Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

η κορη μου εκοψε την πιπιλα 2 μηνες πριν γινει 4 ετων.δε την εκοβε με τιποτα.τι ειδικα παραμυθια τι ιστοριες τι πιπιλονεραιδες που αφησαν δωρα εξω απο την πορτα τι κομενες πιπιλες τι ποντικια που τρωνε πιπιλες ΤΙΠΟΤΑ! μια μερα κιεγω ανοιγω το γιου τουμπ κ εγραψα στην αναζητηση τα πιο ασχημα δοντια του κοσμου,

εβγαλε κατι κοτσοδοντιδες με μαυρα δοντια με στραβα με μισα δοντια κλπ

και της ειπα.αν ξαναπαρεις πιπιλα ετσι θα γινουν τα δοντια σου:tongue: ηταν η τελευταια μερα που ειχε πιπιλα.το ιδιο βραδυ την εκοψε κ ουτε την ξαναζητησε

ο μικρος γινεται 3 τον ιανουαριο κ ακομα εχει κολλημα με την πιπιλα.χειροτερο απο οτι ειχε η ραφαελα.αυτη την ηθελε μονο για τον υπνο κ την ημερα δε την επαιρνε καθολου.αυτος την εχει μερα νυχτα:roll: μια φορα μονο καταφερε να κοιμηθει χωρις πιπιλα αλλα ξυπνησε λιγο αργοτερα κ ουρλιαζε.

τελος παντων μια φορα μου ειπε μια γνωστη που με ειδε εξω με τον αλεξανδρο ''καλε ακομα πιπιλα εχει''

και της λεω ''θα την κοψει.εχεις δει ενηλικο με πιπιλα η παμπερς?αργα η γρηγορα ολα τα κοβουν!''

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Δήμητρα, πλάκα έχεις....σίγουρα είσαι ψαράκι; πολύ χύμα και τσουβαλάτα τα λές!!!! Καλέ, τι θα γίνει; πότε γεννάς; Τι σου λέει η κουκλίτσα σου; Θα βγεί...Άντε!Άντε!Με το καλό!!!

Βρε κορίτσια, προχθές πήγαμε για καφέ 1η φορά. Ο μπεμπίνος ήταν ήσυχος για κανά 2ωρο, δηλ. ήπιαμε τον καφέ μας άνετα. Και ξέρετε με τι κόλλησα εγώ; στεναχωρήθηκα οτι το ταλαιπωρώ το παιδί και αισθανόμουν ενοχές που τον πήγα σε καφετέρια.!!! Το είχατε πάθει εσείς αυτό μετά την σαράντιση; Παιδί μου για στεναχώρια μιλάμε. Είχαμε βγει με την μικρή μου αδερφή που έκανε μια μπουμπού πριν από εμένα και μου είπε οτι είναι φυσιολογικό που αισθάνομαι έτσι, αλλά δεν πρέπει να συνεχίσω να σκέφτομαι έτσι γιατί θα κλειστώ μές στο σπίτι και όταν θα είναι να πάω για δουλειά θα έχω ψυχολογικό πρόβλημα που θα αφήνω το παιδί..εσείς τι λέτε;

Σμουτσάκι τώρα το είδα! Καλέ, τις ίδιες ώρες ξυπνάμε!!!!:wink::wink::wink:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστακια μου καλα σου ειπε δε πρεπει να σκεφτεσαι ετσι.φυσικα δε θα το εβαλες το μωρο μεσα στην καπνιλα κ τα τσιγαρα.αυτα την καταβρισκουν στην βολτα μην ανησυχεις!

ψαρακι ειμαι καλε αλλα εχω ωροσκοπο καρκινο:tongue:

