Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς είμαστε από το 1999 μαζί δηλαδή 11 χρόνια πάμε στα 12. παιδιά ήμασταν και οι δύο μόλις είχαμε τελειώσει το σχολείο και δίναμε δευτερη φορά πανελλήνιες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω οταν τον γνωρισα ημουν 18.5 κ αυτος 19 κ κατι μηνες μετα εφυγε φανταρος.εκει να δειτε κλαμα εγω:oops: αυτος να με παιρνει τηλ τα ξημερωματα να λεει θα φυγω τωρα να ερθω να σε παρω χαχαχα τι μυαλα ειχαμε:rolleyes:

ωραια ηταν ομως.ασχετα που βλεπαμε τον στρατο σαν το μεγαλυτερο προβλημα της ζωης μας:tongue:

Holy Diver

εμείς ήμασταν είδη καμιά 6-7 χρόνια όταν έφυγε φαντάρος γιατί έφυγε μεγάλος λόγω σπουδών. οπότε ήμουν κάπως συνειδητοποιημένη και δεν το πήρα βαριά. δεν μου το επέτρεπε και η ηλικία. μόλις γύρισε αρραβωνιαστήκαμε το 2007 και το 2010 παντρευτήκαμε με θρησκευτικό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι ρε παιδια ουτε ξερω τι δωρο να του παρω σε 4 μερες που εχει γεννεθλια.αν κ νομιζω οτι δε θα παρω τιπορα γιατι δε με κραταν τα ποδια μου να βγω εξω.κανω 50 μετρα κ μου πεφτει η γλωσσα.που να ψαχνω σε μαγαζια.καλα δε πειραζει ας μη παρει δωρο μια φορα:tongue: θα του δωδω ολοκληρη κορακλα δωρο! οριστε!πριν 5 χρονια του εδωσα μια δωρο για τα γεννεθλια του!οκ 6 μερες μετα αλλα δε πειραζει:tongue: τωρα αλλη μια..ε τι θελει πια.για να μη πω οτι ο γιος ηταν δωρο για την γιορτη του (22 μερες μετα αλλα οι παλιοι λενε 40 μερες την γιορταζεις τη γιορτη χαχαχ:tongue:)

Holy Diver

Kαλησπέρα κοριτσάρες :D. Σας έφαγα στα χρόνια. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το 1995 (τέλη το Νοεμβρη). Ημουν 17.5!!! :confused:. Και τώρα είμαι 32.5!!! Για κάντε τα μαθηματικά... 15 χρονάκια...σχεδόν η μισή μου ζωή!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Δημητρούλα μου εμείς πλέον τα έχουμε καταργήσει τα δώρα σε γιορτές και γενέθλια...κάνουμε άλλου είδους δώρα πχ ταξίδια ή σπα για 2!!! Αν μπορείς να αφήσεις για λίγο τα άλλα 2 σκέψου το σπα... θα ανανεωθείτε!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

εμεις καναμε το 1ο μας εμβολιο...εκλαψε λιγο αλλα μετα που τον πηραμε αγκαλιτσα ηρεμησε...

χθες ειχε υπνηλια και σημερα λιγο γκρινια...εκανε μεχρι 37,1 αλλα δεν του εδωσα ντεπον

στα κιλα φτασαμε 4750 και 56 ποντους.....

αυτα τα νεα μας...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μου εμείς πλέον τα έχουμε καταργήσει τα δώρα σε γιορτές και γενέθλια...κάνουμε άλλου είδους δώρα πχ ταξίδια ή σπα για 2!!! Αν μπορείς να αφήσεις για λίγο τα άλλα 2 σκέψου το σπα... θα ανανεωθείτε!!!

που να τα αφησω βρεεε αφου δεν εχω κανεναν εδω...οπου παμε τα εχουμε μαζι:tongue: εκτος αν ειναι πρωι κ ειναι στον παιδικο.κ αυτο μονο οταν εχει ρεπο γιατι τις αλλες μερες δουλευει.οποτε σπα και ξεσπα δεν εχει.εμενα μου παιρνει δωρα σε γιορτες γεννεθλια επετειους αλλα κ ασχετες μερες .εγω ειμαι λιγο γαιδαρα:oops: δε παιρνω παντα:tongue:

Holy Diver

που να τα αφησω βρεεε αφου δεν εχω κανεναν εδω...οπου παμε τα εχουμε μαζι:tongue: εκτος αν ειναι πρωι κ ειναι στον παιδικο.κ αυτο μονο οταν εχει ρεπο γιατι τις αλλες μερες δουλευει.οποτε σπα και ξεσπα δεν εχει.εμενα μου παιρνει δωρα σε γιορτες γεννεθλια επετειους αλλα κ ασχετες μερες .εγω ειμαι λιγο γαιδαρα:oops: δε παιρνω παντα:tongue:

εμεις τελευταια δεν περνουμε τιποτα ο ενας στον αλλο...

συνηθως παμε εξω για φαγητο...εκτος απο φετος που δεν καναμε τιποτα

76IGp3.png

Ε Ελεγα μωρέ μήπως!!! Μη βαράς...οχουουουου :tongue:

εμεις καναμε το 1ο μας εμβολιο...εκλαψε λιγο αλλα μετα που τον πηραμε αγκαλιτσα ηρεμησε...

χθες ειχε υπνηλια και σημερα λιγο γκρινια...εκανε μεχρι 37,1 αλλα δεν του εδωσα ντεπον

στα κιλα φτασαμε 4750 και 56 ποντους.....

αυτα τα νεα μας...

Μια χαρά ο μουργάκος :D. Αχ από τώρα το σκέφτομαι ο 2ο δικό μας αν και έχω ένα μήνα μπροστά μου... Το χειρότερό μου είναι τα εμβόλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...