Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Με τρία παιδιά....έχω κάνει τη μεγαλύτερη έρευνα του κόσμου!!!!Ό,τι θέλετε ρωτήστε!!!!χαχααχα!!!!!!

Αχ, ναι, βρε συ...3 παιδάκια κι εσύ όπως η Dimitra83,ε; ...πω πω απόφαση...και να σκεφτείς προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια...αλλά μου φαίνεται ρε παιδί μου...δεν ξέρω ίσως επειδή ο μπεμπίνος είναι ακόμη ημερών και δεν έχω κοιμηθεί και αισθάνομαι πολύ εξουθενωμένη και μου φαίνεται κάπως έστω και το 2ο παιδάκι......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, ναι, βρε συ...3 παιδάκια κι εσύ όπως η Dimitra83,ε; ...πω πω απόφαση...και να σκεφτείς προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια...αλλά μου φαίνεται ρε παιδί μου...δεν ξέρω ίσως επειδή ο μπεμπίνος είναι ακόμη ημερών και δεν έχω κοιμηθεί και αισθάνομαι πολύ εξουθενωμένη και μου φαίνεται κάπως έστω και το 2ο παιδάκι......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ξύπνησε η μικρή!!!!Πρέπει να βγω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

New mummy υπάρχουν καλοκαιρινά φανελάκια για τα μωρά που είναι κορμάκια, κλείνουν από κάτω και έτσι δεν μαζεύονται....Και για να μην έχετε να ξεκουμπώνετε δύο ρούχα, από πάνω μπορείτε να βάλετε νυχτικούλες μαιευτηρίου ( αυτές με το λάστιχο το οποίο το κόβετε αν θέλετε για να μην περιορίζει τα ποδαράκια....)!!!!

Αυτές οι νυχτικούλες θα με βολέψουν όταν τη βάλω στον υπνόσακο...Τώρα νομίζω ότι θα είναι χειρότερα για τα ποδαράκια της, θα κρυώνει, οπότε απλά θα ξεκουμπώνω 2 ζιπούνια!!! :-D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημέρα κορίτσια μου, δεν διάβασα τα νέα σας ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας.

Όλα πήγαν τέλεια. Ο Αντωνάκης δεν έκλαψε ούτε στάλα τόσο που ο παπάς τον ταρακουνούσε για να κλάψει αλλά αυτός ατάραχος. ΄Ηταν μοναδική στιγμή και συγκινήθηκα αφάνταστα. Δεν θα ανοίξω το θέμα με τα σόγια γιατί έχω αηδιάσει όσο δεν πάει. Και δεν μιλάω για μεγάλο σόι μόνο γονείς και τα αδέρφια των γονιών. Και η χειρότερη η πεθερά μου. Δεν θα μιλήσω γιατί θέλω να θυμάμαι την βάφτιση γλυκά και νοσταλγικά όπως ήταν το κομμάτι με το μυστήριο. Στο τραπέζι φυσικά ήμασταν μόνο 14 άτομα. ΟΙ γονείς μέχρι αδέρφια δικά μου και του άντρα μου.

Περιμένω με αγωνία τις φωτογραφίες και ελπίζω να είναι τέλειες όπως στο γάμο. Θα πάμε και μια μέρα έξτρα με το μωρό ντυμένο με τα βαπτιστικά του για μια έξτρα φωτογράφιση την οποία θέλω να την τυπώσω σε κάδρο στον τοίχο. Ξέρετε πως όχι σε κορνίζα σε υλικά όπως είναι τα κάδρα. Έχει ένα δείγμα στο μαγαζί του ο φωτογράφος και το ερωτέυτηκα μόλις το ειδα και είπα θα κάνω και εγώ για τον Αντωνάκη στην βάπτιση του. Είναι μεγάλο και έχει πολλές φωτό σαν μοντάζ μαζί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι να σας ζησει ο Αντωνακης!ολα πηγαν καλα δηλαδη!μπραβο τελεια!

αντε περιμενουμε φωτο:tongue:

εμεις σημερα ξεγραψαμς τον μικρο απο τον παιδικο...