εχω ΠΗΤ 3/11 μπαινω στον ενατο καλε σε 5 μερες

η μαια μου μου ειπε οτι με τιποτα δε γεννησω στην ΠΗΤ.στανταρ πολυ πιο νωρις

Holy Diver

Pastakia μου εγω ειχα λιγες τυψεις αλλα μου το ελεγε και η παιδιατρος να την βγαζω και γενικα να φευγω μην μενω μεσα .Παιζει πολυ σημαντικο ρολο η ψυχολογια μας .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καπνίλα και τσιγάρα στο δικό μου το παιδί; Στον πρίγκηπά μου; Στον πασά μου; Στο απόλυτο μελαχροινο αρσενικό που βγήκε (όπως έχουμε ξαναπεί) γιατί ο SAKIS γέρασε και έχει και οικογένεια; ΄Βρε, εδώ δεν καπνίζω ούτε εγώ ούτε ο άνδρας μου!!!! και όποιος καπνίσει δίπλα στο παιδί....Τον σκίσω!!!!(Δημητρούλα μου, σε κάλυψα;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ θα γεννήσεις νωρίτερα και θα χάσουμε την σύμβουλό μας!!!! Αλλά, βλακείες λέω, άντε να γεννήσεις εσύ με το καλό και άσε μας εμάς!!!! Να βγεί η υποψήφια νύφη μου, βρε!!! Πάτρα έρχεστε;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι, βρε φαίρυ μου, αλλά σας έπιανε και το οτι μπορεί να του συμβεί κάτι κακό, άν βγει από το σπίτι; ΠΩ ΠΩ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. Θα πω στον άνδρα μου να πάμε καμμιά βολτούλα again, γιατί δεν με βλέπω καλά.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

παστακια παλι θα μπαινω μην ανησυχεις.σιγα μη σας κανω τη χαρη και δε μπω:tongue::tongue:

σαν τι θα παθει το μωρο αν βγει εξω???θα του δωσουν μπομπα ουισκι?ξεκολααααααααα

εμεις ερχομαστε πατρα εσεις γερμανια ερχεστε?:tongue::tongue:

Holy Diver

Ερχόμαστε-ερχόμαστε!!!

Χάνω εγώ τέτοια συμπεθέρα; Ξέρεις εμείς οι Πατρινιοί είμαστε μουρλοί!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάω να ταίσω τον ΑΠΟΛΥΤΟ και τα λέμε after!!!!

Φιλάκια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

MARSOLAN

http://www.apotheke-online-internet.de/advanced_search_result.php?keywords=MILUPA%20APTAMIL%201%20EP

ελπιζω να ξερεις γερμανικα

λοιπον το βρηκα με 19 ευρω τα 800 γρ.κ εξοδα αποστλης εκτος γερμανιας σε οποιαδηποτε χωρα της ευρωπης 10 ευρω.εβαλα για δοκιμη 5 κουτια μεγαλα απταμιλ και μου τα εβγαλε 97 ευρω

50 ευρω φθηνοτερα δηλαδη απο οτι αν αγοραζες 5 στην ελλαδα

Δημητρουλα,ευχαριστω...πολυ καλυτερη τιμη δεν το συζητω.Γερμανικα ξερω πολυ καλα...τι τα πηραμε τα ρημαδια τα πιστοποιητικα:tongue:...απλα εχω 10 χρονια να τα μιλησω και κολλαω λιγο στα προφορικα,καλα να συνεννοηθω για καθημερινα πραγματα τα καταφερνω ..αλλα στο διαβασμα και στο γραπτο ειμαι πολυ καλα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλά Δήμητρα με έκανες και έκλαψα από το γέλιο, καλή η ιδέα με τα δόντια θα την έχω υπόψη αν δεν την αφήνει και ο δικός μου. Ξέρω και εγώ μεγάλη την άφησα την πιπίλα αλλά εγώ ήθελα να τονίσω την συμπεριφορά της αδερφής του άντρα μου και όχι το ότι το παιδί έχει ακόμα πιπίλα. Εκεί που είναι καλά τα πράγματα το λέει και κοκορεύεται εκεί που δεν είναι το βουλώνει.

