Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Δήμητρα δεν μιλάω για την παιδική ηλικία, ο γιος σου είναι μικρός ακόμα. Εγώ μιλάω από εφηβεία και μετά. Εκεί πρέπει να κάνουμε πίσω γιατί ως φύση σκεφτόμαστε γυναικεία και δεν βοηθάει καθόλου. Ο άντρας πρέπει να σκέφτεται σαν άντρας. Με ότι σημαίνει αυτό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα δεν μιλάω για την παιδική ηλικία, ο γιος σου είναι μικρός ακόμα. Εγώ μιλάω από εφηβεία και μετά. Εκεί πρέπει να κάνουμε πίσω γιατί ως φύση σκεφτόμαστε γυναικεία και δεν βοηθάει καθόλου. Ο άντρας πρέπει να σκέφτεται σαν άντρας. Με ότι σημαίνει αυτό.

συμφωνω σαυτο αλλα οχι μονο με το κατω κεφαλι ετσι?δηλαδη οχι επειδη ειναι γιος μου να κοκορευτω αν αλλαζει τις γκομενες σα πουκαμισα..η αν κοροιδευει κανενα κοριτσι.επειδη εχω κ κορες δε θα ηθελα ποτε να το κανει κανεις αυτο στις κορες μου.οκ ο αντρας πρεπει να σκεφτεται σαν αντρας αλλα να σκεφτεται κ τη γυναικα-συντροφο-κοπελα του αυτα πανε σκαλι σκαλι.αν στα 15 κανει σχεση κ εχει την κοπελα στο φτυσιμο η την βριζει η την κοροιδευεθ με συναμα τη δικη μου επιβραβευση η του μπαμπα του η εστω αδιαφορια χωρις καμια επιπληξη η συζητηση τοτε το ιδιο θα κανει κ στα 20 κ στα 25.θα υποτιμα το γυναικειο φυλο.κ δε το θελω με τιποτα

Holy Diver

Το δικό μου μπεμπέ σίγουρα, πρώτα ο Θεός,θα πάρει τα φώτα του άνδρα μου. Και μην σας πω οτι θα παραφωτιστεί! Θα κάψει τον εγκέφαλό του το παιδί!!! Κι αυτό γιατί ο άνδρας μου τον έχει πάρει εργολαβία τιν μπέμπη!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...όχι, δεν έχω παράπονο ασχολήθηκε από την 1η στιγμη μαζί του. Αλλά είναι και το στυλ του. Πριν κάνουμε τον μπέμπη να δείτε πως έπαιζε με τα ανήψια του!!! αλλά το θέμα θα είμαι σίγουρα εγώ η μανούλα!!!! Γιατί αυτοί οι 2 θα κάνουν σίγουρα κόμμα!!! Πάντως μου αρέσει που είναι τέτοιος ο άνδρας μου(αν δεν ήταν δεν θα παντρευόμαστε φυσικά! με "παρτάκιες" εγώ δεν κάνω), γιατί ξέρω οτι ότι και να γίνει το παιδί θα πάρει από αυτόν σωστη σειρα...και ξανα-λέω το θέμα θα είναι να μαζεύομαι και λίγο εγώ....τι να πώ..θα το προσπαθήσω....

Δήμητρα, ελάτε Ελλαδίτσα..σε κανα 2 χρόνια πιστεύω θα έχουν ηρεμήσει όλα...μπόρα είναι θα περάσει!!! Ρε,σαν την Ελλαδίτσα τίποτα!!! Χέστ@ τους ηγέτες, το θέμα είμαστε εμείς ο λαός!!!

