Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Kαλα μπουμπου δεν σου πα ,μολις πηγα στην πεθερα μου η Ανδριανα δεν σταματησε να κλαιει , δεν ξεραμε τι ειχε , ολοκληρη την εγδυσα μηπως κατι την ενοχλουσε , τι γαλα της εδινα τιποτα , δεν ξερω τι επαθε .Η πεθερα μου δε στεναχωρηθηκε γιατι δεν την χαρηκε καθολου.

Και εμενα βρε κοριτσια τωρα τελευταια αρχισε γκρινιες , σε καποια φαση μια μερα δεν ηθελε να μπει και στο καθισμα στο αυτοκινητο .

Μπουμπου να κανονισουμε να παμε και καμια γλυφαδα για shopping τι λες?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να σου πω βρε Δημητρα...μπορει να προετοιμαζεται πραγματι...δεν εχω δει κατι βεβαια.Οταν την εχουμε στα χερια ηρεμει,η μπουνια ολη μεσα βεβαια...οταν την βαζω στο ρηλαξ της παρολο που ειμαι διπλα και της μιλαω...τιποτε,γκρινια.

Το καλυτερο δε...κοιμαται μονο με την μανουλα της,αν δεν ειμαι εγω εκει να την κοιμισω...πλανταζει.Μαμακιας...

Kαλα μπουμπου δεν σου πα ,μολις πηγα στην πεθερα μου η Ανδριανα δεν σταματησε να κλαιει , δεν ξεραμε τι ειχε , ολοκληρη την εγδυσα μηπως κατι την ενοχλουσε , τι γαλα της εδινα τιποτα , δεν ξερω τι επαθε .Η πεθερα μου δε στεναχωρηθηκε γιατι δεν την χαρηκε καθολου.

Και εμενα βρε κοριτσια τωρα τελευταια αρχισε γκρινιες , σε καποια φαση μια μερα δεν ηθελε να μπει και στο καθισμα στο αυτοκινητο .

Μπουμπου να κανονισουμε να παμε και καμια γλυφαδα για shopping τι λες?

το καθισμα και εμενα μερικες φορες δεν το θελει, λογικο ειναι διοτι ειναι περιορισμενα για την ασφαλεια τους..εγω βγαζω το καθισματακι εξω κι αρχιζω να του λεω διαφορα να κανω γκριματσες μπαααας και...

Μπορει να το ματιασαν το ζουζουνι σου το ομορφο εμενα ηταν τιγκα ματιασμενος...το ξεματιασε ενας ψαρας εκει που ειχα παρκερει διοτι εκανα 40 λεπτα να φυγω εκλαιγε απαρηγορητος!!!

Γλυφαδα shopping καραμεσα λεμεεεεεεε....παω πολυ συχνα μου αρεσει πολυ στη Γλυφαδα εχει και τελεια καροτσαδα!:D

σαυτη τη φαση αρχιζουν οι πρωτες ενοχλησεις για δοντια παντως κοριτσακια να ξερετε

Εμας εχει σκασει μυτη και εχει λιωσει στον πονο ο καλος μου

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Ναι ειναι πολυ ωραια στην Γλυφαδα , μετα εχει και ωραια καφε να παμε αν πεινασουν τα παιδια .

Καμια αλλη θα ερθει αν κανονισουμε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

υπαρχει φυτικη αλοιφη για τα ουλα που μπαινει σε ψυγειο κ βαζεις στα ουλα του μωρου και το ανακουφιζει.

ποια ρε Δημητρουλα θυμασαι πως την λενε??

Διοτι εμενα μου εχουν πει για την μουντισαλ που μυριζει σαν ουζο...

Ναι ειναι πολυ ωραια στην Γλυφαδα , μετα εχει και ωραια καφε να παμε αν πεινασουν τα παιδια .

Καμια αλλη θα ερθει αν κανονισουμε?

Ειχα κατεβει το Σαββατο, εφαγα στο Βιτσεντζο και μετα περπατησαμε στις βιτρινες και ήπιαμε και ενα καφεδακι στο Lis:D

αντε ελατεεεεεε!

Διαφημίσεις

http://www.apodiscounter.de/kamillosan-konzentrat-p-2777.html

αλλα δε ξερω αν υπαρχει στην ελλαδα..ρωτα σε καποιο φαρμακειο αλλιως θα ψαξω αν μπορεις να την παραγγειλεις απο καποιο σαιτ αν θες!

Holy Diver

καλησπερα κορίτσια μου, εμείς εδώ και δύο μέρες σαν να αλλάξαμε πρόγραμμα ύπνου. Ξυπνάει μόνο μια φορά κατά τις 6 με 7 για να φάει και ξανά κοιμάται μέχρι τις 10-11. Λέτε να το κρατήσουμε ? Πολύ βολικό. Σμούτς πολύ μου άρεσαν τα πράγματα. Καλά το φορεματάκι πριν μοναδικό.

Εμείς ήμαστε Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη. Έτσι έβγαλε στο ιντερνετ σε μια σελίδα που υπολόγισα για το ωροσκόπιο. Δεν ξέρω τι σημαίνουν βέβαια γιατί εγώ δεν πιστεύω καθόλου στα ζώδια. Ξέρει καμία να μου πει τι λένε ? Άν και δεν τα πιστεύω έτσι από περιέργεια να δούμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κορίτσια μου, εμείς εδώ και δύο μέρες σαν να αλλάξαμε πρόγραμμα ύπνου. Ξυπνάει μόνο μια φορά κατά τις 6 με 7 για να φάει και ξανά κοιμάται μέχρι τις 10-11. Λέτε να το κρατήσουμε ? Πολύ βολικό. Σμούτς πολύ μου άρεσαν τα πράγματα. Καλά το φορεματάκι πριν μοναδικό.

Εμείς ήμαστε Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη. Έτσι έβγαλε στο ιντερνετ σε μια σελίδα που υπολόγισα για το ωροσκόπιο. Δεν ξέρω τι σημαίνουν βέβαια γιατί εγώ δεν πιστεύω καθόλου στα ζώδια. Ξέρει καμία να μου πει τι λένε ? Άν και δεν τα πιστεύω έτσι από περιέργεια να δούμε.

διαβασε για το ζωδιο εδω

http://www.astrofree.gr/zodia/Taurus.htm

και για τον ωροσκοπο εδω

http://www.astrofree.gr/ascendant.htm#tavros

:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...