Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Μόλις γυρίσαμε από Θεσσαλονίκη. Βρήκα και εγώ τελικά φορεματάκι και παπουτσάκια. Το φορεματάκι είναι απλό σε σχέδιο αλλά λίγο κοντούλι και τα παπουτσάκια ολίγον ψηλά. Αρέσανε στον σύζυξ όμως και τα πήραμε τελικά. Δεν ξέρω αν το λουκ μου θα ταιριάζει με βαφτιση σε μοναστήρι, αλλά από το να πάρω κάτι και να μην το ξαναφορέσω καλύτερα έτσι. Εντωμεταξύ το μοναστήρι είναι κατηφόρα με πέτρες (είναι αυτό που φαίνεται σε κάτι φώτο που έβαλα από μία βάφτιση που πήγαμε τελευταία). Θα κατέβω με μπαλαρίνες και θα αλλάξω κάτω μάλλον. Καλά η μάνα μου θα φρικάρει τελείως με το ντύσιμο! Μαλώνουμε που μαλώνουμε διαρκώς, τι έχω να ακούσω πάλι! Εχω υπερβολικά συντηρητική μάνα βλέπετε.

Παστάκια γεια σου και από εμένα. Σε έναν παιδίατρο που επισκεύτηκα περί θηλασμού, μου είπε αυτό που σου είπε και εσένα η Δήμητρα, γύρω στους 5-10 βαθμούς για το πολύ τρεις μέρες. Επίσης μου είπε ότι μπορώ να αναμειγνύω γάλα μητρικό διαφορετικών ωρών. Εγώ όσο αποθήκευα (σπάνια γιατί ποτέ δεν είχα για περίσευμα) πάντα το ανακάτευα, κρατώντας βέβαια την πιο παλιά ημερομηνία. Τώρα υπάρχει και η λύση της κατάψυξης για πάνω από 3 μέρες.

Για την Αγλαία κορίτσια έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε, απόλυτη μεν αρκετά σωστή δε σε πολλές περιπτώσεις. Εγώ συγκεκριμένα μιλούσα με την Κριστίνα και από ένα σημείο και μετά τα πήρα κρανίο με αυτά τα 'άπόλυτα' που μου γράφανε και τους λέω ότι έχετε απομυθοποιήσει πολύ τον θηλασμό κτλ. Με κράξανε εννοείτε. Στην πορεία κατάλαβα όμως ότι ήμουνα και εγώ υπερβολική και μπήκα ξανα μέσα ζητώντας βοήθεια αλλά με άλλο όνομα. Μετά μία φίλη μου σύστησε μία σύμβουλο, την οποία την είδα μία φορά μόνο. Περισσότερο μιλούσαμε στο τηλ. Τελικά και εγώ που είχα θυρωειδή με προτρέψανε να πάρω χάπι όπως και το συνεχίζω και ήδα αποτέλεσμα. Αλλά σου είπα έδινα και συμπλήρωμα για κανένα μήνα.

Δημητρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για το Παντελινάκι μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η δικιά μου φαίνεται μπουλούκα? Εντωμεταξύ είναι η πιο αδύνατη. Αυτήν την εβδομάδα πάμε για το τρίτο εμβόλιο, οπότε θα δούμε και ακριβώς που βρισκόμαστε. Εγώ που την ζυγίζω τώρα 4 μηνών, την βγάζω 6,200 και γύρω στα 65 εκ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεφελακι μου μια χαρα ειναι η μπουμπουκιτσα σου!κουκλιτσα σαν εσενα:P

ασε τη μαμα να κραζει κ φορεσε οτι σε κανει να νιωθεις ωραια!μια φορα βαφτιζεις το παιδακι μου .θα βαλεις οτι σου αρεσει εννοειται.ετσι κιαλλιως κορμαρα εισαι οτι κ να βαλεις θα σου παει:tongue:

κ εγω παιρνω χαπια για θυροειδη απο πριν μεινω εγκυος κ τα συνεχιζω κ εννοειται θα παιρνω συνεχεια.οταν σταματησω το θηλασμο θα παω για σπινθιρογραφημα γιατι εχει ραδιενεργεια.

μακαρι τωρα να μπορεσω να θηλασω ενα 6μηνο που εχω ως στοχο .δε βαζω περισσοτερο γιατι δε ξερω αν αντεξω κ αν τα καταφερω για να μην απογοητευτω.αλλα και οι 6 μηνες μια χαρα ειναι.πιο πολυ φοβαμαι για τις ιωσεις που θα μου φερνουν τα μεγαλα απο τον παιδικο γιαυτο κ θελω να θηλασω..

ποτε με το καλο τα βαφτισια νεφελακι?σε ποια εκκλησια θα γινει καλε.μαλλον θα την ξερω!

