Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι ο γιοκας μου ειναι υδροχοακι με ωροσκοπο αιγοκαιρω ....πιο πολυ πεισμα δηλαδη δε γινεται:rolleyes:

ο αντρας μου ειναι ζυγος με ωροσκοπο τοξοτη(την πατησα ε?)

η κορη μου ζυγος με ωροσκοπο ταυρο (ολα τα θελει στην εντελεια:twisted:)

εγω ειμαι ιχθεις με ωροσκοπο καρκινο (ο κλασικος λαμακας που την παταει λογω ηλιθιας ευαισθησιας:rolleyes:)

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι, μωρέ εσείς τα ψαράκια παραδίνεστε ολοκληρωτικά. Έχω μία αδερφούλα (είναι η 2η και εγώ η 3η) που είναι Ιχθυς και ότι της ζητήσεις, μιλάμε τσακίζεται να το κάνει. Έχετε ένα μειον όμως, είστε λίγο παρεξηγησάκηδες, δηλ. τι έχω δει λέω, μην με πάρεις λάθος. καλά κι εμείς οι Παρθένοι δεν είμαστε καλύτεροι. Πολύ επικριτικά άτομα. Νομίζω φαίνεται!!!χιχιχιχι...ευτυχως που έχω ωροσκόπο τοξότη (σαν τον άνδρα σου) και μπορεί να ανχώνομαι, να είμαι τακτική κτλ κτλ, αλλά τα γράφω και λίγο στα παλιά μου τα παπούτσια.....

Η μεγάλη σου είναι ζυγός με ταύρο (σε υαλοπωλείο;χιχιχιχ) ΩΩΩΩΧΧΧΧΧ!!! Και εσύ ψάρι; ΩΧΧΧΧΧΧ! Τι να σου πώ για την τσουράπω σου; Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ......

Τι καιρό κάνει εκεί; Ζέστη διάβασα να λές. Ακόμα έτσι είναι;....Εδώ Πάτρα έχει βάλει ένα ανεμόβροχο!!!!Τα σήκωσε όλα!!! Και μία σπαστική υγρασία!!! Γμτ! Και λέγαμε να πάμε για κανά καφεδάκι στο Ρίο και για φαγητό. Να βγώκαι λίγο έξω.....Δεν πειράζει....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ασε ασε κοντρα στην κοντρα ειμαστε με την μεγαλη.με τον πατερα της μια χαρα τα εχουν γκιμιασει:twisted: αμα την παρω με το καλο ειναι ολο γλυκες.αμα της πω μια φορα οχι γυαλιζει το ματι της:rolleyes:

η αληθεια ειναι οτι ειμαι παρεξηγησιαρα και επισης δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ υπομονη μα ΚΑΘΟΛΟΥ:roll:

ο καιρος ετσι κ ετσι..οχι οπως χτες γιατι απο οτι ειδα τον καιρο αυριο κ μεθαυριο θα βρεχει.η βροχη ειναι το σημα κατατεθεν εδω..:evil:

Holy Diver

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Βρε κορίτσια μου πέφτουνε απίστευτα τα μαλλιά, τι πράγμα είναι και αυτό! Εχει γεμίσει το σπίτι. Εντωμεταξύ τα έκοψα και για να δυναμώσουνε αλλά χειρότερα τα βλέπω τα πράγματα.

Εμείς σήμερα βολτάραμε αρκετα. Καφεδάκι, εφημεριδούλες και ψαράκι, αν και ο καιρός εδώ στα βόρεια είναι πολύ χάλια. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί στην βάφτιση. Εχουμε που έχουμε αντίξοες συνθήκες λόγω του δύσβατου μέρους, αν έχουμε και βροχή την βάψαμε.

Smoutsaki μου εμείς διαλέξαμε τα ρούχα μαζί με την νονά μας. Είναι όλα καλοκαιρινά, σε λευκό, αλλά της κολυμπάνε δυστηχώς. Το κουτί το είδα αφού το διάλεξε η νονά, δεν μου πολύ άρεσε σκευτόμουνα κάτι τελειως διαφορετικού στυλ αλλά δεν ήθελα να επέμβω. Τον σταυρό και την λαμπάδα επίσης τα διάλεξε η νονά, δεν τα έχω δει ακόμη.

Φαίρη και Smoutsaki μια και κάνατε πρόσφατα τις βαφτίσεις σας, τι μου συνιστάτε να κάνω για να μην λαδωθώ ή δεν το αποφεύγω με τίποτε?

ναι ο γιοκας μου ειναι υδροχοακι με ωροσκοπο αιγοκαιρω ....πιο πολυ πεισμα δηλαδη δε γινεται:rolleyes:

ο αντρας μου ειναι ζυγος με ωροσκοπο τοξοτη(την πατησα ε?)

