Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εμενα φοραει 21 φαιρυ μου πια, και τα ugg της τα πηρα 22 για να τα φορεσει ολο το χειμωνα, αλλωστε ακομα ειναι νωρις να τα φορεσει τωρα μωρε.

ρε συ δημητρα μη γελας ρε, αφου έτσι μου φανηκε, τι να κανω? σ' εχω και εννοια αυτο το διαστημα, καταλαβαινεις.

ροζακι που εισαι να μας πεις πως πηγε η βαφτιση ντε?

Εμεις παιδια και στο γαμο και στη βαφτιση καλεσαμε αυτους που θελαμε. Ενταξει στο γαμο καλεστηκανε και ατομα απο τους γονεις μας (και νομιζω ειναι και λογικό) αλλα καθολου δεν με πειραξε. Δεν το ανοιξαμε και πααααρα πολυ. 200 ατομα ημασταν. Νομιζω νορμαλ. Τωρα στη βαφτιση, καλεσαμε μονο οσους θελαμε εμεις. Οι γονεις δεν ανακατευτηκαν καθολου, και συμφωνουσανε κι οι ιδιοι για να μην κανουμε τραπεζι. Αφου φανταστητε ουτε το βραδυ στο παρτυ δεν ηρθαν. Και το βραδυ το περασαμε μονο με φιλους, ουτε σογια ουτε τιποτα και το ευχαριστηθηκαμε παρα πολυ.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια

Με το καλό Ροζούλα να χαίρεστε τον Αντωνάκι σας. Εγώ ξεπατώθηκα στις δουλειές σήμερα...Καθάρισα το σπίτι και τώρα θα συνεχίσω τη γενική εκκαθάριση του γραφείου :(:(:(. Αχ αντε να ξεσκαρτάρω ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία 2 -3 χρόνια να κάνω χώρο...Γενικότερα δεν πολυμαζεύω πράγματα (ποτέ δε μπορεσα να κάνω κανενός είδους συλλογή εκτός από τα είδη του μακιγιάζ μου :tongue::D. Μεγάλος έρωτας!!!) και μ'αρέσει πολύ η αίσθηση να ξεφορτώνομαι πράγματα... Μόνο με τη μικρή μου τώρα κρατάω για να έχει ενθύμια...

Ρώτησαμε παπά και μπορούμε άνετα να κάνουμε τη βάφτιση τη Σαρακοστή οπότε εμείς πάμε για 3 ή 10 Απριλίου... Ανυπομονώ!!! Μ'αρέσει πολύ να ψάχνω και να οργανώνω πράγματα (κάτι σαν τη Μόνικα από τα φιλαράκια :mrgreen:!!!)

Μάκια σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Μαμμυ και μενα μ αρεσει να διοργανωνω παρτυ και τετοια , ειναι το καλυτερο μου .Εμεις φωναξαμε μερικους απο τα σογια αλλα ηταν οι νεοι οχι οι μεγαλοι απο μονοι τους δεν ηρθαν κιολας.

Το νουμερο 19 για ποια ηλικια ειναι ? στα ροζ της της κανουν αν βαλω καλτσακι χοντρο αλλα τα βαπτιστικα της ειναι τεραστια .Τα μποτακια πιστευω θα της κρατησουν το ποδαρακι ζεστο οταν βγαινουμε .

Σμουτς σακο ολοσομο φορεσες ποτε στη μικρη σου ? κρατησα εναν αλλα δεν ξερω αν θα της τον φορεσω.

Που ειναι η ροζ καλε να μας πει νεα της .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

19 τα βαπτιστικα και ειναι θεωρατα αλλα στα ροζ που εβαλα απο κατω στην φωτο ειναι 19 και της κανουν

Διαφημίσεις

τα βαπτιστικα ειναι κανονικο παπουτσακι και τα ροζ της φωτος ειναι αγκαλιας , λες επειδη ειναι αγκαλιας να ειναι πιο μικρα?

λογικα ναι....

κοιτα οκ ας ειναι μεγαλα...χαμενα δεν πανε!μεχρι 16 μηνων καθε 3 μηνες το ποδι μεγαλωνει πανω απο μισο νουμερο!νομιζω οτι το 19 ειναι για 6 μηνων...ο γιος μου 12 μηνων φορουσε το 21 παντως

της τα δοκιμασες?ποσο μεγαλα ειναι?

Holy Diver

της τα δοκιμασα οταν πηγαμε με την νονα και ηταν τεραστια , τα πηρα με την προοπτικη να τα βαλει του χρονου , προφανως θα τα βαλει μονο το καλοκαιρι ομως .Τα ροζ που εχω απο κατω στην φωτο ξεκινησα και της τα φοραω με καλτσακι , της κρατανε ζεστο το ποδαρακι και τα εχουμε χαρει .

Ελπιζω να χαρουμε και τα βαπτιστικα της

μπορει το καλουπι του παπουτσιου να ειναι μεγαλο.κοιταξα τα βαφτιστηκα της κορης μου τωρα γιατι τα εχω κρατημενα τα βαφτιστηκα τους και ειναι 19 νουμερο.η κορη μου 11 μηνων βαφτιστηκε.απο την αλλη οπως ειπα πριν ο γιος μου 12 μηνων φορουσε 21.τα βαφτιστηκα του ειναι 19 νουμερο αλλα ειναι αγκαλιας.7 μηνων βαφτιστηκε.ειναι καπως μπερδεμα η φαση μεχρι να χρονισουν με τα νουμερα.:roll:

Holy Diver

Δηλαδη οταν αγοραζουμε παπουτσακι να τους τα δοκιμαζουμε πρωτα? καθως ασχετη για πες τουλαχιστον να γνωριζω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...