Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ροουζ,κι εγω πιστευω στο ματι με την εννοια της κακης ενεργειας που μεταφερεται απο ανθρωπους που εχουν ζηλια αλλα και απο ανθρωπους που θαυμαζουν κι ολη η ενταση ερχεται πανω στο αντικειμενο ή υποκειμενο του θαυμασμου.

Καλα εκανε και το ξεματιασε το παιδι ο μπαμπας σου...με τα λογακια αυτης της προσευχης(οποια ξερει ο καθενας) ηρεμουν τα μωρακια!

Μπραβο που βρηκες φουστανακι πιο ταιριαστο σε εσενα.Με το καλο να το φορεσεις και να το χαρεις

φαιρυ,ησουν ωραιοτατη...απλη και γλυκια!Καλα το Ανδριανακι με την πεταλουδιτσα της στα μαλλια,μια γλυκα.

Σχετικα με τις κρεμες...Εγω θα δωσω στην μικρη βιολογικες κρεμες χωρις ζαχαρη,τις γερμανικες Holle,οι οποιες εχουν demeter πιστοποιηση και γινονται με το γαλατακι που πινουν τα μωρα.Εχει και μπισκοτα για μωρα χωρις ζαχαρη!Επειδη δεν κυκλοφορουν στην πολη μου θα τις παραγγειλω απο Γερμανια.Ειναι παμφθηνες και εχουν μεγαλη ποικιλια.Κι εννοειται την φρουτοκρεμα θα την κανω με αλεσμενα φρουτα εποχης χωρις καμια προσθηκη γλυκαντικου.

Με την παιδιατρο συζητησα μηπως και δεν της εδινα καθολου ρυζαλευρα κλπ αλλα μου ειπε οτι το παιδι δεν εχει προβλημα παχυσαρκιας οποτε να μην την στερησω αλλα συμφωνησε στις βιολογικες εννοειται.

Επισης τωρα που θα αλλαξουμε γαλα και θα μπουμε 2ης βρεφικης θα της δωσω στανταρ βιολογικο και θα ρωτησω την γιατρο μηπως μπορω να της δωσω και κατσικισιο.

Ελπιζω να το επιτρεψει γιατι ειναι πολυ καλυτερο.

Στην ηλικια αυτη ειναι που σχηματιζονται λιποκυταρρα και ο οργανισμος θυμαται...οποτε καλο ειναι η ζαχαρη να εκλιππει.Οταν μεγαλωσουν θα τρωνε γλυκο με μετρο,τωρα δεν χρειαζεται να συνηθιζουν σε βλακειες!

Και ναι η ζαχαρη χρειαζεται για τον εγκεφαλο αλλα οχι η κατεργασμενη αλλα τα σακχαρα και η φρουκτοζη των φρουτων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρσολάν μου σε βρίσκω τρομερά διαβασμένη, σου είπε η γιατρός ότι θα αρχίσεις το ρυζάλευρο ? Εμείς θα πάμε αυτή ή την άλλη εβδομάδα ανάλογα λόγω βάφτισης και θα τον ρωτήσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κορίτσια...'οπως βλέπετε μεγάλες ώρες εμείς....

Διάβασα πιο κάτω και έχω απορία :βιολογικές κρέμες...τι είναι αυτό; χωρίς ζάχαρη; από Γερμανία; Ρε παιδιά σίγουρα; Αν είναι τόσο καλές να ρωτήσω, όταν έρθει και η δική μας η σειρά την γιατρό.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημέρα, καλά σμουτς το γάλα θα μοίραζες και ήσουν ξύπνια τέτοια ώρα ? καλά και εγώ κατά τις 2 και κοιμήθηκα αλλά όχι εξ αιτίας του μωρού.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ....καλε τι μεγαλες ωρες ειναι αυτες???

τι κανετε???

εμεις μολις φαγαμε και πεσαμε για νανακια!!!μετα το πρωινο παντα παιρνουμε εναν υπνακο!!!!!!!

πως πατε με τα εμβολια σας??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κορίτσια...'οπως βλέπετε μεγάλες ώρες εμείς....

