Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια μου , εμείς είμαστε προ των πυλών για την βάφτιση και έχω μια αγωνία άλλο πράγμα. Αγωνία και λαχτάρα μαζί. Νομίζω ότι θα συγκινηθώ εκείνη την ώρα. Άσε που αν σπαρταράει θα πιάσω τον παπά από τα γένια. Αν και δεν ξέρω ποιος θα τον πρωτοπιάσει γιατί θα είμαστε και αρκετοί πάνω στο ιερό αν βάλεις 2 νονές (αδερφές μου ).

Σμουτς μου στο λέω και από εδώ το μαρτυρικό ήταν τέλειο. Μόνο εσείς οι 3 το φορέσατε ή μοιράσατε και στον κόσμο ? Γιατί κάπως έτσι λένε πάει αν και εγώ δεν έκανα.

Από τσίμπλά εμείς έχουμε από τον 2 μήνα στο ένα μάτι συνέχεια και παρόλο που βάλαμε κολλύριο τίποτα. Συνεχίζει ακάθεκτο κυρίως το πρωί που ξυπνάει. Ο γιατρός μας είπε ότι μάλλον δεν έχει ανοίξει ακόμα καλά η γωνία στο ματάκι για να φεύγει και γιαυτό μένει εκεί και μαζεύεται. Δεν θέλει να μας δώσει κάτι πιο βαρύ από το απλό κολλύριο. Παστάκια εσένα πόσο είναι ? Μασαζάκι με το ένα δάχτυλο στο σημείο σαν να θέλεις να βγάλεις την τσίμπλα σιγά σιγά για να το βοηθήσεις να ανοίξει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι καλε ναι, αυριο βαφτιζετε... με το καλο αγαπη μου, ολα να πανε τελεια ευχομαι. ειναι συγκινητικές οι στιγμες πραγματι. κατα την αποψη μου η βαφτιση ειναι το ιεροτερο μυστηριο.

κι εμεις δυο νονους ειχαμε, δεν εγινε και κανας χαμος μη νομιζεις. εσυ κρατας το μωρο κι εκεινοι λαδωνουν και μετα το παιρνει ο παπας. τουλαχιστον ετσι εγινε σε μας.

μαρτυρικα σε ολους δωσαμε, εννοείται, απλα εμεις οι τρεις συνεχιζουμε και το φοραμε σαν βραχιολακι. το φοραγε και ο νονος καμια εβδομαδα αλλα μετα το εβγαλε (ε ποσο να φοραει ενας αντρας ροζ βραχιολακι). ο νικος μονο εκεινη τη μερα το φορεσε. νομιζω το φοραει και η αδελφη μου χωρις να ειμαι σιγουρη

4Rnfp3.png

καλημερα παστακια. Παρε τον γιατρο σου να σου δωσει κανα κολληριάκι. Μαλλον tobrex θα σου δωσει. Καμια επιπεφκιτιδουλα θα ειναι.

Γειά σου, σμουτσάκι! Ναι, το έχουμε ξαναπάθει αυτό και το έχουμε πάρει το κολλύριο, αλλά ήταν λευκή η τσιμπλίτσα μας!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

μυκητας ειναι παστακι αν θηλαζεις βαζε γαλα απο το στηθος καθε 2 ωρες.αν οχι πρεπει να πας παιδιατρο νασου δωσει σταγονες

Καλά μιλάμε έχω μείνει speachless!!! Κάποιος να μου κλείσει το στόμα γιατί χάσκει!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημέρα κορίτσια μου , εμείς είμαστε προ των πυλών για την βάφτιση και έχω μια αγωνία άλλο πράγμα. Αγωνία και λαχτάρα μαζί. Νομίζω ότι θα συγκινηθώ εκείνη την ώρα. Άσε που αν σπαρταράει θα πιάσω τον παπά από τα γένια. Αν και δεν ξέρω ποιος θα τον πρωτοπιάσει γιατί θα είμαστε και αρκετοί πάνω στο ιερό αν βάλεις 2 νονές (αδερφές μου ).

