Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

απο το στομα μου το πηρες....μηπως φταινε τα αλλα παιδακια.......

παρε μια συμβουλη απο παιδοψυχολογο,σε αυτη την περιπτωση

γιατι αν καταλαβει οτι η λυση ειναι να καθετε σπιτι,θα σου γινει αντικοινωνικος

ή πρεπει να του αλλαξεις τμημα,παιδικο σταθμο.....ή να του δωσει ενας ειδικος να καταλαβει πως να γινεται μελος ομαδας,αλλιως γλυκια μου,θα κρυβεται παντα στην αγκαλια της μαμας του

το ιδιο προβλημα ειχαν οι φιλοι μας με το παιδι τους,μιλησαν με παιδοψυχολογο,ο γιατρος μιλησε με την δασκαλα του παιδιου,και ολοι μαζι βαηθησαν τα παιδακι μου με διαφορες τεχνικες,και στο σπιτι και στο σχολειο,να προσαρμοστει στο κοινωνικο συνολο,

βοηθησε τον τωρα που ειναι νωρις να ενταχθει σωστα

να του αλλαξω παιδικο ειναι δυσκολο .αυτος που παει τωρα ειναι μεικτος.δηλαδη εχει και γερμανακια κ ελληνακια κ γενικα απο ολες τις χωρες.ιταλια τουρκια κλπ

επισης ξερω κ τις δασκαλες κ μου ειναι δυσκολο να εμπιστευτω παλι αλλες..κ τελος η μεγαλη θα παει σε αλλον κ ο μικρος αλλου?

για τον παιδοψυχολογο το ειπα στη δασκαλα.εχουν παιδοψυχολογο στο σχολειο αλλα δεν γινεται και παλι να του εξηγησει τιποτα καθως....ο μικρος δεν ξερει γερμανικα!!!:confused:

ξερω απο τον εαυτο μου που εκλαιγα κ εγω στα προνηπια και νηπια και με σταματουσαν με αποτελεσμα να κλαιω μεχρι τριτη δημοτικου(ελεος δηλαδη....)

αυτο φοβαμαι μη κανει ετσι γμτ...

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νιου ευχαριστω κουκλα αλλα ο αντρας μου εχει γεννεθλια :tongue::tongue: γινεται 28!!! επισης του ειπα οτι γιορταζουν και τα ζωα και με κοιταξε καπως:tongue::rolleyes:

ερη μου το εχω κανει κ αυτο εχω κατσει μαζι του αλλα θελει να ειναι μονο επανω μου αγκαλια και δε θελει να παιξει με τιποτα.ειναι γραπωμενος πανω μου και με κοιταει με καημο:mad:

Ε τότε μάλλον όντως δεν είναι έτοιμος...ίσως να φταίει και το γεγονός ότι περιμένετε μωρό και φοβάται ότι αν παέι σχολείο θα σταματήσει να είναι εκείνος το μωρό σου και θα πάρει το καινούργιο μωράκι τη θέση του....Το έχετε συζητήσει καθόλου αυτό το ενδεχόμενο;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ε τότε μάλλον όντως δεν είναι έτοιμος...ίσως να φταίει και το γεγονός ότι περιμένετε μωρό και φοβάται ότι αν παέι σχολείο θα σταματήσει να είναι εκείνος το μωρό σου και θα πάρει το καινούργιο μωράκι τη θέση του....Το έχετε συζητήσει καθόλου αυτό το ενδεχόμενο;

σκεφτηκα πως ισως να ειναι αυτο...γενικα δε του αναφερω συνεχεια οτι θα εχουμε μωρο κλπ γιαυτο το λογο...οκ του λεμε οτι θα κανουμε μπεμπα και η μαμα εχει νινι στην κοιλια αλλα δε δινει σημασια..