Διάβασα πιο κάτω και έχω απορία :βιολογικές κρέμες...τι είναι αυτό; χωρίς ζάχαρη; από Γερμανία; Ρε παιδιά σίγουρα; Αν είναι τόσο καλές να ρωτήσω, όταν έρθει και η δική μας η σειρά την γιατρό.....

πηρα βιολογικεσ μια φορα....και δε ξαναπηρα γιατι το λυπηθηκα το μωρο

καλε μιλαμε για το υπερτατο ανοστο πρως καταναλλωση προιον που υπαρχει:tongue: μου θυμισε τη γευση απο ενα χαρτονι που ετρωγα μια φορα μικρη:lol: χωρις πλακα.μυριζει σαν βρεγμενο χαρτι δεν εχει καν γευση ειναι σα να μασας χαρτια.αηδια και φυσικα ουτε μια κουταλια το μωρο δεν εφαγε.

την φαριν λακτε και το μπισκοτο παντως τα τσακιζαν 2-2 τα πιατα:tongue:

Holy Diver

Mπορει να υπαρχει ποικιλια γευσεων στις βιολογικες , ο αντρας μου εχει παθος με τα βιολογικα και γενικα ειναι της διατροφης γιατι ηταν χρονια αθλητης .Αφου και εγκυος που ημουν μονο βιολογικα ετρωγα .Για κρεμες δεν θα ξερει σιγουρα ομως.

Εμας εχθες εκανε το τριτο της εμβολιο ,μου ειπε να κοψω την αποστειρωση , βρε κοριτσια νωρις δεν ειναι ? επισης μου ειπε το νερο να μην το ζεματαω πλεον .Και απο τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε φρουτοκρεμα και νερο .Εσεις δινατε νερο ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρακι ειναι εντελως αγευστες ολες παντως να ξερεις.υπαρχει σχετικο τοπικ στο παρεντς:P

νερο αρχισα κ εγω με τις στερεες.στην αρχη με το κουταλακι γιατι δε τους αρεσε:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ααα αποστειρωση εκοψα στο 6μηνο γιατι μετα ετσι κιαλλιως αρχιζουν και καθονται η μπουσουλανε κ ετσι βαζουν οτι να ναι στο στομα οποτε δεν εχει ουσια το αποστειρωμενο μπιμπερο πλεον

απλα τα επλενα με ζεστο νερο κ τα μπιμπερο κ τις πιπιλες

Holy Diver

Mπορει να υπαρχει ποικιλια γευσεων στις βιολογικες , ο αντρας μου εχει παθος με τα βιολογικα και γενικα ειναι της διατροφης γιατι ηταν χρονια αθλητης .Αφου και εγκυος που ημουν μονο βιολογικα ετρωγα .Για κρεμες δεν θα ξερει σιγουρα ομως.

Εμας εχθες εκανε το τριτο της εμβολιο ,μου ειπε να κοψω την αποστειρωση , βρε κοριτσια νωρις δεν ειναι ? επισης μου ειπε το νερο να μην το ζεματαω πλεον .Και απο τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε φρουτοκρεμα και νερο .Εσεις δινατε νερο ?

Φερούλα καλημέρα. Εμένα μου είπε η παιδίατρος να ξεκινήσω νερό μετά τον τρίτο αλλά δε θα το κάνω. Από τη στιγμή που το παιδί ότι χρειάζεται το παίρνει με το θηλασμό δε θα του δώσω μέχρι να ξεκινήσει στερεες τροφές. Αν όμως δε θηλάζεις ίσως πρέπει να δώσεις για μεταλλικά στοιχεία. Και έμενα μου είπε όχι βρασμένο γιατί χάνει όλες τις ουσιές που πρέπει να πάρει και είναι ασκοπο. Πάντως από τη στιγμή που βάζουν χέρια και παιχνίδια στο στόμα (εμένα έχει ήδη αρχίσει) είναι ασκοπη η αποστείρωση. Μη φοβάσαι να τη σταματήσεις. Απλά κάνε αυτό που είπε και η Δήμητρα να τα πλένεις με ζεστό νερό. Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημερουδιααα,

Δημητρα εχεις δικιο,ειναι ανοστες πραγματι αλλα εχω την εντυπωση οτι αν θες μπορεις να τις γλυκανεις με φρουτακι!

