Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γι' αυτό λέω εγώ οτι πρέπει τα παιδιά μας να τα κάνουμε και λίγο σκληρά και ανεξάρτητα, για να τα γράφουν και λίγο κάποια πράγματα. και ο άνδρας μου με κοροϊδευει. εγώ είχα έναν πατέρα μάλαμα. αυστηρός πολύ(για καφέ έδινα μάχες να βγω), αλλά πολύ καλός πατέρας. μας είχε μάθει να μας αγαπάει τρελά και να είναι υπερ-προστατευτικός(λόγω οτι ήταν αστυνομικός). Δυστυχώς, έφυγε όταν ήμουν 20 στα 21 και δυστυχώς (αν και ήμουν η επαναστάτρια της οικογένειας) αυτό με κατέβαλε αρκετά και εάν δεν ήταν ο άνδρας μου δεν ξέρω που θα βρισκόμουν τώρα, γιατί αγρίεψα πάρα πολύ. τόσο που σκεφτόμουν τρελά πράγματα!!!! να μην σας τα πολυ-λογώ, αυτό με κατέστρεψε. έγινα πολύ δυνατή, να σκεφτείτε βοήθησα αρκετά οικονομικά την μαμά μου, αλλά έχασα την "βάση" μου, τον πατέρα μου. έχασα την αυτοπεποίθησή μου, την εμπιστοσύνη στους άλλους(γιατί όταν έφυγε άρχισαν όλοι οι "καλοί" να χορεύουν )κτλ κτλ.

Κι επειδή πάλι πλατιάζω, πιστεύω οτι τα παιδιά πρέπει να τα κάνεις να είναι και λίγο σκληρά και ανεξάρτητα γιατί οι εποχές σκληρήνανε και πρέπει κάπως να αντιδρούν και να επιβιώνουν...εμ , σε αυτά με κοροϊδεύε το ταίρι μου!!!!:|:neutral::|

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες γειά σας. Πολύ ξενύχτι βλέπω :D. Εγώ μόλις κοιμηθεί η μικρή την πέφτω κι εγώ. Διάβασα τα σχόλια για τους άντρες γενικά και έχω να πω ότι οι γυναίκες μανάδες φταίμε γι'αυτό. Και έτσι γινόμαστε κακές πεθερές ή νύφες κλπ. Εγώ δε θα δεχόμουν να παντρευτω έναν ανθρωπο που θα μείωνε εμένα ή το παιδί μου με όποιο τρόπο κι αν το έκανε (οικονομικό, ψυχολογικό κλπ). Οι γυναίκες που το δέχονται έχουν πρόβλημα με τον ίδιο τους τον εαυτό και είναι άξιες της μοίρας τους...Μπορεί να ακούγομαι απόλυτη αλλά δεδομένου ότι είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και κάνουμε ελεύθερα τις επιλογές μας, επωμιζόμαστε και τις συνέπειες αυτών. Η γκρίνια και η μιζέρια δε φέρνουν αποτέλεσμα. Οπότε ας αλλάξουν τη ζωή τους. Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκει κάποιος δικαιολογίες και να μένει στα ίδια σκ@τ@ θέλοντας να προκαλέσει τον οίκτο τον άλλων παρά να κουνίσει το χεράκι ή το ποδαράκι και να αλλάξει καταστάσεις. Είναι και ο εύκολος τρόπος να είσαι στο επίκεντρο.

Πολύ μπλαμπλαμπλίασα. Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Δημητρα....το μνμ απευθυνεται σε σενα και δεν λεω πολλα για να μην μπαναριστουμε κι εδω ολες...αλλα....κοριτσι μου,να αγιασει το στομα σου...οταν πρεπει οι ατακες σου ειναι ολα μα ολα τα λεφτα.Χτες,πεθανα στο γελιο με κατι αρχειοθετημενα θεματακια...καταλαβαινεις τι εννοω...

Εδωσες ρεστα...προσκυναω,δεν ειχα υπνο και γελαγα στα κρυφα για να μην ξυπνησω το μωρο !!!Ελυωσα λεμε!!!

Αυτα τα ολιγα προς το παρον...θα ματαξαναρθω!!!:):):)

Διαφημίσεις

newmummy είσαι ΟΛΟΣΩΣΤΗ.

Όλι οι άνδρες κάνουν τα τερτίπια τους. Το θέμα είναι πόσο γυναίκα είσαι μέσα σου για να τον κάνεις να κάνει πίσω .....και δυστυχώς μερικές πιστεύουν οτι τους αξίζει ο κάθε τυχάρπαστος!!! Αλλά κακό του κεφαλιού τους!!!

Dimitra; Απορία : έτσι χύμα που έισαι και τσουβαλάτα, αντιμετώπισες πρόβλημα; Εγώ συνέχεια. τόσο που βαρέθηκα από μία εποχή και μετά να τα χώνω σε συγκεκριμένους που φέρονταν συνέχεια σκάρτα!!! Τώρα πια είμαι αδιάφορη παντελώς.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Pastakia,εμενα μου αρεσει αυτο που εχει η Δημητρα κι εσυ!!!

Δεν μου αρεσει ο αλλος να αρπαζεται με το παραμικρο!

Επειδη ειμαι πολυ της δικαιοσυνης και αποδιδω τα του Καισαρος τω Καισαρι,φουντωνω πολυ με την αδικια!!Αλλιως δεν με νοιαζει,αλλα το στομα μου δεν το κλεινω.Απλα χτυπαω πολυ κομψα,σφαζω με το βαμβακι!!!Κι οποιος καταλαβε,καταλαβε!!Οταν δε,καταλαβαινω οτι βελτιωσις καμια....την κανω με ελαφρα πηδηματακια και κοβω τις διπλωματικες σχεσεις.

