Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια

βανιλακι,γιατι παιδι μου κανεις τετοια ναζια στον ντοκτορ

μην ακους εμας στο καφε

κανε το beaute σου και αμε στον ντοκτορ να δει τον τραχηλο:roll::roll::roll:

τι να κανουμε τωρα αφου αυτος ειναι ο τροπος

γινεται τωρα να εχεις ημικρανια για αυτο τον λογο?!

σκεψου οτι οτασν θα γεννας και μετα ,ολο και καποιος θα ερχεται ,θα σου σηκωνει το νυχτικο και θα βλεπει.....τα λοχεια....το πρηξιμο της κοιλιας.....

τα ερχονται οι μαιες τις πρωτες μερες να σε πλυνουν

τι θες τωρα.......και αγχωνεσαι γιαυτο,αφου σε λιγες μερες οι περισσοτεροι που θα σε βλεπουν θα ειναι απο την μεση και κατω,χιχιχιχιχχιχι

δες το πιο πρακτικα

ολα γινονται για το παιδακι σου

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια...

Τι κανετε?? πως πατεεεεε?

εγω εχω χτυπησει ενα ξενυχτι αλλλλλλλο πραγμα. ο μικρος ξυπνησε στις 2 και αρνηθηκε να ξανακοιμηθει...ολο τζουμ τζουμ μιλκι ηθελε...

Χθες τον ζυγιζα και ειναι ήδη 4550...το ζουζουνελιιιιιιιιιιιι

πωπω...μιλαμε κουτουλαω κανονικα!

να ναι καλά τα κονσιλερακια μου...χοχοχοχ!!

Βανιλακι οπως το λεει η Γκελυ, καποια στιγμη δεν σε νοιαζει καν, ερχονται και σε κοιτανε μετα απο λιγο σου φαινεται φυσιολογικοτατο..το ιδιο και με τα boobs..

Εγω εδω και μιση ωρα τσακωνομαι με την Alpha bank για ενα εμβασμα που δεν με αφηνει να στειλω...γκρρρρ!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

βρε κοριτσια δικιο εχετε και με το παραπανω,αλλα δεν ξερω πηγα με φοβο και μετα δεν τον αφηνα!

δεν ηταν θεμα ντροπης ηταν του τυπου ¨μη πειραζεις βρε βλακα εμενα και το μωρακι μου , ασε μας στην ησυχια μας¨!!

αφου καποια στιγμη του ειπα μεσα στα νευρα μου....ποναει ο μπεμπης μου..............:roll::rolleyes:!!!και αρχισαν και γελαγαν γιατρος και αντρας!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τι ακουνε και οι γιατροι τελικα.....

λοιπον,ειμαι στο χειρουργειο.....εντελως χ#σμ#νη

ερχετε ο ενας λεει μια βλακεια ,ερχετε ο αλλος ,λεει κι αυτος μια βλακεια

καποια στιγμη ερχετε ενας ,που τελικα ηταν ο δευτερος χειρουργος στην καισαρικη μου,

τι κανεις ?...μου λεει

φοβαμαι και κρυωνω...του λεω

κρυωνεις ...μου λεει....γιατι εδω εχει 15 βαθμους ,αλλα γιατι φοβασαι?ποιος ειναι ο γιατρος σου?

ο χριστοφορος ...του λεω

α...μου λεει.....δηλαδη πριν φτασεις εδω ησουν ηρεμη και αγχωθηκες εδω που εχεις ολους εμας να σε φροντιζουμε,μπραβο,μπραβο......βρε χριστοφορε ακους εδω τι λεει η κυρια.......

ηρθε λοιπον ο γιατρος μου,μου επιασε το χερι ,με χαιδεψε,με ησυχασε και προχωρησαμε.........

γιατι τα λεω ολα αυτα?

γιατι για μενα και τον μπεμπη μου,η επιστημη και η τεχνολογια δουλεψαν υπερ

οι γιατροι ειναι εκει για να μας βοηθανε

και αν σε αγχωνουν τα οσα διαβαζεις στο ιντερνετι,απο την καθε τρελλη,συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου, κοψτω βανιλιτσα

ΓΚΕΛΥ

Αχ μπουμπου ποσο σε καταλαβαινω , της μικρης μου της αρχισαν πονακια και εχθες απο τις 12 ως τις 5.00 δεν κοιμηθηκε , δεν ηξερα τι ηθελε , εδινα γαλα το εβγαζε , εδινα στηθος το εβγαζε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια ξέρει καμία να μου πει για το γάλα το μητρικό ? δεν θηλάζω οκ αλλά δεν πήρα και τίποτα να το σταματήσω. το στήθος μου δεν είναι πρησμένο καθόλου δεν αισθάνομαι ότι έχει γάλα αλλά από τις ρώγες που και που κάτι βγαίνει. λέτε να πάθω τίποτα που το αφήνω έτσι ?

rose μου γιατι δεν θηλασες ? δεν ειχες γαλα?

Το Νεφελακι που ειναι βρε κοριτσια ?

