Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κορίτσια μου καλησπέρα, μόλις κατάφερα να κοιμίσω το μικρό θηριάκη και έκατσα λίγο στον υπολογιστή. ακόμα και όταν κοιμάται κάποιες φορές δεν κάνει ήρεμο ύπνο. επειδή έχουμε πρόβλημα με το ρέψιμο δεν ρεύεται εύκολα πάντα ζορίζεται μετά. και πρέπει να τον παρακολουθώ συνέχεια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello girls.

στα κλεφτα κι εγω..καταφερα και ζαλισα λιγο με κανακεμα την μικρη κι ελπιζω να κρατηθει μεχρι τη 1 πουθελω να την ταισω αν και χλωμο το κοβω...ηδη εχει αρχισει να αναδευεται.....κι αμα αρχισει την τσιριδα μονο το μπουκαλακι μας κανει καλα!!!!!!!!!

Φυσαλιδα,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!!!!!!να το δεις οπως αυτη επιθυμει:D

νεφελη κι εγω θελω,θελω,θελω....αλλα εχω αγκαλια το ροδακινακι μας και προτιμω τα πρεπει...Δεν θα περασει λιιιιιγος καιρος ακομη????ολοι μαζι βολταρια!!!!!!!!

Καλημερααα!

Φυσαλιδα να σου ζησει η μικρουλα σου!!!

Κοριτσια ερωτηση,κανει να βαζουμε ταμπλετες για τα κουνουπια?

Και μετα οταν γεννηθει το μωρο τι θα κανω με τα κουνουπια?

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, τι κανετε

μπαρμπι μου, κουνουπιερα για τομωρακι, το ασφαλεστερο για να μην αγχωνεσαι

νιου μαμμυ μου και μαρακι, ευχομαι ολα να πανε καλα. με το καλο να γνωρισετε τα παιδακια σας.

Κοριτσια χτες περασα ΤΕΛΕΙΑ

ειχε η γυναικα του νονου της ηλιανας το μπατσελορ παρτυ της (παντρευονται το επομενο σ/κ) και το εκανε στο μπαλουξ καφε στην πισινα, πηγαμε γυρω στις 15 κοπελες σε κατι διπλες τεραστιες ξαπλωστρες, μπανιαριστικαμε, ηπιαμε, φαγαμε, χαλαρωσαμε, ξεφυγα λιγο απο μαμα, περασαμε τελεια κοινως, εγω που εφυγα απο τις πρωτες εφυγα γυρω στις 6 το απογευμα απο το πρωι, και το βραδυ πηγαμε και μπουζουκια και ξεσαλλωσαμε στα τσιφτεντελια και στα ουισκια. σαν φοιτητρια ενοιωσα μετα απο πολυυυυυ καιρο.

και σημερα εχω να παω να δω και το thriller του Michael jackson σε μιουζικαλ στο μπαντμινγκτον. ο αντρας μου εχει βγαλει αφρους, αλλα δεν πειραζει.

και κοριτσια θα σας πω ενα πραγμα. φροντιστε τον εαυτο σας, χαστε τα κιλακια σας, και να δειτε πως θα κανουν ολοι οταν τους λετε οτι ειστε μαμα. θα παθαινουν πλακα. χτες οταν ειπε η νυφη στις υπολοιπες κοπελες οτι εχω 11 μηνων μωρο, επαθαν λαλα ολες. λυσσαξανε, και δεν σου φαινεται, και απο που το εβγαλες, και μπραβο και εισαι πολυ μικρη, κλπ κλπ. Περιττο να σας πω ποσο μου ανεβασε τη διαθεση ολο αυτο ε?

ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Δεν σας λεω τωρα, αυτο τον καιρο που περνατε δυσκολα, αλλα οταν στρωσουν τα πραγματα (γιατι θα στρωσουν οσο και αν σας φαινεται απιστευτο τωρα) μην παραμελησετε τον ευατο σας για τη μητροτητα. Ενταξει?

Μακρυγορησα σημερα.

φιλακια

4Rnfp3.png

γεια σας,

ωραια που ειν'η Κυριακηηηη,μα να ταν πιο μεγααααληηηηη

(Βουγιουκλακη στυλ)....

Σμουτς,περασες πολυ πολυ καλα εεε???Μπραβο..

Ποσο δικιο εχεις για αυτα που ειπες!!!Απαραιτητη προυποθεση να μην σταματησει καμια να νιωθει γυναικα πανω απο ολα,περιποιημενη και ηρεμη ακομη και τωρα που τα μωρακια ειναι πολυ μικρουλια!!!οσο αυτοπεποιθηση κι αν εχεις το θες ενα ανεβασμα στην ψυχολογια απο μικρες απολαυσεις οπως μια βολτα μονο για την παρτη σου!!!

Εγω αποφασισα μολις σαραντισω να σταματησω την κραιπαλη φαγητου στην οποια επιδιδομαι με μανια με τις ευχες ολων(βγαζω απωθημενα 7 μηνων κοριτσια) και να παω σε διατροφολογο ωστε και απο αποψη υγειας να επανελθω με σωστο τροπο και τα κιλα να διατηρησω!!!Κι απο Σεπτεμβρη...γυμναστηριο!!Να ειναι καλα η πεθερουλα που θα κραταει την μπεμπα για κανενα δυωρο ωστε ολα να γινονται!!!