Κι εγω λεω θα δωσω:rolleyes:...ελπιζω η νεαρα να τις τρωει,ειναι και στο παιδακι βεβαια οχι μονο στο χερι μας αλλα σιγουρα θα την ξεκινησω με αυτες και θα το προσπαθησω να εξαντλησω καθε περιθωριο.

Παστακια,εδω στην Ελλαδα προωθουνται πολυ οι κρεμες της Frezyderm οι οποιες ειναι πανακριβες,οταν στην Γερμανια το κουτι 400γρμ εχει μονο 2,76 ευρω.

Γιατι λοιπον να τα σκασω στην αντιπροσωπεια της Ελλαδας που τωρα αρχιζει να υποστηριζει τα πιο free απο συντηρητικα ποιοντα κι οχι μια μαρκα που στην Γερμανια εχει τοσα χρονια που καταναλωνεται???

Υπαρχουν και οι hipp,Aγγλικες που εκει τις βρισκεις σε καθε σουπερμαρκετ κι εδω ειμαστε αντε γεια σε ολα.

Αν συγκρινεις τα συστατικα του γαλακτος της Μιλουπα,το Απταμιλ που πινει η μπεμπα μου(και θεωρειται απο τα καλυτερα γαλατα) και του γαλακτος της holle...εεε,καμια σχεση.Το πρωτο ειναι τιγκα στην ταυρινη και τα σχετικα,το δευτερο ζητημα να εχει καποιο προσθετο!!

εμεις ξεκιναμε αρχες Νοεμβρη που θα ειμαστε 5.5 μηνων και τοτε θα κοψω και την αποστειρωση.Η γιατρος μας ειναι της αποψης οτι τοτε θα αρχισουμε και νερο.

Ροζουλα,μην νομιζεις....ακομη μαθαινω,διαβαζω βιβλια σχετικα με την διατροφη των μωρων,τωρα θα παραγγειλω κι ενα ακομη με καινουργιες προσεγγισεις στον τροπο διατροφης.Καλα δεν σημαινει οτι τα υιοθετω κι ολα...αλλα τα περισσοτερα ειναι σωστα.Και δεν θελω να κανω τα λαθη των γονιων μας που στην πλειοψηφια της γενιας μας μας εδιναν πολυ φαγητο κι οχι παντα καλο(η θεια μου ας πουμε μεγαλωσε τα ξαδελφια μου με τα βαζακια ετοιμης τροφης GErber:confused::confused:)

Κατα τα αλλα???Ολα καλα κοριτσακια???Τι κανουν τα μικρουλακια σας???

μαρσολαν ναι αν θες βαζεις φρουτο μεσα αλλα κ παλι ειναι αναλογα το μωρο.μερικα τρωνε μερικα οχι.(οπως τα δικα μου που οτι κ να εβαζα μεσα αν δεν ηθελαν ενα φαγητο δε το ετρωγαν με τιποτα.ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΙΚΑ:evil:)

οσο για το απταμιλ εχεις δικιο.θεωρειται απο τα καλυτερα κ γω τετοιο εδινα αλλα αν δεις συστατικα θα φριξεις.γιαυτο θελω να θηλασω αυτη τη φορα κ μακαρι να μπορεσω μεχρι 10 μηνων κ μετα να αρχισω κατσικισιο.

hipp μη παρετε εχουν ακουστει διαφορα για την ποιοτητα της .οπως και της νεστλε.

μπορειτε να παραγγειλετε απο γερμανικο σαιτ παντως κρεμες η γαλατα κ να σας βγουν πολυ φθηνοτερα.εδω το απταμιλ κανει 13-14 ευρω τα 900 γρ.:roll:

Holy Diver

Δημητρα,ξερεις κανενα σαιτ απο Γερμανια με οικονομικα μεταφορικα για το Απταμιλ 1???Το επαιρνα παμφθηνο απο Αγγλια αλλα για 5 κουτια που θελω ακομη μου βγαινει ιδια τιμη με Ελλαδα λογω των μεταφορικων(αν επαιρνα 15 κουτια πχ δεν θαηταν προβλημα γιατι τα μτφ ειναι ιδια)

Εδω εχει 29 ευρω τα 900 γρμ...ελεος!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...