Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ελα σορρυ, που δεν απαντησα με λεπτομερειες, και δεν εχω απαντησει στα σχολια σου στο φεις, αλλα ετρωγα ψωμι με νουτελα, και ειχα γινει χαλια, και ειμαι και στο γραφειο του νικου, και αν του λερωνα το mouse με νουτελα, θα με κυνηγαγε μεχρι αυριο

χαχα

ο ωροσκοπος που λες βγαινει απο την ωρα γέννησης. βαλε στο google κάτι σε ευρεση ωροσκόπου και θα σου βγαλει καμια σελιδα και απο εκει θα βρεις κατι.

χαχα καλό και αυτό. τώρα που είπες νουτέλα σήμερα έλεγα λέξεις στην μπέμπα και μία από αυτές ήτανε και η νουτέλα, όταν την άκουγε ξεκαρδιζότανε ενώ πχ στην μαρμελάδα λιγοτερο και στο μέλι καθόλου.

Δημητρούλα μου πως αισθάνεσαι, sorry που δεν σε ρώτησα και εδώ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα νεφελακι ...εκτος απο το οτι νιωθω σαν σαμπρελα απο τρακτερ φουσκωμενη:rolleyes: εχω ενα προαισθημα οτι θα γεννησω 18 οκτ.:roll: μου κολλησε!

Αντε με το καλό τελειώνεις ρε συ Δήμητρα, σε καταλαβαίνω γιατί θυμάμαι και τα αντιστοιχα συναισθήματα τα δικά μου. Περιμενε να τελειώσουμε εμείς με την βάφτιση και μετά με το καλό γεννάς.

Κουνιέται η μπέμπα???

Δημητρα,η δικια μου Ζυγος με Ταυρο!!!Ψωνισα κι εγω απο κουπες που λενε!!!χαχαχαχα

Ταυρος με Ζυγο εννοουσα...αειντε,το χασα η μανα!!

σοβαραααα?αααα τοτε πρεπει να ειναι πολυ ομορφη πολυ εξυπνη και πολυ γλυκια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::tongue:

λοιπον...προμηθευσου με πολλους καθρευτες χτενες κοκκαλακια ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ!!! και οτιδηποτε εχει σχεση με φρου φρου και αρωματα!! μη τυχον και δε παρεις τη γνωμη της σε οτι αφορα την εμφανιση της αλοιμονο σου...!αρχισε απο τωρα να μαζευεις λιποζαν ....απο 3 χρονων μου ζηταει να εχει περιοδο να βαλει σερβιετα και σουτιεν και τακουνια!!!ααα και να ξυρισει ποδια και να βγαλει φρυδια...την βαψαμε σου λεω!!!

επισης κρατα γερα νευρα για οταν αρχισει τις στερεες...ακομα εχω προβλημα μαζι της στο φαγητο..το ενα μυριζει το αλλο ξυνιζει το αλλο κατι εχει μεσα...

θα εχει και τον πατερα της να την βοηθαει,ο αντρας μου Καρκινος ειναι αλλα...μια αγαπη στην κομμωτικη και στο ωραιο την εχει(δεν κανω πλακα,πιανει το παλιοχερο του περισσοτερο απο το δικο μου)

μπααα, και ο αντρας μου που ειναι ζυγος, ΠΑΝΤΑ νομιζει οτι εχει δικιο. Στα 10 χρονια που ειμαστε μαζι, μια φορα, θυμαμαι να παραδεχτηκε οτι εκανε μαλακια. Κατα τα αλλα, αλάθητος

χμμμ,το εχουμε αυτο καλη μου Σμουτσ...και κυριως οι αντρες.Βλεπε ο μπαμπας μου...παντα δικιο!

αλλα απο καλωπισμο, ο αντρας μου μηδεν, αν δεν του βγαλω εγω ρουχα να φορεσει καθε φορα (οχι για να παει στη δουλεια, που φοραει κοστουμια και ειναι safe οι επιλογες) ειναι ικανος να βγει εξω σαν αλβανος

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

και ο δικος μου που ειναι ζυγος ποτε δε παραδεχεται λαθος.παντα τα ριχνει σε καποιον αλλον:evil: πριν καμια βδομαδα εχασε απο την τσεπη του ενα 50ευρο!και κατηγορησε οτι φταιω εγω που του ειπα να παει να μου παρει κατι γιατι εξαιτιας μου πηγε εβγαλε τα λεφτα απο την τσεπη κ εχασε το 50ευρο.:shock::shock:

το κακο ειναι οτι και η ζυγινα κορακλα μου τα ιδια κανει...χτες πχ εκανε ποδηλατο μεσα στο σπιτι κ πατησε πανω στο ποδι μου και γυριζει και μου λεει ''ε προσεχε αμαν!!!'' :shock:

νεφελακι η μπεμπα οχι μονο κουνιεται...χορευει καρσιλαμα μου φαινεται...απο 5 μηνων εχω μονιμως εξωγκωματα και βουναλακια που ανεβοκατεβαινουν στην κοιλια...!

