Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οντως για κοριτσακια εχει πολυ περισσοτερα.κ γω οταν παω να ψωνισω για τον γιο μου τελειωνω τακα τακα.οταν παω για την κορη μου κολλαω.δε ξερω τι να πρωτοπαρω τα θελω ολαααα!:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello girls,

μολις φαγαμε με τον αντρα μου...πηγα την μικρη στους γειτονες:P:p(την μαμα μου και τον αδελφο μου) για λιγο και κατσαμε λιγο ηρεμα και ντερλικωσαμε...Θελαμε να βγουμε για φαι εξω σημερα αλλα μας τα χαλασε ο καιρος,πολλη βροχη...που να βγαλουμε την μπεμπα???

Σμουτς,ναι..κατι τετοιο ειχα κι εγω στο μυαλο μου...αλλα ειχα δει μονο σε σαιτ του εξωτερικου...εδω μονο στο μαδερκερ κι οχι κατι ιδιαιτερο!!Με βλεπω να το παραγγελνω απο mytoys.de να ξεμπερδευω!!

Παντως,πραγματι τα αγορακια εχουν περιορισμενες επιλογες.Εγω εχω ψωνισει στην μικρη τα παντα,χτες κοιταγα κατι καινουργια κομματια και τα ηθελα ολα λεμε!!Αλλα περιμενω....να μεγαλωσει λιγο να τα χαιρεται κι αυτη,να αλλαζει πιο συχνα...τωρα που ειναι μικρουλα τα φορμακια ειναι τοσο βολικα!

ετσι μαρσολανακι κ εγω οποτε παω για την μεγαλη να ψωνισω ειναι να παρω πχ ενα συνολο κ φευγω με 4-5:rolleyes: κ κοκκαλακια κ βραχιολακια κ δαχτυλιδακια ασε για να μη πω τα 5 ζευγαρια γυαλια ηλιου που ειχε για καλοκαιρι.εγω ειχα ενα αυτη 5!ξερει κ ποιο χρωμα παει με ποιο!μεγαλο νουμερο...για να μη πω τι τραβαω καθε πρωι μεχρι να διαλεξει τι θα βαλει στο σχολειο....:roll: ο γιος μου οτι κ να του δωσω δεν εχει προβλημα ουτε τον νοιαζει.αυτη απο 2 χρονων διαλεγει ρουχα.2 χρ σκατο ηταν κ αν δεν εβαζε αυτο που ηθελε γινοταν χαμος

Holy Diver

εχει και το λητω μαρσολαν αλλα και το πρεμαμαν, εγω απο εκει το πηρα, κοστισε 140 ευρω, κλεινει πολυ πολυ ευκολα και ρυμίζεται σε τρια επιπεδα το υψος.

μου εφτιαξε ο μπαμπας μου κι ενα εξτρα στρωματακι και σεντονακια, και εριχνε και κατι υπνους εκει μεσα, αλλο να σου λεω. αφου τωρα που το κατηργησα στο σπιτι σαν παρκο, το εδωσα στην πεθερα μου για να το εχει για κουνια, γιατι εδωσα το παρκοκρεβατο στους γονεις μου. οποτε ανα πασα ωρα και στιγμη, μπορω να την αφησω και στα δυο σπιτια χωρις να χρειαζεται να κουβαλαω πολλα συμπραγκαλα

4Rnfp3.png

Δημητρουλα,τα ειδα τα καμαρια σου...ιδιως αυτη η ζυγινα η ναζοκαμωματου η κορη σου,ειναι ολο ποζα και χαρη.καλα,κι ο αντρακος σου δεν παει πισω,σκανταλιαρης φαινεται....να τα χαιρεσαι μωρε τα γλυκουλια!

Σμουτσ,εμεις premaman εδω γιοκ,στα Λητω στην ιστοσελιδα δεν το ειδα αλλα θα παω να ριξω μια ματια μην τυχον εχουν στο εδω καταστημα.Αλλα οπως με βλεπω....να ειναι καλα η πιστωτικη καρτουλα και τα δοξασμενα γερμανικα καταστηματα,εκει θα καταληξω.

Ειναι πιο ωραια τα ξυλινα...τουλαχιστον για μενα.Θα ειναι και καλη λυση για υπνο,καλα λες!!

Απο ποτε το χρησιμοποιησες???Απο 6 μηνων και μετα φανταζομαι!!

Διαφημίσεις

καλε τις ποζες τις παιρνει μονη της η ζυγινα:tongue::tongue: ειδες πως κανει απαπα μεγαλη ψωναρα παιδι μου...αλλα δικιολογιμενα με τετοια ομορφια(η κουκουβαγια ξαναχτυπα)ο αντρακλας μου ναι ειναι ζωηρος..φαινεται απο τη φατσα ε?ειναι ζωηρος και παρα πολυ πονηρος...:rolleyes:

Holy Diver

την εχουμε παιδι μου την ταση ολοι οι ζυγοι..ειμαστε φιλαρεσκοι ανθρωποι,ειναι θηλυκο περα για περα η Ραφαελα!!!Εννοειται οτι ο νεαρος σου φαινεται τι ζιζανιακι ειναι....εξυπνη φατσουλα και ζορικη μαζι.Κι ας ειναι μικρουλης ακομη...χαχα..θελω να μας πεις αντιδρασεις οταν θα ερθει η μπεμπουλα με το καλο.Εκει θα εχει γελιο(ελπιζω οχι κλαμμα)

Η Γερμανια πως παει κατα τα αλλα???Εχετε κρυο φανταζομαι!Μερικες φορες αναπολω τους λιγους αλλα ωραιους μηνες που ημουν στο Dortmund...

