Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νιου ασε καλυτερα.θα τρεχεις να κρυφτεις σου λεωωω:tongue:

Σ'ολη μου την εφηβεία έκανα babysitting στα ξαδέλφια μου (4 παρακαλώ και ταυτόχρονα!!!)...και ήταν κάτι θηρία!!! Εχω εκπαιδευτεί καλά σου λέω!!!

Κουκλίτσες κλείνω... την εκανε η μικρή για νάνι και ακολουθώ...

Μακια σε ολές... στις πατουσίτσες...και στην κοιλίτσα σου Δημητρούλι...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν σας ειπα,χθες το βραδυ μπηκε ενα ποντικακι μεσα στο σπιτι....ολη νυχτα το ψαχναμε και δεν μπορουσαμε να το βρουμε....εχουμε γεμισει το σπιτι με φακα και χαρτια με κολλα......ελπιζω να το πιασουμε συντομα γιατι χθες δεν κοιμηθηκα καθολου φοβαμαι μηνπαει στο μωρο...εχω παθει υστερια σημερα περασα τα παντα με χλωρινη

76IGp3.png

πωπω χαπυ μου οντως ουτε εγω θα εκλεινα ματι ρε συ!μονοκατοικια ειστε???φαρμακο πηρατε η μονο παγιδες?

ναι σαν μονοκατοικια ειναι...και εχει και κοτες ο γειτονας και εχει γεμισει...φαντασου το καλοκαιρι καθομασταν κατω απο μια ελια που εχει στην αυλη και αυτα περπατουσαν πανω στην ελια

βαλαμε κολλα και μια φακα....φαρμακο θα φερει τωρα που θα ερθει ο αντρας μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να λες ευτυχως που ειναι μικρο τομωρο και δε μπουσουλαει γιατι αλλιως ουτε αυτα θα μπορουσατε να βαλετε!

και πως θα γινει να τα ξεφορτωθητε εντελως τα βρωμοποντικα στην αυλη?μονο αμα φωναξετε καποια ειδικη εταιρεια!

Holy Diver

γεια σας κορίτσια.

Τι λέτε καλέ; Α! για ποντίκια...πω πω...χάπυ μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά άν αυτό μείνει στοσ πίτι δεν θα μπορείς να το βγάλεις, γιατί θα γεννήσει και θα τρέχεις! ό,τι κάνεις σήμερα-αύριο!!! Και όπως το λες, πρόσεχε το μπεμπέ σου....

Βρε, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ (άσχετο, αλλά επειδή έχω τρόπους...σπάνια, αλλά έχω)

Ήθελα επίσης να σας πώ οτι με το boy μου κι εγώ είμαι 9,5 χρόνια τα 5,5 παντρεμένοι. Είδα οτι τα λέγατε και ζήλεψα, είπα να σας το πω κι εγώ...:P:p:p

Τι άλλα ρε κορίτσια; Εμείς βλέπουμε Alter τώρα. είδατε τι γίνεται με το Ολυμπιακό χωριό; Ρημαδιο. Δεν βάζουν τίποτα άπορους ή αστεγους εκεί να βρουν στέγη τουλάχιστον...πώ πώ τι άχρηστο κράτος έχουμε(ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΑ-ΞΑΝΑ-ΛΕΩ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ)..ΑΑΑΧ,ρε γ@μ@το!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Είχα πάει να κάνω το μπάνιο μου, βρε!!!!

Καούρες; Πολλά μαλλάκια μου μυρίζουν.Και εγώ είχα και έπινα πολύ νερό, αλλά ο μπεμπης δροσιζόταν μόνο, τίποτα άλλο!!! Εσένα σου κάνει τίποτα; Αχ, βρε ΜΑΝΑ! Βάστα γερά!!!χιχιχιχιχιχι

Όσο για τα ποντίκια, έχεις δίκιο. Πολύ σιχαμερά, εκτός από την ζημιά που μπορεί νατης κάνουν της χαπυ, μεταφέρουν και αρρώστιες τα σιχαμένα!!!πω πω να προσέχει το μπεμπάκι της!! ΜΠΛΙΑΞ!

Τι κάνουν τα ζουζούνια σου; Η τσουράπω καλά είναι; Σε βοηθάει μωρέ καθόλου στις δουλειές τώρα που περιμένετε τα νέα πατουσάκια;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ποιος να βοηθησει?η τσουραπωωωω???απαπααα

μολις της λεω να μαζεψει τα πραγματα της λεει οτι της ποναει το χερι-ποδι η κεφαλι η κατι τελος παντων!και μου ειπε τις προαλλες

''σε πειραζει εσενα αμα ειναι δικα μου πραγματα στο πατωμα?εμενα με πειραζει αμα θα δω κατι δικο σου?εσενα γιατι σε πειραζει ε?'':evil:

γλωωωωσσαααααα!να καθρευτιζεται κ να αλλαζει φουστανια ομως μπορει.εκει δε ποναει! χαχαχ

αντιθετα ο μικρος μαζευει!και μαλιστα με πολυ χαρα!:shock: κανει ζημιες αλλα μαζευει κιολας...

για τις καουρες που λες.κατι κανει το νερο αλλα πρεπει να το πιω την ωρα που νιωθω την καουρα να ερχεται.γιαυτο παντα κυκλοφορω με ενα μπουκαλι νερο παραμασχαλα:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...