Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλέ βάλε την να σε βοηθάει, γιατί θα την χρειαστείς την βοήθειά της!!! Μην πελαγώσεις με την μπεμπούλα....

Καλό κάνεις που πίνεις νεράκι, πόσο πίνεις; Εγώ έπινα γύρω στα 2-2,5 λίτρα την μέρα. Που δεν έπινα καθόλου νερό, έτσι;Αλλά απ'ό,τι παρατήρησα διψούσα και περισσότερο. Κοιμάσαι καθόλου τώρα τα βράδυα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

της λεω ρε συ αλλα μπααα...απορω ποιος τυχερος θα την παρει:tongue:

κιεγω πινω πολυ νερο.2 λιτρα και κατι στανταρ.ενω πριν μεινω εγκυος επεινα 2 ποτηρια με το ζορι:tongue: γενικα σε καμια αλλη εγκυμοσυνη δεν επινα τοσο νερο

τα βραδυα κοιμαμαι μια χαρα μεσα σε κατι δευτερολεπτα:tongue: ποτε δεν ειχα προβλημα με τον υπνο στις εγκυμοσυνες.αναισθησια στο φουλ:cool:

Holy Diver

μωρέ κοιμήσου εκεί που μπορείς! και μην το πεις ούτε του παπά...εμένα μου κακοφαινόταν...γύριζα και κράταγα την κοιλίτσα μου, γιατί νόμιζα οτι θα πέσει πχ! κάτι τέτοια χαζά με άφησαν άυπνη στον 9ο. τώρα με αφήνει ο μπέμπης!!!χιχιχιχι....

Λοιπόν πάω να ξυπνήσω τον απόλυτο, γιατί έχει περάσει πολύ ώρα από τότε που έφαγε και δεν μπορώ τα τρελά ξυπνήματα! Είπαμε του τρελού να χ@σει!!! αλλά έχει τον πατέρα του που τον σιγοντάρει κατάλαβες!!!

Λοιπόν Δημητρούλα μου, καληνύχτα, πρόσεχε τον εαυτό σου, την μπεμπούλα, την τσουράπω και τον Αλεκούκο!!!(έχεις δουλειά αβέρτα κουβέρτα):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλό βράδυ και καλό μήνα από τα παστάκια!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρααααα!!! Δηλαδή καλησπέρα τέτοια ώρα αλλά κοιμήθηκα σήμερα του καλού καιρού με τη μπουμπούκα μου!!! Στις 11 ξυπνήσαμε παρακαλώ :D:D:D. Ε μέχρι να φάμε και να μαγειρέψει η μαμάκα πέρασε η ώρα!.

Φιλάκια!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σας κοριτσια

εμεις παλι στον παιδιατρο πηγαμε σημερα.η μεγαλη παλι σπαστικη βρογχιτιδα εκανε:evil: εχει ηδη 20 μερες που παιρνει σιροπια και τωρα θα παρει αλλο σιροπι για αλλη μια εβδομαδα:evil: δεν ειναι νορμαλ αυτο το πραγμα...

καθε μηνα αυτο εχουμε δεν μπορω αλλο πια.:evil:τον μαιο την ειχα με πνευμονια τον ιουλιο 20 μερες με σπαστικη βρογχιτιδα και 5 μερες 39-40 πυρετο(και 35-38 βαθμους ζεστη!)

τωρα παλι εχει 20 μερες!3 φορες σε 4 μηνες ελεος!και ακομα εχουμε μπροστα μας ολοκληρο χειμωνα:evil: τι να κανω δε ξερω...ξερει καμια σας καποια τετοια περιπτωση?εχω απελπιστει πια!

Holy Diver

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

εμεις παλι στον παιδιατρο πηγαμε σημερα.η μεγαλη παλι σπαστικη βρογχιτιδα εκανε:evil: εχει ηδη 20 μερες που παιρνει σιροπια και τωρα θα παρει αλλο σιροπι για αλλη μια εβδομαδα:evil: δεν ειναι νορμαλ αυτο το πραγμα...

καθε μηνα αυτο εχουμε δεν μπορω αλλο πια.:evil:τον μαιο την ειχα με πνευμονια τον ιουλιο 20 μερες με σπαστικη βρογχιτιδα και 5 μερες 39-40 πυρετο(και 35-38 βαθμους ζεστη!)