αν σου πω οτι πρωτη φορα δεν εχουμε κρυο τετοιο μηνα?:roll: 16 βαθμους τελη σεπτεμβριου ποτε στα χρονικα ομως..προχτες ειχαμε 25:shock::shock:

μπαινω σε ενα σαιτ γερμανικο που λεει τον καιρο για 15 μερες κ λεει 7 οκτ θα εχουμε ηλιο και 17 βαθμους ειναι δυνατον?αλες χρονιες οκτωβριο ειχαμε 5 βαθμους!

για τις αντιδρασεις των παιδιων κ εγω εχω αγωνια.η μεγαλη καθε μερα μιλαει για την μπεμπα.πως και πως την περιμενει.κανει κ σχεδια πωςθα την προσεχει πως θα παιζουν και τετοια:tongue: ο μικρος δε δειχνει να νοιαζεται...απλα λεει οτι εχω ενα νινι στην κοιλια...οταν τρωει και πριζεται λεει οτι εχει και αυτος νινι στην κοιλια του:shock:

α επισης να πω οτι και ο αντρας μου ειναι ζυγος εκτος απο την κορη μου.κ αν γεννησω κ στην 38η εβδ θα ειναι κ η μπεμπα ζυγος..με 3 ζυγους στο ιδιο σπιτι καηκαμε....κ ο αντρας μου δεν αφηνει καθρευτη για καθρευτη και η ραφαελα το ιδιο.αμα γινουν 3 θα πρεπει να βαλουμε και στα ταβανια.πολυ ναρκισσοι ρε παιδι μου!καλα ειστε και ωραιοι δε λεω χαχαχ:rolleyes:

Holy Diver

Δημητρα...εχεις μπλεξει με τους αερηδες στην οικογενεια...γιατι κι μικρος σου Υδροχοακι ειναι...προχω και αερατο κι αυτο,χαχαχα!!!

Αφου σας κανει καλο καιρο,απολαυστε το και ρουφηξτε ηλιο.Ετσι οπως μου τα λες,πραγματι περιεργο για Γερμανια...οποτε μαζεψτε ζεστη!

Καληνυχτα και φιλακια στα ζουζουνιδια!Τα λεμε αυριο παλι:P

τελικα κοριτσια και εγω εχω θυροειδη γι αυτο δεν ειχα μεγαλη παραγωγη αλλα δεν ειχα κουραγιο να τρεχω παλι σε γιατρους παιρνω ενα χαπι και τωρα θα ξαναπαω να με ξαναδει σε κανα δυο μηνες.

Δημητρα στο φεις ειναι μονο το ονομα του αντρα σου?

Αντεκοριτσια με το καλο οι βαπτισεις σας .Περιμενω να δω φωτος σας , περιμενω και εγω τις δικες μου να δειτε το φορεμα μου , ηταν παρα πολυ ωραιο , ολοι μου εκαναν παρα πολυ ωραια σχολια , σεξι μαμα , αλλα κοριτσια εσκασα λεφτα και θα το ξαναφορεσω δεν το πηρα τσαμπακαι αδικα .Οποτε δεν τα λυπαμαι .Το πηγα σε ενα καθαριστηριο καλο να δω αν μου το ξαναεπαναφερει γιατι μου τοματιασαν ΄.

Παρολο που εβρεξε στην δικη μου βαπτιση δεν πτοηθηκαμε , μπηκαν μεσα ολοι , ευτυχως προλαβαν να δουν τον στολισμο .Στην εκκλησια που ειχαμε παγωτατζη και τετοια ειχει παρα πολυ ζεστη οποτε εκει δεν ειχαμε προβλημα .

Τωρα την δευτερα εχουμε να παμε σε μια βαπτιση και δεν ξερω τι να της βαλω , εχω ενα υπεροχο φορεμα που της φεραν αλλα δεν εχω καλτσον γι αυτο το φορεμα , μαλλον θα πρεπει να πεταχτω να της αγορασω.Ειχαμε τα δικα μας , τωρα εχουμε και για τις κορες μας χιχιχιιχιχι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

οντως μαρσολαν καλα λες πολλοι αεριδες ρε παιδι μου...και πολυ ΠΕΙΣΜΑ!

ναι ετσι ειναι χαιρομαστε τον καλο καιρο γιατι τετοιο μηνα με τετοια ζεστη δε θα ξαναδουμε εδω χαχαχαχ

φαιρακι μου και το δικο μου εχω μαζι με του αντρα μου.το εχεις το φεις μου η να σου το στειλω πμ??

