Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια !!!!

Δημητρα μου με τοσο τρεξιμο με τα παιδια , που να τρεχεις μετα μονη στον διαδρομο χαχαχαχα .

Εμας σημερα μας ειπαν κατι για διακοπη ρευματος και σκεφτομαι να παρω την μικρη και να βολταρω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια

ελειπα για 8 μερες και δεν εχω διαβασει το καφε μας

ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα και τα μωρακια μας φυσικα

εγω ημουν στους γονεις μου για 5 μερες και 3 στα πεθερικα μου

κοριτσια ,δεν ξερω πως να συνεφερω το μπεμπη,ειναι απο χθες ολο εκνευρισμο

και ηταν τοσο ηρεμο παιδακι........αλλα τον ταραξαν

οσο ημασταν στους γονεις μου εφτιαξε και ενα προγραμμα,κοιμοταν απο τις 11-12 και ξυπνουσε στις 6 το πρωι.................θεικο.............ειχα να κοιμηθω ετσι ,απο τον 4 μηνα τις εγκυμοσυνης

οταν πηγαμε στα πεθερικα μου,.................................................

κοριτσια,ενα θα σας πω ,κοιματαν το παιδακι και το ξυπνουσαν για να το παιξουν και οταν βαριουνταν ή ειχαν δουλεια-γιατι πηγαμε για τον γαμο της αδελφης του αντρα μου-τον παρατουσαν ,αυτος εκλαιγε και εγω φυσικα πελαγωνα

Μ@Λ@ΚΙΣΜ@Ν@Σ

ενω δεν ειχαν ερθει ουτε στο μαιευτηριο να τον δουν ,ουτε μετα στο σπιτι,τον αντιμετωπισαν σαν παιχνιδι,οχι σαν ανθρωπο,με αναγκες και προβληματα

μεχρι που μου ειπαν οτι δεν τον μεγαλωνω σωστα γιατι τον αφηνω και κλαιει,ενω τα δικα της τα παιδια,δεν τα αφηνε και κλαψουν ποτε

εγω φυσικα,απλα δεν τον προλαβαινα ,στην ετοιμασια του γαλακτος,μεχρι να φτιαξω το μπουκαλι,εκλαιγε αυτος,γινομουν εγω η ασπλαχνη μανα.............ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

αντε σας ζαλισα,τι φταιτε κι σεις με αυτο το σοι που εμπλεξα εγω

λοιπον σας φιλω ολες γλυκα και οταν θα αλλαζετε τις πανες ,δωστε ενα φιλακι στην πατουσιτσα απο μενα :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

τι εκανες και εσυ μαζι τους 3 μερες ? πηγαινε ενα μισαωρο και φυγε μετα .Μην τους ακους ολο βλακειες λενε , ποσο με τσαντιζουν.

Παντως και μενα γινεται χαμος αν της χαλαω το προγραμμα της , εχθες που ημουν ολη μερα εξω ,δεν εφαγε γιατι ηθελε να κοιμηθει .Δεν μπορουσα να την συνεφερω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τι εκανες και εσυ μαζι τους 3 μερες ? πηγαινε ενα μισαωρο και φυγε μετα .Μην τους ακους ολο βλακειες λενε , ποσο με τσαντιζουν.

Παντως και μενα γινεται χαμος αν της χαλαω το προγραμμα της , εχθες που ημουν ολη μερα εξω ,δεν εφαγε γιατι ηθελε να κοιμηθει .Δεν μπορουσα να την συνεφερω .

τι να εκανα,να τον φερω πισω σε μια μερα απο την καρδιτσα?

