Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χάπυ μου, τι κάνεις; φυσικό να σεπονάει η πλάτη ή η μέση σου, αφού πλακώθηκες και έκανες όλο το σπίτι. Που καλά έκανες αλλά.....κάνε ζεστα ντουσάκια τώρα για να χαλαρώσεις....να μην σε βλέπει έτσι το μπεμπε, θα το στεναχωρείς....

Καλε Δήμητρα, άν γεννήσεις 17-18 θα σας περνάμε 2 μήνες!!! 17/08 γεννηθήκαμε....Τυχαίο; Δε νομίζω...χιχιχιχιχι

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις πριν λιγο ηρθαμε .πηραμε κατι πραγματα για τη μπεμπα.καλα στο πρωτο παιδι τα ειχαμε ολα απο 5 μηνων εγκυος .στο δευτερο απο 7.τωρα μπηκα στον ενατο κ δε τα εχουμε παρει ολα:rolleyes:δε προλαβαινουμε να παμε να παρουμε και τιποτα γιατι δουλευει και πολλες ωρες ο αντρας μου κ με 2 παιδια πολυ δυσκολο να πας για ψωνια:roll:

αλλα δεν αγχωνομαι καθολου:cool: μουλαρα εντελως..

Holy Diver

γεα σας κοριτσια μου,

ειμαι να σκασω...η μπεμπα σημερα το πρωι ξυπνησε και το αριστερο ματακι ηταν υγρο.Πιστεψα οτι ηταν απο ψιλοκλαμματα αλλα συνεχισε το κακο με κιτρινες τσιμπλες σαν βλεννα να βγαινουν απο ματι της...Της βαλαμε απο μονοι μας φυσιολογικο ορο αλλα η κατασταση παρεμεινε ιδια.Η παιδιατρος μας ειπε να της κανουμε μασαζακι-πιεση κι αγου η μπεμπα ξυπνησε και το ματι ητν μισοκλειστο απο τις τσιμπλες μας ειπε και πηραμε tobrex να βαζουμε για μια εβδομαδα!!!!

Στα καλα καθουμενα αυτο!!!!!!!!

ποτε μεχρι τωρα καμια ενδειξη για κατι τετοιο.

Μπορει να ειναι φραγμενος ο ρινοδακρυικος πορος...ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω

Βεβαια πιο πολυ στεναχωριομαστε εμεις...η μικρη μια χαρα ειναι αλλα ρε κοριτσια ειναι κριμα το κοριτσακι μου να εχει το ματακι μισοκλειστο και γυρω -γυρω κοκκινιζει κιολας οταν το αγγιζουμε ακομη και με γαζα

Αει στο καλο:confused::confused:

Ροζουλα,με το καλο η βαφτιση σας αυριο

Φιλια σε ολες

περαστικα βρε μαρσολανακι...ολα τα μωρα το περνανε αυτο μην ανησυχεις...τα δικα μου κ τα 2 το περασαν,ειδικα αν τον εχεις παει κ θαλασσα εκει στην αμμο εχει πολλους μυκητες.αλλα και παλι εμενα το πασχα και τα 2 το ειχαν.το κολλησε η μεγαλη απο τον παιδικο κ μετα απο αυτην κολλησε και ο μικρος...και μωρακια παλι το ειχαν παθει.η μεγαλη ηταν πολυ μωρο και θηλαζα αλλα εφυγε με το μητρικο που της εβαζα στο ματι!ο μικρος ηταν 7 μηνων κ του βαζαμε σταγονες για 7 μερες..σκουπιζαμε παντα με καθαρη αποστειρωμενη γαζα

Holy Diver

καλημέρα κορίτσια μου, εγώ πρωινή σήμερα γιατί έχω κομμωτήριο 7 η ώρα και μακιγιάζ 8. Οπότε πάει ο ύπνος.

Μαρσολάν μου αν διάβασες τι έγραψα πιο πάνω στην παστάκια θα δεις ότι και εμείς έχουμε το ίδιο πρόβλημα εδώ και μήνες. Τι κολλύριο βάλαμε τι χαμομήλι τίποτα. Μας είπε ακριβώς το ίδιο, κλειστός ο πόρος και μόνο με μασάζ στην περιοχή. Αλλά εδώ και 2 μήνες δεν είδα θεαματικά αποτελέσματα. Κάποια πρωινά δε το μάτι είναι κλειστό απο τις τσίμπλες και φυσικά κοκκινίζει μέχρι να το καθαρίσω. Άσε που ο μικρός τρελαίνεται κάθε φορά που το καθαρίζω. Μην στεναχωριέσαι περαστικό θα είναι.