Παστάκια δεν υπάρχει κανένας λόγος να στεναχωριέσαι εγώ κάνω το αντίθετο και καμιά φορά στεναχωριέμαι. Δηλαδή επειδή το πατρικό μου είναι δίπλα στο σπίτι μου και δίπλα στην πλατεία, αφήνω τον μικρό στους γονείς μου και πάω για καφέ και μετά στεναχωριέμαι που το παιδί είναι όλη την μέρα μέσα από σπίτι σε σπίτι. Και τον παίρνω μαζί μου κάποιες φορές για να πάρει τον αέρα του όσο ο καιρός κρατάει γιατί από τον χειμώνα ξέχνα το. Να προσπαθείς να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην αφήσεις το γνωστό σύνδρομο που έχουν οι γυναίκες με τα παιδιά τους να σε επηρεάζει. Και στην δουλειά θα γυρίσεις και θα χρειαστεί να κάνεις πράγματα που δεν θα περιλαμβάνουν το μωρό πρέπει να έχεις την δύναμη να το αφήνεις γιατί δεν είναι καλό να είναι κολλημένο πάνω σου όλη την ώρα. Κυρίως για το μωρό , πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες . Ειδικά εμείς που έχουμε αγόρια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Και να σκεφτείς rosebaby όταν έμαθα οτι θα είναι αγόρι πήρα μία κρύα, γιατί μου αρέσουν πολύ τα κοριτσάκια....Αλλά τώρα; Μέχρι και το αυγό του, έχουμε πει θα του πηγαίνω έξω από την πύλη στο στρατό, όπως έκανε μία μάνα εδώ στον Άραξο και την κοροϊδεύαν!!!!ΠΩ ΠΩ θα γίνω κατίνα εντελώς!!! "ο γιόκας μου; δεν υπάρχει άλλος"!! ΠΩ ΠΩ θα γίνω σαν αυτές που κορόιδευα!!!!ΠΩ ΠΩ.....πλάκα πλάκα μία κρυα θα πάρω όταν φύγω για δουλειά!!!! Καλά που παίρνει το 9μηνο ο άνδρας μου (είναι στο δημόσιο) και θα κρατήσει αυτός το παιδί το πρωι και θα ξέρω οτι θα είναι αυτός μαζί του....ΕΥΤΥΧΩΩΩΩΩΣΣΣ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακια παλι θα μπαινω μην ανησυχεις.σιγα μη σας κανω τη χαρη και δε μπω:tongue::tongue:

σαν τι θα παθει το μωρο αν βγει εξω???θα του δωσουν μπομπα ουισκι?ξεκολααααααααα

εμεις ερχομαστε πατρα εσεις γερμανια ερχεστε?:tongue::tongue:

Ρε Δήμητρα, μην με παρεξηγείς, από απορία θα σε ρωτήσω. Αλήθεια, πως και Γερμανία εσείς; Είσαστε μόνιμα απ'ό,τι καταλαβαίνω, ε; Ήσαστε Ελλάδα και πήγατε ή μεγαλώσατε εκεί;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ωχ παστάκια μου δεν σε βλέπω καλά, δούλεψε το όσο είναι νωρίς. Τα παιδιά είναι παιδιά και δεν πρέπει να αντικαταστούσαμε πράγματα. Τα αγόρια ειδικά θέλουν διαφορετική μεταχείριση και κυρίως το πρότυπο του πατέρα από μια ηλικία και μετά. Εμείς πρέπει να έχουμε την δύναμη να κάνουμε πίσω από ένα σημείο και μετά για να έρθει ο ρόλος και το μοντέλο του πατέρα. Ξέρεις πόσες φορές πριν κάνω παιδί έλεγα τι θα κάνω αν το παιδί μου είναι αγόρι? Εγώ ξέρω από κορίτσια, εκεί λοιπόν είναι που πρέπει το ζευγάρι να έχει καλή επικοινωνία και να εμπιστεύεσαι τον άντρα σου. Οπότε εσύ κάνεις πίσω και ο πατέρας αναλαμβάνει να δώσει τα φώτα του.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ρε Δήμητρα, μην με παρεξηγείς, από απορία θα σε ρωτήσω. Αλήθεια, πως και Γερμανία εσείς; Είσαστε μόνιμα απ'ό,τι καταλαβαίνω, ε; Ήσαστε Ελλάδα και πήγατε ή μεγαλώσατε εκεί;

καλε τι να παρεξηγησω:tongue:

6 χρονια μενουμε εδω.και θα μεινουμε για αλλα 66 οπως το κοβω με την κατασταση στην ελλαδα

παντως αυτο το οιδιποδειο με τους γιους ειναι αλλο πραγμα...

ο δικος μου εχει κολλησει πανω μου.αν ξυπνησει το βραδυ απο κανενα ονειρο κ παει ο αντρας μου του λεει ''φυγε μπαμπα θελω μαμα'' και κλαιει ειναι ικανος να σπαραξει στο κλαμα παρα να τον παρει αγκαλια ο μπαμπας του να τον φερει μεσα.πρεπει ντε κ καλα να παω εγω:evil: εμενα αναγκαστικα εμαθε γιατι δεν εχω κ που να τα αφησω κ τον μπαμπα τον βλεπει 3 ωρες τη μερα.εκτος απο τα ρεπο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...