οταν αρχισε πριν εναμιση μηνα πηγαινε μια χαρα για 15 μερες περιπου.ουτε κλαμα ουτε τιποτα.ειχε λιγο αγχος αλλα οκ το ξεπερνουσε αμεσως...ε εχει παρα πολυ καιρο(μηνα σχεδον) που κλαιει κ σπαραζει μολις μπαινουμε μεσα και οταν παμε να τον παρουμε τον βρισκουμε παντα στην αγκαλια μιας δασκαλας και αυτος να κλαιει:? δεν αντεχα αλλο να τον βλεπω ετσι...ειδικα σημερα με τον που πηγαμε αρχισαν να βουρκωνουν τα ματια του και αυτος να τα σκουπιζει και να ζοριζεται να μη κλαψει και να σφιγγει κ τα χειλακια του κ στο τελος αρχισε να κλαιει με ενα μεγαλο καημο και παραπονο σπαραξε η καρδια μου:( με ειχε γραπωσει απο το λαιμο και φωναζε ''μαμα ελω μαζι μαμακα παλε μενα μαμακα παλακωωωω'' παλακω=παρακαλω!:rolleyes:

και εκλαιγε το καλο μου...δεν αντεξα πια...τον ξεγραψα και θα παει του χρονου..δε μπορω να ξερω οτι κλαιει και εγω ειμαι σπιτι..δεν αντεχεται:( καλα δεν εκανα ρε παιδια η λογω ορμονων ειμαι υπερβολικη?αφου μου ηρθε να κλαιω κ γω μαζι του!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ρε συ Δήμητρα η δική μου καρδιά σπάραξε όχι η δική σου.

Δες λίγο και το ενδεχόμενο κάτι να πήγε στραβά μέσα στον παιδικό. Κάποιο παιδάκι ή κάποια δασκάλα να έκανε κάτι.

Όλα είναι πιθανά με αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε. Πάρε τον με το μαλακό και προσπάθησε να του εκμαιεύσεις κουβέντες.

Άν πάλι δεν έγινε κάτι προσπάθησε να τον ετοιμάσεις για του χρόνου γιατι πάλι τα ίδια θα έχετε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δε μπορω να ειμαι σιγουρη αν εγινε κατι με καποιο παιδι...

για την δασκαλα ειμαι σιγουρη γιατι η ραφαελα απο 2.5 ετων που την εχει ποτε δεν ειχε προβλημα.η ραφαελα εκλαψε μονο 3 μερες οταν πηγε σχολειο και ηταν 2.5 ετων και αυτη οπως ο αλεξ.βεβαια καθε παιδι ειναι αλλιως..αυτη δε ξεκολλαει απο τις δασκαλες και το σχολειο.ξερω πως αν της εκανε κατι καποια δασκαλα τοτε η ραφαελα θα μου το ελεγε σιγουρα.ο μικρος γενικα ειναι κολλημενος με μενα..ουτε βολτα με τον μπαμπα δε παει χωρις εμενα...

Holy Diver

καλημερα κοριτσια

εχω καιρο να μπω και δεν εχω διαβασει ακομη τα νεα σασ

ροζακι να σας ζησει ο νεοφωτιστος,ας ειναι η καθε μερα του λαμπερη οπως η μερα της βαφτισης του

εμεις......ειμαστε αρρωστοι

ο μπεμπης ,εχει εδω και μια εβδομαδα μυξουλες ,τωρα εκανε και λιγο βηχα απο τις μυξες,τον πηγαμε στον γιατρο ,δεν εχει ακροαστικα αλλα,λεει ο γιατρος ,δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν θα ακνει τις επομενες μερες καμια βρογχιτιδα

απλα κανουμε υπομονη....θεραπεια.....και καμια προσευχουλα.......

επισης πηγαμε3 και στον ορθοπεδικο για τα ισχια...ολα οκ

εσεις πηγατε για τα ισχια ,βρε κοριτσια....γιατι μου φανηκαν απο τα πιο χαμενα 80 ευρω που εχουμε δωσει.......

εχετε καμια συμβουλη να μου δωσετε για τις μυξουλες του μπεμπη?

δημητρα,δεν διαφωνω που τον σταματησες απο τον παιδικο,κι εγω μαλλον το ιδιο θα εκανα,αλλα,η γνωμη μου ειανι οτι πρεπει να βρεις την αιτια του προβληματος....ποιος σε βεβαιωνει οτι δεν φταιει καποιος απο το προσωπικο?

