Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αν και μου φαίνεται μια χαρά έτσι όπως το λες δεν ξέρω γιατί σου μπήκαν τώρα τέτοιες ιδέες. κοίτα να απολαύσεις την βάφτιση και μην σε νοιάζει τίποτα άλλο. αφού άρεσε σε σένα και τον άντρα σου οι άλλοι περισσεύουν. να ξέρεις πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει κάποια κουβέντα. εσύ μπενάκης βγαινάκης. να είσαι αεράτη και θηλυκή. να δεις που σε όλους θα αρέσει.

Δίκιο έχεις βρε Ροζούλα μου. Πως αισθάνεσαι εσύ που πλησιάζουνε οι μέρες? Μωρέ πολυ συγκινούμε... Θυμάσαι τι άνχγος είχαμε μέχρι να τα γεννήσουμε... Ειδικά πριν από κάθε υπέρηχο... Που μιλούσαμε για τα έπιπλα μετά, την προικα κτλ. τι θυμήθηκα τώρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

rosebaby, έχεις δίκιο. όταν βαφτίζεις ή παντρεύεσαι όλο και κάποιος θα βρεθεί να πεί...άρα τα γράφεις όλα και περνάς καλά.....άάάάστο καλό....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

και εγώ συγκινούμαι αφάνταστα. πολλές φορές σκέφτομαι τους μήνες που πέρασαν. κάποιες φορές δεν σου κρύβω ότι πηγαίνω και διαβάζω παλιά ποστ και θυμάμαι. έχω αλλάξει πάρα πολύ ως άνθρωπος από την μέρα που έγινα μάνα.

παστάκια πάντα υπάρχουν οι καλοθελητές να σε πληγώσουν με μια τους μόνο λέξη. να σε νοιάζει μόνο η άποψη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και κανενός άλλου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Και εγώ έχω ανατρέξει σε κάτι παλιά ποστ, από τότε που μπήκα στο φορουμ και ήμουνα στις πρώτες εβδομάδες ακόμη. Πως πέρασε ο καιρός...

Δυστηχώς εγώ ως άτομο δεν μπορώ να χρεισιμοποιήσω το μπενάκης-βγαινάκης! Ναι είναι το καλύτερο το ξέρω, αλλά είναι θέμα χαρακτήρα. Ο Κώστας για παράδειγμα δεν καταλαβαίνει τίποτε. Εγώ όπως καταλάβατε αρπάζομαι εύκολα

εγώ δεν είμαι από τα άτομα που είναι ετοιμόλογα, πάντα τις περισσότερες φορές δηλαδή δεν μιλάω. οπότε έχω ως άμυνα την κακή μνήμη. ξεχνάω εύκολα όταν τσατίζομαι οπότε δεν μου μένει. βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι την επόμενη φορά θα συμβεί το ίδιο. απλά όταν με πιάνουν κότσο που λέμε το αφήνω σαν να μην έγινε. γιατί αλλιώς θα σκάσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

να σου πώ κάτι; δεν θέλω να ακουστεί τόσο μελό, αλλά μόνο τον άνδρα μου ακούω, γιαί σε αυτά είμαστε οι 2 μας. έχω άλλες 3 αδερφές που αγαπιόμαστε και έχουμε καλές σχέσεις και ο άνδρας μου το ίδιο. Όμως και ίδιο αίμα να έχεις με τον άλλο, πάντα θα διαφωνήσεις κάπου, γιατί ο καθένας κοιτάει το σπίτι του και τα δεδομένα του..τι; οι ξένοι θα κ@λώσουν να πουν μ@λ@κίες; πχ είπα στις αδερφές μου οτι με τον μπέμπη μου έχει φανεί πολύ όλο αυτό με τα πλυντήρια και το σίδερο + τους είπα οτι πήρα στεγνωτήριο....απαντήσεις; "πω, πω, μες στην υπερβολή είσαι, ρε!" , "γιατό όσες γεννάνε πέρνουν στεγνωτήριο", "πω, πω, κακομαθημένη που είσαι"...επειδή εγω μπορώ και κοιτάω να κάνω πιο εύκολη την ζωή μου, είμαο υπερβολική...θελω να σου πω οτι εδώ απλά πράγματα συζητάμε με τις αδερφές μου που κάποτε μέναμε κάτω από την ίδια στέγη και την μ@λ@κία τους θα την πουν.....:cool::cool::cool:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστακια μου να μην ακούς κανέναν , όπως νιώθεις και όπως μπορείς. δεν θα έρθει κανείς να κάνει σίδερο ή πλυντήριο για σένα.