ειπα κι εγω οτι αν κατσουμε 3 μερες δεν θα κουραζοταν τοσο πολυ,γιαιτ το ταξιδι για τοσο μικρο παιδι ,ειναι αρκετα μεγαλο......εξαλλου ο αντρας μμου επρεπε να ηταν απο την πεμπτη εκει για το κρεββατι

εντωμεταξυ κι αυτον τον ετρεξαν οσο δεν φανταζεσαι,ολο το πρωι τον ετρεχαν με δουλειες και το βραδυ γλενταγαν.........τριημερα γλεντια

ενω οταν παντευομασταν εμεις πριν απο 8 χρονια,οποιο εθιμο και να θελαμε να τηρησουμε,ειμασταν οι επαρχιωτες,οι προσκωλημενοι στις παραδοσεις,ενω αυτοι εμεναν στην αθηνα και δεν τα ηξεραν αυτα

μολις ξαναγυρισαν στην πατριδα τους,ενα χωριο ,εις το βουνον ψηλα εκει,επαψαν να ειναι αθηναιοι ,και επρεπε να τηρησουν ολες τις παραδοσεις..........................καλοοοοοοοο???????????????

ΓΚΕΛΥ

πωπω ζουζουνακι παλι συγχιστηκα πρωι πρωι!!!

γιατι δε τις εβρισες ρε συ τις μαλακισμενες σιχτιρ ηλιθιες....

εγω κοριτσια χτες πηγα τα παιδια στον παιδιατρο ΠΑΛΙ.η μεγαλη 39 πυρετο και βηχα.ο μικρος μονο βηχα.η μεγαλη εχει προβλημα 6 μηνες το χρονο με σπαστικη βρογχητιδα...μου ειπε ο παιδιατρος να παρω ιονιστη και αφυγραντηρα και τα παρηγγειλα χτες απο το ιντερνετ.ελπιζω να δουμε καποια διαφορα γιατι περσι καθε μηνα απο οκτ.μεχρι απριλιο ημασταν στον παιδιατρο με βηχα :-(

Holy Diver

Διαφημίσεις

πωπω ζουζουνακι παλι συγχιστηκα πρωι πρωι!!!

γιατι δε τις εβρισες ρε συ τις μαλακισμενες σιχτιρ ηλιθιες....

εγω κοριτσια χτες πηγα τα παιδια στον παιδιατρο ΠΑΛΙ.η μεγαλη 39 πυρετο και βηχα.ο μικρος μονο βηχα.η μεγαλη εχει προβλημα 6 μηνες το χρονο με σπαστικη βρογχητιδα...μου ειπε ο παιδιατρος να παρω ιονιστη και αφυγραντηρα και τα παρηγγειλα χτες απο το ιντερνετ.ελπιζω να δουμε καποια διαφορα γιατι περσι καθε μηνα απο οκτ.μεχρι απριλιο ημασταν στον παιδιατρο με βηχα :-(

γεια σου δημητρα,με το καλο να γεννησεις κι εσυ......

θα θελαμε πολους καφεδες για να σου εξηγησω ,γιατι ,ειχα συγκαταβατηκη συμπεριφορα απεναντι τους,εν ολιγοις,εκανα υπομονη για τον αντρα μου

κοριτσαρα,ευκαλυπτο χρησιμοποιεις?

ειχες αιθεριο ελαιο,να εχεις διαχυτη την μυρωδια στο δωματιο,ανοιγει τους πνευμονες και γινεται αποχρεψη πιο ευκολα

κανω τον γιατρο ,τωρα ,αλλα ,μεγαλο ζορι τραβατε,βρε παιδι μου

εχω κι αλλα λυση,καντα πακετα και στειλτα στην ελλαδα,στους παπουδες,σιγουρα δεν τα βοηθαει το κλιμα εκει

εχεις αποκλεισει το ενδεχομενο να ειναι αλλεργικης αιτιολογιας? κατι μεσα στο σπιτι να τα ενοχλει,τα παπλωματα,τα χοντρα ρουχα,ακομη και η μυρωδια των τοιχων,ακομη και κατι διπλα στο σπιτι σας,που επαναλαμβανεται αυτους τους μηνες?