Αυτά είχα να δηλώσω..πάω για νάνι..φιλάκια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλά τι πλάκα κάνουμε , να σέβεται την γυναίκα όπως θέλω να τον σέβονται. Έναν άντρα σαν τον άντρα μου θέλω να φτιάξω. Άλλωστε δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ αν δεν ήταν αυτό που είναι. Ήξερε να σέβεται και να αγαπάει. Δεν θέλω να αλλάζει τις γυναίκες και να τις κοροϊδεύει. Αν είναι δυνατόν. Να είναι ευτυχισμένος , ισορροπημένος άνθρωπος. Γιατί αν αλλάζει σύντροφο συνέχεια αυτό κάτι κρύβει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχω μια φιλη που εχει γιο ισα με την κορη μου.ελληνιδα κ αυτη κ ο αντρας της.καλα ο αντρας της πολυ καφρος.απο μηνων το μωρο το κρατουσε ανασκελα τα χερια κ τα ποδια του και του ελεγε φωναζωντας''τσιριξε ρεεεε φωναξε ρεεεε'' και αυτο φωναζε το καημενο επειδη του κρατουσε χερια κ ποδια σφιχτα κ ελεγε αυτος''πιο δυνατααα τι αντρας εισαι!!!με τσαμπουκα πρεπει!'':evil:

και επισης του εμαθε να βριζει απο 2 χρονων εβριζε.χριστοπαναγιες και αλλα τετοια:evil: και αυτος καμαρωνε γιατι ο γιος του γινεται''αντρας'' του εμαθε να φωναζει κ να βαραει το χερι στο τραπεζι κ να τα ριχνει ολα κατω και τωρα που η γυναικα του ειναι εγκυος στο δευτερο, λεει ''δε θελω κορη.θα μου την γ@μανε.θελω γιο για να γ@μ@αει!''

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δήμητρα μου δυστυχώς είναι γεμάτος ο κόσμος μας από τέτοιους κάφρους γιαυτό πάμε κατά διάλου. Ο άντρας ο σωστός δεν είναι αυτός που βαράει το χέρι στο τραπέζι ούτε αυτός που έχει πολλές γυναίκες. Αυτός είναι ένας δυστυχισμένος ανικανοποίητος άντρας. Δεν θέλω μια τέτοια ζωή για το παιδί μου. Θέλω να γίνει άξιος να αγαπάει και να αγαπηθεί με όλη τη δύναμη του. Να ξέρει να μοιράζεται και να ζητάει. Να γελάει γιατί κατάφερε κάτι με αξία στην ζωή του και όχι γιατί ΄έριξε΄την τάδε που του υπέδειξαν οι φίλοι του. Με λίγα λόγια θέλω το παιδί μου να είναι πλήρης από αγάπη ευτυχία και χαρά γιατί μόνο έτσι θα ξέρει να την αναγνωρίζει όταν υπάρχει και θα μπορεί να την χαρίζει το ίδιο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπραβο ρε ροζακι μακαρι η νεα γενια αντρων να βγει πιο ισορροπημενη κ πιο νορμαλ γιατι οι αντρες μεχρι τωρα μεγαλωναν με αλλα μυαλα! του τυπου ''ο αντρας δε κανει δουλειες'' ''ο αντρας μπορει να ξενυχταει'' ''ο αντρας μπορει να ξενοπηδ@ει'' ''ο αντρας μπορει να σηκωσει χερι'' ''ο αντρας οτι λεει πρεπει να γινεται'' και αλλα τετοια που με νευριαζουν:evil: ευτυχως ο αντρας μου αν και ειχε προτυπο πατερα ολα αυτα τα παραπανω που ανεφερα(η πεθερα μου κιχ δε βγαζει.οτι πει ο πεθερος μου γινεται εκει μεσα:evil::evil:) δεν εχει σχεση με αυτα.ισως γιατι οπως λεει κ ο ιδιος ποτε δεν ειδε τον μπαμπα του σαν πρωτυπο αλλα σαν κατι απο απεχθανεται(μιλαμε για πολυ κακο ατομο) αλλα φτανει πια η δικιολογια που δινουν σε εναν αντρα αν κανει παραστρατημα επειδη ειναι''αντρας'' ενω αν το κανει η γυναικα τ ιδιο την κρεμανε και την καινε (μεταφορικα)