Άντε σας αφήνω να πάω κομμωτήριο. Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

Θα τα πούμε μετά την βάφτιση.

Σας φιλώ και να προσέχετε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλέ rosebaby άντε να ετοιμαστείς!!! Πώπω ίδια ώρα σηκωθήκαμε! Άντε, να σας ζήσει το μπεμπάκι.....

Marsolanακι κι εμεις το ίδιο έχουμε και μας είπε η γιατρός για το κολλύριο και η Dimitra για τι μητρικό γάλα (!)....Και εμείς τα ίδια φυσιολογικό ορό, tobrex κτλ κτλ Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα.....

Dimitra η τσουράπω πώς είναι; Εσύ πώς πας; Θες να πάμε για ψωνια μαζί; Ψοφάω μιλάμε! Η καλύτερή μου! Εγώ ψώνισα στα τέλη του 8ου και η κούνια και το καρότσι τότε ήρθαν, γιατί είχα αίμα 2 φορές στην αρχή της εγκυμοσύνης και είπα να το κάνω έτσι, ου μη γένοιτο, να μην ηίνει κάτι και στεναχωριόμουν......Τέέέέλος πάντων....Εμάς υποχώρησε λίγο η τσίμπλα. Να σου πω την αλήθεια δεν του έβαλα κάτι, απλά εχθές αφού τον έκανε μπάνιο ο μπαμπάς είδαμε οτι δεν εμφάνισε τόσο πολύ.....

Βρε το Smoutsακι τι κάνει;

Αυτά...Φιλάκια

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα σας

η ραφαελα τα ιδια.βηχας και παλι βηχας.και μαλιστα βαρυς βηχας με πολλα φλεματα.παιρνει σιροπια απο τις 9.9 και εχουμε 3.10.δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα...και οχι ενα σιροπι.αλλα διαφορα...τωρα παιρνει αμπροξολ με σταγονες σαλμπουμπρογχ.θα βρω ομοιοπαθητικο σημερα στο ιντερνετ και θα την κλεισω ραντεβου τη δευτερα.μηπως και βρουμε λυση εκει.δεν ειναι κατασταση ενα μηνα να ειναι με σιροπια.γιατι ξερω οτι και τωρα να γινει καλα...σε 20 μερες 1 μηνα παλι τα ιδια θα εχουμε.οποτε παρε αλλες 25-30 μερες με σιροπια...ε του φουστη πια...

τι κανετε εσεις ? σας επριξα πρωι πρωι:rolleyes:

Holy Diver

όχι, δεν μας έπρηξες εγκυούλα...

ε, ρε γαμ@το το παιδί!!!Ταλαιπωριέται τρομάρα μου....Να σου πώ, δεν πάς και σε άλλο παιδίατρο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη; Γιατί πολύ ταλαιπωρείται η τσουράπω σου....εκτός κι αν νομίζεις οτι θα μπλεχτείς παραπάνω, αλλά για εμένα δεν τρέχει κάτι για μια δεύτερη γνωμη...γιατί όπως βλέπω αγκαλιά τα σιροπάκια θα είσαστε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα κορίτσια.

Με το καλό στην Ροζούλα σήμερα που είναι η βάφτιση του Αντωνάκη τους. Να τον χαίρονται και να είναι πάντα ευτυχισμένος. Εύχομαι να το ευχαριστηθήτε και εσείς και ο μοκρούλης.

Δήμητρα μου τι τραβάς και εσύ κοπέλα μου! Περαστικούλια στην Ραφαελίτσα σου. Είδα την φώτο στο fc με τον καναπέ! Ζηζανιάκι ο μικρός Αλέξανδρος! Εσύ πως είσαι? Αντε άντε πλησιάζεις ο καιρός!

