Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αν εμεινες τωρα καγκελο που να ηξερες και τα παντα γιαυτο το τσοκαρο.πραγματικα δε της αξιζει να ειναι μανα με τιποτα.

τι να πρωτοθυμηθω δε ξερω.το ΜΟΝΟ πραγμα που την ενδιαφερει ειλικρινα ομως ειναι πως θα ντυθει πως θα βαφτει και πως θα βγει εξω να βρει γκομενους.τιποτε αλλο.και το παιδι το κρατησε τοτε επειδη ημουν εγω εγκυος στην μεγαλη.απο τη ζηλεια της το εκανε γιατι οταν ειμαι εγκυος ειπε ''εσυ θα κανεις παιδι κ εγω οχι?θελω και γω!'' και 1 μηνα μετα εμεινε εγκυος.εχει κανει ενα σωρο εκτρωσεις και πριν και μετα απο αυτο.η τελευταια ηταν 14 αυγουστου και τον 15αυγουστο πηγε και στην εκκλησια να προσκυνησει την παναγια!οχι επειδη ειναι καλη χριστιαννη αλλα επειδη γουσταρει τον γιο του ψαλτη .

και δεν ειμαι καθολου υπερβολικη...

εχω μαλωσει μαζι της γιατι ειπε την εξης θεικη ατακα ''πως ειναι ετσι η ραφαελα???εγω το παιδι μου δε θελω να ειναι τοσο απαισιο με τετοια τεραστια μαγουλα.και παλι καλα που εκανα γιο τελικα.τα κοριτσια γινονται ολα πουτανες''

αυτο εγινε προπερσι.συνανταει κ στο δρομο μια παλια της συμμαθητρια και ηταν και η ραφαελα διπλα κ της λεει ''η κορουλα σου ειναι?'' και λεει η κουνιαδα μου ''ρε πας καλα?εγω σε εβρισα?εσυ γιατι με βριζεις?''

αυτο ηταν ...ποιος ειδε τον χαρο και δε φοβηθηκε...ημασταν εγω αυτη η πεθερα μου και η κορη μου.μεχρι να παμε σπιτι των πεθερικων μου την εβριζα στο δρομο.τι πουτανακι την ειπα τι βρωμιαρα τι σκυλα τι φορεα ηπατιτιδας και ειτς τι μις μικροβια και τσοκαρο και και και....κιχ δεν εβγαλε ουτε αυτη ουτε η πεθερα μου

μπαινουμε σπιτι πεταω και τις σακουλες στο πατωμα με τα ψωνια.εσπασαν οι μπυρες τα ειπα στον αντρα μου ολα κ την επιασε απο το λαιμο κ την κολλησε στον τοιχο. σημαδια εμειναν τα χερια του στο λαιμο της

πολυ το χαρηκα :rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια...τι κανετε???τα μπεμπακια σας πως ειναι???

εμεις ετοιμαζομαστε για το δευτερο εμβολιο....ευχομαι να το αντιμετωπισει οπως το πρωτο;)

Καλε μην συγχιζεστε με τις κουνιαδοσυνιφαδες,,,,παντου υπαρχουν αυτα!!!

εγψ ευτυχως κουνιαδα δεν εχω ...ουτε συνιφαδα προς το παρον!!!!!!!οταν θα αποκτησω ....τα μπεμπακια μου θα εχουν ξεπεταχτει και θα ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ:!:

τι καιρος και αυτος ...το πρωι πρωι που ξυπναει κανει ψυχρουλα....μετα το μεσημερακι ζεστη (αλλο φορμακι)και το βραδακι επανερχομαστε στο πρωινο:tongue:

πηραμε και παπουτσακια και σε καθε εξοδο του τα φοραω(σπορτεξακι ασπρο)με τζινακι και φουτερακι με κουκουλιτσα.....καλα ε ενας ΓΛΥΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:P;)!ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΩ:tongue::tongue:!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

:shock::shock:Εγω ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ μου δεν θα πηγαινα στο γαμο!!!Θα εβρισκα μια δικαιολογια βαρβατη για τον γιο μου....του τυπου εκανε το εμβολιο και ειναι πολυ ανησυχος......

Ακου κει δεν ηρθαν να δουν το μωρο ...και θα πηγαινα να τους συναντησω κιολας!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα Κοριτσακια μου,

Νιου,παστακια,βανιλιτσα ευχαριστω πολυ και εσας για τις ευχες δια την συμπληρωση των 32 ετων απο την γεννηση μου,χαχαχα...πω,ρε παιδια...νιωθω σαν 16 μιλαμε,αληθεια..

και δεν ειναι μονο επειδη ειμαι παρικυκλωμενη απο εφηβακια (βασικα παιζει κι αυτο τον ρολο του,τωρα που το σκεφτομαι:tongue:)!!!

