Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Marsolan δεν ειδα οτι ειχες γεννεθλια , συγγνωμη βρε κοπελια .Χρονια πολλα και πολυχρονη οτι επιθυμεις να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα να βλεπεις το μπουμπουκι σου να μεγαλωνει .

Ροζ μου εγω ετσι την εμαθα μολις να τρωει απο το πρωινο μετα να ξανακοιμαται κανα δυοωρο

Μπουμπου ειμαι μεσα οποτε θες , αν θες κανονιζουμε μες στην βδομαδα , Πεμπτη ομως εχουμε εμβολιο νεα σμυρνη αν παω μονη θες να κανονισουμε να βρεθουμε μετα? οτι θες μου λες , τα λεμε και τηλεφωνικα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, ρε Μαρσυ να μεναμε στην ιδια πολη να καναμε παρεακι τις αυπνιες λεμε!!!!!!!!

αααχχχ...ωραια θα ητανε!!Αλλα δεν ερχομαι εγω Αθηνα...ελα εσυ στα μερη μας,ξερω οτι εισαι φαν της αποκεντρωσης8-):cool:

Marsolan μου χρόνια πολλά πολλά και από εδώ. Να 'σαι γερή κορίτσι μου και πάντα ευτυχία.

ροζακι,σε ευχαριστω κοριτσι μου...32 χρονακια ειναι αυτα,και τα πρωτα γενεθλια με το κοριτσακι μου!!!

Marsolan δεν ειδα οτι ειχες γεννεθλια , συγγνωμη βρε κοπελια .Χρονια πολλα και πολυχρονη οτι επιθυμεις να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα να βλεπεις το μπουμπουκι σου να μεγαλωνει .

κι ομως το ειδες:D:Dαφου μου ευχεσαι!!!χαχα..σε ευχαριστω κι εσενα Φαιρυ μου!

Κοριτσακια,η νεαρα εχει ηδη κοιμηθει αφου καθαρισε ενα ωραιοτατο 150αρι γαλα...μισοκοιμισμενη και ξαπλα...ναι,καινουργιο χουι αυτο!Παω κι εγω να ξεκουραστω ολιγον γιατι ποιος ξερει τι κεφια θα εχει???Μπορει να ξαναζητησει στις 3.30 μπορει και στις 5...αγνωσται αι βουλαι του μικρου στομαχιου.

Φιλακια πολλα,καλη αυριανη

edit Δημητρουλα,dankeschoen!!!να με χαιροσαστε,χιχιχι

καληνύχτα μαρσολάν μου, ελπίζω και εμείς να κρατήσουμε αυτό το πρόγραμμα για να κοιμάμαι λίγο παραπάνω το πρωί. Δεν θέλω να μοιράσω το γάλα κάθε μέρα.

Αρχίζω να μετράω αντίστροφα, 6 και σήμερα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

αχχχ εγω μοιραζω το γαλα δυομισι χρονια τωρα...η κορη μου παντα υπναρου.απο 2.5 μηνων που μπηκε σε προγραμμα .2.5 μηνων αρχισε να κοιμαται σερι απο 9 το βραδυ μεχρι 11 το πρωι!!ΑΛΛΑ την ταιζα στον υπνο στις 1 τ βραδυ και στις 6 τα ξημερωματα!δε ξυπνουσε ομως..ετρωγε και κοιμοταν!6 μηνων της εκοψα το ενα γευμα και την ταιζα στις 9 το βραδυ και μετα στις 3 τα ξημερωματα ενω κοιμοταν παλι.9 μηνων το εκοψα και το 1 γευμα στον υπνο κ κοιμοταν σερι 14ωρα.αφου καθε πρωι εγω την ξυπνουσα 10-11...ε ο γιος μου γεννηθηκε με το ξυπνητηρι στο χερι:evil: 2.5 χρονων ειναι κ ζητημα 5 φορες να ξυπνησε μετα τις 8!

απο τις 7 μερες της εβδομαδος τις 5 θα σηκωθει στανταρ πριν τις 7!μεσα στην τρελη χαρα φυσικα...

Holy Diver

είναι πολύ δύσκολο ρε παιδιά να σε ξυπνάει τόσο νωρίς και να μην έχεις εσύ δουλειά. Να έχεις και το μωρό να θέλει τα τρελά του. Καλά δεν έχουν ύπνο τα άτιμα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Είναι καμιά μέσα? Αν και με την γκαντεμια που με γυρνάει εμένα...