Μαρσολανάκι μου σε καταλαβαίνω που στεναχωρεθήκατε πολύ. Είναι κρίμα να βλέπεις το ματάκι με τις τσιμπλήτσες! Αλλά αυτά θα τα έχουμε με τα μωράκια μας από εδώ και πε΄ρα, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Αφού η Πηνελοπίτσα δεν δείχνει να ενοχλείται πολύ, πάλι καλά. Την μυτούλα με τι την καθαρίζεις? Εμένα η δικιά μου έχει καθημερινά κακαδάκια και πολλές φορές δεν φαίνονται καλά. Εγώ χρεισιμοποιώ παιδική μπατονέτα και φυσιολογικό ορό. Ορό μπορεί να μην βάλω πάντα.

Ο καιρός κορίτσια έχει αλλάξει πολύ. Ειδικά σήμερα εδώ στα βόρεια έχει πολύ κρύο. Εντωμεταξύ ακόμη δεν της έχω πάρει πολλά χειμερινά. Περιμένω να τελειώνουμε και εμείς με την βάφτιση, να δω τι θα μας φέρουνε και από δώρα.

καλημερα κι απο μενα κοριτσια.

Παστακιαααα καλα ειμαι κοριτσαρα, ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Μωρε ολα τα μωρακια βγαζουν τσιμπλιτσες, κι η δικια μας εβγαζε συχνα. Δεν ειναι τιποτα αυτα. Μη στενοχωριεστε.

νεφελακι, καλα κανεις και δεν ψωνιζεις πολλα, περιμενε τη βαφτιση, βεβαια δυο τρια πραγματακια παρτα από τώρα αν σου λειπουν πχ 2-3 μακρυμανικα φορμακια για να εισαι καλλυμενη και μην σου κρυωσει το παιδι και απο δωρα, καλα να σαι θα της ψωνισεις για επομενες χρονιες.

Εγω προχτες αλλαξα τα τελευταια δωρα, και της πηρα ενα μπουφαν για 4 χρονων. Μη γελατε. Με πηξανε στο μπουφαν, οποτε κρατησα ενα για φετος, ειχα κι αλλο ενα, 2 για του χρονου, 2 για 3 χρονων και το τελευταιο το πηρα για 4αρων. Ολα μπροστα μου θα τα βρω. αχχχ της πηρα και μποτακια ugg (τύπου, οχι τα αυθεντικά) σε χρωμα baby bink, ειναι μουρλια. Ανυπομονω να της τα φορεσω.

Σημερα θα κανουμε barbeque στον κηπο, θα ερθουν οι κουμπαροι μας (του γαμου) με τα παιδια τους για φαγητο. Ευτυχως εχει ωραια μερουλα σημερα, σε αντιθεση με χτες που ειχε συνεφια και ψυχρα. Οποτε θα κατσουμε χαλαρα εξω. Και τωρα ετοιμαζομαι να ψησω μια τυροπιτουλα ετσι για προεορτια των κρεατων.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

όχι, δεν μας έπρηξες εγκυούλα...

ε, ρε γαμ@το το παιδί!!!Ταλαιπωριέται τρομάρα μου....Να σου πώ, δεν πάς και σε άλλο παιδίατρο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη; Γιατί πολύ ταλαιπωρείται η τσουράπω σου....εκτός κι αν νομίζεις οτι θα μπλεχτείς παραπάνω, αλλά για εμένα δεν τρέχει κάτι για μια δεύτερη γνωμη...γιατί όπως βλέπω αγκαλιά τα σιροπάκια θα είσαστε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εννοειται το ειχα στο μυαλο για δευτερη γνωμη...ξερω μια καλη παιδιατρο ειχα παει 2 φορες οταν ο δικος μου ηταν κλειστος.θα κλεισω ενα ραντεβου και μαυτην αυριο.να δω που θα πρωτοτρεξουμε.

ΝΕΦΕΛΗ ειδες τι μου εκανε το θηριο ρε συ?μια φορα παλι τον ξεφλουδαγε και ετρωγε το δερμα:shock:

εντωμεταξυ το σμουτσακι που ειδε τη φωτο εχτες μου λεει οτι νομιζε οτι μου σπασανε τα νερα και τα εβγαλα φωτο χχαχαχαχαχα μιλαμε εριξα τρομερο γελιο

τρελοσμουτσακι χαχαχα

Holy Diver

σμουτσακι τωρα που επες δωρα θυμαμαι οταν βαφτισα τον μικρο και μετα που ανοιγα τα δωρα βρηκα ενα συνολο τζιν μπουφαν και τζιν παντελονι για 4 χρονων(7 μηνων ηταν το μωρο:roll:) ΑΛΛΑ με σταμπες μπαρμπι επανω !!!δηλαδη ΕΛΕΟΣ!ιχνος ντροπης πια?το βρηκανε φθηνο φθηνο και το πηρανε...γιαυτο ειπα στο τριτο δε θελω να καλεσω τον καθε ενα.οριστε καλεσαμε τον καθε ασχετο και την καθε κυρατσα (ειδικα απο τη μερια του αντρα μου ολο το χωριο του ηρθε:evil:) και μας εφεραν μλκιες...