τωρα παλι εχει 20 μερες!3 φορες σε 4 μηνες ελεος!και ακομα εχουμε μπροστα μας ολοκληρο χειμωνα:evil: τι να κανω δε ξερω...ξερει καμια σας καποια τετοια περιπτωση?εχω απελπιστει πια!

Αχ βρε συ Δήμητρα τι είναι αυτό με τη μικρή σου... τι να πω... δεν εχω ιδέα για το θεμα αλλά επειδή δουλεύω σε νοσοκομείο θα κοιτάξω να ρωτήσω μήπως βρω κάτι από κει... Κουράγιο και περαστικά της...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

νιου να σου πω μηπως ξερεις...

ρωτησα τον παιδιατρο για ιονιστη μηπως βοηθησει και μου ειπε οχι.ξερεις αν ισχυει?διαβασα και κατι στο ιντερνετ που ελεγε οτι οντως δε βοηθανε.τοτε γιατι τους πουλανε?για κοροιδια?

επισης σκεφτηκα να την ψαξω κ με ομοιοπαθητικη την υποθεση..ενα χρονο τωρα δεν ειδα βελτιωση με τα φαρμακα...τι αλλο πια να κανω..

Holy Diver

δεινω ερη μου βιταμινες αλλα δεν...καθε χρονο απο σεπτεμβριο μεχρι μαρτιο .ο μικρος δεν αρρωσταινει ετσι.δηλαδη οκ θα τον πιασει 3 φορες το χρονο κανενα συναχι η λιγο βηχας.αλλα η μεγαλη αλλο πραγμα...

Holy Diver

νιου να σου πω μηπως ξερεις...

ρωτησα τον παιδιατρο για ιονιστη μηπως βοηθησει και μου ειπε οχι.ξερεις αν ισχυει?διαβασα και κατι στο ιντερνετ που ελεγε οτι οντως δε βοηθανε.τοτε γιατι τους πουλανε?για κοροιδια?

επισης σκεφτηκα να την ψαξω κ με ομοιοπαθητικη την υποθεση..ενα χρονο τωρα δεν ειδα βελτιωση με τα φαρμακα...τι αλλο πια να κανω..

Δεν ξέρω καθόλου... αλλά κι εγώ στη θέση σου θα το έψαχνα με ομοιοπαθητική. Τόσα φάρμακα πια θα τα παίξουν τα νεφράκια του παιδιού... Πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους ιονιστές. Είχαμε πάρει καποτε επειδή κάπνιζε ο μπαμπάς μου αλλά δεν είχα κάτι σε διαφορά... τι να πω ίσως επειδή εγώ δεν έχω θέμα με αλλεργείες...

Διαφημίσεις

αυτο μου ειπε ο παιδιατρος οτι δεν κανουν τιποτα.μονο να ανοιγω τα παραθυρα 3 φορες τη μερα για ενα τεταρτο τη φορα.και να καθαριζω τα χαλια ανα 2-3 μηνες με την ειδικη μηχανη.κ φυσικα εννοειται σεντονια αλλαγμα καθε 4-5 μερες και πλυσιμο την κουβερτα 1 στις 15.

κατα τα αλλα διαφορα ειπε δε θα δω με ιονιστη...

Holy Diver

Γειά σας κορίτσια.

Δήμητρα, εμένα μου είπαν οτι ιονιστής είναι η ίδια μας η μύτη και οτι όποιος βάλει κάτι τέτοιο μες στο σπίτι είναι μεγάλη μ@λ@κια. Τώρα καλύτερα να ρωτήσεις, γιατί μπορεί να κάνω λάθος. πάντως εγώ έχω στα κλιματιστικά, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ρε γ@μ@το είναι αρρωστούλα η τσουράπω! Περαστικούλια σας!!!:?:?:?

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

αυτό το έχω πάρει για τον μπέμπη για το χειμώνα γαι το καλοριφέρ. Τι να σου πω, η παιδίατρος μας είπε οτι κάναμε καλά....αλλά και μια βρεγμένη πετσετούλα πάνω στο καλοριφερ το ίδιο κάνει....μακάρι να σε βοηθήσει....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...