Holy Diver

σκεφτηκα πως ισως να ειναι αυτο...γενικα δε του αναφερω συνεχεια οτι θα εχουμε μωρο κλπ γιαυτο το λογο...οκ του λεμε οτι θα κανουμε μπεμπα και η μαμα εχει νινι στην κοιλια αλλα δε δινει σημασια..

Ίσως επίτηδες δεν δίνει σημασία σαν να προσπαθεί να αγνοήσει κάτι που δεν το συμφέρει....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

οτι θα ζηλευει το εχω στανταρ γιατι ειναι ζηλιαρης...και την ραφαελα οποτε αγκαλιαζω η οποτε κατσει εστω διπλα μου ερχεται κ την χτυπαει η την τσιμπαει.γενικα ειναι ζηλιαρης.πχ θα πιει γαλα η ραφαελα?θα θελει κ αυτος.θα πιει με κιτρινο καλαμακι η ραφαελα?κιαυτος κιτρινο..οχι αλλο χρωμα!!!θα πεταξει το καλαμακι η ραφαελα?το πεταει κ αυτος!γενικα οτι παρει στα χερια της παει κ της το αρπαζει:roll:

Holy Diver

Δήμητρα ίσως να φταίει και το γεγονός ότι δεν ξέρει την γλώσσα και δεν μπορεί να επικοινωνεί όπως θέλει. Η μεγάλη σου ίσως το πήρε διαφορετικά και ο μικρός να δυσκολεύεται. Σε συνδυασμό και με τα μικρο ατυχήματα.

Ρε κορίτσια γιατί όλες κάνετε εξέταση ισχύων?

Παίζει ρόλο η φυσιολογική γέννα αν τα μωρά ζορίστηκαν ?

Γιατί εμένα δεν μου έκανε κανείς κουβέντα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

οτι θα ζηλευει το εχω στανταρ γιατι ειναι ζηλιαρης...και την ραφαελα οποτε αγκαλιαζω η οποτε κατσει εστω διπλα μου ερχεται κ την χτυπαει η την τσιμπαει.γενικα ειναι ζηλιαρης.πχ θα πιει γαλα η ραφαελα?θα θελει κ αυτος.θα πιει με κιτρινο καλαμακι η ραφαελα?κιαυτος κιτρινο..οχι αλλο χρωμα!!!θα πεταξει το καλαμακι η ραφαελα?το πεταει κ αυτος!γενικα οτι παρει στα χερια της παει κ της το αρπαζει:roll:

Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά....

Ένα θα σου πω.....κάθε φορά που θηλάζω, η μικρή έρχεται δίπλα μου και θέλει αγκαλιά.Εκείνη την ώρα αρχίζει να ζητάει διάφορα τα οποία θέλει ΕΓΩ να της τα δώσω ΑΜΕΣΩΣ όπως λέει.....για να αφήσω το μωρό κάτω και να ασχοληθώ μαζί της.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Δήμητρα ίσως να φταίει και το γεγονός ότι δεν ξέρει την γλώσσα και δεν μπορεί να επικοινωνεί όπως θέλει. Η μεγάλη σου ίσως το πήρε διαφορετικά και ο μικρός να δυσκολεύεται. Σε συνδυασμό και με τα μικρο ατυχήματα.

Ρε κορίτσια γιατί όλες κάνετε εξέταση ισχύων?

Παίζει ρόλο η φυσιολογική γέννα αν τα μωρά ζορίστηκαν ?

Γιατί εμένα δεν μου έκανε κανείς κουβέντα.