Holy Diver

Καλημέρα κορίτσια

Τώρα που λέμε για πατεράδες, μία αδερφή μου έχει παντρευτεί έναν μ@λ@κ@ μα έναν μ@λ@κ@. Καλά εκτός από όλα τα άλλα που έχει κάνει (η αδερφή μου στην εγκυμοσύνη της πέρασε πολύ άσχημα. είχε λεφτά αυτός στην άκρη και η αδερφή μου πέρασε 9 μήνες με την ίδια παντελόνα! έπρεπε να τρώει το παιδί ένα συγκεκριμένο γάλα και δεν έκανε έτσι να το πληρώσει. της έλεγε οτι "άν ζηλέψεις κάτι (πχ γλυκά)να πάς να δουλέψεις" και η αδερφή μου ήταν άνεργη τότε κτλ κτλ) το παιδί το πλησίασε όταν άρχισε να καταλαβαίνει το παιδάκι για ποδόσφαιρο, γιατί εκτός από μ@λ@κ είναι και φανατικός ΑΕΚτζης και μόλις αντιλήφθηκε οτι αυτό τον "ανεβάζει" μπροστά στα μάτια της παρέας του το μάζεψε το παιδάκι. Μέχρι τα 4-5 χρόνια του το αγοράκι το μεγάλωσε στην κυριολεξία ο άνδρας μου! Μέχρι και στο νοσοκομείο το έτρεχε όταν υπήρχε πρόβλημα και πιστέψτε με υπήρχε πολλές φορές, γιατι ο μ@λ@κ χειμώνα-καλοκαίρι το έβαζε στην βέσπα για να μην κουνήσει το αυτοκίνητο!!!! Ο Π@Π@ρας!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κοριτσια , βλεπω πιασατε συζητηση για αντρες ....εμεις να πηγαινουμε χιχιιχιχιχι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue:

Τι κανετε σημερα? εγω ελεγα ναπαω μια βολτα να περπατησω αλλα κοιμαται η μικρη .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γιατί ρε και εγώ άνδρες έχω..... με τον μ@λ@κ@!!!! αφήστε που τον έχει χρυσοπληρώσει!!! αλλά για εμένα, όσο και αν την αγαπάω και αν την πονάω, φταίει αυτή...μωρε, θα του έδινα έναν χορό, θα ήταν όλος δικος του!!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

φυσικα κ φταιει κ αυτη.αυτη του αφησε το περιθωριο να συνεχισει τις λαμακιες του.εγω θα τον πεταγα εξω κ θα αλαζα κ κλειδαριες .εκει να παρακαλαει 3 μερονυχτα κ μετα θα τον εβαζα.αν δεν αλλαζε χαρακτηρα θα τον εστελνα στη μανα του.θα προτιμουσα το παιδι μου να μεγαλωσει χωρις πατερα μεσα στο σπιτι παρα με εναν τετοιον πατερα:evil:

Holy Diver

εχω παθει σοκ μιλαμε.μολις ακουσα στο αλτερ οτι ενα αγορακι 13 ετων αυτοκτονησε επειδη οι συμμαθητες του τον κοροιδευαν κ τον ελεγαν ομοφυλοφυλο:confused: ειναι δυνατον ρε παιδια?:?

τα παιδια ειναι πολυ σκληροι κριτες .θυμαμαι κ απο εμας στο σχολειο πως κοροιδευαμε καποιο παιδι για τα ρουχα του η για το αν ειχε σπυρακια η για το παχος κλπ.εγω δεν το εκανα συχνα γιατι σαν παιδι ημουν παντα ''κλειστο'' αλλα το εχω κανει δυστηχως καποιες φορες εστω και λιγες και ντρεπομαι:?

τι να πουν οι γονεις αυτου του παιδιου?πως θα ζησουν :|

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...