Είδαμε με τον Κώστα (ο συζυξ) τους πρωταγωνιστές στο μέγκα και είχε θέμα τα θανατηφόρα τροχαία. Σπάραξε η καρδιά μου, τι ήθελα και το είδα και τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πάω να βάλω ένα ποτηράκι κρασί και επανέρχομαι

έλα είμαι εγώ μέσα, εγώ δεν το είδα όλο λίγο στο τέλος μόνο το πρόλαβα γιατί έκανε ένα dvd του μωρού. εγώ έζησα ένα τροχαίο και γλίτωσα από θαύμα όχι μόνο εγώ οι αδερφές μου και ο άντρας μου ήμασταν μέσα. είμαι από τότε υπερβολικά ευαίσθητη στα τροχαία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ωχ τι λες ρε Ροζούλα μου. Τι να πω θεέ μου, μακρυά από όλους. 165 νεκροί όλο το καλοκαιρι από τροχαία στην Ελλάδα!!!

Τέλοςπαντων τι να πούμε τώρα.

Ροζούλα ας πούμε κάτι πιο ευχάριστο. Εσένα το φορεμα που πήρες πως είναι?

Διαφημίσεις

είναι μέχρι το γόνατο διπλό, δηλαδή σατέν από κάτω και από πάνω έχει δαντέλα. Είναι στράπλες στο σμαραγδί το χρώμα. Κοίτα εγώ αλλιώς το φανταζόμουν αλλά δεν το βρήκα έτσι όπως το ήθελα. Οπότε και αυτό είναι καλό. Το δικό σου ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλέ δεν κοιμάστε; εμένα με έχει πιάσει υπερ-ένταση και κάθομαι στο internet και ο άνδρας μου βλέπει αυτό το έργο στον ΑΝΤ1. Πολύ ωραίο, το έχω ξαναδεί. εμείς αυτή την εκπομπή την βλέπουμε αρκετά συχνά, αλλά σήμερα δεν άντεξα, με πιασε ψυχοπλάκωμα.....:?:???::?

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Τέλειο μου ακούγεται! Τα στράπλες μέχρι το γόνατο μου αρέσουνε πολύ, αλλά και το χρώμα θα σου πάει πολύ με το μαλλί σου. Αλήθεια το μαλλί θα το μαζέψεις τελικά?

Το δικό μου ροζούλα είναι μεταξύ μπεζ και ροζ, πολύ κοντά στο χρώμα του δέρματος (αυτό είναι ένα μείον...το κατάλαβα αργά). Είναι πιο πάνω από το γόνατο αέρινο σχετικά και δένει με ζονάκι στο ίδιο ύφασμα και χρώμα. Το μοναδικό σχέδιο είναι στα μανίκια. Εχουνε διάσπαρτα από λίγα μικρά στρασάκια, τα οποία φαίνονται μόνο από κοντά και πολλά κομμάτια από το ίδιο ύφασμα που προεξέχουνε, σαν φτεράκια. Τα παπούτσια είναι σε ανοιχτό γκρί. Δεν ξέρω ρε Ροζούλα αν έκανα σωστή επιλογή, ίσως και να βιάστηκα που τα πήρα. Στον άντρα μου αρέσε πολύ το σύνολο, αλλά γενικά είναι αρκετά αυθόρμητος και δεν ξέρω κατα ποσο σκεύτηκε ότι ψάχνουμε ρούχο για την βάφτιση της κόρης μας και επέμενε να τα πάρω. Οχι ότι εμένα δεν μου αρέσανε. είχε να με δει και καιρό ο καημένος με τόσο ψηλοτάκουνι γόβα. εντωμεταξύ θα σκάσω μυτη με μπαλαρίνες και θα τα βάλω λίγο πριν μπω στην εκκλησία, γιατί είναι δύσβατο το μέρος ακόμη και με λίγο τακούνι. Μια και έζησες Σέρρες, το έχεις επισκευτεί?

αν και μου φαίνεται μια χαρά έτσι όπως το λες δεν ξέρω γιατί σου μπήκαν τώρα τέτοιες ιδέες. κοίτα να απολαύσεις την βάφτιση και μην σε νοιάζει τίποτα άλλο. αφού άρεσε σε σένα και τον άντρα σου οι άλλοι περισσεύουν. να ξέρεις πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει κάποια κουβέντα. εσύ μπενάκης βγαινάκης. να είσαι αεράτη και θηλυκή. να δεις που σε όλους θα αρέσει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλέ δεν κοιμάστε; εμένα με έχει πιάσει υπερ-ένταση και κάθομαι στο internet και ο άνδρας μου βλέπει αυτό το έργο στον ΑΝΤ1. Πολύ ωραίο, το έχω ξαναδεί. εμείς αυτή την εκπομπή την βλέπουμε αρκετά συχνά, αλλά σήμερα δεν άντεξα, με πιασε ψυχοπλάκωμα.....:?:???::?

Καλά έκανες Παστακια και εγώ που την είδα τι κατάλαβα... Αρχισα να κλαίω και τώρα δεν με πιάνει ο ύπνος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...