γιατι να φταιει ,ντε και καλα,το δικο σου παιδι?

γιαιτι στην αρχη ηταν ολα μια χαρα?

τι μεσολαβησε?

ακομη και να φταιει το δεσιμο σας,πρεπει να βεβαιωθεις οτι ειναι αυτη η αιτια, και οχι κατι αλλο,αλλιως θα φτασεις, αδικα,για το μικρο σε πρακτικες,για να κοψεις αυτο το δεσιμο ,ενω το προβλημα του θα ειναι αλλου,και ετσι να του στερησεις,:lol:το λιμανακι του:lol:

τι λες?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

δε ξερω ρε συ ζουζουνακι...3η χρονια παει η μεγαλη...βασικα οποτε θελω παω τα παιρνω κ μπαινω μεσα και βλεπω τι κανουν .πολλες φορες το εκανα αυτο χωρις να με παρει χαμπαρι καμια δασκαλα.κρυφοκοιταζα δηλαδη απο το τζαμι του δωματιου κ δεν ειδα απο καμια καμια κακη η ασχημη κινηση...κ τοσο καιρο οποτε παμε να τον παρουμε σε απροσδιοριστο χρονο για τις δασκαλες συνεχεια τον βρισκουμε αγκαλια σε μια απο αυτες να τον νταντευει κ αυτος να κλαιει..πιο πολυ νομιζω οτι φταιει καποιο παιδι εκει μεσα...πριν απο 15-20 μερες περιπου ενα παιδι τον δαγκωσε στο χερι.αφου του αφησε σημαδι οπως τα βαμπιρ στις ταινιες..ηρθε η μανα του μετα και μου ζητησε συγνωμη:?:evil:

μια αλλη φορα παλλι ενα αλλο παιδι του εσφιξε το δαχτυλο στην πορτα της τουαλετα και ακομα εχει την μελανια μεσα στο νυχι...

δε ξερω τα εχω παιξει:confused: ο λογος που επιμενω να παει ειναι για να μαθει την γλωσσα.οπως την εχει μαθει και η μεγαλη τελεια εξαιτιας του παιδικου.πως θα παει δημοτικο αν δε ξερει τα γερμανικα...ελληνικο δεν εχουμε εδω.ειναι σε διπλανη πολη και φυσικα με τιποτα δεν εμπιστευομαι τοσο μικρα παιδια να πηγαινοερχονται μονα τους με σχολικο.τοσα κ τοσα γινονται...

περαστικα στον μικρουλη σου!!

Holy Diver

Rose bαby να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!!!!

Βρε Δήμητρα, μήπως θα έπρεπε να το προσπαθήσετε κάπως αλλοιώς;Για παράδειγμα εμείς στον Γιωργο όταν πρωτοπήγε (2 χρονών) στην αρχή πηγαίναμε μαζί για λίγες ώρες και παίζαμε μαζί, μετά πηγαίναμε μαζί και εγώ καθόμουν στο γραφείο και πάλι για λίγες ώρες, μετά καθόμασταν πιο πολλές ώρες σταδιακά και μία μέρα .....με έδιωξε.....!!!!!

Ζουζουνάκι και εμείς θα ξέρουμε την Παρασκευή αν πρέπει να κάνουμε υπέρηχο ισχύων.....θα μας πει η παιδίατρος γιατί υπάρχει μία υποψία ( έτσι μας είπαν από το μαιευτήριο όταν την πήραμε παρότι ο υπέρηχος εκεί δεν έδειξε κάτι....)Τί να πω;;;Μακάρι να πάνε όλα καλά και σε εμάς.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :D:D:D

Να τα εκατοστήσεις κούκλα και ότι επιθυμείς... Με το καλό και το τρίτο ζουζουνάκι.