ΓΚΕΛΥ

κανονισα και ραντεβου με τον ορθοπεδικο για τον μπεμπη

ο παιδιατρος λεει ,τυπικη διαδικασια ,για ελεγχο ισχιων

εσεις τα δικας τα πηγατε ρε κοριτσια?

και δεν δεκα μερες ξανα εμβολιο:(:(:(:(:(

ΓΚΕΛΥ

ναι ζουζουνακι γιαυτο το λογο μου ειπε ο γιατρος να παρω ιονιστη και αφυγραντηρα γιατι απομακρυνουν το 99% των μυκητων μικροβιων βακτηριων και ιων οπως και γυρη σκονη και ακαρεα

οσο για να τα στειλω στην ελλαδα ουτε λογος:tongue: ποτε δε τα εχω αφησει ουτε ενα βραδυ μακρυα μου.βασικα τωρα που το σκεφτομαι 4-5 φορες τα εχω αφησει τοσα χρονια στη μανα μου οταν πηγαιναμε ελλαδα για μερικες ωρες:P μονο στον παιδικο που πηγαινουν εκει οκ.

αλλα απαπα να τα στειλω αλλου θα πεθανω......!!!!

Holy Diver

τι να εκανα,να τον φερω πισω σε μια μερα απο την καρδιτσα?

ειπα κι εγω οτι αν κατσουμε 3 μερες δεν θα κουραζοταν τοσο πολυ,γιαιτ το ταξιδι για τοσο μικρο παιδι ,ειναι αρκετα μεγαλο......εξαλλου ο αντρας μμου επρεπε να ηταν απο την πεμπτη εκει για το κρεββατι

εντωμεταξυ κι αυτον τον ετρεξαν οσο δεν φανταζεσαι,ολο το πρωι τον ετρεχαν με δουλειες και το βραδυ γλενταγαν.........τριημερα γλεντια

ενω οταν παντευομασταν εμεις πριν απο 8 χρονια,οποιο εθιμο και να θελαμε να τηρησουμε,ειμασταν οι επαρχιωτες,οι προσκωλημενοι στις παραδοσεις,ενω αυτοι εμεναν στην αθηνα και δεν τα ηξεραν αυτα

μολις ξαναγυρισαν στην πατριδα τους,ενα χωριο ,εις το βουνον ψηλα εκει,επαψαν να ειναι αθηναιοι ,και επρεπε να τηρησουν ολες τις παραδοσεις..........................καλοοοοοοοο???????????????

Καλά άστο ζουζουνάκι, μία από τα ίδια....εδώ στη μάνα μου πήγα εχθές κι εγώ κοίταγα να θηλάσω ή να ταίσω τον μπέμπη και η μάνα μου κοίταγε να τον φωτογραφίσει με τις δύο ανηψούλες μου μαζί (2 και 3 χρονών αντίστοιχα) για να έχει φωτογραφίες ....." Κάτσε ρε μάνα να τελειώσω" "Έλα, ρε παιδάκι μου, σε πείραξα;"...."βρε, πάρε τις μπουμούδες από εδώ, θέλω να θηλάσω"..."έλα μωρέ τι σου κάνουν τα παιδάκια;" άάάάντε βγάλε άκρη....καλά στα πεθερικά μου χειρότερα...είναι ο πρώτος εγγονός και η πεθερά μου δεν παλεύεται. δεν φέρεται άσχημα, αλλά με μουρλαίνει ρε παιδάκι μου...άσε που ότι δωράκια της πάνε από την χαρά της της αρέσουν ΟΛΑ...και αυτά που είναι για πέταμα, συγνώμη κιόλας!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αχ κοριτσαρες πρεπει να παω σε πελατη

θα τα πουμε το απογευμα

γ@μ@τ@ και ηθελα τοσο πολυ να σας μιλησω με τις ωρες οπως παλια:mad::mad::mad:

σας φιλω

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Oταν ακούω τ'ετοιες ιστορίες βγάζω φλύκταινες... μώρε εγώ τα χώνω με το γάντι και δεν τολμά να μου πεί τίποτα κανείς... Με την πεθερά μου δεν έχω πρόβλημα γιατί κρατά το μικρό του άλλου της γιου και δεν πολύασχολείται με τη δικιά μου. Με τη μάνα μου όλα είναι σουπερ και κάνει ακριβώς ότι θέλω εγώ στο παιδί. Αλλά αυτή που δεν παλεύεται είναι η συνυφάδα μου με τις αμπελοφιλοσοφίες της... Θα τη μουντάρω καμια μέρα...:evil:. Ρε παιδιά εκανε εμβόλιο ο μικρός της, ανέβασε 39 πυρετό και ούτε που του έβαλε θερμόμετρο γιατί "ήταν δροσερος" ενώ το παιδί έκαιγε :shock::shock::shock:. Και δεν ήθελε να του δώσει ντεπόν γιατί είναι υπέρ της φυσικής μεθόδου για να αναρρώνει το παιδί!!! Και ύστερα είμαι εγώ η εγωίστρια που θηλάζω το παιδί μου και ξυπνάει το βράδυ:shock::shock::shock::confused::confused::confused:. Τι να πω???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καταρχην πες της οτι τα μικρα ειναι ευαισθητα και αν εχουν πολυ πυρετο μπορει να κανουν μεχρι και σπασμους ετσι πες της.ακου εκει με 39 πυρετο και το αφησε ετσι:shock:

επισης δε μπορω να καταλαβω την καινουρια μοδα τωρα που ειπες εμβολιο...

να μην εμβολιαζουν καθολου τα παιδια τους γιατι ξαφνηκα νιωθουν μια απεραντη αμφιβολια για το ποσο καλο κανουν η κακο:shock:

Holy Diver

καταρχην πες της οτι τα μικρα ειναι ευαισθητα και αν εχουν πολυ πυρετο μπορει να κανουν μεχρι και σπασμους ετσι πες της.ακου εκει με 39 πυρετο και το αφησε ετσι:shock:

επισης δε μπορω να καταλαβω την καινουρια μοδα τωρα που ειπες εμβολιο...

να μην εμβολιαζουν καθολου τα παιδια τους γιατι ξαφνηκα νιωθουν μια απεραντη αμφιβολια για το ποσο καλο κανουν η κακο:shock:

Το θέμα με τα εμβόλια έχει πολλή συζύτηση... είμαι και στο χώρο της ιατρικής και έχω ακούσει και διαβάσει πολλά... αλλά δε θα ρίσκαρα να μην εμβολιάσω το παιδί μου. Όσο για την ακατανόμαστη έδωσε ντεπόν με βαριά καρδιά αλλά φυσικά μετά από τόση καθυστέρηση δεν έπεφτε εύκολα ο πυρετός...Τι να πω ρε Δήμητρα... στεναχωριέμαι για το μικρό γιατί έχουν παιχτεί πολλές φάσεις μαζί της αλλά δε μπορώ να πω τίποτα γιατί έχουμε ήδη τσακωθεί πολύ άσχημα και αποφάσισα να είμαι πολύ τυπική μαζί τους...Δικό τους είναι το παιδί αλλά η γιαγιά το μεγαλώνει :rolleyes:. Την οποια την είχε καταβρίσει και τώρα που είναι στην ανάγκη της το πάει λάου λάου. Όμως οι εντολές, εντολές... να μην φάει πχ μουσακά γιατί είναι τηγανιτή η μελιτζάνα και δεν θέλει να τρώει τηγανιτά... Εκείνη όμως ξεχνά να το ταϊσει εντελώς :confused::confused::confused:. Αντε βγάλε άκρη!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

εχω και γω την κουνιαδα μου τετοια περιπτωση και χειροτερη

αυτη το παρατησε στους γονεις της απο 4 μηνων και τρεχει με γκομενους (αντρα δεν εχει και το παιδι ουτε ξερει με ποιον το εκανε)

