Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

που εισαι βρε νεφελακιιιιιι

καλα η μπεμπα σου ειναι μια ΘΕΑ δε το συζητω ειναι ΤΕΛΕΙΑ!τι αναλογιες ειναι αυτες???τι ζουμπουρλο μωρο???για ζουλιγμα ειναι!:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια τα φώτα σας!Α! σόρυ! καλησπέρα σε όλες!

Το γάλα, όταν το μαζεύω με θήλαστρο το βάζω στο ψυγείο σε ψηλό ράφι. Το ψυγείο μου έχει 8 βαθμούς συντήρηση και -22 κατάψυξη. Το θήλαστρο λέει επάνω οτι το γάλα χρειάζεται και αντέχει 3-4 24ωρα σε 4 βαθμούς. Εμένα που το ψυγείο μου έχει τέτοιες ρυθμίσεις, το γάλα το "χαλάει"; και κάτι άλλο, αν μπορείτε. Το κρατάω σε μικρά μπιμπερό chicco μεσα στο ψυγείο. για να τα ζεσταίνω αμέσως. Τα ζεσταίνω μέσα σε καυτό νερό, σε σκέυος σαν μπεν μαρί. κάνω κάτι σωστό; κάνω κάτι λάθος; πείτε μου σας παρακαλώ, μην το δίνω στο παιδί τζάμπα.....

Φιλάκια από τα παστάκια

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Δήμητρα, σε ευχαριστώ πολύ θα μπώ, αν και την βαριέμαι αυτή την Αγλαϊα την σύμβουλο. Είναι πολύ απόλυτη σ ότι λέει και όταν την ρώτησα κάποια πράγματα να μου απαντήσει με αυτά που μπορούσα εγώ να κάνω, αυτή στον κόσμο της...."όχι αυτό το θήλαστρο, αλλά το άλλο" ...Βρε καλή μου εγώ τόσα ΄χρήματα έχω αυτό πήρα...."ναι, αλλά δεν είναι πόρσε, είναι πατίνι"...εμ, τι να κάνουμε, πορευόμαστε με αυτά που έχουμε...μπα!σε καλό σου!!!!:?:???::?

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Δήμητρα, σε ευχαριστώ πολύ θα μπώ, αν και την βαριέμαι αυτή την Αγλαϊα την σύμβουλο. Είναι πολύ απόλυτη σ ότι λέει και όταν την ρώτησα κάποια πράγματα να μου απαντήσει με αυτά που μπορούσα εγώ να κάνω, αυτή στον κόσμο της...."όχι αυτό το θήλαστρο, αλλά το άλλο" ...Βρε καλή μου εγώ τόσα ΄χρήματα έχω αυτό πήρα...."ναι, αλλά δεν είναι πόρσε, είναι πατίνι"...εμ, τι να κάνουμε, πορευόμαστε με αυτά που έχουμε...μπα!σε καλό σου!!!!:?:???::?

χαχαχα εχεις δικιο κουκλα οντως οπως τα λες ειναι.γιαυτο κ γω σπανια απευθυνθηκα σαυτην.μονο τις συμβουλες διαβαζω.δε φημιζομαι κ για την ψυχραιμια μου:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

New mammy δεν βλεπω φωτος σου απο το δωματιο

Βρε κοριτσια και εγω εχω απορια με τον θηλασμο , επειδη μαζευω λιγο γαλα , μπορω να τα ανακατεψω αυτο που εβγαλα τελευταια με το προηγουμενο?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χαχαχα εχεις δικιο κουκλα οντως οπως τα λες ειναι.γιαυτο κ γω σπανια απευθυνθηκα σαυτην.μονο τις συμβουλες διαβαζω.δε φημιζομαι κ για την ψυχραιμια μου:rolleyes:

Γι'αυτό σας ρωτάω ρε Dimitra83 εσας να μου πείτε. Το ψυγείο μου είναι στους 8 βαθμούς, είναι σωστό για το γάλα; και το γάλα το αποθηκεύω σε ένα μικρό γυάλινο chicco μπιμπερό, γιατί μες στην μέρα το δίνω στο μπέμπη, αφού το ζεστάνω σε σκέυος με μέθοδο "μπεν μαρι"...σωστά το κάνω ; ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ, please.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γι'αυτό σας ρωτάω ρε Dimitra83 εσας να μου πείτε. Το ψυγείο μου είναι στους 8 βαθμούς, είναι σωστό για το γάλα; και το γάλα το αποθηκεύω σε ένα μικρό γυάλινο chicco μπιμπερό, γιατί μες στην μέρα το δίνω στο μπέμπη, αφού το ζεστάνω σε σκέυος με μέθοδο "μπεν μαρι"...σωστά το κάνω ; ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ, please.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σε ψυγειο απο 5 εως 10 βαθμους κραταει 3 μερες το γαλα.και το ζεσταινεις με μπεν μαρι η αν θες το βαζεις σε μπιμπερο κ το βαζεις σε καταλληλο για το μπιμπερο σου θερμαντηρα.εκει ζεσταινεται μεσα σε 2 λεπτα κ ο θερμαντηρας πιανει ακριβως την σωστη θερμοκρασια που πρεπει να εχει το γαλα

Holy Diver

Α! ΟΚ! Αχ, βρε Δήμητρααααα! Πόσες οικογένειες μεγαλώνειειειειεις....Φιλάκια, ευχαριστώ πολύ!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

πραγματικα φθινοπωρινη η μερα σημερα!!!!!

Παστακια,ουου...κανε καβα με το μανογαλα για τον μπεμπουλη λεμε!Μην πτοεισαι,η Αγλαια ειναι λιγο αποτομη αλλα λεει κι αρκετες αληθειες μωρε!!Εγω απευθυνθηκα σε αυτην επειδη δεν μπορουσα να θηλασω και μου ειπε με λιγα λογια ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ:roll::roll:Ποιος??Η Αγλαια!!!Δεν το περιμενα γιατι νομιζα οτι θα μου ελεγε να επιμεινεις με καθε κοστος κλπ,κλπ αλλα καταλαβε την κατασταση μου και δεν με εβαλε στον τοιχο..ευτυχως,γιατι ιδιως σε εκεινη τη φαση θες ανθρωπο να σε αποσυμφορησει οχι να σε γεμισει πιο πολλες τυψεις!!!!!

Δημητρα,θελω κι εγω fb!!!Θα σου στειλω αιτημα φιλιας γιατι καταλαβα ποια εισαι απο την φωτο της τσαχπινας της κορακλας σου

Υπολοιπα κοριτσακια????Πως περνατε??

χαχαχαχα οκ μαρσολανακι περιμενω!

ναι εχεις δικιο για την αγλαια ειναι αποτομη αλλα οκ λεει πραγματα ππου βοηθανε.κ σε μενα βρηκε την αιτια που δε μπορεσα να θηλασωοσο ηθελα.κ χωρις μαλιστα να ξερει με ρωτησε αν ειχα προβλημα θυροειδη κ δεν επαιρνα χαπια...κ οντως ετσι ηταν

Holy Diver

κι εμενα το ιδιο!!!!!αυτη μου ειπε οτι ενας απο τους λογους-ισως ο σημαντικοτερος-που δεν θηλαζε η μπεμπα ηταν η σπασμενη κλειδα της που της δημιουργουσε ενταση!!!!!!μεχρι τοτε δεν το ειχα σκεφτει η πρωτομανα:rolleyes:!!!

Συνδεομαι fb και στελνω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...