κορίτσια μου εγώ σας αφήνω γιατί πέρασε η ώρα αν και δεν νυστάζω θα το παλέψω.

πρίν με ρώτησες νεφέλη πως αισθάνομαι που πλησιάζουν οι μέρες, να σου πω ότι έχω αγωνία ? ναι είναι αλήθεια ούτε ως νύφη δεν είχα. ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην μας τα χαλάσει ο καιρός.

σας φιλώ πάω για ύπνο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ποπο συγχιστηκα πρωι πρωι μαυτα που διαβαζω...τι λετε ρε κοριτσια...βαλτε τον καθε ενα στη θεση του που θα τολμησει να σχολιασει την επιλογη σας:evil::evil:

νεφελακι εμενα αν μου ελεγα καποιος συγγενης οτι το φορεμα δεν ειναι καλο και ειναι πολυ καπως για βαφτιση και τετοια...τοτε ηταν που δε θα το σκεφτομουν καν να μη το φορεσω.θα το φορουσα επιτειδες:twisted::twisted:

μηπως εμενα δε μου ελεγαν μερικες μερικες ''καλοθελητριες'' για το φορεμα στη βαφτιση του γιου μου?εμενα ηταν μαυρο μεταξωτο απο πισω μακρυ μεχρι κατω κ απο μπροστα κοντο πανω απο το γωνατο στραπλες με ασημενιο στρας στο μπουστο και μου εκανε και ενα βυζι ΝΑ:rolleyes: αλλα ηταν μερικες πχ η κουνιαδα μου '''πωπω ετσι θα μπεις στην εκκλησια''' κ της ειπα ''εγω τουλαχιστον θα μπω αλλα δε θα χαλβαδιαζω το γιο του ψαλτη'':rolleyes: γιατι αυτη ετσι εκανε οταν πηγαινε στη δικια τους την εκκλησια.χαλβαδιαζε οποιο αρσενικο υπηρχε μεσα..α εγω απανταω παντα δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω...

για το στεγνωτηριο τι να πω!!!!παστακια επρεπε να πεις ''εμενα ο αντρας μου με αγαπαει πολυ κ δε θελει να κουραζομαι.γιαυτο μου πηρε στεγνωτηριο!!!'' ετσι για να σκασουν :twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημέρα, Δήμητρα ξέρεις πόσες φορές θυμώνω με τον εαυτό μου ? Αλλά δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλήσω ή φοβάμαι. Απλά δεν περιμένω οτι θα μου πουν κάτι και μένω έτσι. Δεν είμαι ετοιμόλογη καθόλου. Μετά βέβαια είμαι σε αναμονή και περιμένω την κατάλληλη κίνηση, αλλά σχεδόν πάντα την πρώτη φορά την πατάω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κακως πολυ κακως πρεπει να απαντας με την ατακα που σου λενε μονο που θα την γυρνας μπουμεραγκ σαυτους...εγω αυτο κανω αλλα οκ εμενα μου ρχεται φλασια την ωρα που τ παιρνω στο κρανος:tongue:

Holy Diver

είναι μέχρι το γόνατο διπλό, δηλαδή σατέν από κάτω και από πάνω έχει δαντέλα. Είναι στράπλες στο σμαραγδί το χρώμα. Κοίτα εγώ αλλιώς το φανταζόμουν αλλά δεν το βρήκα έτσι όπως το ήθελα. Οπότε και αυτό είναι καλό. Το δικό σου ?

και μενα σμαραγδι ηταν ,πολθ ομορφο το χρωμα

καλημερα κοριτσια εγω δεν σας τα λεω να ζηλεψετε αλλα εχουμε μπει καιρο σε προγραμμα.κοιμαται 10-7'η 8 τρωει και ξανακοιμαται ως τις 11,το μεσημερι κοιμαται 3 -4 ωρες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

και μενα σμαραγδι ηταν ,πολθ ομορφο το χρωμα

καλημερα κοριτσια εγω δεν σας τα λεω να ζηλεψετε αλλα εχουμε μπει καιρο σε προγραμμα.κοιμαται 10-7'η 8 τρωει και ξανακοιμαται ως τις 11,το μεσημερι κοιμαται 3 -4 ωρες

εεε,ναι λοιπον κυρια Fairy μου....τα καταφερατε!!!!Μας κανατε και ζηλεψαμε!!!!!:D:D

φτου,φτου σκορδα στην υπναρου σου....να συνεχισει ετσι!!!και να της μοιαουμε κι εμεις!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...