).Χαιρομαι που περασες ομορφα και χεσε τα σογια ωωωω εγω ευτυχως δεν ειχα τετοια ηταν ολοι καλοι ισα ισα το καταδιασκεδασαν οταν αρχισε να βρεχει κιολας .Μονο μια θεια μου που παντα εχει τον ΄καλο λογο' αρχισε τις μ2@@κιες αλλα την εγραψα .

Λετε για θηλασμο αχ να ξερατε τι περασα με τον θηλασμο το στηθος μου δεν ειχε καθολου γαλα , τι ζουπιγμα εκανα οσπου τελικα βγηκε .Στο μαιευτηριο εκλαιγα γιατι δεν ειχα γαλα να δωσω στο παιδι μου και οι αλλες οι κατσικες μου υπερηφανευοντουσαν για το γαλα τους και μου το δειχναν συνεχεια.Και ομως καταφερα να της δωσω γαλα μεχρι ως τωρα , οχι αυτο που εδινα αλλα εδωσα και δεν με νοιαζει αν χαλασει το στηθος μου ο αντρας μου το λατρευει γιατι ξερει οτι εδωσα στο παιδι μου κατι τοσο πολυτιμο .

Σημερα βγηκαμε βολτ;α παλι βεβαια με την ψυχη στο στομα , γιατι ,μεχρι ξνα ετοιμαστουμε να βγουμε ,να κατεβουμε απο το αυτοκινητο , ξεκιναει το αλλο γευμα και πρεπει να παω σε καφετερια να την ταισω .Αλλα την βολτοουλα μου την εκανα , και τα ψωνια μου .Βεβαια η μικρη αμα θελει να κοιμηθει χαλαει τον κοσμο .Θελει εκεινη την στιγμη το κρεβατι της δεν συμβιβαζεται με το καροτσι .Πολυ γκρινια για τον υπνο .Προσπαθω εδω και κατι πρωινα να την βγαζω εξω να μαθαινει γιατι μου εχει μαθει το μεσα και τις ξαπλες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ναι ετσι ελεγε η κουνιαδα μου κ δεν εδωσε καν πρωτογαλα για να μη της χαλασει το βυζι:twisted:

το μωρο της βγηκε 42 εκ κ 2 κιλα κ δε κοιταζε να το ''αναστησει'' .το βυζι την ενοιαζε:twisted:

εμ αγάπη μου από αυτά που διάβασα για την κουνιάδα σου και βέβαια τη νοιάζει για το βυζι...πως θα ρίξει το γκόμενο????Αφού από σπόντα έγινε μάνα... μάνα λέμε τώρα...

εμ αγάπη μου από αυτά που διάβασα για την κουνιάδα σου και βέβαια τη νοιάζει για το βυζι...πως θα ρίξει το γκόμενο????Αφού από σπόντα έγινε μάνα... μάνα λέμε τώρα...

αυτο να μου πεις...τετοιες αδικιες γινονται στη ζωη και δε βρισκεις ποτε απαντηση στο ''γιατι''

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...