Holy Diver

αλλα απο καλωπισμο, ο αντρας μου μηδεν, αν δεν του βγαλω εγω ρουχα να φορεσει καθε φορα (οχι για να παει στη δουλεια, που φοραει κοστουμια και ειναι safe οι επιλογες) ειναι ικανος να βγει εξω σαν αλβανος

θα τον χαλαει ο οροσκοποσ χαχαχα

ο δικος μου παλι θελει μιση ωρα για να κανει το μαλλι.θα αλλαξει 3-4 μπλουζες 2-3 παντελονια θα καθρευτιστει θα γυρισει γυρω γυρω να δει απο ολες τις πλευρες πως ειναι:rolleyes: και πριν φυγουμε θα τρεξει παλι να ριξει μια τελευταια ματια στον καθρευτη...πλεον το εχω συνηθισει γιατι γινεται εδω και 9 χρονια αυτο!στη δουλεια παει οπως να ναι γιατι εκει φοραει στολη μαγειρα αλλα οταν ειναι να παμε καπου...εγω οταν εγινα νυφη πιο λιγη ωρα εκανα!α!η κορη μου κιαυτη καθρευτιζεται και με ρωταει ποσο τελεια ειναι...Ε Λ Ε Ο Σ

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ???μερικες φορες σηκωνεται απο τον υπνο βαζει κοκαλακια και ξανακοιμαται!ψωνιοοο

Holy Diver

γεια σου μπουμπουκα!η μανα μου ειναι αιγωκαιρος...και δε ταιριαζω καθολου με αιγωκαιρους χαχαχα:tongue:

βεβαια ουτε με ζυγους ταιριαζω αλλα παντρευτικα εναν χαχαχα

Holy Diver

Smoutsaki πολυ ωραια τα πραγματα της βαπτισης σας , ειναι ακριβως στο στυλ σου .

Νεφελακι , κοιτα εμενα δεν με λαδωσε το σωμα της με λαδωσαν τα μαλλια της και εχω σκασει να δω τι θα γινει με το φορεμα γιατι ειναι παρα πολυ ωραιο κοριτσια .Οταν μου την εδωσε η νονα την πηρα με τα πανια οπως ηταν να μην λαδωθω αλλα τα μαλλακια της κρατησαν το λαδι .

Δεν ξερω τον τροπο καλυτερα να στο κραταει το μωρο ο αντρας σου , εγω του το χα πει αλλα αναλαμβανει ολα τα καθηκοντα η μαμα και δεν το γλυτωνεις .

Τωρα για το φορεμα σου και τα τακουνια σου ,αν σ αρεσουν και νιωθεις ωραια βαλτα μην το σκεφτεσαι καθολου , ειχα και εγω ενδιασμους για το φορεμα αν ειναι κοντο ή προκλητικο και χιλια δυο αλλα τελικα εκανε θραυση , ηταν στο στυλ μου , το φοραγα δεν με φοραγε και αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις .Σε οποιον δεν αρεσε με γεια του και χαρα του .Αλλωστε εμενα δεν ειναι το στυλ μου να φοραω ουτε τουαλετες ουτε πολυ σοβαρα .Οσο για τα τακουνια , και εγω πηρα ψηλα και μαλιστα κατι υπεροχα που μολις τα ειδα ξετρελαθηκα , αυτα λιγο με κουρασαν η αληθεια ειναι , αν μπορεις να εχεις ενα εφεδρικο ζευγαρι μαζι σου , θα στο προτεινα .Εμεις δεν ειχαμε χορους και τετοια .Στο μαγαζι μετα καθομουν οποτε δεν πτοηθηκα .Απλα επειδη ειμαι σχεδον αγυμναστη με τον τοσο καιρο που ημουν ξαπλα γι αυτο με πονεσαν .

Θα εισαι καρακουκλαρα ειμαι σιγουρη .

Αχ συγγνωμη αν σας ζαλισα με ολο αυτο το ποστ.

Σημερα πηγαμε κοινωνησαμε και μετα πηγαμε για φαγητο εξω , η Ανδριανα κουραστηκε πολυ .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

εγω ταιριαζω με αιγοκερους ευτυχως...

Κατα τ αλλα ειμαι και πολύ ταυρος και πολύ λεων απο τον ωροσκοπο...

χαμος!!

Εγω εχω καιρο τελικα ακομη για τη βαπτιση, ενεκα κατι προβληματα υγειας οικογενειακα παμε γιθα ανοιξη!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Δημητρα...οχι μονο παντρευτηκες εναν....γεννησες κι εναν...μπορει και δυο:tongue::tongue:

Φαιρυ,κι η δικια μου πολλη μα παρα πολλη γκρινια απο τις 8 το βραδυ...δεν στεκεται σημερα,ολο αγκαλια θελει...πολυ κλαμα...ξεραθηκε για λιγο στον υπνο,ξυπνησε,εφαγε και τωρα ειναι ακομη ξυπνια και ολο στην μιρλα...Τι το πιασε,ο θεος κι η ψυχη του:?

Δημητρα...οχι μονο παντρευτηκες εναν....γεννησες κι εναν...μπορει και δυο:tongue::tongue:

Φαιρυ,κι η δικια μου πολλη μα παρα πολλη γκρινια απο τις 8 το βραδυ...δεν στεκεται σημερα,ολο αγκαλια θελει...πολυ κλαμα...ξεραθηκε για λιγο στον υπνο,ξυπνησε,εφαγε και τωρα ειναι ακομη ξυπνια και ολο στην μιρλα...Τι το πιασε,ο θεος κι η ψυχη του:?

ασε μαρσολανακι γενναω ζυγους αβερτα χαχαχαχα

βρε το μωρακι μηπως βγαζει δοντακια??

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...