Holy Diver

δημητρα μαλλον προσθεσα μονο τον αντρα σου κατσε να σε ψαξω εσενα , νομιζα οτι το ειχατε μαζι το φεις.

Εγω κοριτσια οταν αλλαξα τα ρουχαλακια της πηρα πολλα για του χρονου , μεχρικαι παλτο της πηρα που θα περπαταει και θα το χαρει , για φετος θα την βγαλουμε με μπλουζοφορεματα , κορμακια , κολαν και μια φανταστικη φορμουλα ολο στρασακια που μου καναν δωρο .Εχω κρατησει και ενα καλο φορεμα και κατι καζακες .Γιατι εμεις παμε συχνα για φαγητο και καφε και την παιρνω παντα μαζι .

Ποσο μ αρεσει ομως να την ντυνω λες και ειναι κουκλα .

Σμουτς μου περασαμε πολυ ομορφα με την μπουμπου και τον μπουγκι , ο μπουγκι ετρωγε η δικια μου ηθελε να ορμηξει στο μπιμπερο του , μετα ο μπουγκι εκλαιγε για τα δοντακια και μετα ζηλεψε η δικη μου και αρχισε και μενα .Ειχαμε πολυ πλακα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τι κανετε κοριτσακια???

εμενα το μπουγκακι επιτελους κοιμηθηκε, εχει λιωσει ο καημενος στον πονο με τα δοντια, ουτε ενογεννητο τετοιο κλαμα...

Με το φαιρουλι ηπιαμε το καφεδακι μας...και περασαμε ομορφα αν δεν ειχε πιασει και η κρισαρα των δοντιων θα ειμασταν πιο χαλαρες...

Καλά η Ανδριαννα ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ... Σαν και τη μαμα της..

Εντωμεταξυ φορουσε και ενα φορεματακι σουπερακι με τα μπουτακια εξω, για δαγκωμα!!!:D:D:D

ελπιζω να τα κανα πουμε συντομα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

δημητρα μαλλον προσθεσα μονο τον αντρα σου κατσε να σε ψαξω εσενα , νομιζα οτι το ειχατε μαζι το φεις.

χαχα εκεινο το φεις δε το εχουμε αλλο φαιρακι ξεχασαμε κ κωδικους και μαιλ.ειναι που εμπαινα συνεχεια βλεπεις:rolleyes: γιαυτο εκανα αυτο.μετα που γνωρισα κοριτσια απο το παρεντς αρχισα να μπαινω :tongue: σου στελνω πμ το ονομα

Holy Diver

καλημέρα girls!

Απόψε ο μπεμπίνος κάπως κοιμήθηκε...το μόνο μείον ήταν οτι ξύπνησε για φαγητό στις 03.40, τον θήλασα-τον ταισα-τον άλλαξα,όλα ΟΚ έμεινε όμως ξύπνιος και ήταν πολύ ανήσυχος μέχρι και τις 05.30....ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΗ,ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ευτυχώς που έχω και τον άνδρα μου....

Εσείς τι νέα; Βλέπω ,μιλάτε για τις βαφτίσεις...Πολύ ωραία όλα αυτά. Να ψάχνεις για εκκλησία, για φόρεμα, για στολισμούς, μπομπονιέρες κτλ Κουραστικό θα είναι, αλλά μεγάλη χαρά. Και μόνο και μόνο οτι το μπεμπέ σου το ευλογεί ο Θεούλης!!!Άντε με το καλό και για όσες από εσάς έρχεται η σειρά σας. Άντε να μας πείτε και εντυπώσεις και εμπειρίες σε εμάς τους μικρότερους, για να μαθαίνουμε.

Dimitra, σοβαρά μιλάς; Ζυγάκια μες στο σπίτι; Πωωωωωω!!!Θα είσαστε γεμάτοι καθρέφτες, ε;:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ο άνδρας μου είναι Καρκίνος με ωροσκόπο ζυγό και τον βλέπεις, όταν θέλει να ντυθεί, να φτιαχτεί κτλ θα περνάει και 1 ώρα στον καθρέφτη....Του βγαίνει το ψώνιο, βρε παιδί μου!!!χιχιχιχι. και ο μπέμπης που είναι Λέων με ωροσκόπο Ζυγό; Εκεί να δεις ωραιοπάθεια!!!Θα είμαι έτοιμη εγώ που είμαι γυναίκα και θα τους περιμένω αυτούς τους 2 να ετοιμαστούν!! Το σκέφτεσαι;:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ο Άλεξ Υδροχόος ε; Καλά ξέρεις τι λένε; Οτι τους αρέσει η καλή ζωή, είναι πολύ καλαίσθητα άτομα και ανεξάρτητοι χαρακτήρες! Έχω 2 στην ζωή μου και δεν σου κρύβω οτι μου αρέσουν σαν άνθρωποι. Ο Άλεξ είναι έτσι;

Των υπολοιπων τα παιδάκια τι ζώδια είναι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...