Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι βρε εννοειται το παπουτσι παντα το δοκιμαζεις.για να ειναι το σωστο νουμερο θα πρεπει η φτερνα να ακουμπαει εντελως πισω και απο μπροστα να υπαρχει ενα δαχτυλο κενο απο κει που τελειωνει το μεγαλο δαχτυλακι του ποδιου

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια...τι κανετε???

Ροζ μου...παντα ευτυχισμενος ο Αντωνακης σου, γερος και δυνατος σε ολη του την ζωη ευχομαι!!!!!!!!!!!!Περιμενουμε νεα σου....

εμεις χθες χορτασαμε βολτες ...πηραμε το μπεμπακι μας και πηγαμε μεχρι την Χαλκιδα για φαγητο και καφεδακι!!!το ευχαρηστηθηκε πολυ!!!!!!!!!!!!

εμεις την βαπτιση θα την κανουμε πρωτα ο Θεος στις 30 Απριλιου!!

και μεις δεν θα καλεσουμε σογια αρκετα καναμε στον γαμο μας και στον αρραβωνα μας !!!Με φιλους και με τους κουμπαρους θα βγουμε το βραδι εξω!!!!

τι περιεργη εποχη τωρα ειναι επικυνδινα να κρυωσουν τα μπεμπακια ,του φοραω φορμακια με μακρυ μανικακι και μεσα το ποδαρακι αλλα και παλι φοβαμαι!!!τα φανελακια απο μεσα ποτε τα βαζουμε?????

εγω φανελακια σκετα δεν βρηκα ρε γμτ....μονο φορμακια εχω καλοκαιρινα...να βαζω αυτα απο μεσα???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα Βανιλίτσα!!!!

Βολτούλες ε;;;Ax τι καλά!!!!

Τί εννοείς όταν λες φορμάκια καλοκαιρινά;Άν εννοείς φανελάκια αμάνικα, μπορείς να βάζεις από μέσα όποτε έχει ψύχρα.Γιατί δεν βρίσκεις φανελάκια σκέτα, έχει παντού...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

eri μου και ομως δεν βρηκα .σκετα με το ραντακι τους ξερεις...τιποτις!!!ολοι μου ελεγαν πως βαζουν τα καλοκαιρινα που κουμπονουν απο κατω!!!αλλα εγω δεν θελω να εχω δυο να ξεκουμπονω...πρωτον για να νιωθει ανετα το παιδι και δευτερον να κανω ενα κλακ και να αλλαζω πανα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

eri μου και ομως δεν βρηκα .σκετα με το ραντακι τους ξερεις...τιποτις!!!ολοι μου ελεγαν πως βαζουν τα καλοκαιρινα που κουμπονουν απο κατω!!!αλλα εγω δεν θελω να εχω δυο να ξεκουμπονω...πρωτον για να νιωθει ανετα το παιδι και δευτερον να κανω ενα κλακ και να αλλαζω πανα

Ναι συμφωνώ....Πήγες στα τζάμπο;;;;Έχει και στα mothercare και στα μινέρβα.( όχι με ραντάκι αλλά με κοντό μανίκι).Πήγες και δεν βρήκες;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

υπνοσακους θα παρετε???

εγω λεω να παρω γιατι την κουβερτουλα δεν κραταει καθολου αλλα ουτε και το σεντονακι:rolleyes:

Oi υπνόσακοι είναι πολύ βολικοί για τις βόλτες τώρα το χειμώνα....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ΚΑλημέρα κορίτσιαααααααα.....

Τι λέτε καλέ;........α! για ρουχαλάκια για το χειμώνα ε; Εμένα καλά που έχουν οι αδερφές μου από τα παιδάκια τους και δεν θα χρειαστεί να ψωνίσω, παράμόνο κανά σετ για βολτούλες.Βανιλίτσα κι εγω τον ντύνω με φορμάκια-κορμάκια(με όλα τα ποδαράκια μέσα), αλλά δεν του βάζω τίποτα ακόμα, παρα μόνο καλτσάκια....λες να αρχίσω κι εγώ; Μην μου κρυώσει ο μπεμπινος!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια...τι κανετε???