Οσον αφορα τα κουνουπια...εγω χρησιμοποιησα ηδη στην μπεμπα την αλοιφη Tefirax...ειναι καταπραυντικη και εφυγαν τα σημαδια σε ενα βραδυ.Ειναι για μωρα και ενηλικες,χωρις παραμπεν κλπ βλακειες!!Επισης προσανατολιζομαι και στην apivita για οταν θα βγαινουμε εξω αλλα θα ρωτησω πρωτα τον παιδιατρο να σιγουρευτω.Στο δωματιο τωρα που κοιμομαστε με ανοιχτα παραθυρα βαζω πριν την παω για υπνο ταμπλετα αοσμη,τα ζαλιζει και δεν την τσιμπανε!!!

γεια σας κουκλιτσες μου...τι κανετε???

εμεις σημερα περασαμε τελεια το πρωι,καναμε και το πρωτο μας μπανακι...ηπιαμε το καφεδακι μας και τωρα ξεκουραση(για μενα,ο μπαμπας μας πηγε για δουλεια)...

οσο για τα κουνουπια ...νομιζω οτι απαγορευονται οι ταμπελες και τα υγρα για τα κουνουπια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

smouts μπραβο κοπελα μου που περασες ωραια,οσο για τα κιλα δεν θα σχολιασω ειδες φωτο μου ειναι σαν να μην γεννησα με βλεπουν και νομιζουν οτι το υοθετησα το παιδι χα χα χα και σαφως νιωθω τελεια οταν μου λενε ετσι .Εγω παντως μονο λεχωνα δεν νιωθω κοριτσια εχθες βγηκα παλι για ψωνια την μικρη την αφησα στον αντρα μου και μετα πηγαμε οικογενειακως εξω για φαγητο ειχε πολυ ζεστη και την μπουμπου την ειχα με κουνουπιερα στο καροτσι .

Το καροτσι εχει γινει δευτερο κρεβατι της και μεσα στο σπιτι την εχω μεσα και περιφερομαι μεσα και κανω δουλειες .

Φυσαλιδακι μου να σου ζησει!!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλησπέρα στις μανουλίτσες και στις μέλλουσες μανουλιτσες βεβαίως βεβαίως.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δικαιώνομαι με το καιρό. Η μπέμπα μας πήρε άλλα 240 γρ σε μία εβδομάδα με τον αποκλειστικό. Δεν μπορείτε να φανταστήτε πως νιώθω γιατί μου κάνουνε τρελό πόλεμο τα πεθερικά ότι δεν έχω πολύ γάλα και ότι το γάλα μου δεν είναι θρεπτικό και να αρχίσω να δίνω ξένο και τσάι. Αλλά εγώ εκεί βράχος. Ευτηχώς υπάρχει και το άλλο φόρουμ που με βοήθησε πολύ. Οσες πάντως χρειαστήτε βοήθεια σχετικά με τον θηλασμό να μου πείτε, πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω ψυχολογικά γιάτί τα ζω καθημερινά τα δύσκολα του θηλασμού.

Για όσες μανούλες δεν θηλάζουνε, φυσικά δεν θέλω να φανώ σπασικλάκι. Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις περί του θέματος και φυσικά όλες είναι σεβαστές.

Smoutsaki μου ζηλεύω!!! Πρέπει να πέρασες τέλεια! Κάτι αντίστοιχο στο μπάλουξ καφέ έκανα και εγώ συχνά, αλλά όχι σε μπάρτσελορ. Μα αφού είσαι μια κουκλίτσα ζωγραφιστή πως να μην σκάσουνε οι άλλες που σε βλέπουνε και τόσο αδυνατούλα όταν ακούνε ότι έχεις και ένα ζουζουνάκι.

Αχ κοριτσάκια μου όταν κατέβουμε Αθήνα, μάλλον Αύγουστο ή Σεπτέμβρη θέλω πολύ να κανονίσουμε καφεδάκι να γνωριστούμε και από κοντά. σας αγαπάω πολύ πολύ. Ροζάκι εμείς μπορούμε να τα πούμε και πιο νωρίς μια και είμαστε τόσο κοντά. Να δούμε και τον φαγανούλη μπέμπη από κοντά και εσείς την δικιά μας την μικροκαμωμένη μπέμπα.

smouts μπραβο κοπελα μου που περασες ωραια,οσο για τα κιλα δεν θα σχολιασω ειδες φωτο μου ειναι σαν να μην γεννησα με βλεπουν και νομιζουν οτι το υοθετησα το παιδι χα χα χα και σαφως νιωθω τελεια οταν μου λενε ετσι .Εγω παντως μονο λεχωνα δεν νιωθω κοριτσια εχθες βγηκα παλι για ψωνια την μικρη την αφησα στον αντρα μου και μετα πηγαμε οικογενειακως εξω για φαγητο ειχε πολυ ζεστη και την μπουμπου την ειχα με κουνουπιερα στο καροτσι .

Το καροτσι εχει γινει δευτερο κρεβατι της και μεσα στο σπιτι την εχω μεσα και περιφερομαι μεσα και κανω δουλειες .

Φυσαλιδακι μου να σου ζησει!!!!

Γεια σου Φαίρη μου! Μπράβο που νιώθεις έτσι ωραία. Θα μπω να δω και τις άλλες σου φώτο.

Νεφελακι σε περιμενουμε ανυπομονω να βρεθουμε .Σημερα και εγω εδωσα το πρωι μονο μητρικο και η μικρη κοιμηθηκε σημαινει λοιπον οτι την επιασε.Καθε ποτε την ζυγιζεις ? εμεις θα ξαναπαμε οταν σαραντισω μηπως επρεπε να την ζυγιζω πιο συχνα ? για πιο αλλο site λες ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

re κοριτσια οταν βγαζετε εξω τα μπεμπε δεν κλαινε?εγω οταν σαραντισω θα την βγαλω αλλα εχω ενα αγχος αν θα καθεται οπου πηγαινουμε..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...