εγω ρε κοπελες νευριαζω πολυ με τις χαζομαρες που μου λενε κι ακουω γυρω μου περισσοτερο.Καλα δεν παιζει να ακουγα τις κακιες της κουνιαδας της Δημητρας....θα γινοταν ο 3ος Παγκοσμιος και θα το καταλαβαινατε απο τις βομβες που θα ειχαν στοχο εκεινη.Καλα ρε Δημητρα που τα ψωνισες αυτα τα ατομα κοπελα μου????Οπως επισης δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω χωρις απαντηση κακιες ατομων που το παιζουν ξερολες

πχ...με ρωταει ενας κατα τα αλλα αγαπημενος ξαδελφος,με τον οποιο εχουμε καλες σχεσεις ποτε θα βαφτισω την μικρη.

Του απαντω κι εγω...12 Ιουνιου,το 3ημερο του Αγ.Πνευματος.

Η αντιδραση του???Καλα,τι πατε και τα βαζετε στα 3ημερα,και χαλανε τα 3ημερα του κοσμου,κι εμεις θα θελόυμε να παμε για μπανιο...ετσι κι ο αδελφος μου,ειχε βαλει τους αρραβωνες του σε 3ημερο αργιας κι εγω τον εκραξα κλπ κλπ

του απαντησα λοιπον οτι αν θελει να μην ερθει,δεν προκειται να παρεξηγηθω κι οτι οπως ολοι κοιτανε την παρτη τους ετσι θα κοιταξω κι εγω τι βολευει εμενα κι οχι τον καθενα ξεχωριστα.

Του ειπα με καλυμμενο τροπο...χεστηκα ρε φιλαρακι αμα δεν ερθεις...φαντασου δηλαδη να μην ησουν και συγγενης,και να ησουν ασχετος.Και το ελεγε ενας ανθρωπος που δεν δουλευει καν,ειναι εισοδηματιας και εχει την ευκαιρια να παει οποτε γουσταρει για μπανιο...δεν ειναι και κανενας βαρια εργαζομενος που θελει ενα 3ημερο να ξεφυγει,οποτε του δινεις κι ενα δικιο.

Η γυναικα του δε,με την οποια επισης τα παμε καλα, κι εχουν ενα κοριτσακι 7 μηνων...με ρωταει ποτε αρχιζουμε εμεις κρεμες.Της λεω αρχες Νοεμβρη.Τι θα της δωσεις,οτι σου πει η παιδιατρος εεε???Λεω εγω...θα παρω βιολογικες χωρις ζαχαρη οτι και να πει η παιδιατρος!!Ααα,μου απαντα...η ζαχαρη στις κρεμες ειναι απαραιτητη για τον εγκεφαλο των μωρων γι αυτο οι γιατροι δινουν nutricia και milupa:confused:,εσυ θα κανεις του κεφαλιου σου???

Η απαντηση μου ηταν οτι το μωρο μου θα παρει σακχαρα απο τα φρουτα του κι οχι απο τα χιλια δυο υποκαταστατα που χωνουν στις κρεμες για γλυκαντικα.Εσυ δωσε οτι σου πει η γιατρος σας...εγω το εχω ψαξει πολυ και θα φροντισω η γιατρος μας να καταλαβει τι θελω για το παιδι μου.Εννοειται η γιατρος μας δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!!!!

Ολοι με το μακρυ και το κοντο και χωρις να το εχουν ψαξει ή να μπορουν να το τεκμηριωσουν απο ερευνες.Γιατι αν μου το πει καποιος που εχει ψαξει το καλυτερο ναι,να τον ακουσω....αλλα την εξυπναδα του καθενος που το παιζει ο σουπερ-ντουπερ γονιος...εεεεεε,οχι δεν την δεχομαι!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια εμεις πηγαμε την βολτουλα μας στα τζαμπο και περασαμε πολυ ομορφα , αγορασαμε και κατι μπιχλιμπιδοβλακειες και στανιαραμε χιχιιχιχ.

Ζουζουνακι εμεις καναμε την εξεταση ισχυων στο νοσοκομειο μολις γεννηθηκε . Την ξανακανουν αυτη την εξεταση ?

Δημητρα , καλα βρε κοριτσι μου που τις βρισκεις τετοιες τυπισες , δηλαδη εγω πραγματικα μολις τις μυριστω φευγω μακρια , δεν πα να λενε σιγα μην πεσω στο επιπεδο τους .Προσπαθησε να μην εχεις επαφη μαζι τους .

Μαρσολαν πες στην κυρια οτι και η μπεμπελακ ηταν και γαμω της κρεμες καποια εποχη και την εδιναν ολοι οι γιατροι και ομως την απαγορευσαν γιατι παχαινε τα παιδια ( αν θυμασαι γινοντουσαν ενα λαιμος σωμα απο το παχος)Κοριτσια εμεις(εγω και η αδελφη μου ) δεν φαγαμε τετοιες κρεμες αν δωσω στην κορη μου θα μιλαμε μια φορα την εβδομαδα μονο .

Μαρσολαν πες μου για τις φυτικες με ενδιαφερει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy δυστηχως την εχω κουνιαδα!αναγκαστηκα την τρωω στη μαπα οποτε παω ελλαδα αλλα παντα μαλωνω μαζι της.δε μπορω να κρατηθω κ ας ειναι κ τα πεθερικα μου μπροστα

Holy Diver

Καλα εγω με το που θα την εβλεπα θα πηγαινα σε αλλο δωματιο , ουτε που θα την κοιταζα .Εκνευριστικα παρα πολυ μ αυτα που διαβασα .δηλαδη θελει ξυλο η κοπελα αλλα φαινεται οτι εχει πολλα κομπλεξ και γι αυτο πεφτει τοσο χαμηλα και τα λεει αυτα τα πραγματα .

