Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αχ μπραβο γκελακο μου, με το καλο να τον παρετε και στο σπιτακι σας.

μην ακους τις αλλες μαμαδες που γκρινιαζουν (ημουν κι εγω μεσα σε αυτες οταν ημουν λεχωνα), πιστεψε με, ολες χαιρονται πολυ που εχουν τα μωρακια τους, και σιγουρα καμια δεν θα ηθελε να ειχε γυρισει σπιτι χωρις το μωρο της. απλα απο την κουραση κι επειδη καταλαβαινομαστε μεταξυ μας, λεμε τα παραπονα μας.

σιγουρα ολες θα καταχαρουν οταν διαβασουν τα νεα σου και θα συγκινηθουν μαζι σου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmera η μπεμπα μας υποφερει απο κωλικους κι εγω με τον αντρα μου ημαστε σαν ζομπι αυπνοι.σημερα θα παρω τηλ το γιατρο να της δωσει κατι..υποφερει πολυ η καημενουλα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Νεφέλη μου άσε και εγώ φιλική συμμετοχή , ο μικρός δεν πήρε τίποτα απο εμένα. τι κρίμα και είχα ελπίδες και όνειρα. απο την άλλη λέω αφού είναι αγόρι καλά έκανε και έμοιασε στον μπαμπά γιατί εγώ είμαι βάζω για άντρας. για γυναίκα είμαι κλασική ελληνίδα. ο μικρός τρώει αρκετά ναι και κάνει κάθε λίγο και λιγάκι κακά. με τόσο φαγητό τι να κάνει να σκάσει ?

Καλημερα!!!

Μα καλα,τα γονιδια των μπαμπαδων τι εχουνε και υπερισχυουν????Και μας η δεσποσυνη στον πατερουλη εμοιασε..απο μενα τιποτε προς το παρον!!!!

Βρε Ροουζ...το ιδιο παιδι-αλλο φυλο εχουμε????????και καλα ο δικος σου ολοκληρος αντρας,η μπεμπα μας αντι να προσεχει την διαιτα της κατεβαζει σχεδον τα ιδια μλ γαλα με σας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Οσο για το στηθος...κι εμενα πολυ σνομπαρια ρε παιδακι μου...προτιμα το στηθος του μπαμπα της...για υπνο:mrgreen::mrgreen:

Καλα μωρε,ενα δωρο δεν βρεθηκαν να σου φερουνε για το καλο????Εστω μια σαλιαρα,κατι τις....Κι εμεις τι κανουμε εδω???Στειλε διευθυνση λεμε!!!!

mono η δικια μου η μπεμπα μοιαζει με την μαμακα της???????καλα ρε κοριτσια τοσο καρμπον ειναι η μπεμπου μου?ολοι το ιδιο μου λενε.,..

Τελικά είναι επίσημο... Την Τετάρτη γεννάω με καισαρική... η μικρή εχει δική της άποψη και δε θέλει να γυρίσει... είμαστε περήφανα κορίτσια και θέλουμε να έρθουμε στον κόσμο με το κεφάλι ψηλά :D:D:D

Ενα σοκ μου ήρθε δε λέω...είχα στο μυαλό μου περιθώριο 2 εβδομάδες ακόμα αλλά τελικά θα ερθουμε νωρίτερα στον κόσμο!

Μάραααα πήγες να μου τη σκάσεις αλλά στην έφερα στη γωνία... Τετάρτη εσύ??? Τετάρτη κι εγώ!!!!

Αντε κοριτσάκια μου ελπίζω να πάνε όλα καλά... :D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

με το καλο στη μαραααα και στη new mummy που γεννανε την τεταρτη τα κοριτσακια μας!η μαρα προγραματισμενη ειναι κι αυτη?εχω χασει επεισοδια

Ζωζάκι πως τα πας με το νινί??? Οχι η Μάρα είχε πει οτι μέχρι την Τετάρτη θα εχει γεννήσει... Μονο εγώ πάω προγραμματισμένα τελικά...