Όσο για τον παιδικό καλά έκανες και το σταμάτησες το παιδί. Δεν είναι έτοιμο να αποχωρηστεί εσάνα ή το σπίτι σας και δεν πρέπει να το βιάζεις για κάτι τέτοιο (καθαρά η γνώμη μου). Εγώ αν και του χρόνου εδειχνε την ίδια συμπεριφορά πάλι δε θα ανησυχούσα και θα το κράταγα σπίτι. Μόνο μετά τον 4ο χρόνο θα πίεζα λίγο. Δε σημαίνει ότι το παιδί ειναι μαμόθρεφτο αλλά ευαίσθητο και θέλει άλλους χειρισμούς. Εγώ ποτέ δεν πήγα σε παιδικό και μια χαρά κοινωνικό παιδάκι ήμουν. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με το χαρακτήρα του παιδιού και πολύ λίγο επηρρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ενα κλειστό παιδί θα είναι πάντα κλειστό και το ανάποδο. οταν ειναι έτοιμος ο Αλεξ να μπει σε άλλες ομάδες θα στο δείξει... Φιλακια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

δε ξερω ρε συ ζουζουνακι...3η χρονια παει η μεγαλη...βασικα οποτε θελω παω τα παιρνω κ μπαινω μεσα και βλεπω τι κανουν .πολλες φορες το εκανα αυτο χωρις να με παρει χαμπαρι καμια δασκαλα.κρυφοκοιταζα δηλαδη απο το τζαμι του δωματιου κ δεν ειδα απο καμια καμια κακη η ασχημη κινηση...κ τοσο καιρο οποτε παμε να τον παρουμε σε απροσδιοριστο χρονο για τις δασκαλες συνεχεια τον βρισκουμε αγκαλια σε μια απο αυτες να τον νταντευει κ αυτος να κλαιει..πιο πολυ νομιζω οτι φταιει καποιο παιδι εκει μεσα...πριν απο 15-20 μερες περιπου ενα παιδι τον δαγκωσε στο χερι.αφου του αφησε σημαδι οπως τα βαμπιρ στις ταινιες..ηρθε η μανα του μετα και μου ζητησε συγνωμη:?:evil:

μια αλλη φορα παλλι ενα αλλο παιδι του εσφιξε το δαχτυλο στην πορτα της τουαλετα και ακομα εχει την μελανια μεσα στο νυχι...

δε ξερω τα εχω παιξει:confused: ο λογος που επιμενω να παει ειναι για να μαθει την γλωσσα.οπως την εχει μαθει και η μεγαλη τελεια εξαιτιας του παιδικου.πως θα παει δημοτικο αν δε ξερει τα γερμανικα...ελληνικο δεν εχουμε εδω.ειναι σε διπλανη πολη και φυσικα με τιποτα δεν εμπιστευομαι τοσο μικρα παιδια να πηγαινοερχονται μονα τους με σχολικο.τοσα κ τοσα γινονται...

περαστικα στον μικρουλη σου!!

απο το στομα μου το πηρες....μηπως φταινε τα αλλα παιδακια.......

παρε μια συμβουλη απο παιδοψυχολογο,σε αυτη την περιπτωση

γιατι αν καταλαβει οτι η λυση ειναι να καθετε σπιτι,θα σου γινει αντικοινωνικος

ή πρεπει να του αλλαξεις τμημα,παιδικο σταθμο.....ή να του δωσει ενας ειδικος να καταλαβει πως να γινεται μελος ομαδας,αλλιως γλυκια μου,θα κρυβεται παντα στην αγκαλια της μαμας του

το ιδιο προβλημα ειχαν οι φιλοι μας με το παιδι τους,μιλησαν με παιδοψυχολογο,ο γιατρος μιλησε με την δασκαλα του παιδιου,και ολοι μαζι βαηθησαν τα παιδακι μου με διαφορες τεχνικες,και στο σπιτι και στο σχολειο,να προσαρμοστει στο κοινωνικο συνολο,

βοηθησε τον τωρα που ειναι νωρις να ενταχθει σωστα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

νιου ευχαριστω κουκλα αλλα ο αντρας μου εχει γεννεθλια :tongue::tongue: γινεται 28!!! επισης του ειπα οτι γιορταζουν και τα ζωα και με κοιταξε καπως:tongue::rolleyes:

ερη μου το εχω κανει κ αυτο εχω κατσει μαζι του αλλα θελει να ειναι μονο επανω μου αγκαλια και δε θελει να παιξει με τιποτα.ειναι γραπωμενος πανω μου και με κοιταει με καημο:mad:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...