Ασχετο...σε λιγες μερες θα επισκεφτω την πολη σας!!!Εχω αγορες να κανω,θα βολταρω λιγο και στα καφε σας!!!Ελπιζω να μου κανει καλο καιρο μονο!!!

newmummy είσαι ΟΛΟΣΩΣΤΗ.

Όλι οι άνδρες κάνουν τα τερτίπια τους. Το θέμα είναι πόσο γυναίκα είσαι μέσα σου για να τον κάνεις να κάνει πίσω .....και δυστυχώς μερικές πιστεύουν οτι τους αξίζει ο κάθε τυχάρπαστος!!! Αλλά κακό του κεφαλιού τους!!!

Dimitra; Απορία : έτσι χύμα που έισαι και τσουβαλάτα, αντιμετώπισες πρόβλημα; Εγώ συνέχεια. τόσο που βαρέθηκα από μία εποχή και μετά να τα χώνω σε συγκεκριμένους που φέρονταν συνέχεια σκάρτα!!! Τώρα πια είμαι αδιάφορη παντελώς.....

ναι εχω αντιμετωπισει προβλημα αρκετες φορες αλλα ουτε που με ενδιαφερει,.σε οποιον δεν αρεσει...την βολτα του.δε θα σκασω κιολας:rolleyes:

Holy Diver

Pastakia,εμενα μου αρεσει αυτο που εχει η Δημητρα κι εσυ!!!

Δεν μου αρεσει ο αλλος να αρπαζεται με το παραμικρο!

Επειδη ειμαι πολυ της δικαιοσυνης και αποδιδω τα του Καισαρος τω Καισαρι,φουντωνω πολυ με την αδικια!!Αλλιως δεν με νοιαζει,αλλα το στομα μου δεν το κλεινω.Απλα χτυπαω πολυ κομψα,σφαζω με το βαμβακι!!!Κι οποιος καταλαβε,καταλαβε!!Οταν δε,καταλαβαινω οτι βελτιωσις καμια....την κανω με ελαφρα πηδηματακια και κοβω τις διπλωματικες σχεσεις.

Ασχετο...σε λιγες μερες θα επισκεφτω την πολη σας!!!Εχω αγορες να κανω,θα βολταρω λιγο και στα καφε σας!!!Ελπιζω να μου κανει καλο καιρο μονο!!!

A!καλά! σαν εσένα είναι ο άνδρας μου. Μία λέει και τους "ταπώνει" όλους! Εγώ όμως βγάζω μαχαίρι κατευθείαν. Και τσακωνόμαστε γι' αυτό, γιατί δεν του αρέσει να δείχνομαι, αλλά έτσι είμαι τι να κάνω...

Πότε θα έρθεις καλέ; Γιατί είσαι από εδώ κοντά; Για καφέ συνιστώ Big Ben στην Αγίου Νικολάου....άντε με το καλό να μας έρθεις...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

ο αντρας μου παλι δε μιλαει καθολου!και με νευριαζει παρα πολυ:evil:

ειναι ικανος να καταπιει μεχρι να σκασει κ τοτε θα κανει ενα μεγαλο μπαμ κ οποιον παρει ο χαρος

αλλα του εχω πει εκατο φορες.θα μιλας του λεω.οχι το κρατας το κρατας δε λες τιποτα κ στο τελος τα λες μαζεμενα.μετα φαινεσαι ο κακος.ο παραλογος κλπ

ειναι ικανος να μην εχει αυτος για να δωσει σε αλλον.κ ουτε ευχαριστω δε θα ακουσει αλλα δε θα το κανει θεμα.μπορει να μη το καταλαβει αν δε του το τονισω εγω:evil:

Holy Diver

καλησπέρα κορίτσια μου, μαρσολάν μου τι κάνεις ? καιρό έχουμε να τα πούμε . Τι κάνει η μικρή πριγκίπισσα?

Εγώ σχετικά με το θέμα σας δεν είμαι καθόλου ετοιμόλογη και πάντα με πιάνουν κότσο, κυρίως όταν δεν το περιμένω. Αλλά δεν τα κρατάω με την έννοια να σκάω μετά. Αν με πιάσουν με έπιασαν τι να κάνω. Την άλλη φορά όμως θα έχω το νου μου να μην επαναληφθεί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

α! ο άνδρας μου το κάνει αυτό όταν του κάνεις κακό. Του την κάνεις 1, σε αφήνει(αρχίζω να φωνάζω εγω), του την κάνεις 2η, σε αφήνει...εμ, στην τρίτη την έχεις γ@@@@@σει!!!! ποιός τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.

και είναι και μικροσκοπικός στο στυλ του, αλλά είναι γάτα ο κοντός με την γραβάτα!!!χιχιχιχι

Σε άλλες περιπτώσεις, του κάνεις απλή μ@λ@κιούλα; Θα σε σφάξει με το γάντι. Θα σου την πει τόσο ωραία, που όλοι γύρω θα το βουλώσουν κι εσύ θα έχεις χώσει το κεφάλι στο χωμα από την ντροπή!!!

Γι αυτό τον γουστάρω και τον καπάρωσα από μικρή!!!είμαστε από 21 χρονών μαζί. Δεν λέω οτι είναι τέλειος και οτι δεν θα μου την κάνει ποτέ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις και όταν καυχιέσαι την παθαίνεις, αλλά μέχρι τώρα ήταν ΚΥΡΙΟΣ!!! εγώ το λέω " δεν εμπιστεύομαι απόλυτα κανένα, αλλά το boy μου το εμπιστεύομαι περισσότερο από όλους!!!"

αυτά είχα να δηλώσω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...