Ροζ μου...παντα ευτυχισμενος ο Αντωνακης σου, γερος και δυνατος σε ολη του την ζωη ευχομαι!!!!!!!!!!!!Περιμενουμε νεα σου....

εμεις χθες χορτασαμε βολτες ...πηραμε το μπεμπακι μας και πηγαμε μεχρι την Χαλκιδα για φαγητο και καφεδακι!!!το ευχαρηστηθηκε πολυ!!!!!!!!!!!!

εμεις την βαπτιση θα την κανουμε πρωτα ο Θεος στις 30 Απριλιου!!

και μεις δεν θα καλεσουμε σογια αρκετα καναμε στον γαμο μας και στον αρραβωνα μας !!!Με φιλους και με τους κουμπαρους θα βγουμε το βραδι εξω!!!!

τι περιεργη εποχη τωρα ειναι επικυνδινα να κρυωσουν τα μπεμπακια ,του φοραω φορμακια με μακρυ μανικακι και μεσα το ποδαρακι αλλα και παλι φοβαμαι!!!τα φανελακια απο μεσα ποτε τα βαζουμε?????

εγω φανελακια σκετα δεν βρηκα ρε γμτ....μονο φορμακια εχω καλοκαιρινα...να βαζω αυτα απο μεσα???

Eγώ το βράδυ της φοράω ζιπουνάκι καλοκαιρινό μέσα από το ολόσωμο φορμάκι γιατί κι εμένα δεν κρατάει σεντόνι και φοβαμαι μην κρυώσει :confused:. Φανελάκι δεν ξέρω αν θα με βολέψει γιατί φοβάμαι ότι θα μαζεύεται πάνω στις μασχάλες και δε θα καλύπτει τη μεσούλα και την πλάτη της, οπότε προτιμώ να της βάζω τα καλοκαιρινά ζιπουνάκια (αν και πιο μπελάς στο άλλαγμα!)

Εμείς στη βάφτιση θα κάνουμε τραπέζι γιατί το περισσότερο σόι του άντρα μου έρχεται από επαρχία και δε μπορώ να μην τους τραπεζώσω :roll:... Εχω ξεκινήσει να ψάχνω για χώρο...

υπνοσακους θα παρετε???

εγω λεω να παρω γιατι την κουβερτουλα δεν κραταει καθολου αλλα ουτε και το σεντονακι:rolleyes:

Της έχω ήδη 2 υπνόσακους γιατί όλο ξεσκέπαστη είναι με το σεντόνι :rolleyes:. Και της πήρα και ολόσωμη φόρμα εξόδου για να μη στερηθούμε τις βόλτες μας το χειμώνα! Ελπίζω να τα βολευτούμε!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Με τρία παιδιά....έχω κάνει τη μεγαλύτερη έρευνα του κόσμου!!!!Ό,τι θέλετε ρωτήστε!!!!χαχααχα!!!!!!

Πόπο βρε συ Ερη... πως τα καταφέρνεις με 3!!! Η μικρή μου είναι πολύ ήσυχη και μου φαίνεται πανεύκολο μέχρι στιγμής αλλά εδώ για 2ο και το σκέφτομαι (θέλω αλλά να μεγαλώσει η ζουζούνα, να τη χαρώ!). Για 3ο με τίποτα!!!:lol:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

New mummy υπάρχουν καλοκαιρινά φανελάκια για τα μωρά που είναι κορμάκια, κλείνουν από κάτω και έτσι δεν μαζεύονται....Και για να μην έχετε να ξεκουμπώνετε δύο ρούχα, από πάνω μπορείτε να βάλετε νυχτικούλες μαιευτηρίου ( αυτές με το λάστιχο το οποίο το κόβετε αν θέλετε για να μην περιορίζει τα ποδαράκια....)!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Πόπο βρε συ Ερη... πως τα καταφέρνεις με 3!!! Η μικρή μου είναι πολύ ήσυχη και μου φαίνεται πανεύκολο μέχρι στιγμής αλλά εδώ για 2ο και το σκέφτομαι (θέλω αλλά να μεγαλώσει η ζουζούνα, να τη χαρώ!). Για 3ο με τίποτα!!!:lol:

Ασε μην ρωτάς.....Ούτε και εγώ ξέρω πως τα καταφέρνω.....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...