Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

συγνώμη ρε Δήμητρα που αργώ να σου απαντήσω (αμάν!1 φορά με ρώτησες κι εσύ κάτι κι εγώ....), αλλά έχει στριντζώσει ο μπεμούλης και έχουμε βγάλει όόόλο το απόγευμα αγκαλιά. Έχει δυσκοιλιότητα και βλέπω οτι βγάζει και μια κιτρινοπράσινη τσιμπλούλα(λές να μου αρρώστησε;) και είμαστε για να'μαστε τώρα....

Για την πετσέτα συμφωνώ, θα πρέπει να έχεις το νου σου να την αλλάζεις κάθε τόσο που δεν παίζει με τίποτα...

Τον υγραντήρα τώρα θα σου έλεγα να τον πάρεις. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και τον/την παιδίατρό σου όμως. Εμένα σου είπα, μου είπε οτι είναι σωστό που το πήραμε και ο μπεμπούλης ήταν ημερών όταν της το είπαμε....Ρώτα τον/την γιατρό και αν είναι πάρτο.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλο μηνα σε ολα τα κοριτσια με τα μπεμπονια σας!!!

τι κανετε???

εμεις καναμε το 2ο εμβολιο χθες...ειχαμε γκρινιτσα αλλα σημερα ολα οκ!!!

μου εκοψε ο μπεμπακος και ενα γευμα ...επινε 1 λιτρο και....αλλα τωρα πηγαμε στα 800 γρ!!

ειναι 7 κιλακια και 70 ποντακια!!!

τωρα θα κανουμε ξανα εμβολιο στον 5ο μηνα μου ειπε οπου και θα ξεκινησουμε τοτε και κρεμουλα!!

εχθες ειχε τοσα νευρα που εβαζε τα χερια του με δυναμη μεσα στο στομα του...και με ενα νυχακι του ματωσε τον ουρανισκο του!!!Μεχρι να διαπιστωσω οτι ηταν αυτο πηγε η καρδια μου στην κουλουρη!!!!

Δημητρα περαστικουλια σας...μωρε δεν αλλαζεις γιατρουλη μηπως σε βοηθησει περισσοτερο με το θεμα της μικρης!!ολο σιροπια και ταλαιπωρια δεν ειναι και οτι καλητερο!!

χαπακι μου βρητε τον ποντικομικρουλι γιατι γεννανε στο αψε σβησε και θα τρεχετε....μη σου πω να πας το μωρο στην μανα σου μεχρι να το εντοπισετε γιατι αυτα μυριζουν το γαλα και θα σου παει στο παιδι!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κι απο μενα

βανιλιτσα 70 πόντους και 7 κιλα? μπραβοοοοο. Εμενα θες να σου πω ποσο ειναι που ειναι 11 μηνες μεγαλυτερη απο τον δικο σου?

75 πόντους και 9,300 κιλα. Χτεσινή μέτρηση στον παιδιατρο

Ρε μήπως παραειναι μικροκαμωμενο το παιδι μου?

4Rnfp3.png

μια χαρα ειναι ...βρε η μπουμπου-το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο...

και μενα πιο μετα μπορει να παιρνει με πιο αργους ρυθμους!!

σε ποιο παιδιατρο πατε??εμεις σε εναν στην παλληνη

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

εμεις σε μια στα βριλήσια. Εμεις μένουμε Γέρακα. Εσύ που μενεις και την πας στην παλλήνη?

TON παω παλληνη γιατι τον παιδιατρο μου τον συστησε ο γυναικολογος μου, και ειναι στο ΜΗΤΕΡΑ καθηγητης ...αλλα εμεις μενουμε πορτο-ραφτη!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε smoutsaki εσενα τωρα η μικρη τρωει κανονικα ε???δηλ οτι μαγειρευετε στο σπιτι ..+γιαουρτακι και φρουτοκρεμα???

της τα αλεθεις ακομη η απλα της τα λιωνεις με το πιρουνακι!!Γιατι μου ειπε χθες πως μεχρι 10 μηνων ...τα ιδιαιτερα μετα κανονικα οτι τρωμε εμεις στην αρχη με αλεσμα και μετα κανονικοτατα μπουκιτσα μπουκιτσα!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κι εμας απο 10 μηνων περιπου ξεκινησε και τρωει κανονικά φαγητά απλα με λιγοτερο αλατι. το απογευμα γιαουρτι και το πρωι φρουτακια

τωρα πια δεν αλεθω (εκτος απο το κρεας που εκ των πραγματων δεν μπορει ακομα να μασησει), τα φρουτα της τα τρωει μονη της με το πηρουνι της, μονο που της τα καρφωνω εγω γιατι δεν μπορει ακομα. Πχ μακαρονια με κιμα οταν εχω, της τα κοβω ψιλα ψιλα και τα τρωει με το πιρουνι, απλα την ταιζω εγω

4Rnfp3.png

η πρασινη τσιμπλα ειναι κολλωδης?αν την αφαιρεις ξαναβγαζει αλλη?

ναι, ρε Δήμητρα. Το έχει κανά 24ωρο τώρα αυτό....:?:???::?

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

ναι, ρε Δήμητρα. Το έχει κανά 24ωρο τώρα αυτό....:?:???::?

μυκητας ειναι παστακι αν θηλαζεις βαζε γαλα απο το στηθος καθε 2 ωρες.αν οχι πρεπει να πας παιδιατρο νασου δωσει σταγονες

Holy Diver

ελα ρε, δεν ηξερα οτι γινεται αυτο με το μητρικο γαλα. Ε ρε τι σου ειναι η φυση

ναι σμουτσακι οταν θηλαζα την κορη μου ειχε βγαλει τετοιο και μου ειχε πει η μαια να της βαζω για 3-4 μερες και οντως εφυγε

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...