Holy Diver

χαχαχαχα οκ μαρσολανακι περιμενω!

ναι εχεις δικιο για την αγλαια ειναι αποτομη αλλα οκ λεει πραγματα ππου βοηθανε.κ σε μενα βρηκε την αιτια που δε μπορεσα να θηλασωοσο ηθελα.κ χωρις μαλιστα να ξερει με ρωτησε αν ειχα προβλημα θυροειδη κ δεν επαιρνα χαπια...κ οντως ετσι ηταν

κορίτσια εγώ τσακώθηκα μαζί της, γιατί άρχισε να με ειρωνεύεται όταν είδε οτι δεν ενοικιασα θήλαστρο από εκεί που μου υποδικνυε, αλλά το πήρα από μια ανταλλαγή δώρου, ένα medela το μίνι. Φαγώθηκε να μου λέει οτι "δεν είναι πόρσε, αλλά πατίνι" και "γιατι δεν πήρες τηλ εκεί που σου υπέδειξα" κτλ κτλ Και την ρωτούσα εγώ μήπως υπάρχει κάποιος εδώ Πάτρα για να συνεννοηθώ μαζί του και μου απαντούσε ειρωνικά "γιατί θα στο κρύβαμε".....:mad::mad::mad:...άντε κοπέλα μου, μην πάει κανάς άλλος...αααα! δεν μου αρέσει η ειρωνεία. Θες να μου περάσεις κάτι; κάντο με ευγένεια. με έχεις κερδίσει στη στιγμή! και πιστεύω οτι ειδικά αυτοί που ασχολούνται με τα μπεμπίνια, θα έπρεπε να έχουν και λίγο τακτ και όχι να είναι σαν τους Γερμανούς του 1940!!!!....στο καλο, τσαντίστηκα!!!ναι!!!Δεν χαρίζομαι, ούτε μέσω internet.....Συγνώμη; Και δίκιο να έχεις, μάθε να φέρεσαι!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Γεια σας κορίτσια!

Μόλις γυρίσαμε από Θεσσαλονίκη. Βρήκα και εγώ τελικά φορεματάκι και παπουτσάκια. Το φορεματάκι είναι απλό σε σχέδιο αλλά λίγο κοντούλι και τα παπουτσάκια ολίγον ψηλά. Αρέσανε στον σύζυξ όμως και τα πήραμε τελικά. Δεν ξέρω αν το λουκ μου θα ταιριάζει με βαφτιση σε μοναστήρι, αλλά από το να πάρω κάτι και να μην το ξαναφορέσω καλύτερα έτσι. Εντωμεταξύ το μοναστήρι είναι κατηφόρα με πέτρες (είναι αυτό που φαίνεται σε κάτι φώτο που έβαλα από μία βάφτιση που πήγαμε τελευταία). Θα κατέβω με μπαλαρίνες και θα αλλάξω κάτω μάλλον. Καλά η μάνα μου θα φρικάρει τελείως με το ντύσιμο! Μαλώνουμε που μαλώνουμε διαρκώς, τι έχω να ακούσω πάλι! Εχω υπερβολικά συντηρητική μάνα βλέπετε.

Παστάκια γεια σου και από εμένα. Σε έναν παιδίατρο που επισκεύτηκα περί θηλασμού, μου είπε αυτό που σου είπε και εσένα η Δήμητρα, γύρω στους 5-10 βαθμούς για το πολύ τρεις μέρες. Επίσης μου είπε ότι μπορώ να αναμειγνύω γάλα μητρικό διαφορετικών ωρών. Εγώ όσο αποθήκευα (σπάνια γιατί ποτέ δεν είχα για περίσευμα) πάντα το ανακάτευα, κρατώντας βέβαια την πιο παλιά ημερομηνία. Τώρα υπάρχει και η λύση της κατάψυξης για πάνω από 3 μέρες.

Για την Αγλαία κορίτσια έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε, απόλυτη μεν αρκετά σωστή δε σε πολλές περιπτώσεις. Εγώ συγκεκριμένα μιλούσα με την Κριστίνα και από ένα σημείο και μετά τα πήρα κρανίο με αυτά τα 'άπόλυτα' που μου γράφανε και τους λέω ότι έχετε απομυθοποιήσει πολύ τον θηλασμό κτλ. Με κράξανε εννοείτε. Στην πορεία κατάλαβα όμως ότι ήμουνα και εγώ υπερβολική και μπήκα ξανα μέσα ζητώντας βοήθεια αλλά με άλλο όνομα. Μετά μία φίλη μου σύστησε μία σύμβουλο, την οποία την είδα μία φορά μόνο. Περισσότερο μιλούσαμε στο τηλ. Τελικά και εγώ που είχα θυρωειδή με προτρέψανε να πάρω χάπι όπως και το συνεχίζω και ήδα αποτέλεσμα. Αλλά σου είπα έδινα και συμπλήρωμα για κανένα μήνα.

Δημητρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για το Παντελινάκι μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η δικιά μου φαίνεται μπουλούκα? Εντωμεταξύ είναι η πιο αδύνατη. Αυτήν την εβδομάδα πάμε για το τρίτο εμβόλιο, οπότε θα δούμε και ακριβώς που βρισκόμαστε. Εγώ που την ζυγίζω τώρα 4 μηνών, την βγάζω 6,200 και γύρω στα 65 εκ.

Νεφελάκι, όσο αφορά την Αγλαία, εγώ; να μπώ ξανά με άλλο όνομα για να την ρωτήσω; και δεν το παίρνω ίσα για την θάλασσα( που εδώ στην Πάτρα έχεις εύκολη πρόσβαση)...όχι, αγάπη μου, δεν γουστάρω...θα βρώ από αλλού βοήθεια...να πχ όπως εδώ, μου απάντησε η Δήμητρα....και είναι σωστή γιατί ρώτησα και φίλη μου εδώ (όχι οτι σε ακυρώνω Δημητρούλα, ξέρεις ΄σ'εχω στην καρδιά μου) και μου είπε τα ίδια. Θα κάτσω εγώ να σπάσω τα .....μου(σόρυ, αλλά!) με την καθεμία! όχι αγάπη μου, θα βρώ λύση από αλλού..........:wink::wink::wink:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

βρε παστακιιιι ηρεμησε καλεεεε:P αν σε ειρωνευτικε καλα εκανες κ τα πηρες.κ εγω το ιδιο θα εκανα γιατι ειμαι κ γλωσσου...γιαυτο σου ειπα δεν ειχα πολλα πολλα μαζι της γιατι φοβομουν μη μου πεταξει κανενα τετοιο κ εγω δε κρατιεμαι κ θα γινομασταν κ@λος:rolleyes: μονο με το διαβασμα ξεστραβωθηκα χαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

βρε παστακιιιι ηρεμησε καλεεεε:P αν σε ειρωνευτικε καλα εκανες κ τα πηρες.κ εγω το ιδιο θα εκανα γιατι ειμαι κ γλωσσου...γιαυτο σου ειπα δεν ειχα πολλα πολλα μαζι της γιατι φοβομουν μη μου πεταξει κανενα τετοιο κ εγω δε κρατιεμαι κ θα γινομασταν κ@λος:rolleyes: μονο με το διαβασμα ξεστραβωθηκα χαχαχα

ήρεμη είμαι, ΑΛΛΑ....

Τέελος πάντων...εσύ πώς πάς; Τι κάνει η μπουμπού σου (στην κοιλιά εννοώ); Για την μεγάλη, άσε ξέρω, σας χορεύει στο ταψί(χιχιχιχιχι)!!!!! Ο Άλεξ; Είναι καλά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

α και παστακια...μην αλλαζεις ονομα για την αγλαια...αλλαξε για μενα ρε συ γιατι οποτε σε βλεπω θελω να κατασπαραξω οτι γλυκο κυκλοφορει στην αγορα!ε μα τωρα ειναι ονομα αυτοοοοοοοο ειμαι και λιγουραααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Μα δεν θα άλλαζα όνομα ποτέ! Είναι κωδικός αυτό το όνομα....ήταν ο μπαμπάς γλυκός και μας έριξε και τώρα βγάλαμε και τον γιο έτσι....γλυκούλη.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

χαχαχα!!!καλο:tongue::tongue::tongue: παω να φαω κατι γλυκο τωρα:mrgreen: εσυ φταις(δικιολογω την γουρουνια μου τωρα:rolleyes:)

παω να ετοιμασω να φανε κ κατι τα θηριακια!τα λεμε το βραδακι φιλακιαααααααα

Holy Diver

Παστάκι δίκιο έχεις αν σε ηρωνευτηκε, τι να σου πω. Πιστεύω και εγώ ότι αυτές πληρώνονται από τις εταιρείες για να κάνουνε αυτή την δουλειά, πχ από medela.

Τώρα για να μπεις με άλλο όνομα μην το κάνεις αν δεν σε εκφράζει! Ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί σωστό, χωρίς να κατακρίνει τις επιλογές των άλλων. Να σε βοηθήσω προσπαθώ. Εγώ το έκανα και πήρα κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες που ήθελα. Εσύ μην το κάνεις, δεν σε υποχρέωσε κανείς, πες ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν θα πάρω.