και στον γαμο μας θυμαμαι ενα δωρο απο μια παλιοκατινα του χωριου ενα σετ φλυτζανια για ελληνικο καφε,το κουτι ηταν γεματο μουχλα και τα φλυτζανια μεσα στις αραχνες και τους ιστους...θα το ειχε σε καμια αποθηκη και μας το πασαρε!

σιγα μη ξανακανω το ιδιο λαθος.αυτοι ερχονται για να κουτσομπολεψουν και να φανε και να πιουνε τζαμπα!τι μας λες...

μια φιλεναδα της πεθερας μου φαγανε απο 2 μεριδες αυτη και 2 ο αντρας της και πηρανε και για το σπιτι .και αυτη ηταν που εφερε δωρο στον αλεξανδρο ενα γυναικιο παντελονι μεγεθος λαρτζ καπρι καμπανα!!!ειχε και τιμη 5 ευρω η 7 ευρω δε θυμαμαι!δηλαδη τι καταλαβα? μου βγηκανε 100 ευρω να τους ταισω και να τους ποτισω και οριστε και το δωρο ,ασε ρε ...στο τριτο θα ειμαστε εγω ο αντρας μου οι γονεις μας ο αδερφος μου με τη γυναικα του και τους γονεις της .ο κουμπαρος με τους δικους του και τελος.ουτε φιλοι ουτε γνωστοι ουτε συγγενεις ΚΑΝΕΝΑΣ.2 φορες την πατησα δε την ξαναπαταω.20 ατομα και πολλα ειναι

Holy Diver

κοριτσάκια όχι....δεν καλώ τον καθένα στα βαφτίσια. Αρκετά είδα στον γάμο μου πριν 5 χρόνια....καλά εμείς τον έχουμε τάξει και θα τον βγάλουμε εκτός Πατρών με τις οικογένειες μας(θα δουλέυουμε 300 χρόνια για να τα ξεχρεώσουμε χιχιχιχιχιχι), φαγητό σε ένα απλό ταβερνάκι, απλό ντύσιμο, απλό στολισμό, όλα απλά θα τα κάνω, δεν μου αρέσουν τα πολύ φορτωμένα.....

Smoutsακι θα την κάνεις πολύ ροζ μπουμπού την Ιλιάνα σου!!! Μου αρέσουν πολύ τα μποτάκια που της πήρες!!! Ωχ, μωλέ!!!!

Dimitra πως πάει η τσουράπω; Βήχει ακόμα,ε;ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ:confused::confused::confused:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

γεια σας κοριτσια τι κανετε ?

Ροζ μου με το καλο η βαπτιση ευχομαι να το χαρειτε ολοι

Σμουτς μου τι να γελαμε καλε , εδω εγω εκανα αλλαγες και της πηρα παλτο για 4ων ετων .Φαντασου οτι μονο στο Λαπιν ειχα αλλαγη 350 ευρω γιατι μου ειχαν παρει απο κει σεντονια και παπλωματα τα οποια ειχα και μαλιστα σετ.Εγω σας το ειπα θα κανετε πολλες αλλαγες , οσο ομορφα και να ειναι να δειτε τι θα κρατησετε για φετος και ολα τα αλλα αλλαξτε τα κριμα ειναι να μεινουν τοσα ρουχα .

Εγω εχω κλεισει απο ρουχα για του χρονου.

Ugg μποτακια και μας μας πηρε η νονα της δωρακι οπως επισης μας πηρε και blumarine παπουτσακι.Για φετος τα εχουμε καταευχαριστηθει , ελπιζω να φορεσει και τα μποτακια . Σμουτς εσενα το 19φοραει? πιστευω οτι θα τα βαλει και του χρονου .Τα παπουτσακια της τα βαζω με καλτσακι και το κραταει στο ποδαρακι της οριστε και φωτο

O684J-a33d7b83-resize.jpg

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...