Σμουτς μου στο λέω και από εδώ το μαρτυρικό ήταν τέλειο. Μόνο εσείς οι 3 το φορέσατε ή μοιράσατε και στον κόσμο ? Γιατί κάπως έτσι λένε πάει αν και εγώ δεν έκανα.

Από τσίμπλά εμείς έχουμε από τον 2 μήνα στο ένα μάτι συνέχεια και παρόλο που βάλαμε κολλύριο τίποτα. Συνεχίζει ακάθεκτο κυρίως το πρωί που ξυπνάει. Ο γιατρός μας είπε ότι μάλλον δεν έχει ανοίξει ακόμα καλά η γωνία στο ματάκι για να φεύγει και γιαυτό μένει εκεί και μαζεύεται. Δεν θέλει να μας δώσει κάτι πιο βαρύ από το απλό κολλύριο. Παστάκια εσένα πόσο είναι ? Μασαζάκι με το ένα δάχτυλο στο σημείο σαν να θέλεις να βγάλεις την τσίμπλα σιγά σιγά για να το βοηθήσεις να ανοίξει.

Μωλέ είμαστε 47 ημερών!!! Ποντικομικρούληδες.....

Βρε, τόσο μικρό το βαφτίζεις το μπεμπέ σου; Καλά κάνεις. Άντε με το καλό...εγώ στο χρόνο πάνω και θα είναι εκτός Πατρών, γιατί το έχουμε τάξει...γι'αυτο και θα το βαφτίσουμε μεγάλο, για να μπορέσει να ταξιδεύσει...άσε που τώρα μπαίνει κι ο Χειμώνας κι έτσι κι αλλιώς δεν θα προλαβαίνομε ούτε λόγω κρύου ούτε λόγω χρημάτων.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θηλαζεις ?:mrgreen: αν ναι δοκιμασετο

Ναι θηλάζω. Θα το κάνω, δεν σου κάνω πλάκα....ΑΑΑΧ. Μανούλα είναι μόνο μία......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια...

ροουζ με το καλο να βαπτισετε το αγγελουδι σας!!!

λοιπον τον επισκεπτη τον εξουδετερωσαμε...οσο για το μωρο το ειχα συνεχεια διπλα μου γιατι κι εγω φοβομουνα απο τη μυρωδια να μην παει το μωρο πανω του(ξερω οτι μπορει να φαει το αυτακι ή τη μυτουλα...το σιχαμενο)...χθες περασα ολο το σπιτι με χλωρινη...

πατωμα,παγκο,μπανιο τα παντα ξεθεωθηκα......

εχω αποκτησει κι ενα φοβερο πονο στην πλατη που χθες εγινε τοσο επωδυνος.......

σημερα πλεον ηρεμησα.........

76IGp3.png

σε 16 μερες:tongue: ειπα προαισθανομαι οτι θα γεννησω 18/10.

τωρα τι να σου πω.2 μερες πανω 2 κατω...αρκει να εχουν προλαβει να ερθουν οι γονεις μου αλλιως...θα παω να γεννησω μονη μου...ποιος θα μεινει με τα παιδια?:mad: 10/10 θα ειναι εδω.στα γεννεθλια της τσουραπως:tongue:

Holy Diver

και γω στα 2 παιδια επεσα σχεδον μεσα. στην κορη μου ελεγα 12 κ γεννησα 10(39 εβδ και 2 ημ) κ στον γιο μου ελεγα 23 κ γεννησα 22(38 εβδ)

ε αμα πεσω μεσα κ σαυτο θα παω να γραψω λοττο :tongue:

αντε τον σκοτωσατε τον ποντικο?ευτυχως!!!το νου σου τωρα μην ειναι κ κανενα αλλο εκει γυρω!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...