Δήμητρα σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια, αλλά και εσύ και τα παιδάκια σου δεν πάτε πίσω! Η βάφτιση μας θα γίνει στις 17 Οκτώβρη στο μοναστήρι του τιμίου προδρόμου. Αν έχεις πάει θα θυμάσαι πόσο δύσκολα είναι για να κατέβεις! Ελπίζω να μην έχουμε κανένα κομικοτραγικό.

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια μου, εμείς ψάχναμε να βρούμε ρούχο να φορέσουμε καθώς θα πάμε στην εκκλησία. Δεν βρίσκουμε τίποτα έτσι όπως το θέλω. Τελικά πήρα ένα λευκό πουκάμισο και ένα τζιν παντελονάκι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

νεφελακι μου το ξερω το εκκλησακι.ειναι παρα πολυ τελειο μερος!μη φοβασαι δε πιστευω να εχεις ''ατυχημα'' ολα καλα θα πανε!17 οκτ ε?κοντευει η μερα...και εννοειται θελουμε κ φωτοοο:tongue:

ροζακι γιατι βρε δε βρηκες ρουχο?τετοια κουκλα εισαι...

Holy Diver

Δήμητρα μου όχι για μένα , εγώ ψώνισα προχθές. Για το μωρό ήθελα κάτι από το σπίτι μέχρι την εκκλησία και μέχρι να αρχίσει το μυστήριο. Αλλά δεν το βρήκα έτσι όπως το ήθελα. Για αγοράκια η αγορά είναι πολύ φτωχή σε σχέση με την ποικιλία που έχει για κορίτσια. Αφού λέω αν είχα κάνει κορίτσι θα είχα ξεπαραδιαστεί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

φαιρυ πως περασατε χτες με τη μπουμπου? Κριμα που δεν μπορεσα να ερθω! Την επομενη φορα ελπιζω να τα καταφερω.

Μαρσολαν, καλα που μου το θυμησες. Δες αυτο το Link για να καταλαβεις τι εννοω ξύλινο παρκο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B0039IK6BI/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=59624031&s=baby

οσο για την αγλαια ναι, ειναι πολυ καθετη, και ολους τους βρισκει εναντια στο θηλασμο. Ολους ομως, γυναικολογους, μαιες, παιδιάτρους, φαρμακοποιους, μαμαδες, μπαμπαδες, γιαγιαδες, κλπ κλπ. Μονο για τα μωρα δεν εχει πει ακομα κατι. Παρολα αυτα ομως δεν μπορω να πω οτι δεν βοηθαει κιολας.

Anyway.

Ροζ, για το μωρο δεν εβρισκες ετσι οπως το ηθελες ή για σενα το ρουχο?

Γιατι για το μπεμπη μια χαρα μου ακουστηκαν και πολυ "αντρικα".

Εσυ νεφελακι στη μικρη τι θα φορεσεις?

Παντως βλεποντας το σημερινο καιρο, λεω ποσο τυχεροι ημασταν που βαφτισαμε το προηγουμενο Σαββατο στις 18/9. Και το Σάββατο πριν τη βαφτισή μας και το Σαββατο μετά τη βάφτισή μας (δηλαδη σήμερα) ανοιξαν οι ουρανοι. κι εμεις σκαγαμε απο τη ζεστη. Οχι τιποτα αλλο, πηγαινε ωραια και το φορεμα. Με φανταζεστε να φοραω, ενα αερατο καλοκαιρινο λευκο φόρεμα και εξω να ρίχνει καρεκλες?

Νεφελακι για τα καλσον που ελεγες, εγω δεν της εχω φορεσει ακομα,νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις, βεβαια ο καιρος στην αθηνα ειναι διαφορετικος απο τη θεσσαλονικη, αλλα προσπαθω να της φοραω παντελονια αυτο τον καιρο. Αυριο να δω που θα παμε σε κατι βαφτισια (αν δεν βρεχει βεβαια) τι θα της βαλω. Και θα την παω και στην εκλησια το πρωι να την κοινωνήσω. Αλλα κι εδω εχει ψυχρα τα πρωινα, δεν μπορω να την παω με φορεμα χωρις καλσον.

4Rnfp3.png

smouts αυτό είπα και πιο πάνω, ήθελα να πάρω ένα σετάκι για τον μπέμπη λίγο καλό για να τον πάω με αυτό στην εκκλησία. Γιατί λογικά θα βγούμε φωτογραφίες και πριν και θέλω να είναι καλοντυμένος. Αλλά τελικά βρήκα μόνο τζιν παντελόνι και ένα άσπρο πουκάμισο. Θα του βάλω και μια ζακετούλα καλή που έχω και έτσι θα πάμε εκτός και αν στο ενδιάμεσο βρω τίποτα καλύτερο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...