η κορη μου ζυγος με ωροσκοπο ταυρο (ολα τα θελει στην εντελεια:twisted:)

εγω ειμαι ιχθεις με ωροσκοπο καρκινο (ο κλασικος λαμακας που την παταει λογω ηλιθιας ευαισθησιας:rolleyes:)

Δημητρα,η δικια μου Ζυγος με Ταυρο!!!Ψωνισα κι εγω απο κουπες που λενε!!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

σοβαραααα?αααα τοτε πρεπει να ειναι πολυ ομορφη πολυ εξυπνη και πολυ γλυκια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::tongue:

λοιπον...προμηθευσου με πολλους καθρευτες χτενες κοκκαλακια ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ!!! και οτιδηποτε εχει σχεση με φρου φρου και αρωματα!! μη τυχον και δε παρεις τη γνωμη της σε οτι αφορα την εμφανιση της αλοιμονο σου...!αρχισε απο τωρα να μαζευεις λιποζαν ....απο 3 χρονων μου ζηταει να εχει περιοδο να βαλει σερβιετα και σουτιεν και τακουνια!!!ααα και να ξυρισει ποδια και να βγαλει φρυδια...την βαψαμε σου λεω!!!

επισης κρατα γερα νευρα για οταν αρχισει τις στερεες...ακομα εχω προβλημα μαζι της στο φαγητο..το ενα μυριζει το αλλο ξυνιζει το αλλο κατι εχει μεσα...

Holy Diver

καλησπερα κοριτσακια

κοριτσια εγω τι να πω που η δικια μου ειναι λεων με ωροσκόπο λεων? Μαυρο φίδι που μας έφαγε

νεφαλακι μου, αν ολα πάνε καλά, και η μικρη ειναι ηρεμη, λογικά εσύ δεν θα την παρεις και πολυ μετα την κολυμπηθρα, θα την κραταει η νονα.

εμενα αυτο που μου εκανε εντυπωση, πες κι εσυ φαιρυ τη γνωμη σου, ειναι οτι αν και αγχωνομουν κι εγω με τα λάδια, με την πετσετα που τη σκουπιζα δεν μενανε υπολειματα πανω της, δεν ηταν δλδ πολύ λαδωμένη. ισως επειδή πεφτει και το νερο, δεν ξερω.

4Rnfp3.png

το κακο με τους λεωντες ειναι οτι επιμενουν ΠΑΝΤΑ οτι εχουν δικιο.ΠΟΤΕ δεν αναγνωριζουν το λαθος τους.100 ατομα να του πουν αυτο ειναι ασπρο αυτος θα επιμενει οτι ειναι μαυρο ακομα κ αν καταλαβε οτι εκανε λαθος!εχω αδερφουλη λεων και μια φιλη...αλλα ειναι πονοψυχα ατομα και ευαισθητα

Holy Diver

μπααα, και ο αντρας μου που ειναι ζυγος, ΠΑΝΤΑ νομιζει οτι εχει δικιο. Στα 10 χρονια που ειμαστε μαζι, μια φορα, θυμαμαι να παραδεχτηκε οτι εκανε μαλακια. Κατα τα αλλα, αλάθητος

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γεια και πάλι! Τσουπ σας πέτυχα!

Smoutsaki μου μακάρι να μην λερωθώ, γιατί αν γίνει μάλλον καταστράφηκε το ρούχο μου. Εντωμεταξύ τώρα με πιασανε και οι αμφιβολίες μου μήπως δεν έκανα σωστή επιλογή. Είναι πολύ ωραία αυτά που πήρα, αλλά όπως σας είπα δεν ξέρω αν είναι για βαφτιση. Το παπούτσι είναι 12ποντο με διπλή σόλα (πρώτη φορά θα φορέσω κάτι τόσο ψηλό αν και φοράω τακούνια) και το φορεματάκι ελαφρώς κοντούλι, από πάνω είναι όλο κλειστό. Γενικά μάλλον το παπούτσι με προβληματίζει, αλλά αυτά τα δύο πηγαίνανε πακέτο και το φόρεμα επειδή είναι πολύ απλό ήθελε ψηλο τακούνι. αρεσανε και στον αντρα μου, τι να έκανα. ήτανε και αρκετά τσιμπημένα, ειδικά τα παπούτσια. ωχ θεε μου ελπίζω να μην έκανα βλακεία που τα πήρα.

Εγώ και η μπέμπα είμαστε Ταύροι, αλλά οροσκόπο δεν ξέρω, από που βγαίνει?

ελα σορρυ, που δεν απαντησα με λεπτομερειες, και δεν εχω απαντησει στα σχολια σου στο φεις, αλλα ετρωγα ψωμι με νουτελα, και ειχα γινει χαλια, και ειμαι και στο γραφειο του νικου, και αν του λερωνα το mouse με νουτελα, θα με κυνηγαγε μεχρι αυριο

χαχα

ο ωροσκοπος που λες βγαινει απο την ωρα γέννησης. βαλε στο google κάτι σε ευρεση ωροσκόπου και θα σου βγαλει καμια σελιδα και απο εκει θα βρεις κατι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...