Η φυσαλιδούλα μας τι έγινε τελικά?Πρέπει να γέννησε χθες. Αν έχει κάποια νέα της ας μας πει!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Τελικά είναι επίσημο... Την Τετάρτη γεννάω με καισαρική... η μικρή εχει δική της άποψη και δε θέλει να γυρίσει... είμαστε περήφανα κορίτσια και θέλουμε να έρθουμε στον κόσμο με το κεφάλι ψηλά :D:D:D

Ενα σοκ μου ήρθε δε λέω...είχα στο μυαλό μου περιθώριο 2 εβδομάδες ακόμα αλλά τελικά θα ερθουμε νωρίτερα στον κόσμο!

Μάραααα πήγες να μου τη σκάσεις αλλά στην έφερα στη γωνία... Τετάρτη εσύ??? Τετάρτη κι εγώ!!!!

Αντε κοριτσάκια μου ελπίζω να πάνε όλα καλά... :D

Εφτασε και για σας κορίτσια η μεγάλη μέρα! Εμένα έχει αρχίσει και με πιάνει η μεγάλη αγωνία...Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι:roll::roll::roll:Εχω, εξάλλου, τουλάχιστον δυο εβδομάδες μπροστά μου...:confused::confused::confused:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

alo aloalo alo!!!

τατιανακι μου! τα λεμε στο ιασω κοριτσαρα μου! ωρε γλεντια λεμεεε!!

η φυσαλιδα μου εστειλε σμσ ολα περιφημα ολα τελεια!!

δεν εχω προλαβει να την παρω ακομη τηλ γιατι τρεχωγ με βαλιτσεσ μαιευτηριου κακακακακακκαα

dZJip3.png

κοριτσια ο μπεμπης μας βγηκε απο την μοναδα και μπηκε στην απλη παρακολουθηση

σημερα τον πηραμε αγκαλια

αυριο θα τον ταισουμε

μαγικες στιγμες

ξερω για οσους τραβανε το λουκι τους στο σπιτι ισως να μην φιανεται τοσο ρομαντικο,αλλα για μας που περιμεναμε δυο εβδομαδες για αυτη την στιγμη

δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω

σημερα αισθανθηκα μια απεραντη ευγνομοσυνη για αυτο το πλασματακι και το μυαλο μου γεμισε με μελλοντικες ευτυχισμενες στιγμες

ερωτας κοριτσια........

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dZJip3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!

Το φυσαλιδάκι γέννησε δηλαδή?

Μπράβο κοριτσάρα, να την χαίρεστε! Να είναι γερή, δυνατή και καλότυχη! Να αγαπάει και την μεγάλη της αδερφή.

Μάρα μου και Newmummy σας εύχομαι με έναν πόνο. ολα θα πάνε περίφημα και να δείτε που θα αναπολύται τις στιγμές του τοκετού. Αντε Βανιλάκι σε περιμένουμε και εσένα στο κλαμπ των νέων μαμάδων με αρχηγό προφανώς το Smoutsaki μας.

Εγώ απολαμβάνω μια γαμάτη βέλγικη μπύρα. Επιτέλους, λίγο αλκοόλ στον οργανισμό μου. Οι τελευταίες δύο μέρες για εμάς ήτανε αρκετά δύσκολες. Η μικρή δεν ξεκολλάει από το στοιθος μου, κλαίει σπαρακτικά κάθε φορά που επιχειρώ να την βγάλω χωρίς να έχει κοιμηθεί. Θέλει και συνέχεια αγκαλιά. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να βγω από το σπίτι. Θέλω να οδηγήσω το μερσεντεσάκι μου, το οποίο έχω να το κάνω από τον Οκτώβρη, θέλω να βγω και να πιω μέχρι το πρωί, θέλω να κάνω σεξ! Ως πότε αυτή η στέρηση? Τελικά όλα αλλάζουνε... Την αγαπάω όμως τόσο πολύ...............................είναι η ζωή μου....................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...