το παιδι ειναι 5 ετων σχεδον και ξερει την πεθερα μου για μανα κ τον πεθερο μου για πατερα.αυτη παει μια 2 φορες το μηνα για 5 10 λεπτα σαν επισκεπτρια .προπερσι που ηταν 2.5 χρονων το παιδι κ πηγαμε ελλαδα ηρθε κ εμεινε κ αυτη στην πεθερα μου και καλα για να μας δει (να με κουτσομπολεψει ηθελε)

και το παιδι το χτυπουσε το μαλωνε γκαριζε μεσα στα μουτρα του και το φοβεριζε.μια φορα στη ζωη της επιασε να του κανει φαριν λακτε και εβαλε ενα μπρικι με νερο να βραζει κ ενω εβραζε εριξε μεσα μισο κουτι κρεμα κ το ανακατευε:shock: εκεινο εγινα σαν στοκος.αν την ρωτησεις οτιδηποτε για το παιδι της δε ξερει να απαντησει.μαλιστα πολλες φορες εχει δηλωσει οτι δεν εχει καν παιδια σε διαφορους..γκομενους...τι να σου λεω γιαυτην ειναι μεγαλη περιπτωση...οτι γεννηθηκε 2 κιλα το μωρο και αυτη φωναζε ''δε το θηλαζω θα μου χαλασει το βυζι?'' ουτε το πρωτογαλα δε του εδωσε

για να μη της χαλασει το βυζι...η οταν εμαθε οτι θα κανει αγορι που ειχε πλανταξει στο κλαμα γιατι δεν ηθελε και ηθελε κοριτσι...ειναι πολυ μαλακισμενη

Holy Diver

εχω και γω την κουνιαδα μου τετοια περιπτωση και χειροτερη

αυτη το παρατησε στους γονεις της απο 4 μηνων και τρεχει με γκομενους (αντρα δεν εχει και το παιδι ουτε ξερει με ποιον το εκανε)

το παιδι ειναι 5 ετων σχεδον και ξερει την πεθερα μου για μανα κ τον πεθερο μου για πατερα.αυτη παει μια 2 φορες το μηνα για 5 10 λεπτα σαν επισκεπτρια .προπερσι που ηταν 2.5 χρονων το παιδι κ πηγαμε ελλαδα ηρθε κ εμεινε κ αυτη στην πεθερα μου και καλα για να μας δει (να με κουτσομπολεψει ηθελε)

και το παιδι το χτυπουσε το μαλωνε γκαριζε μεσα στα μουτρα του και το φοβεριζε.μια φορα στη ζωη της επιασε να του κανει φαριν λακτε και εβαλε ενα μπρικι με νερο να βραζει κ ενω εβραζε εριξε μεσα μισο κουτι κρεμα κ το ανακατευε:shock: εκεινο εγινα σαν στοκος.αν την ρωτησεις οτιδηποτε για το παιδι της δε ξερει να απαντησει.μαλιστα πολλες φορες εχει δηλωσει οτι δεν εχει καν παιδια σε διαφορους..γκομενους...τι να σου λεω γιαυτην ειναι μεγαλη περιπτωση...οτι γεννηθηκε 2 κιλα το μωρο και αυτη φωναζε ''δε το θηλαζω θα μου χαλασει το βυζι?'' ουτε το πρωτογαλα δε του εδωσε

για να μη της χαλασει το βυζι...η οταν εμαθε οτι θα κανει αγορι που ειχε πλανταξει στο κλαμα γιατι δεν ηθελε και ηθελε κοριτσι...ειναι πολυ μαλακισμενη

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Kαλά με κάτι τέτοια αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο άδικος ο Θεός και στέλνει εκεί παιδιά και όχι σε κοπέλες που καίγονται να γίνουν μάνες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...