Μα εγώ γέννησα με καισαρική.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κοριτσια ουτε εγω εκανα υπερηχο ισχυων στα παιδια.αφου ο παιδιατρος κανει καποιες εξαιτασεις στα μωρα κ μονο αν εντοπισει προβλημα κρινει αν χρειαζεται αυτο.καλα στην ελλαδα οι γιατροι γενικως εχουν μια ταση να τρομοκρατουν τις μανες και να τους κοβουν τον θηλασμο:roll: οταν μπαινουν τα λεφτα στη μεση τοτε παιζονται πολλα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Τι να σας πω, ούτε στην κλινική μου είπαν κουβέντα ούτε ο γιατρός μας τόσους μήνες μας είπε κάτι. Ξέρω η μαρσολάν της το είπαν γιατί το μωράκι της έσπασε το χεράκι του για να βγει. Τώρα για πιο λόγο έτσι μετά να σου ζητήσουν οι γιατροί να το κάνεις δεν ξέρω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δήμητρα, μήπως είναι και (Α!ναι!γεια σας καλε!) λίγο ευαισθητούλης μωρέ στον χαρακτήρα του και πρέπει να το πάτε λίγο σταδιακά;Βέβαια, πιστεύω και αυτό που σου λέει η Έρη. Οτι περιμένεις νινι και αυτόν τον βάζεις στο σταθμο, μακρυά σου...μην ξεχνάμε οτι τ'αγόρια είναι από την φύση τους προσκολλημένα στην μαμά τους....τι να πώ;Δεν ξέρω...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κοριτσια ουτε εγω εκανα υπερηχο ισχυων στα παιδια.αφου ο παιδιατρος κανει καποιες εξαιτασεις στα μωρα κ μονο αν εντοπισει προβλημα κρινει αν χρειαζεται αυτο.καλα στην ελλαδα οι γιατροι γενικως εχουν μια ταση να τρομοκρατουν τις μανες και να τους κοβουν τον θηλασμο:roll: οταν μπαινουν τα λεφτα στη μεση τοτε παιζονται πολλα

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Δήμητρα, μήπως είναι και (Α!ναι!γεια σας καλε!) λίγο ευαισθητούλης μωρέ στον χαρακτήρα του και πρέπει να το πάτε λίγο σταδιακά;Βέβαια, πιστεύω και αυτό που σου λέει η Έρη. Οτι περιμένεις νινι και αυτόν τον βάζεις στο σταθμο, μακρυά σου...μην ξεχνάμε οτι τ'αγόρια είναι από την φύση τους προσκολλημένα στην μαμά τους....τι να πώ;Δεν ξέρω...

ειναι ευαιθητουλης παστακια μου...

θα του εκανα ενα διαλλειμα 2 μηνων πχ για να τον ξαναστειλω αλλα δε πρεπει σε τοσο συντομο διαστημα μετα τον ερχομο της μπεμπας γιατι τοτε ειναι που θα νιωσει οτι τον διωχνω επειδη εχω αλλο μωρο.

και ναι τα αγορια ειναι πιο κολλημενα στη μαμα.το ξερω κ απο γνωστες κ φιλες που εχουν γιους...γιαυτο γινονται αντρες κ μετα εχουν τη μαμα τους και πως την εχουν...και αντε να ειναι καλη η γυναικα..αμα ειναι καμια πεθερα κακτος ομως αντε να τους το βαλεις στο μυαλο:twisted:

Holy Diver

Ιιιιι, παιδιά αυτό είναι αλήθεια. Όταν ήμουν στην ανάνηψη μετά την γέννα, ήταν μια κοπέλα,μακρινή γνωστή μας και είχε μία μ@λ@κω γυναικολόγο από εδώ από Πάτρα και της έλεγε "Θα σου πρότεινα να μην την θηλάσεις την μπέμπα, έλα μωρέ είναι ολόκληρη διαδικασία και πρέπει να πλένεσαι συνέχεια και δεν θα κάθεται η μπεμπούλα και πληγωμένες θηλές" κτλ κτλ....Τι άνθρωποι υπάρχουν!!!!Και αυτή η χαζή ήρθε μετά να με δει στο δωμάτιο και μου λέε "Θα θηλάσεις;Εγώ όχι. Το προσπάθησα μωρέ, αλλά γκρινιάζει πολύ η μπεμπούλα!!!" Ο Χριστός και η Παναγία!!!Τι μυαλά κυκλοφορούν!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...