Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εμείς αλλάζουμε πρόγραμμα πάλι, χθες όλη μέρα δεν έφαγε καλά αλλά το βράδυ ξύπνησε 3 φορές και έφαγε από 200 γρ. Τελικό ξύπνημα στις 10 , φάγαμε 180γρ. και τώρα ξανά ύπνος ελπίζω για κανένα 2ωρο να κάτσω και εγώ λίγο. Φαίρυ ο καιρος είναι απρόβλεπτος γενικά αν θέλεις πάρε μαζί σου ένα καλσόν και αν δεις ότι πέφτει η θερμοκρασία φόρεσε της το.

Δήμητρα χρόνια το προσπαθώ να αλλάξω και να γίνω ετοιμόλογη αλλά νομίζω ότι με αυτό γεννιέσαι τελικά. Κάποιες φορές τα καταφέρνω αλλά γενικά όχι. Ίσως γιαυτό ο Θεός μου έδωσε την αδιαφορία που με κάνει να ξεχνάω σε μια ώρα ότι έγινε γιατί αλλιώς όλη μέρα θα ήμουν γιατί εκείνο γιατί το άλλο αν έλεγα αυτό ή εκείνο με αποτέλεσμα να στεναχωρώ τον άντρα μου και εμένα. Αν βρω ατάκα καλώς διαφορετικά delete και αναμονή για την επόμενη ατάκα προετοιμασμένη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια!!!!

δυστυχως αν κια ειχα υποσχεθει να μπαινω τακτικα...δεν....

που χρονος για σερφαρισμα με 2 παιδια....

καλα για την μεγαλη μου κορη θα σας πω οτι μας κανει και γελαμε καθε λεπτο με τις ατακες της....φοβερο παιδι....με πολυ χιουμορ...μου εμοιασε....:D

η δε μικρη.....ολα τα λεφτα...ολο χαμογελακια ολο γρλλλλλ, γυριζει μπρουμυτα και προσπαθει να σηκωθει για να κατσει με τον πωπο της αλλα δεν τα καταφερνει εννοειται....:cool:

διαβαζω οσο μπορω τα νεα σας..χαιρομαι που ειστε γενικα καλα....οι δυσκολιες παντα θα υπαρχουν αλλα εμεις θα τις ξεπερναμε....ετσι;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλησπερα κοριτσια....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ MARSOLANAKI MAS!!!

Ο μπεμπης κοιμαται απο τις 5 και μαλλον θα εχουμε ξενυχτια!!αλλα μαλλον σε καμια ωρα θα τον ξυπνησω...δεν λεει να ειμαστε κομματια!!:rolleyes:το λυπαμαι ρε γμτ αλλα πρεπει να στρωσει καποια στιγμη!!εμενα βρε κοριτσια εχει πολυ ορεξη για παιχνιδι, και κουβεντα.....μιλαμε για 5-6 ωρες συνεχομενα!!!:shock:και μετα φαγητο και παλι τα ιδια!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ MARSOLANAKI MAS!!!

Ο μπεμπης κοιμαται απο τις 5 και μαλλον θα εχουμε ξενυχτια!!αλλα μαλλον σε καμια ωρα θα τον ξυπνησω...δεν λεει να ειμαστε κομματια!!:rolleyes:το λυπαμαι ρε γμτ αλλα πρεπει να στρωσει καποια στιγμη!!εμενα βρε κοριτσια εχει πολυ ορεξη για παιχνιδι, και κουβεντα.....μιλαμε για 5-6 ωρες συνεχομενα!!!:shock:και μετα φαγητο και παλι τα ιδια!

Ax και η δικιά μου το ίδιο, από προχθες δε βάζει γλώσσα μέσα... που να ανεβάσει και τα ντεσιμπέλ :D. Ζαλούρα ολη μέρα θα έχουμε. Εμείς στον ύπνο πάλι καλά τα πάμε αν και δεν έχει κανένα πρόγραμμα. Τη μια μέρα θα κοιμάται συνέχεια, την άλλη γαρίδα το μάτι. Πάντως το βράδυ κοιμάται κατά τις 11-12, ξυπνάει στις 3-4 για μαμ και μετά 6-7 το πρωι ξανά για μαμ. Και ξυπνάμε για τα καλά 8.30-9.30. Δεν έχω παράπονο...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ποπο συγχιστηκα πρωι πρωι μαυτα που διαβαζω...τι λετε ρε κοριτσια...βαλτε τον καθε ενα στη θεση του που θα τολμησει να σχολιασει την επιλογη σας:evil::evil:

νεφελακι εμενα αν μου ελεγα καποιος συγγενης οτι το φορεμα δεν ειναι καλο και ειναι πολυ καπως για βαφτιση και τετοια...τοτε ηταν που δε θα το σκεφτομουν καν να μη το φορεσω.θα το φορουσα επιτειδες:twisted::twisted:

μηπως εμενα δε μου ελεγαν μερικες μερικες ''καλοθελητριες'' για το φορεμα στη βαφτιση του γιου μου?εμενα ηταν μαυρο μεταξωτο απο πισω μακρυ μεχρι κατω κ απο μπροστα κοντο πανω απο το γωνατο στραπλες με ασημενιο στρας στο μπουστο και μου εκανε και ενα βυζι ΝΑ:rolleyes: αλλα ηταν μερικες πχ η κουνιαδα μου '''πωπω ετσι θα μπεις στην εκκλησια''' κ της ειπα ''εγω τουλαχιστον θα μπω αλλα δε θα χαλβαδιαζω το γιο του ψαλτη'':rolleyes: γιατι αυτη ετσι εκανε οταν πηγαινε στη δικια τους την εκκλησια.χαλβαδιαζε οποιο αρσενικο υπηρχε μεσα..α εγω απανταω παντα δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω...

για το στεγνωτηριο τι να πω!!!!παστακια επρεπε να πεις ''εμενα ο αντρας μου με αγαπαει πολυ κ δε θελει να κουραζομαι.γιαυτο μου πηρε στεγνωτηριο!!!'' ετσι για να σκασουν :twisted:

Dimitra έχεις πλάκα. Μπράβο καλά τα λές!!! Ναι, μωρε, κι εγώ κάπως έτσι αντιδρώ....Τέλος πάντων....

Βρε Μάρσυ Χρονια Πολλά και με υγεία...να είσαι πάντα καλά....

Ρε κορίτσια τι κάνει τελικά ζέστη ή κρύο...και δεν ξέρω πως να ντύσω τον μπέμπη. Μου φέρνουν και δώρα και δεν ξέρω τι να κάνω! Να τ'αλλάξω ή όχι; ......

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ax και η δικιά μου το ίδιο, από προχθες δε βάζει γλώσσα μέσα... που να ανεβάσει και τα ντεσιμπέλ :D. Ζαλούρα ολη μέρα θα έχουμε. Εμείς στον ύπνο πάλι καλά τα πάμε αν και δεν έχει κανένα πρόγραμμα. Τη μια μέρα θα κοιμάται συνέχεια, την άλλη γαρίδα το μάτι. Πάντως το βράδυ κοιμάται κατά τις 11-12, ξυπνάει στις 3-4 για μαμ και μετά 6-7 το πρωι ξανά για μαμ. Και ξυπνάμε για τα καλά 8.30-9.30. Δεν έχω παράπονο...

Μία από τα ίδια κι εμείς!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γεια σας κοριτσια , τι ηθελα και μιλησα σημερα για το προγραμμα , πηγαμε σε βαπτιση και μου τα χαλασε η μικρη , εκει που ηταν πολυ καλη μολις πηγε 8 τρελαθηκε στο κλαμα , εκανα πως και πως να την συνεφερω και μετα δεν ηπιε καθολου γαλα , μονο ηθελε να κοιμηθει .Να δω ποτε θα ξυπνησει τωρα γιατι θα πεινασει ....γμτ!!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αυτό είναι, ρε γμτ. Θες να πας κάπου και αυτά τα κακόμοιρα βγαίνουν εντελώς εκτός....και μετά μέχρι να τα συνεφέρεις....άσε που στεναχωριέσαι που κάνουν έτσι....ωχ!μωλέ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

εμ γιαυτο μας εφαγε η κλεισουρα μεχρι να χρονισουν.οχι εκει θα νυσταξει οχι αλλου θα πεινασει οχι παραπερα θα κουραστει...μια βολτα 1-2 ωρες για εναν καφε κ σπιτι παλι...αχχχ...

Holy Diver

ναι ρε γμτ να δω τωρα τι ωρα θα μου ξυπνησει .

Εχω φαει κλεισουρα ομως να λεμε και την αληθεια .

Σκεφτομαι να γραφτω γυμναστηριο αλλα δεν εχω που να την αφησω , ο αντρας μου εχει περιεργο ωραριο , δεν ξερω τι να κανω .σκεφτομαι να παω καπου κοντα στην πεθερα μου αλλα ειναι λιγο μακρια .Θελω να ξαναγυμναστω!!!

ασε και εγω εχω ελειπτικο ,βαρακια , λαστιχα αλλα εδω μεσα δε κανω τιποτα , μ αρεσουν τα προγραμματα και ο χορος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...