φαιρυ μου κι εμενα μια απο τα ιδια..σφιγγεται τεντωνει και μαζευει τα ποδαρακια της και κλαιει..σημερα απο το πρωι τωρα κοιμηθηκε..σιγουρα κολικοι ειναι αυτα..ρωτησες το γιατρο?σου ειπε να της δωσεις κατι?νεφελακοοοοοοο που εισαι????????????

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλησπερα κοριτσια.

πως τα πατε???εμας κοιμηθηκε η μπεμπα μετα το φαγητο της και βρηκα λιγο χρονο να μαθω νεα σας...

Μαμαδες αν αρχισαν οι κολικοι...υπομονη!!!Εγω τρεμω στην ιδεα αυτη,προς το παρον ειμαστε καλα και αυριο κλεινουμε εναν μηνα!!

Σε λιγο θα παω κι εγω να κανω τα beaute μου..περιποιηση προσωπου κλπ/επιτελους να νιωσω λιγο ωραια!!!Η μπεμπα με τον μπαμπα της...ετσι παει:D

καλησπέρα κορίτσια μου

ο μικρός έγινε πάλι ήσυχος και γλυκός, κοιμάται ώρες απο το πρωι

είχε δίκιο ο γιατρος οτι τα μωρά περνάνε φάσεις και όπως ξαφνικά αλλάζουν έτσι επιστρέφουν στα παλιά. και εγώ νόμιζα ήταν κολικοί αλλά τελικά ήταν μικρή αλλαγή χαρακτήρα. φαιρυ μου δεν θήλασα γιατί ο μικρός αρνούνταν πεισματικά να πιάσει στήθος έμενε νηστικός αναγκαζόμουν να βγάζω με το θήλαστρο πράγμα που σταμάτησα επίσης γιατί δεν γινόταν δεν τον προλάβαινα στα γεύματα τώρα τρώει 120 γραμμάριο κάθε 1-2 ώρες. ούτε αγελάδα δεν τον προλαβαίνει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

rose μου καλα εκανες και εγω δινω λιγο απο μενα και συμπληρωμα γιατι δεν την χορταινει το στηθος οποτε τι να κανα.

Θα βγω και εγω σε λιγο παω να αλλαξω δωρα , η μπεμπα με τον μπαμπα της .

κοριτσάκια μου καλησπέρα, εδώ είμαι και εγώ. σας διαβαζω απλα και εμενα η μικρη θέλει όλο αγκαλια και δεν μπορω να γραφω. με τον θηλασμο καλα παμε, αυριο εχουμε ξανα ζυγισμα για να δουμε τι καναμε. το στοιθος μου ειναι πλεον σε κοινή θεα όσον ερχονται σπιτι. αυτρην την εβδομαδα ηρθανε και οι πρωτοι συγγενοις και φιλοι να την δουνε. κουραστηκα αρκετα με τον κοσμο, αλλα τους ξεμπερδεψα όλους. η μικρη ειναι ιδια ο μπαμπας της, η μανα φιλικη συμμετοχη, τι αδικια ρε γαμωτο.

ρε ροζουλη πολυ φαγανος ο μπεμπης σου. και η δικια μου θελει συνεχεια στοιθος, τωρα τι τραβαει απο εκει ειναι αλλο θεμα. εχουμε 2 24ωρα να κανουμε κακα και ανησυχω, θα παρω την παιδιατρο το απογευμα.

στα κοριτσακια που ετοιθμαζονται να υποδεχτουνε τα μωρακια τους, με εναν πονο ευχομαι. βαν ιλιτσα ασε τον γιατρο να κανει την δουλεια του. και εμεις ετσι φοβομασταν αλλα τελικα το σηνυθίζεις και αυτό θες δεν θες.

Νεφέλη μου άσε και εγώ φιλική συμμετοχή , ο μικρός δεν πήρε τίποτα απο εμένα. τι κρίμα και είχα ελπίδες και όνειρα. απο την άλλη λέω αφού είναι αγόρι καλά έκανε και έμοιασε στον μπαμπά γιατί εγώ είμαι βάζω για άντρας. για γυναίκα είμαι κλασική ελληνίδα. ο μικρός τρώει αρκετά ναι και κάνει κάθε λίγο και λιγάκι κακά. με τόσο φαγητό τι να κάνει να σκάσει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια ο μπεμπης μας βγηκε απο την μοναδα και μπηκε στην απλη παρακολουθηση

σημερα τον πηραμε αγκαλια

αυριο θα τον ταισουμε

μαγικες στιγμες

ξερω για οσους τραβανε το λουκι τους στο σπιτι ισως να μην φιανεται τοσο ρομαντικο,αλλα για μας που περιμεναμε δυο εβδομαδες για αυτη την στιγμη

δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω

σημερα αισθανθηκα μια απεραντη ευγνομοσυνη για αυτο το πλασματακι και το μυαλο μου γεμισε με μελλοντικες ευτυχισμενες στιγμες

ερωτας κοριτσια........

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...