Κοριτσάρες,χαίρομαι που είστε καλά όλες!!!!!!Εδώ εμένα μ έχει φάει η μικρή δεν προλαβαίνω να αναπνεύσω!!Γύρισα και στη δουλειά με μειωμένο ωράριο...Και προσπαθώ να κάνω φύλαξη για να μη δίνω πολύ ξένο...Θα δούμε!!Κατ άλλα μεγαλώνει και είναι πολύ καλό μωράκι!!

καλησπερα κουκλιτσες μου,δεν εχω κατσει να διαβασω τι γραφετε.

ελπιζω να ειστε ολες καλα...μου εχετε λειψει αφανταστα

εμεις ειμαστε μια χαρα,και αυριο θα παμε και για το 1ο μας τσιμπι....

θελω να δω πως θα αντιδρασει ο μουργακος μου

φιλακια σε ολες!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου, μην μου συγχύζεστε για τίποτα και για κανέναν. Δεν αξίζει τον κόπο.

Φαίρυ έβαλες φωτό από την μέρα της βάφτισης ? κάπου είδα σχόλια της νεφέλης για το φόρεμα σου και δεν ξέρω που το είδε.

Εγώ κορίτσια μου πήρα άλλο φόρεμα τελικά. Σας είχα πει ότι το πρώτο δεν ηταν έτσι όπως το φανταζόμουν. ΄Ηταν πιο αμπιγιε και εμένα δεν μου αρέσουν τόσο αυτά αλλά είχα απογοητευτεί. Τελικά με μια βόλτα σήμερα χαλαρή χωρίς το άγχος να βρω κάτι μπήκα στα bsb και το είδα. Έτσι όπως το ήθελα. Στενό και θηλυκό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πιστεύετε στο μάτι ? τι να πω ρε παιδιά πάντα είχα αυτή την απορία αν και η εκκλησία μας το παραδέχεται. Ο μπέμπης ματιάζετε συνέχεια και δεν είναι η ιδέα μου. Σήμερα το επιβεβαίωσα. Απο τις 8 προσπαθούσε το μωρό να κοιμηθεί, φαινόταν ότι κάτι το ζόριζε και εκεί που έκλεινε τα ματάκια του πετάγονταν. Ζήτησα από τον μπαμπά μου να τον ξεματιάσει γιατί εδώ και καιρό εντόπισα ότι ένας από τους ενοίκους τον ματιάζει και χωρίς υπερβολές τον κράταγε ο άντρας μου αγκαλιά και προσπαθούσε να τον κοιμίσει και στο δευτερόλεπτο που μου λέει ο μπαμπάς μου ήταν ματιασμένος από τον τάδε το μωρό γίνεται χώμα και λιώνει στον ύπνο. Τι να πω θα αρχίσω να το πιστεύω και να τον κυκλοφορώ με ματάκι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Oχι δεν εχω βαλει ακομα φωτος απο την βαπτιση , περιμενω να μου τις φερει ο φωτογραφος .Δεν εχω ουτε μια .Το φορεμα που φορουσα ηταν σμαραγδι .

Σ αυτη την φωτο που βλεπετε ειναι σε βαπτιση που εκανε ο ξαδελφος μου στο κτημα του .Ειχε και εκκλησια μεσα ηταν υπεροχο .Εκει επρεπε να κανω και την δικη μου .

Σημερα πηγαμε παιδιατρο και πηγαμε αργα, η μικρη αρχισε τα κλαματα με το που πηγε 9 μεχρι και η γιατρος την λυπηθηκε , ηθελε να κοιμηθει .Ρε παιδια πως της αρεσει η ρουτινα της . Δεν αντεχει εξω μετα τις 8 .

Ροζ μου ναι να βαλεις ενα ματακι

ροουζ παντα να του βαζεις ματακι και να το στραυρωνεις το παιδακι σου

εγω πιστευω στο ματι αλλα δεν ειμαι και υπερβολικη οπως κανουν καποιες που απο το πρωι μεχρι το βραδυ ξεματιαζονται

76IGp3.png

και εγώ πίστευα αλλά πάντα έλεγα άντε μωρέ σύμπτωση ήταν. Αλλά το σημερινό ήταν φως φανάρι. Βάζω όταν το θυμάμαι αλλά μου την σπάει γιατί το ένα ματάκι που έχω είναι αυτό που ήταν μέσα στο πακέτο από τα pampers που ήρθε με κούριερ , αυτό έχει μάτι από την μια μεριά και πάντα γυρίζει. Μετά έχω ένα χρυσό αλλά είναι τόσο λεπτοκαμωμένο που φοβάμαι μην το χάσω έτσι όπως πιάνω το μωρό. Αλλά αν είναι να έχουμε τα σημερινά θα το βάζω και ότι γίνει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...